Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2016 09:34 - Клиничен случай! „Трета световна война ще избухне! Само така ще си върнем Крим“!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 812 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 28.05.2016 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Само Трета световна война може да ни върне Крим, заяви на прескоференция украинският пилот Надежда Савченко, която се прибра у дома след две години в руски затвор, съобщава тв канал „Звезда“. „Аз имах това чувство и все още го имам, че Третата световна война ще избухне. И мисля, че само така можем да си върнем Крим“, бяха думите й.

Савченко изрази съжаление, че не е успяла да „защити“ полуострова, който Русия „анексира“ през 2014 г. след референдум.  „Аз отидох да защитавам Донбас, защото не успях в Крим“, обясни украинският военен.
На първата си пресконференция след размяната й срещу двама осъдени руски военни 35-годишната Савченко каза в препълнената от журналисти зала, че най-много би желала да се върне на работата си като военен пилот. Но има готовност да започне политическа кариера, ако това би помогнало на Украйна да се справи със сепаратистката война на изток и да се измъкне от политическата и икономическата криза.

На въпроса на журналист дали е готова да се кандидатира за президент тя отговори:

„Украинци, ако ме искате като президент, ще стана президент“. Пресконференцията беше прекъсвана от присъстващите с викове „Слава на Украйна!“, а облечената в бяла риза и сако Савченко отвръщаше „Слава на героите!“Савченко отхвърли отправените към нея съвети да зареже партията на бившата премиерка Юлия Тимошенко заради репутацията й, че е свързана с украинските олигарси. Тя посочи, че ще продължи да членува в „Баткивщина“ дори може да я оглави. Савченко беше избрана за депутат от листата на партията на Тимошенко, докато се намираше в руски затвор.

Тя заяви също, че е готова да преговаря с проруските сепаратисти от Източна Украйна за освобождаването на всички украинци, намиращи се все още в затвора, предаде Франс прес. Министърът на външните работи Павел Климко съобщи вчера, че 174 украинци са в затвори в Русия, Крим или в плен на сепаратистите.Савченко беше разменена в сряда срещу двама руснаци, обвинени от Киев, че са шпиони на руското военно разузнаване. При връщането си в Украйна тя беше посрещната като героиня.

Савченко беше заловена от сепаратистите през юни 2014 г., докато действаше като артилерийски наблюдател на доброволчески батальон в Източна Украйна.

Епицентър

http://epicenter.bg/article/Nadezhda-Savchenko-Samo-Treta-svetovna-voyna-shte-ni-varne-Krim-/102105/7/0




Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Явно мацето се е вживяла в ролята на ...
28.05.2016 12:16
Явно мацето се е вживяла в ролята на съдник, а развинтената и фантазия и позволява малко повече от възможностите и, като обикновен заблуден електрон.
Времето ще опровергае и нейните напъни да кощунства, срещу тези, които не заслужават подобен род деяния, като нейното, а и на останалите слуги от украинската клика. В крайна сметка и тя ще получи заслуженото, според деянията си. Като разграбят държавата и, а това почти е направено, какво ще отговори на въпросите, които не след дълго ще бъдат задавани от украинските
истински жители, към такива като нея. Тогава ще и се иска да се скрие някъде, за да не е свидетел на униженията и грабежа на родината си--освен само, ако не е някаква извратенячка, от род на предатели. Горко на Украйна с такива защитници. Халал да са и !!!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120339
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031