Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2018 12:31 - Крими дивидента на новите “десни“
Автор: boristanouscheff Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1156 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.10.2018 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Две убийства на млади жени, включващи грабеж и жестокост, едно след друго бяха извършени от български граждани. И двете от мъже от ромски произход. Няма обаче да чуете от леводесните,  марксистите и прогресистите, че не българите като цяло а индивиди от един определен етнос са виновните. Не би било политкоректно да се обобщава по-този начин (но защо тогава въобще се говори за българи?). Добре, съгласен съм. Но питам - защо същият този политкоректен праг не ги спря да правят внушение, на базата, че е имало изнасилване, че е следствие от неприемането на Истанбулската конвенция, която предпоставя априорно всички мъже за насилници? А и нима убийството в Германия бе предотвратено от факта, че там ИК е в сила?...

Ако от отделните случаи на издевателство над жени се прави извод за необходимостта от ИК, то тогава какво да кажем за малцинството, чиито представители са водещи, поне според хрониките, в грабежите, побоищата и изнасилванията - ще се спретне ли и за тях една конвенция? Ама, не - това е расизъм, вината е винаги лична а не колективна - така ще ни отговорят. Добре де, така е, но защо тогава за нечии зулуми всички мъже, е, без джендърите - те са свободно избираеми такива image трябва да са нарочени? Нещо аршина?

Едните са позиционирани групово (сега така е модерно) като ощетени по социална линия - бедност и необразованост, което обяснява озлобяването им (когато не е не направо оскотяване) - но не и вината, поради което изпадналостта им не се зачита за извинение пред съда. Другите, според налазилите ни нови леви, са обаче надарени от самата природа (и следователно също групирани) с агресия - фалос ли е, стига да не е на цветнокож, на супремасист е image Да, де, но пък нали джендър идентичността (gender identity - официалното) е именно доказателството, че природата нищо не чини пред прогресивната воля. Днеска мъж, утре жена. Докато съм първото, ще си го местя от единия крачол в другия, после пък ставам жена, или което си избера там от 30-тината оставащи превъплъщения и пак ще има пей сърце. Значи? За чий се напъвате за ИК? Тя има толкова основание да погне мъжете по групов признак, колкото и “патриотите“ индобългарите - последното е определение по аналогия с политкоректното афроамериканци.


Но да оставим настрана убогостта на аргумента за ИК, който е по-скоро доказателство за интелектуалната немощ на използващите го. По-сериозен е фактът на идейната и политическа безпътица на тези, които се водят за опозиция на статуквото. “Творчески“ дописаха биографията на злощастната жертва журналистка с едничката цел да извлекат политически дивиденти, които иначе се очаква да произтичат от идеите им а не от грешките на опонентите им. Да се запита чак човек дали пък и парламентарно представени партии не са замесени в атаката с цел предсрочни избори - дотолкова силна и масирана беше тя. В резултат - повдигнаха единствено рейтинга на управляващите и вместо да ги натирят за мафиотизираното им упражняване на властта,  им позволиха да си навлекат ореола на неоснователно обвинени и като бонус, допълнително отблъснаха от себе си хората, които и без това са уморени и отвратени от българската политика като начин за злоупотреба.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boristanouscheff
Категория: Лични дневници
Прочетен: 370551
Постинги: 60
Коментари: 98
Гласове: 77
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031