Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 22:37 - Предсказания за България
Автор: doktora757 Категория: Други   
Прочетен: 16853 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Предсказания за България от Петър Осоговеца, богомилски жрец

“...А в четвъртия ден Господ създаде звездите - да красят твърдта небесна - и да бъдат знамение за векове и народи. Седем едри звезди сътвори Предвечният - и седем области на небето им повери.

И вложи Творецът седем духа в седемтях светила небесни, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел по един от седемте народа - да го ръководи.

И ангелите, на които бе поверено да водят народите, се сдружиха с ангелите, що бяха пазители на тези народи, та всеки народ имаше по два ангела - един да го води, а друг да го пази.

Слънцето разпери криле над Египет, Месечината - над Междуречието, Вечерницата се спря над Елада, Звездата на Посланника покри с лъжи Юдея, Звездата на Бранника - Рим, а Звездата на Отшелника - Византия. А народите се не бяха още родили на Земята, но те живееха в чертозите на Господнята Премъдрост.

И вси народи получиха от Вечния по един звезден дух. Само над България тъмнееше мрачина - и звезден ангел не развя криле над нея.

И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога звезден дух-другар да му даде. Та се смили над него Творецът, ала нямаше вече звезда и звезден дух.

И духна тогава Бог в простора - и осени с божествено мановение Млечния път да властва над България...

И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа-близнаци на Междуречието, изгоря Елада, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха...

Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят и Византия навсегда, а България като Огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде...

...Защото гаснат звездите една по една, ала Божият пояс ще свети вечно - и Млечният път ще бъде светъл саван над мъртвата вселена...”

Из “За съдбата на народите” - 956 година

(публикувано в том 2-2000 на сп. “Български писмена – Les lettres bulgares”)

 

   Петър Осоговски е Доростолски епископ,неговата църква е била в днешна Силистра. Той е оставил две големи книги,които в момента се пазят в библиотеката в Малта.Според Николай Райнов едната има 384 листа, и е малък, грубо обработен пергамент – „кафяв с жилки”.Тя се нарича”Деномесечен указател” и съдържа в себе си най-много от Богомилската Астрология. В книгата ден по ден се проследява цялата година:”С кръговрата на Слънцето,шестте планети, Северната колесница, Петела(Орион), Двете рала(Андромеда и Касиопея), Кадилницата(Лебедовия Кръст), Птицата на Бога(Скорпион), Трапезата на влъхвите(Северна Корона), Соломея(Волопас), Млечния път и Старците(Северна змия)”.
   Там има оригинални легенди, даващи съвсем ново разбиране на Звездните Митове.
   В “Деномесечен Указател” и “Книга за Звездите и за съдбата на народите ” Петър Осоговец предрича гибелта на Византия и дава следните управители на народите и държавите :
 
Масър (Египет) – Слънце ; Междуречие (Вавилон) – Луна ; Гърция - Венера ; Иудея – Меркурий ; Рим – Марс ; Византия - Сатурн ; България – Млечен Път;

Слънце – владее над Царството; Луна – властва над Целомъдрието; Меркурий – повелява над Посвещението; Юпитер – бди над Славата;    Венера – владее над Любовта; Марс – владее над Кръвопролитието;     Сатурн – пази Тайната;

------------------------------------------------------------

  http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=1164

 

Славка Севрюкова за България и света

Светлина пред България предрича феноменката.

България има особено геополитическо разположение и както е добре известно от историята, трудно се живее в такъв регион. Но според Слава това е много полезно за каляване на душите.

През 1990 г. Слава казва, че не по-рано от 2000 г. ще дойде цар Симеон 2, но няма да е цар. “Ще опита нещичко да стори, но няма да успее. Преди това синът му принц Кирил ще се установи в страната като съветник”. Събитията в политиката от последните години доказват, че и това пророчество се сбъдва.

Прорицателката изповядва: “Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат в България и които ще дойдат после, все ще се назовават българи. От племето ни ще излязат умни същества. Но държавата ни ще се срине!”

Това предрича Слава Севрюкова още преди 1990 година. “Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив ­ ще я крадат”. “И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017- ­2018 година. България ще се оправи едва тогава”.

Помнете - ­ силната вяра и любовта могат да променят дори съдбата!

Знанието носи болка. Мъдра е съдбата ­ оттласква ни от бряг на бряг,

заглаждайки като речни камъни режещите ръбове на нашите несъвършенства.

Щастието и нещастието изграждат пътя. Мъдростта е крайната цел. Доброта и любов я осветяват. Празник е деня, в който сме добри!

Насилието е силата на слабите.

Власт и облага, блясък и слава. Само който не се e докосвал до тях, е наистина чист. Но двойно по-чист е този, който се е докосвал до тях, но не се е омърсил.

Много партии ще управляват България, но все ще я крадат. Жена ще оправи страната, но чак през 2018 година.

Помнете! Ще удивим човечеството! Големи умове ще излязат от нашето племе. Със световен принос в много области нa човешкото знание ­ наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Българското племе никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи ще изчезнат, ние ­ не. Никога! Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които я напускат, един ден горчиво ще съжаляват.

Човешкият род няма да бъде изтрит от лицето на земята. Виждам унищожения. Неузнаваеми промени. Обновеното човечество ще се лиши от една нелепа и страшна своя съставка ­ озвереността. Хармонията ще се възстанови след бедствията.

Колкото повече се затопля климатът, толкова по-изстудяват човешките отношения. Не човечеството е в опасност, а людете, изгубили човечност.

  Слава Севрюкова: „Ще изтекат черните времена - споделя тя пред Милена Нейкова. - В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат.

Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!"

Из „Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова”

 

 

Пророчества на Ванга за България

България е благословена страна. Не случайно силите ме изпратиха тук.
Българското писмо е едно от най-старите на земята.
Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички.
Нужен ни е един Бог, един владетел и единен български народ.
Сини, червени, зелени – ако се обединят, страната си веднъж завинаги ще се оправи.

Гордейте се, че сте българи. Не отстъпвайте от род и родина.

Не се продавайте на Америка за пари!

Ще се отвори земята, и ще се разбере кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили, и бел град.
Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия.
Деца, в България ке стане добре... Ке се живее добре.
Не се карайте – всички сте Божии чеда. България ще се оправи, чакат я добри дни.
Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, Самочувствието на хората ще порасне.
Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели.

Тачете празниците – те са средство за оцеляване.
Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета.... Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат...
... народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър.

България има не само една звезда, а цяло съзвездие (Млечния път; Галактиката).

 

 

 

 

   " През 1983г. един южнокореец, натурализиран американски гражданин, писа, че най - могъщата страна в XXІІ век ще е България. Името му е Нам Чжун Пайк. Няма грешка, става дума за знаменития видеогуру, основоположника на видеоарта, един от теоретиците на прехода от " века на аргонавтиката" към " епохата на психонавтиката". В своето есе " От коня до Христо", публикувано в сборника " Изкуство и видео" ( 1983г), той писа : " Най - съвършената комуникационна система е ПСИ, т.е. неизползваната в пълен обем психическа мощ на човека. Ако дадена страна успее да овладее напълно ПСИ - силата и съумее да я контролира, тя ще стане най - могъщата в света. Нека си припомним, че Англия бе първата страна, която започна да усвоява въглищната енергия, а Съединените щати - атомната сила.
А коя ще бъде поредната велика сила на XXІІ век ? Естествено ...България, защото според различни научни и парапсихологични проучвания разполага с най - значителен потенциал за развитие на ПСИ ...Тогава нашият приятел Христо Явашев, единственият световноизвестен българин в областта на изкуството, ще бъде почитан като Леонардо да Винчи и Джордж Уошингтън взети заедно."
Откъс от книгата " Магията, Вечната ...", Лиляна Серафимова

 

                                       Амин! Да бъде!

Гласувай:
10
11. eltimir - Корих и този текст
16.05.2012 14:50
Пуснах текста на части във втория си сайт:
http://erigkan.ucoz.ru/
Хубаво е да се пускат подобни материали, които да вдъхват поне някаква надежда у хората. Сред властващата безнадеждност вярвам, че това е особено важно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 3444963
Постинги: 480
Коментари: 1912
Гласове: 3147
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031