Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2017 22:55 - ШОКИРАЩО разкритие от последните минути: Ето кой ЗАМЕНЯ Борисов начело на партията и държавата! Вижте сензационните подробности! Вижте ТУК!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://pod-lupa.eu/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%
D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D0%BD


ШОКИРАЩО разкритие от последните минути: Ето кой ЗАМЕНЯ Борисов начело на партията и държавата! Вижте сензационните подробности! Вижте ТУК!

От Иво Македонски на 09.08.2017Без коментар

 

imageНесменяемият шеф на гербаджиите Борисов извърши много грешки през годините от 2001 г., когато още бе главен секретар на МВР, та досега. Но една от неговите грешки е съдбоносна. И точно тя го превърна в премиер, който не е удобен за своите господари.

Вождът на ГЕРБ би трябвало да знае, че колкото повече те прегръщат и целуват твоите началници, колкото повече се кълнат, че им служиш вярно и затова те обичат…Толкова по-близо и по-остър е ножът, който ще забият в гърба ти.

А жертвеният нож е съвсем близо до широкия и удобен гръб на Борисов, поради една съвсем проста и елементарна причина. Гуруто на герберите се налапа с толкова много власт, че наистина преяде. Той обсеби всички институции в страната и вече нищо не може да стане без негово знание и одобрение. В една уж „демократична“ страна, той стана абсолютен владетел.

Той стана човекът, който дава на когото иска и взема от който му хрумне. Парламентът, правителството и съдебната власт са в джоба му. Вождът така се вживя в ролята си, че думата „ние“ тотално изчезна от речника му. „Аз осигурих милиони“, „Аз дадох средства“, „Аз направих магистрали“, „Аз построих метрото“.

Тази промяна в речника направи впечатление дори на обикновените хора, които не са дотам запознати със същината на едно наистина демократично управление. И затова гражданите нееднократно споделяха в социалните мрежи, че не Борисов дава парите. Парите ги дава народът, който плаща данъците. Че парите от държавния бюджет са на българския народ, а не лични Борисови средства.

В демократичното правителство например, премиерът не екрал-слънце. Той е просто министър, макар и пръв, но сред равни. На практика, обаче, министрите в правителствата на Борисов дори нямат право на собствено мнение. А оня, който по някакво недоразумение си позволи да каже, каквото мисли, после бие чело в пода, пред краката на Борисов и му се извинява като ученичка, хваната да бяга от час. Така стана с Валери Симеонов, ако си спомняте.

Такъв „стил“ на управление едва ли може да се нарече демократичен. И българските граждани, които са изключително умни и прозорливи, веднага напипаха тази Борисова мания за величие.

imageПо-лошото обаче е, че абсолютната власт, която  Борисов установи в България, изобщо не допадаше на неговите господари. САЩ и Запада искаха на поста премиер – марионетка от рода на Плевнелиев. А не егоцентрична марионетка, която ще се вживее в ролята – „цар на българите“.

Ето защо точно нарцисизмът на Борисов сложи прът в колелата на машината за избори, наречена ГЕРБ. И понеже Вождът на ГЕРБ стана неудобен, ЦРУ и българските олигархични кланове започнаха да търсят начини да го заменят.

Говори се, че човекът, който е определен от западните господари на Борисов да извърши рокадата е импозантният депутат от ДПС Делян Пеевски. Той бил избран от ЦРУ, заради тесните си връзки с най-могъщия министър в правителството на Борисов – Владислав Горанов, който оглавява финансовото министерство.

И ако се замислим, наистина има логика в твърдението, че някой атакува нон стоп Борисов. Най-напред бяха соловите акции на Валери Симеонов, който в един момент напълно измести Борисов и действаше с размаха на премиер, а не на вицепремиер. Като слон в стъкларски магазин, Симеонов успя за отрицателно време да разбуни България. Нека си спомним, че именно по време на неговата „бурна“ деятелност се разразиха циганските побоища над невинни български граждани. И българските „бунтове“ в отговор на непредизвиканата с нищо ромска агресия.

imageПосле Симеонов се нахвърли агресивно да отменя клас прослужено време, което предизвика острата реакция на синдикатите.

След това дойде „Суджукгейт“, който разбуни отново духовете. И показа, че корупцията в ГЕРБ е придобила чудовищни размери. А българските граждани нарекоха Борисов „властелин на суджука“.

И всичко това, преди още да се минали и първите 100 дни на кабинета „Борисов 3“. Което означава, че хич няма да е за чудене, ако Борисов „изведнъж“ вдигне кръвно и бъде изпратен „с почести“ в „заслужена почивка“.

А на негово място се появи като „временно изпълняващ длъжността премиер“, приятелят на Пеевски, Владислав Горанов.

На смяна на арогантния Борисов идва още по-арогантнияГоранов. Щатите като че ли ни молят да се вдигнем на протести и да изметем всички гербаджии от властта.

Автор Иво Македонски,   



Тагове:   смяна,   борисов,   горанов,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13704741
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031