Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2014 11:56 - Хроника Акаша - Едгар Кейси
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 6354 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Хроника Акаша Едгар Кейси.

За четиридесет и няколко години от живота си Едгар Кейси може евентуално да включва специален вид транс и информиране на хората с точна информация в отговор на почти всеки въпрос . Тези сесии са наречени " показания " . В това състояние , той можеше да види основните източници на информация , които той нарича " Акаша Record" или " книгата на споменаването на Аллах . "

В процеса на четене на Едгар Кейси описва процедурата, както ако той самият става част от Chronicles . Които влизат в контакт с Акаша Record, той може да получи всякаква информация . Този източник се нарича още " Книгата на живота " , е компилация от всички мисли, думи и дела , които някога са настъпили в света от самото му създаване . Всичко това даде възможност да се Едгар Кейси толкова лесно разбират природата на Вселената , както и да предоставят отговори на въпроси , свързани с живота на хората и мисията си на земята.

Четенето посочи, че Акаша не са на едно място , и са навсякъде. От гледна точка на Едгар Кейси , хората могат да видят "сянка " на Chronicles в начина, по който говори , мисли и действа с уважение към себе си и другите .

За всичко, което беше някога , че е възможно да разберете . Тези записи могат да бъдат достъпни чрез подсъзнанието чрез сънища , медитация и езотерични упражнения. Тази документация съдържа прототип на индивидуалната душа , която постоянно се проявява във всеки аспект на живота . В Акаша Записът е не само събира и съхранява всички данни за историята на душата на всеки човек , но те дават насоки за образование, наставничество и трансформация за всеки човек.

По време на лекция на Кейси през 1934 г. , говори за реалността на Akashic Records, " И не смей да мислиш , че животът ви не е написано в книгата на живота ! Намерих я ! Аз съм го виждал ! Тя все още се записват , и всеки един от вас - като я " !

През същата година , по време на едно от показанията му казали, че записите , направени от някои " етерната енергия" , по своята същност подобна енергия на мисълта. Тъй като тези записи се отпечатват само на тази енергия Едгар Кейси , че в бъдеще ще бъде в състояние да създаде машина, която ще "чете" информацията ( 443-5 ) . Въпреки, че този прочит предполага, че такава машина ще бъде само в бъдеще , дори и сега има начини, по които хората могат да четат Akashic Records.

Chronicles , отнасящи се до миналото на дадено лице , са хранилище на таланти , опит , амбиции и склонности на душата . Информацията се съхранява на нивото на душата , трябва да бъде " да се чете" лице в настоящето - " . Карма " , която съществува под формата на памет или тази карма не принадлежи на друг човек , който е живял в различен исторически период - не, паметта принадлежат на техните собствени , и следователно трябва да бъдат разработени индивидуално.

Показанията на език, който звучи така : " И така, Chronicles на всяко предприятие са част от индивидуалното съзнание ... Това не е , че хората в различни образи се различават помежду си - въпреки че те са с различни имена и има различни качества - те са едно ..." ( 2246-1 ) .

В момента, Akashic записи са сумата от всичко, което сме били . Те извършват опит за образуване на човешкото съзнание. Те изпращат хора да различния опит , който дава същата възможност да научат възможно най-много един от друг.

Според Кейси , където човек се прави в момента , в самия пункт . Всяка душа преживява този или онзи опит за причина " За раждането на материал самолет не е случайно , но по волята на творческите сили трябва да се прояви в преживяването " ( 2073-2 ) .

Хората ще използват това като положителен опит - това е въпрос на свободна воля.

Акаша в бъдеще въплъщават все по- променлив набор от възможности и вероятности . Те са сенки на неща, които са изцяло зависими от това, което човек прави в настоящето и това, което той е научил в миналото. Те обединяват възможните събития и ситуации , от които всеки може да научи най- благодатен опит . Все по- летливи , те са изцяло свързани с волята и на факта, че лицето, което ще направи с настоящите си възможности , " ... тъй като съдбата на всяка душа е същността на това, което прави за творческо използване на фактори и сили във всяка среда " ( 820-1 ) .

Бъдещето на човека зависи не от това, което той знае , и как той ще бъде в състояние да прилага тези знания .

C 1933 Едгар Кейси прекарал двайсет и три показания по искане на членовете на Вселенски събор , на които бяха обсъдени отношенията между Akashic Records и книгата Откровение . Според Едгар Кейси , Revelation , писмената комуникация . Йоан Богослов по време на изгнанието си на остров Патмос , е първият писмен документ от събуждане на съзнанието. По време на медитация, John "Print" книгата на живота по някакъв начин се отвори и той е в състояние да види доказателство за възхода на самостоятелно признаване. Виждането на Св. . John е богата на символи , както и тълкуването на Akashic Records.

Според Едгар Кейси , седем светилника , седем печата , седем църкви и седемте звезди са свързани със седемте духовни центрове или " чакри " на човешкото тяло . В тези чакри съдържа историята на душата , която се събужда , когато хората се развиват в своите знания , че първото нещо, което те са духовни същества - деца на Бога . Това пробуждане и покачването на съзнанието очакване някоя Земя.

Тъй като целта на духовния опит на материала, равнината са като спомен книгата може да бъде отворена и всяка душа ще бъде в състояние да се знае тяхното отношение към Твореца ( 1215-4 ) .

Едгар Кейси смята, че всеки от нас пише историята на живота чрез мисли, действия и поведение с другите. Всички тези данни се събират в универсалният компютър- в Акаша Record . Това са част от Хрониките на съзидателна сила . Те са източник на мечти и вдъхновение. Те са обект на много митове и архетипи и тясно вплетени в структурата на човешкия опит.

Като седалище на нашите стари преживявания. Акаша има силно влияние върху нашата позиция в настоящето. Начинът, по който правим с живота си , привежда в действие възможността и вероятността , съдържаща се в Акаша Record . Поради тази причина , Едгар Кейси винаги е вярвал , че цялата вдъхновение идва от Akashic Records може да ни даде информация за нашата истинска природа и нашата истинска връзка с останалата част от творението - информацията , която се съхранява в реалния Книгата на Живота .

Получаване на информация , съдържаща се в Акаша може също чрез сънища . Освен факта, че мечтите могат да помогнат на човек да получи информация за своите минали животи , сън подсъзнанието има достъп до Akashic Records и е в състояние да събере обективна информация за собствената си позиция в настоящето.

Например, една жена имаше сън, в който един приятел говори с нея. В съня , тя обърна внимание на красиви изкуствени зъби спътника си форма перли , както и факта , че всеки друг зъб изглежда да са направени от чисто злато. Когато тя попита за значението на съня си , беше казано, че златните зъби показват духовни истини , които казва тя. Въпреки това , зъбите са фалшиви , а това означаваше , че жената не ги използва в живота си ( 288-14 ) .

Интересни мечта. Веднъж имах един млад мъж на име Хенри , който се интересува от собственото си духовно развитие. След като присъства на една от срещите в които проблемите на духовните закони и лична трансформация , Хенри реши да " поиска една мечта ", която ще намерите отговор на въпрос за това, което трябва да направите, за неговата духовна работа.

Ето как той описва своите преживявания :

" Сложих си тетрадка и химикалка на нощното шкафче и пише на въпроса:" Какъв вид инструкция мога да получа за лично духовно израстване " Действието на сън , който ми се яви тази нощ , отчасти се случва в Египет? . Уилям , когото аз много уважавам за своите духовни прозрения , ми каза, че един човек с блестящ ум , с изключително красиви очи , ме чакаше в една от пирамидите . Аз знаех, че този човек - Исус , както и факта, че закъснях , защото той ме чакаше за дълго , дълго време. По пътя, съм се срещал родители, които са ме посъветва да побързаме. Тичах до другата пирамида и видях Исус, който наистина е бил заобиколен от светлина. Той изглеждаше много мил и разбиране и в същото време изглежда доста " свои" в публиката . Той седна до него, и всички хора, започнаха да ме разпитват за движенията на танца , който съм научил .

Аз наистина започнах да се припомням , че Исус веднъж ме научи на танцови стъпки , но не може да се повтаря на всеки от тях. И все пак бях обещал цялата тълпа, която вече направи изявление пред тях и да се покаже на тези движения. Исус продължи да ме гледа с любов, и след като се овладя , осъзнавайки, че той е помислил лошо за един човек ... И тогава Исус ми напомни, че преди всичко трябва да се научат как да работят със собствените си мисли ! "

Хенри е убеден , че мечтата му е дал ясен отговор на въпрос .

През 1932 г. прекарва четене към един клиент . Едгар Кейси видя на енергийните полета , които обграждат в отделните градове. В този сън , той открил , че енергията, излъчвана от всеки от градовете , да окажат въздействие върху способността му да предостави на клиентите информация за показанията . Точно както хората са в състояние да излъчват енергийни вибрации или аура на града се прави нещо подобно . Sleep изглежда потвърждава твърдението често се повтаря Кейси , че " мисли са нещата . " От негова гледна точка , мисли бяха реални действия в мисловната сфера и имат въздействие върху материалния свят.

Ето как да се припомни, Едгар Кейси за този сън :

Има някои райони на страната , които произвеждат собствена светлина . Тя е много по -лесно да се харчат четете за едно лице в обхвата на лечебната светлина (не непременно болен , но просто изцеление на радиация ), отколкото за човек, който е в чисто търговска светлина. Аз съм в състояние да държи много по- точно отчитане (както е показано ) на лице в Rochester от човек , намиращ се в Чикаго, като Rochester вибрации е много по-висока от вибрации Чикаго ...

Идеята , че хората в подобни обстоятелства биха могли да повлияят на масовото съзнание , бе предложен за първи път от Рупърт Шелдрейк учен . Шелдрейк теория за съществуването на морфогенният областта , че хората често са обект на влияние от невидими сили , които оказват въздействие върху тяхното съзнание. В някои отношения , това "поле " забележително подобен на Акаша Record .

И все пак четенето на записи от своя страна не е необходимо да се мине през всичко, което се съдържа в тях. Без значение къде сме ние, са предназначени да се " срещне " с всички пръстови отпечатъци , които оставихме на универсална база данни. Всичко, което се минава през душата има своя причина. Съзнателно дали вземем урок, който е изпратен до нас, или не - в края на краищата ние все още трябва да го научите .

Акаша Records - е импулс, който привлича към нас точно това, което трябва в определен период от време. Те са силата, която обединява различни хора да се учат един от друг. Акаш - средства, позволяващи на всеки индивид да се срещне със себе си и да получите по-добре. Това е универсална суперкомпютър да следите точно и навременна всичко, което дава никакви данни.

Според Едгар Кейси , Akashic Records не са абстрактни философски концепции , но нещо толкова истинско , че всеки може да види със собствените си очи , " Същността да знаете, че Chronicles е толкова реално, колкото това, което се вижда от факта, че отразявайки светлината , тъй като те продължават да бъдат записани на лента енергии езотерично пространство и време ( 871-1 ) . Цялата информация за всяко физическо лице , който някога е живял на земята , записано в книгата на живота . "

Кейси предвиждаше обещаващ ерата на Водолея , която се нарича " Години на Лилии . " В показанията , това общо бъдеще е описан като ерата на чистота , когато хората най-сетне осъзнаят своята истинска връзка с Твореца . В този исторически период , всеки е наясно с отговорността си към другите хора . Независимо от тяхната националност ще бъде показан " голяма загриженост за всеки отделен човек , всяка душа ще бъде пазител на брат си. " Тези грижи ще доведе до това, което Кейси нарича " изравняване ", когато човечеството е наясно с факта , че всички са равни , и всеки човек ще " живеят за ближния си ! "

Разликата между тези условия и тези бъдещи че Кейси видя Акаша съществува поради присъща на желанието на хората на власт за сметка на духовното развитие . По време на пътуванията си през времето и пространството сме забравили нашата духовна природа , на неговата истинска връзка с Бога ", отговорил мъжът за всички е силата - силата на парите , статуса на захранването , сила на богатството , силата и властта на този свят . Той никога не е бил угоден на Бога и никога няма да бъде угоден на Бога . По-добре стъпка по стъпка се научат да мислят един за друг ... " .

Но как да се постигне тази неизбежна трансформация ? През 1939 г. Кейси посочи начин: " И тогава няма да има нужда да се поддържа определен ритуал , някаква форма на някои народи или нации , а във факта, че хората от всеки народ , навсякъде, се обърна към Бог на бащите ни , не оправдаване на техните слабости и да не се прослави себе си, но и за отглеждане себеотрицание . Тъй като все повече хора от различни народи се молят , а след това живее с молитва , толкова по Духа работи .

И нека всеки един от вас ще даде Бог шанс да покаже как Той благославя онези, които Го обичат . Това не означава, че вие или някой друг да му се прости всичките им дела. За ноу , Неговият закон е непроменим - " Каквото посееш , това ще пожънеш . " За човек може да започне само със себе си. "


• Едгар Кейси. Нострадамус ХХ века


image

Предсказанията на Едгар Кейси

 

Желанието да гледаме към бъдещето - това е една от присъщите характеристики на хората. Ето защо всякакви прогнози, а думата "пророци" диктуваха голямата популярност. И ако предсказанията на Нострадамус и Ванга е известно на мнозина, становището на Едгар Кейси е за това, което ни очаква, не е толкова повторен.

Дата на космология на епохата Кейси
 
  •  
10500000 BC: Появата на хора-маймуни , които живеят в пещери и се дели на семейството. Те формирали тялото на съвременното човечество . [ 2665-2 ] [ 5748-2 ]

    
200000 BC: Пристигане в земна равнина извънземни духовни същества , които са оформили Atlantis . [ 364-4 ] субект " мисловни форми са " в състояние " избутали ... като амеба . " [ 364-3 ] Този хиперпространството или не- физически същества.

    
100000 BC: Amilius , съществуващи по време на духовната същност , казва предстоящата криза. Mysleformennye лице, отделно от своите духовни корени и са в състояние да " опаковат " . [ 364-3 ]

    
75,000 BC: Mysleformennye същност " . Уплътнена или да се яви под формата на човешкото тяло " On Earth , наличието на хиперпространството mysleformennoe изведнъж започва да приема човешки тела и животински органи Dawning духовно съзнание на човечеството , заедно с това се забравя първоначалната си наследство Amilius започва глобална . . освободения хиперкосмически лица, свързващите ги във физическа форма , и преподаване на истинската им същност . Amiliusa това въплъщение се нарича Adam ", първият човек . " [ 364-3 ] [ Забележка: . Четения Кейси не уточни кога точно се е случило , "печат " , от друга страна , материалът Ra се посочва датата , че ние го дам ]

    
50,000 BC: В резултат на смяна на полюсите убит първият голям човешки технологична цивилизация на Земята. Почти пълното унищожаване на Лемурия и Атлантида частично наводняване . Световната конференция току-що бяха решили да използват лъчисти оръжия , предназначени да убиват голям брой хищници . След обитателите смяна на полюсите установено, че използването на радиация само изостри цикъл, който във всеки случай е на път да бъде прекратено .

    
25,000 BC: Второто голямо наводнение в Atlantis . Civilization умира отново.

    
12,500 BC: Третото голямо наводнение в Atlantis . За да се запазят някои от архивите , построена Хеопсовата пирамида .

    
0 - BC: Amilius / Адам се връща на Земята в последното физическо въплъщение : Исус Христос. Той допълва своето задължение чрез даване на човечеството познания за това как да се измъкне сам на същественост на процеса на Възнесение . Това създава модел, който да бъде последван от всички останали.

    
2001 AD :  Смяна на магнитните полюси на Земята , свързани с Второто пришествие на Христос .

Преглед на хронологията на по-горе може да бъде получена от огромен брой интересни метафизичен информация. Читателят е поканен да разсъждаваме върху него , и в търсенето на повече подробности виж на много книги за Кейси и Atlantis [2] , като египетското наследство, Едгар Кейси за произхода и съдбата на човека и да се върнете към тайните на Атлантида. Сега ще се съсредоточим върху обсъждането на цикъла , което търсим в космологията епохи четения Кейси , разбира се, е разделена на , около , 25 000 - годишни интервали . По този начин, ние можем лесно да покаже важната връзка между " слънчев цикъл , или преминаването на слънцето през различните сфери на дейност " ( Casey ) и приблизителната стойност на прецесията - 25 000 години .

Защото преди него , ние имаме всички данни , че е полезно да се отбележи, че някои други сведения в космологията Кейси , които се поддържат от съвременната наука . В линията на времето на появата на Кейси в света на човешки тела датира до десет милиона години. Какво точно е свързана с най-новите изследвания , извършени от Thompson и Кремо относно историческите случаи на откриване на цялостни човешки скелети . Голямата работа , систематизиране тези открития , наречена "Забранена археология " [3] , и одобряващия орган потвърждава и от науката . Изводът е, че всички от теорията на Дарвин не е наред, и съвременните хора хуманоидни съществували на Земята в един или друг начин за последните 10 милиона години .

В Кейси пристига показанията на извънземни духовни същества на Земята датира от 200 хиляди години назад -ми . Много е интересно да се отбележи : съвременната генетика са стигнали до извода, че човешката ДНК могат да бъдат проследени обратно до Ева, които са живели около 200 000 години назад . Този факт е най-пълно разработена в книгата на Захария Ситчин " страница на Книгата на Genesis " [4]. Работата на Ричард Хоугланд и другите за вероятността за съществуването на извънземни руините на Марс ( които вече разгледани в предишните глави ) , също сочи към момента 200 000 година преди .

Това беше може би за последен път , че Марс е претърпял катастрофален сблъсък на астероид, който доведе до разрушаването му . Има безспорни доказателства , че някога в миналото Марс прилича Земя изобилие океаните, синьо небе , облаци и дъжд . Доказателство за изследователи , като астрофизик Thomas Van Flandern , доста уверено се предположи, че огромна експлозия , причинена от астероид , е отговорен за смъртта на Марс. Друг източник на информация се намира в книгата на Греъм Хенкок и Робърт Bauval "Мистерията на Марс " [5]. Любопитно : Най-новата " Метеорит от Марс " , изучавани в Европа , показаха наличие на бактериална живот върху него , възрастта на която датира от 200 000 години назад -ми напълно възможно, че това е планетарен катаклизъм , които дадоха тласък за скъсване на метеорита . .

Връщайки се към материалноправните разпоредби , изтъкнати в показанията Кейси : изглежда, че всички съвременни хора "дойде " от духовна и енергични форми на живот Тази форма на живот е описан като ". Мисловни форми , способни да ... избута в материя като амеба . " Не спирайте да ги чете в подробности , но се предполага, че те имат безкраен ум, достатъчно, за да се проектира първата в животни. Налага се заключението , на които сме се , въз основа на показанията Кейси : интелигентна енергия на тези същества, наречен ДНК изменения на съществуващите хоминиди на планетата [6] .

Работата в тялото , те биха могли да имат влияние върху структурата на ДНК. Кейси казва , от своя страна , окончателното им "печат ", за да 75000 от година преди Христа е довело до появата на съвременните хора . Следователно , промяната на структурата на ДНК е "печат " или " настаняване " , посочено в показанията Кейси . Становище Кейси историята показва, вибрационните самите лица са имали пряко въздействие върху структурата на човешките ДНК молекули .

Над съвпада с интересни факти за ДНК , които вече разгледахме . Учените , включително откривателите на ДНК молекула сама по себе , многократно доказано, че "проект" ДНК е твърде сложни, за да бъде в резултат на случайни еволюционни процеси поддържани модела на Дарвин . Следователно , научната парадигма е изместен в посока на " интелигентен дизайн ". Освен това, както вече беше посочено, Грег Брейдън цитира проучване, което показва , че молекулата на ДНК , се поставя в цилиндъра на светлината , фотоните ще привлече и ги принуди да се върти спираловидно около . И не забравяйте, че той също така заяви , спираловидно движение ще продължи , след като ДНК се отстранява. Така че, както видяхме , че " спираловидно линия на светлината " - това е основният градивен елемент на съзнанието звено , а според Seth , Unit на съзнанието - е структурата на разумна възприятие , всичко става ясно Всеки от нас - . Всъщност е " съкратен " форма на дължината на вълната съзнание, че някога е бил чиста форма на спирала на Светлината ! Защото в края на 20-ти век , ние научихме , че произходът на съвременната човешка ДНК могат да бъдат проследени обратно до 200 000 години назад , трябва да се приема , че е налице все по-голям спектър от научни доказателства , съчетано с внимателно данни Кейси , данни , надминава най-новите научни открития.

Налице е установен факт : медицинска точност Кейси не може да бъде оспорена. Така че сега нека да продължим да работим по линията на времето . Недвижими лица връзка mysleformennyh с физически хуманоиди органите на Земята настъпили 75 000 години пр. Хр . По този начин, след това е, че хората започнаха цикъла на прераждания . Малко по-късно ще видим , че материалът Ra го разгледа много, много добре. Изводът е, че ако цикълът е , грубо , 25000 години , докато досега беше само три такива цикъла. The Fall на Атлантида , които са настъпили преди 12 500 години , ще бъде точно по средата на миналия 25 000 -годишен цикъл . Следователно , изглежда, че всеки цикъл е разделен на две половини , и в края на всеки половин цикъл може да създаде стрес тектонична активност.

Dive суши, като Atlantis , може да се обясни с идеята за магнитно поле смяна . По-рано видяхме, че идеята бе подкрепена от никой друг освен Albert Einstein , след разглеждане на произведения на Чарлз Хапгуд . В модела , Хапгуд магнитното поле на Земята изведнъж всичко обратно своята полярност , което води до рязка промяна в позицията на магнитния север и на юг , и плъзнете външната кора на земната мантия над течността вътре. Очевидно е, че този процес на Земята е създаден спешен и много сериозен проблем за тези, които останаха в трета плътност - и това е ключовата фраза . Изследователи като д-р Емануил Великовски в книгата си " Worlds в Collision " , определено свързва понятието за смяна на полюсите с моментална смърт -голямата част от животинския свят на Земята в миналото. Те включват откриване на Великовски огромен брой праисторически животни, които са живели в умерен климат и е установено, изтъкани, осакатени и мъртви в арктическите региони . Въглероден анализ е установил, че по време на тези катастрофи съвпада с момента на смяна на полюсите . Фактите , събрани от Великовски и други, свидетелстват, че всичко , което се случи в света стана толкова бързо и толкова слабо , че на повърхността на Земята само за една минута от тропиците до Арктика еволюира , в зависимост от местоположението на повърхността. С други думи, на Земята е напълно изместен позицията си в небето.

Освен това е добре известно, че най-новите регистрирани смени основните полюс се случи, грубо , 75000 , 50000 и 25000 година преди . Отново виждаме много точна мач между датите на смъртта на значителни изгубени цивилизации в показанията Кейси и действителната дата на смяна на полюсите . Кейси показания казват: " . На смяна на магнитните полюси на Земята " . Смъртта на цивилизацията се дължи Не е изненадващо, те точка за по-нататъшно изместване на полюсите , което се очаква през 2001 г. Grand работата на Michael Mendevilla наличен в магазина Laura Lee , осигурява убедителни доказателства за геоложки, подкрепя идеята, че Кейси прогнози се сбъдват . Забележка: в тази книга , ние не се предскаже нещо фатално късно изследвания на Great слънчев цикъл показват, че една фундаментална промяна в природата на съзнанието и самата енергия естествено ни отведе до ниво, където можем катаклизъм . не са засегнати .

 

image
Кой е бил Едгар Кейси

 

Едгар Кейси (1877 - 1945) , един от най-странните предиктори в историята на човечеството , който стана известен в западния свят , не по-малко , отколкото в славянската Wang .

И Кейси , и Wang взе стотици хора на ден. Те имат много известни хора, включително президенти и министри . Нито едно , нито другото не е виждал своите посетители : Wang беше сляп , и Решение прогнозира в съня - затвори очи и заспа естествено в състояние предаването . Затова той е наречен " спи пророк. " Между другото, събуждане, дело твърди, че той си спомни нищо от казаното от него. Стенограф записва думите на гледача .

" В началото " Case вече излекувани. И чудеха съвременници , че без медицинско образование , точна диагноза и предпише лечение по отношение познати само тесни специалисти.

Кейси прогнозира двете световни войни , наричайки датата на началото и края пъти , предсказа икономическата криза през 1929 г. , в който подробно описва катастрофалните събития на фондовите борси , и видя последващо покачване през 1933 година. Той изрази германското поражение в Курск , на края на фашизма и съветския победата във Великата отечествена война . Няколко месеца преди смъртта си , когато Червената армия маршируваха победоносно в Европа , Гадателката каза , че Съветският съюз в близко бъдеще ще се разпадне . "Аз не разполагам с време до края на XX век , как след падането на комунизма - . Дело на глаголи - . Комунистите ще загубят властта си . " Той също така каза , че освободени от комунизма , Русия е в очакване на криза , от която ще излезе безопасно , " приятелството си с хората на банкноти, което казва:" Ние вярваме в Бог ", " От тази страна в света, ще се надяваме - . Излъчват предиктор . - Не е комунист , а не от болшевиките , и на безплатно Русия! Това ще бъде година преди това се случи, но че религиозното развитие на Русия ще даде надежда свят. "И след това ", хората, които са в близки отношения с Русия , ще живеят по-добре , постепенно се променя , и в края на краищата най-накрая определяне на условията на живот в организацията света "- каза американеца.

Съвсем наскоро, много експерти смята, фантастични Кийс времето за това, че през 2010 г. възражда в Съветския съюз. Сега, обаче, тази прогноза започва да се реализира. Първият кандидат за Съюза , както е известно , е Беларус. И след това , ние можем да се изравнят с Киргизстан, източната част на Украйна , Армения и Казахстан. Дори и Грузия, които упорито и безуспешно се опитват да живеят самостоятелно , вероятно ще направи стъпка към Русия. И как може да не си спомняте пророчеството на Ванга , че нашата родина " отново ще бъде една велика империя ! "

Имаше в Кийс и други прогнози . По-специално , той прогнозира растеж на политическата мощ на Китай . " Все повече и повече привърженици на християнската вяра ще влезе в политиката - каза American - . Един ден Китай ще се превърне в люлка на християнството ... от човешка гледна точка това ще отнеме време , но това е само един ден в сърцето на Господа за Китай ще се събудя утре. ". World War III , според Кейси , не се очаква , но на Земята не обхваща нещо по-малко катастрофални - природни бедствия.


Тагове:   хроника,   едгар,   Кейси,


Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. savchev - няма проблем, но трябва да се обясни по-подробно
20.01.2014 20:04
може ли да потърсите и да напишете някаква статия за достъп до хрониките на акаша.
въпроса НЕ е какво може да се прави - това сме го чували много, въпроса Е: "МОГА ЛИ АЗ ДА ДОСТЪПЯ АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ и ако мога - КАК СТАВА ТОВА? НАЧИНИ, ПОДРОБНОСТИ, ТЕХНОЛОГИЯ, КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА МОГА ДА ГИ ДОСТЪПЯ, но НЕ общи лафове, а КОНРЕТНО: какво трябва да мисля? как да го мисля? и т.н."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919200
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930