Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 19:39 - НА 11.12.13- ПОГРЕБЕНИЕТО НА КЛОНИНГА НЕЛСЪН МАНДЕЛ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1503 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.12.2013 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                                                                                                          МАНДЕЛА Е УМРЯЛ НА 25 ЮНИ 2013 г.
image

Точно тогава Обама, Буш и Клинтън заедно се намираха в Южна Африка.

На 25 юни 2013 г. различни страници в интернет бе публикувана новината за смъртта на Нелсън Мандела.

Това е нигерийска страница с новината на смъртта на Мандела. Датата е 26 юни 2013.

Линк към нигерийската страница на която четем следното:

“Надежден източник разкри, че машината, която поддържала живота на Нелсън Мандела е била спряна и той е починал на 94 годишна възраст в болницата. Според източника, емблематичният Мандела почина миналата нощ, докато е бил в болницата с белодробна инфекция, която го остави в критично състояние в продължение на няколко дни. “........” Властите потвърдиха че животоспасяващите машини, които са поддържали живота на Мандела са били изключени и по този начин добавиха още гориво към спекулациите, че е починал..”

“Слуховете са наводнили интернет и в няколко източника се казва, че неговата смърт е настъпила ден по-рано”

“Разпостранява се слух, че Нелсон Мандела е починал миналата нощ, но неговото семейство и правителството държат в тайна новината заради предстоящото пътуване на президента Барак Обама в Южна Африка.”

През февруари 2011 г. той е бил за кратко в болница с инфекция на дихателните пътища, което привлича вниманието на международната общност. След това отново влиза в болница с белодробни инфекции и отстраняване на жлъчни камъни през декември 2012 година. След успешна медицинска процедура през март 2013, белодробната инфекция се повтаря и той бе за кратко хоспитализиран в Претория.

На 8 юни 2013 г., белодробната инфекция се влоши и той беше отново в болница в Претория в тежко състояние. След четири дни, бе съобщено, че той се е стабилизирал и че състоянието му остава "сериозно, но стабилно ".

На 22-ри юни 2013 г. CBS News съобщи, че Мандела не е отворил очите си през целият ден и е студен. Семейството му започнало да обсъжда колко време трябва да се даде за медицинска интервенция.

На 23 юни 2013 президента Джейкъб Зума направи изявление, като каза, че състоянието на Мандела е "критично". Зума, който бе придружен от заместник-председателя на АНК, се срещнал със съпругата на Мандела в болницата в Претория и обсъдили състоянието му.

На 25 юни 2013 г., Архиепископът на Кейп Таун, Табо Makгоба посети Мандела в болницата и се помоли за него.

На 26 юни 2013 г., машината, която поддържаше живота на Нелсън Мандела бе изключена. Източници заявиха, че 94-годишният Мандела е починал снощи.”
Вестник “The Las Vegas Guardian Express” пише, че в Куну, родният град на Нелсън Мандела, семейството му се е събрало със старейшините, за да обсъдят конкретни събития, свързани със състоянието на Мандела. Било е потвърдено, че те са говорили по много чувствителни въпроси.

Внукът на Нелсън Мандела ядосано е напуснал заседанието в знак на несъгласие за мястото, където смятат да погребат бившият президент. Дъщерята на Мандела е била видяна да носи червено одеяло, както и други членове на семейството. "Червеното одеяло" е част от траурната племенна церемония на Xhosa. Според обичаите на Xhosa, червеното одеялото се използва, когато член на семейството е починал. По-късно през същия ден, гробари пристигнаха на мястото, където ще бъде погребан Мандела. Подробна информация за режима на погребението ще бъде споделена, по-късно.                                                                           Публикация на “Гуардиан Експрес” от 26 юни 2013-12-2013
http://guardianlv.com/2013/06/nelson-mandela-dead-or-alive/
Написано от Лора Онеале, кореспондент на вестника в Южна Африка:
“Мандела е мъртъв, но източникът ми не желае да бъде назовавано името му, защото се страхува да не изгуби работата си. Той работи за правителството. Според него не бива да се разкрива истината, че Мандела е мъртъв. Моля правилно да ме разберете, че ако правителството сега обяви, че Мандела е мъртъв, по-голямата част от хората ще излязат на улиците да оплакват смъртта му и това ще доведе до кошмар, икономиката ще пострада, различните племена ще направят огромна драма от смъртта му. Те имат различни обичаи за погребения тук....”                   image                                                                                                                          КАКВО ПРЯВЯТ В ЮЖНА АФРИКА 91 СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ НА 11.12.13, КОГАТО Е ПОТВЪРДЕНО, ЧЕ МАНДЕЛА Е УМРЯЛ НА 25 ЮНИ 2013Г? ПРЕДПОЛАГАЕМО ПОГРЕБЕНИЕ ИЛИ МЕГАРИТУАЛ НА ЗЕМЯТА НА АНУНАКИТЕ?                                      Странното пътуване на последните трима президенти на САЩ до Африка през последната седмица на юни 2013г., повдига повече въпроси, отколкото отговори могат да бъдат намерени. Това посещение на трима американски президенти на континента Африка по едно и също време, е без прецедент в историята и изисква извънредно обяснение, което до сега не е дадено.

Разбира се, очевидната смърт на Мандела поставя някои въпроси около контрола върху режима в Южна Африка, което е важно. Както мнозина вече знаят революцията в тази държава беше, за да може да се инсталира новият банкерски режим, който е същност е един социален експеримент в голям мащаб. Няма съмнение, че триъгълникът на ЦРУ, чиито връх е в Йоханесбург, представлява интересите на банкерите от Лондонското Сити.

В речта си в Танзания Обама каза, че Америка ще се ангажира повече с Африка, не само за благотворителни цели, но и за личен интерес. Това са нови възможности за американските корпорации. Тук Обама беше изненадващо прям и честен. Тъй като по традиция целта на всяка форма на участие по южноамерикански или африкански въпроси, е да се създадат ситуации, в които големите международни банки са с изключително печеливши "бизнес възможности" и така основните международни офшорни корпорации ограбват природното богатство на Африка. За тази цел се използват обучени от американски инструктори отряди на смъртта, които разчистват пътя, притискат опозицията с убийства и потискат правата на жителите.

А може би най-важна причина за едновременното африканско посещенията на тримата американски президенти бе, за да отдадат почит към един нов владетел на света, който за сега се разкрива само на посветените от върха на пирамидата. Най-малкото това е слух, който циркулира на дълбоко ниво вътре в правителството в сянка (SSG) и помощният персонал MJ12.

И кой може да е този важен сановник на Новият Световен Ред, на когото трима американски президенти отдават почит, дори извън собствената си страна и нейния суверенитет?                                                                                                                                                                    Слуховете, които се носят са, че това е Мардук, който е слязъл на планетата Земя, специално на континента Африка. Мардук / Ра/ е син на Енки и Нинки / летящата като птица/. Има двама братя:Гибил и Ерра, който е известен и като Нергал. Има и син - Набу. Неговият град е Вавилон. В него той бил създал нещо уникално и само той можел да го управлява - мелиорационна система. Брат му Ерра/Нергул му завиждал и искал да вземе контрола над този град. В интерес на истината, съветът го подкрепял и одобрил използването на 7 силни оръжия. От другата страна стои друго семейство: Енлил, баща на Нинхарсаг, заедно с която пък са родители на Нинурта / Ишум. Та, Ерра се съюзява с това семейство и с благословията на съвета подготвя удар срещу Вавилон и Мардук. Но, Инана / Нинхарсаг/ има свои планове. Тя замисля, в рамките на този удар, да удари и синайския център. Ишум стреля по Синай, Ерра - по Содом и Гомор. Ударът е толкова силен, с толкова страшни последствия, че Боговете вече нямат контрол и бягат към пещерите в планините. От там гледат разрущенията, които никога няма да се възстановят. Смята се, че точно тогава, северната част на Мъртво море хлътва под нивото на южната част.Добре е да чукнете в Гугъл: Харапска цивилизация Съперничеството между Боговете не е еднократен акт, а процес.Четейки всичко това разпознаваме: Ерата на РА/Мардук/, син на Енки, ерата на Ерра / ИЕХОВА, Авраамов Бог/ насилствено настъпила и ерата на Исус Христос. В тази ера живеем ние. Той, макар и от потеклото на Ерра, не е негов син, а на Мардук, или Енки. За това е и толкова мразен. Това е неговият грях: претендира за Божието царсво и откупва човеци за баща си! В този смисъл, Исус би могъл да бъде НАБУ. Той е и този, който ще владее новото царство.

Според легендата, Мардук е един Анунаки (известен още Нефилим), един Луцифериански демон. Твърди се, че Анунаките са били прогонени от земята по време на потопа, но са започнали да се завръщат отново по време на 20-ти век, като за пореден път се кръстосват с някои избрани кръвни линии, които са поддържали "Старинното Луциферианско наследство", датиращо от Вавилон.

Но тъй като вселенският закон на Всемогъщият Бог ограничава тяхната власт над човечеството, те са си направили нов план за завръщане. По тази причина те се опитват да си излъжат човечеството и по този начин да заобиколят Божиите закони.

Това включва създаването на различните избирани хибридни кръвни линии, между Луциферианските паднали ангели и кръв на земна жена. Това е метод, с който искат да изкушат и корумпират човечеството да наруши Божиите закони.

Луцифер ще подпомага своите хибриди и последователи със специални правомощия, а те от своя страна ще въвеждат в заблуждения и ще корумпират хората от Земята. Ето защо тези избрани (Луциферски илюминати) са свързани със сатанинската власт, те завземат света малко по-малко чрез един процес наричан с много имена.

Този процес включва и налага унищожаване на нормалните мъжки и женски полови роли и семейната система. Зацапване на населението с наркотици и порнография, укрепване на системите за организираната престъпност, създаване на неограничено количество пари, за да бъдат подкупвани правителствените служители, създаване на масивна системи за проследяване, изнудване и компрометиране на длъжностни лица, учредяване на постоянни военни системи и престъпност, за да бъдат създадени безсрочни кръвопролития и смъртни жертви. Всичко това прави хората зависими от средствата за масово осведомяване и развлеченията. Подлага населението на системи за контрол над ума, за да го предпази от опознаването и обработката на истината.

И накрая разбира се, човек не трябва да се пренебрегват силата на парите, с които купуват корумпирани чиновници. Така, че е лесно да се разбере защо създаването на централизирана приватизирана световната банкова система, която е специализирана в създаването на милиони дългове, роби и крепостни селяни както в средновековието, е от толкова жизненоважно значение за създаването на Новият Световен Ред на глобалистите наело с Луцифер. Защото по този начин, те ще получат по-силна опора, за да поемат контрола над всичките народи на света.                                                                                                                                                                                                                        Връщането на Мардук?

Така че, Мардук се е завърнал с цел окончателно да си върне обратно планетата Земя. За тази цел той иска да установи напълно Луциферианската система на глобалистите - Новия Световен Ред. И ако това е така, той представлява Третата сила, която тайно дърпа конците на заден план? Някои проницателни изследователи заявиха, Третата сила е изключително подвеждаща и хитра. Тя използва най-долните индивиди измежду човешката раса, за да свършат мръсната работа. Обикновено, след това ги хвърлят под автобуса, след като техните мисии са завършени.

Третата сила
Най-доброто доказателство до момента е, че Третата сила е едно древно зло лице, което упражнява в света Луцифериански контрол зад кулисите. То не обича хората, нито пък има някакви човешки емоции. Третата сила е звяр, жаден за кръв, демоничен паднал ангел. Това е енергиен вампир, който се храни постоянното с ужаса на хората, педофилията и човешките жертвоприношения от непрекъсващите военни действия в различни точки по света.

Очевидната цел е да бъде унищожена човешката раса чрез войни, разрушения, високотехнологична доктрина Eugenica и различни други методи. В същото това време се създава заместител на човека, транс-човешко същество. За тази цел се използва генетичната тройна спирала на свръхчовек, който е безполов и представлява генетичен материал от звяр без съвест. Някои изследователи смятат, че Луциферианският план за Нов Световен Ред включва пълна подмяна на хората с генетично създадени транс-човешки био-роботи, в които ще могат да се вселят духовете на зли паднали ангели (известен още като демони).


image
140 са взаимосвързаните големи международни корпорации, които формират един блок, който работи със световните централни банкови системи, притежаващи неограничена власт върху различните правителства. Сега тези корпорации са добре окопани в континента Африка и са разгърнали основните си тайни програми Eugenica за радикално намаляване на населението, така че многобройните природни ресурси и активи от Африка да бъдат придобити на минимални цени.
image
ЁЗдравейте, ние сме от правителството на САЩ и сме тук, за да ви помогнем. Ё

Това е най-голямата лъжа, изказвана някога.

За това, трябва да бъдем много внимателни с плана на американските президенти с който се цели “да помогнат” за предотвратяване и лечение на СПИН в Африка, давайки 40 милиарда долара за този план.

Старата поговорка гласи:
“Време е да започнете да се притеснявате , когато някое правителство каже: "Здравейте, ние сме от правителството и сме тук, за да ви помогнем."
image
И това включва всички останали, които представят реформаторските си програми като помощ за хората. Ето, например Б. Гейтс с ваксинацията и други сложни средства, които се използват като стерилизация на стадото и средства за обезлюдяване.

По този начин ние виждаме, че много от тези големи корпорации включват много начинания на китайският бизнес.Те са от структурата на Новият Световен Ред и се конкурират, кой да открадне възможно най-много.

Така че, когато трима американски президенти се появиха в Африка, всички по едно и също време, човек се чуди как може да бъде обяснено такова забележително явление. И след това, когато се появи слух произлизащ от високопоставен уважаван източник, че един "извънземен владетел" от миналото се е върнал и че мултидименсионалната планета Нибиру е в слънчевата система, човек би се замислил дали може това е причината за такова посещение на тримата американски президенти?

Едуард Сноудън е обвинен, че е направил ново голяма разкритие, което ако е вярно, може да промени играта и може би става въпрос за този слух, че Мардук е в Африка.
image
Третата сила
Третата сила, не може да спечели земята, ако хората не са склонни да навреждат на другите и да правят злини.
Третата група е в състояние да печели популярност и сила, само ако хората се държат по неестествени начини и нарушават Вселенските, Божиите закони.

Ако хората следват "златното правило" за ненавреждане на другите и се откажат да бъдат контролирани чрез основните средства за масова информация- телевизори, видео игри и др. Ако се стараят да поддържат личният си характер ангажиран за истина и честност и поддържат основното си човешко право на самоотбрана и защита на себе си и своите семейства от външни нашественици и всеки враг, то това зло, което ни атакува чрез Третата сила може да бъде спряно.
http://armonicosdeconciencia

ЕДНА СМЕШНА ИСТОРИЯ ЗА НЕПОЗНАТИЯТ ИНТЕРПРЕТАТОР, БОЛЕН ОТ “ШИЗОФРЕНИЯ”
image
ЕТО В КАКВО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ НАКАРАТ ДА ПОВЯРВАМЕ.
Това наистина е фрапиращо. Вярно е, че са ни лъгали много пъти.
За това, ако нещо странно се появи в големите заглавия на световната преса, би трябвало да го поставим под съмнение. До сега не видях никой, дори да говорим за очевидния характер на неговите жестове!

Жестовете с ръце на странен език със сатанаски знаци на илюминатският ритуал свързан с погребението на Нелсън Мандела, беше символ на поклонение пред тъмните сили.
image
ПРЕВОДАЧЪТ НА ЕЗИКА НА ГЛУХОНЕИТЕ НЕ БЕШЕ САМОЗВАНЕЦ!
Нещо странно се случи на погребението на Мандела. Това странно събитие разтърси международното обществено мнение. Как е възможно за такова важно събитие да изберат преводач, който не знае езика, на който ще превежда? Глухонямата публика се почувства дълбоко засегната и обидена. Федерацията на глухонемите обвиниха интерпретатора, който присъстваше на погребението на Мандела, че си измисля знаците. Въпреки, че той и преди това е работил като интерпретатор за Националният Африкански Конгрес. Както можем да видим на това видео същият интерпретатор е превеждал на езика на глухонемите през 2012 г. за южноафриканският президент Джейкъб Зума.                                          
Преводачът Тамсанква Ханти е 34-годишен. Бил е нает от АНК, за случая и въпреки, че заплащането е било нищожно, Тамсанква, казва, че се е чувствал горд да участва в церемонията в чест на Мандела. В началото всичко вървяло добре, проблемът възникнал в момента, в който световните лидери илюминати започнали да изнасят речите си.

Той твърди, че е получил нещо като шок, който му е попречил да си свърши добре работата. По негови думи в началото на церемонията, той е започнал да чува гласове и да вижда същности, непринадлежащи на този свят. Те са му попречили да интерпретира така както правилно е било необходимо. Тамсанка не обясни точно какво се е случило, но ясно се вижда, че по време на ритуала той не е на себе си. Той казва, че не е било възможно да предотврати случващото се, кълне се, че не е взимал наркотици, нито някакви лекарства, според него ситуацията не е била предизвикана от “Вуду”, а тя е била далеч по-опасна, гласовете са имали пълен контрол върху него и той е правел непознати жестове, часове наред.
image
“Видях вълна от ангели (паднали), те слизаха на стадиона по време на погребението на Нелсън Мандела на 11.12.13”

От неговите думи става ясно, че той не си спомня нищо за времето, през което той е правел знаци, които никой не разбира. Въпреки, че много хора смятат, че този човек се е разконцентрирал на работното си място, изглеждат странно все пак, виденията на падналите ангели, които слизали на стадиона гласовете, които той е чул и са му дали знак кога точно да започне да жестикулира.

Оказа се, че е „превеждал“ часове наред само с детинско ръкомахане. Световните средства за масова информация обвиниха този човек в шизофрения. Но никой не споменава, че това странно заболяване се е появило точно сега – на погребението на Мандела            
 dc308.4shared.com/doc/YdPbyTys/preview.html         





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684742
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031