Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2011 21:20 - Евтините жени на София - отврат и гнусна чалга!
Автор: doktora757 Категория: Други   
Прочетен: 8452 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 20.05.2011 20:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Култура и общество | 02.05.2011 Евтините жени на София     image Безмозъчен къс месо? Това произведение не се препоръчва на хора, които са чувствителни към неприличните изрази! В редакционния ни блог Явор Фингаров пише на ръба между сатирата и треската. Бълнуванията му се раждат в един софийски клуб.  

 

Те просто се тресат като силиконово малеби. Те са там. Те трябва да бъдат привлекателни. Задушно е, въпреки мощния климатик. Музиката е същата като миналата година, като преди 3 години, като преди десетилетие. Някои неща са евъргрийн, например - скудоумието на диджеите и музикалните оформители в България.

Жените са там. От грима физиономиите им приличат на платно на Кандински. Устиците им излъчват пренебрежение и премерена злоба. Поклащат стройните си тела, изваяни след стотици часове във фитнеса. Тези тела са еднакви, заради еднаквите упражнения, заради еднаквите диети, заради еднаквите страсти. Лицата им не са безизразни, но в изражението им зее дупка. Дупка от ужасяващата липса на човечност, ужасяващата липса на Смисъл.

imageС еднакви крака, с еднакви желания и с еднакъв морал

 

Клонираните атакуват

В потните сепарета, където срамните въшки се чувстват у дома си, като питони са се излегнали поувехнали чичковци. Вече оплешивяващите темета блестят под шарените диско-топки. С хищен поглед те следят парада на младата плът. А той се провежда заради тях. Жените танцуват. Искат да бъдат забелязани, искат да бъдат черпени.

Не са проститутки, най-обикновени момичета. На възраст между 16 и 24. Вашите дъщери. Танцуват разголени и чакат състоятелните чичковци да им викнат по някой коктейл. Искат да преспят в хубавите апартаменти на тези чичковци. А след това да бъдат заведени в мола. Сексът, разменен за най-различни обходими ненужности, закупени с парите на чичковците, за тях не представлява морална дилема. Не представлява никаква дилема. Дали ще го нарекат "той ме кара да се чувствам желана" или "той се държи галантно" няма в случая никакво значение. Може дори да бъде абсолютно акуратно артикулирано като "търся си богат мъж". Но в случая формулировката няма никакво значение. Все тая как ще бъде наречен един геноцид, нали така?!

Гледал съм снимките им, дългите фотосесии във Фейсбук, крещящи "искам богат мъж". Те са еднакви. Жените са различни, но само по име. Визиите (както те наричат външността си) са еднакви, желанията са еднакви, мечтите са еднакви, моралът е еднакъв.

Мелодраматичният поглед, замрежено насочен директно в обектива, предизвикателната чупка в кръста, нацупените устички, тоновете грим, тупираните коси, третирани с промишлени количества лак: така седят те, жените, с техните петсантиметрови поли, дълбоки деколтета, сутиени вечно с един номер по-малки, та да повдигат циците нагоре. И те, тези жени, седят фръцнати в жалкия си вид и чакат чичкото. Като ги гледам как го чакат на бара, просто ми иде да им изкрещя: "За Бога! Интересно е, което не се вижда, защото което се вижда, вече спира да бъде интересно! О, жени, знаете ли точно колко квадратни сантиметра от телата ви са останали интересни?!".

 

Повръща ми се...

На бара седи момиче. Гледа злобно и сластно. Става ми гадно. Насочвам очи към тялото й, перфектното дупе, стройните й високи крака, нацупените силиконови устни, преливащите силиконови гърди. Пола по-скоро дразнеща, отколкото изпълняваща функция. Токовете са поне 15 сантиметра. Гледам я, а напиращото физиологическо желание изобщо не е сексуално – иска ми се да повърна.

Тя също ме поглежда, за една десета от секундата интересът и влажността в очите й отстъпват пред суровата ярост на човека, чието време си изгубил. За обиграния й поглед всичко вече е ясно. Раздърпаният ми пуловер, евтината цигара, 5-дневната ми брада: очевидно бедняга, който не може да я качи на мерцедес, да я заведе в мезонета си и после на шопинг. Едва ли се е досетила, че мога да напиша някой и друг стих, пък и това едва ли може да бъде монетизирано.

imageЦелта им: шопинг в мола

Имам прозрение: щом жените използват масово такъв маркетинг за себе си, значи точно тази стока масово се търси на пазара! И повечето мъже искат така опаковани жени. Това е тъжно.

Значи саморазбирането и самоопределянето на тези български жени е отчайващо принизено. Жената очевидно иска да бъде възприемана единствено като безмозъчен къс месо с дупка между краката – това с извинение към по-чувствителните читатели. Като евтина курва, която за нищо не става – пак с извинение. А това ще е краят на еманципацията на българските жени.

Защото излиза, че те доброволно приемат подчинената си обществена роля, в която срещу вагинални екстри получават елементарни житейски луксове. Например – прахосмукачка, за да чистят под дивана, на който мъжът-шкембелия седи и гледа мач.

 

Смъртта на Смисъла

Да, явно няма Бог... И разсъблечените млади жени ще продължават като обезумели да се кършат под лъстивите погледи на дебелите състоятелни чичковци, и ще продължават да разменят вагината си за посещения в мола, и ще продължават да бъдат произволно заменяемо сочно парче месо с отверстие...

Стана ми задушно, излязох навън, запътих се към едно евтино кръчме. Докато се наслаждавах на спокойствието на малките централни улички, жените на София, там в онова заведение, започнаха бавно да умират в съзнанието ми. Мир на праха им.

 

Автор: Явор Фингаров, Редактор: Александър Андреев

   image
image




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. tit - Това е откровение! Брутално!:(
03.05.2011 02:55
"Имам прозрение: щом жените използват масово такъв маркетинг за себе си, значи точно тази стока масово се търси на пазара! И повечето мъже искат така опаковани жени. Това е тъжно."

Чудя се - къде се срещат хората с други ценности...или в нашата действителнос такова място няма?
цитирай
2. palisandar - Едава ли са сред мицела в гореопи...
03.05.2011 09:32
Едава ли са сред мицела в гореописаните находища, Тит ... Дали не следва да се отбележи , че все таки стойностна подредба - вътък на изразеното е иманенто присъща на осмислянето на едно и/или пето ... Затова пък възнаградено, покаш .... С прецеденти на интелекуален ерос. Съсподелен ...

цитирай
3. marystaneva - Тъжно, но вярно.
03.05.2011 15:44
Слава Богу, не всички жени са такива!
цитирай
4. marystaneva - Ние сам трябва да се ценим!
04.05.2011 13:30
Ако ние не го правим, никой друг няма да го стори. Но... всичко е въпрос на ценностна система.
цитирай
5. doktora757 - Подмяна на ценностната система със сурогати
04.05.2011 23:13
Именно, през т.нар. "преход" през последните 20 години се наблюдава една почти насилствена подмяна на традиционната ценностна система на българина (а и не само в България) със сурогатите на глобализма (психо-фашизма)! С помоща на медиите под контрол и продажни политици-колаборационисти отвън се въвежда "културата на Кока-Кола и бързото хранене в Мак Доналдс" (каквото и да означава това) и чалга-културата, която промива и изпържва мозъците на младото поколение. "Кукловодите" на Новия световен ред (сатанисти, ционисти и масонерия) желаят нацията да се превръща в аморфна маса от бездуховни и безмозъчни идиоти-консуматори, които много лестно се управляват и държат под контрол. Това, което не успяха да направят навремето комунистите, сега го правят успешно глобалистите, използвайки достиженията на съвременната наука и техника за манипулиране на съзнанието! Трябва да се борим срещу това унищожаване на нацията и то със всички възможни средства; от другата страна на барикадата са просто едни жалки престъпници, които трябва да бъдат разобличени и неутрализирани по един или друг начин.
цитирай
6. анонимен - евтините жени са като чалгата
19.11.2011 13:20
За жените е ясно, те не са били в часовете по литература и не са анализирали лирическите герои и техните нравствени добродетели. Аз обаче като жена, отдавна преценила апетитите на представителките на моя пол искам да изразя погнусата си от мъжкия пол. На тези мъже какъв им е случая........... или може би..... много , ама много комплекси. И в двата случая главните действащи лица са достойни за съжаление. Само, че те гледат света под друг ъгъл и реалността, в която живеят носи удовлетворение и на двете страни. Да са живи и здрави, те са просто поредните бедни души................
цитирай
7. анонимен - Любака
19.01.2012 09:39
"Едва ли се е досетила, че мога да напиша някой и друг стих, пък и това едва ли може да бъде монетизирано." .... много добре казано , изпитвал съм го същото с едно момиче , което буквално предпочете мерцедеса пред стиховете, все пак и не очаквах друго от роб на удобствата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043549
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031