Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2010 12:33 - "Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 20755 Коментари: 38 Гласове:
3

Последна промяна: 17.06.2010 22:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

"Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!


В глобалисткия рупор в. "24 часа" от 05.06.2010 г., след забавните страници и некролозите (колко символично) четем следното:

ИЗРАЕЛСКИ КОМПАНИИ ИСКАТ НАШИ НИВИ

Тихомир Танчев

     Израел има интерес към покупка на земеделски земи в България. Това стана ясно на среща в Тел Авив на земеделския министър Мирослав Найденов с колегата му Шалом Синхон.
    Имаме около 3 млн. дка държавни земи, които в кризата не могат да се управляват добре, и възнамеряваме да продадем част от имотите в Държавния поземлен фонд, обясни Найденов. Той предлага и да се създаде съвместен проект с Израел за по-рационално използване на държавните земи.
   Обсъдено е сътрудничество в технологии за напояване и отглеждане на животни за месо у нас.
       (в. "24 часа")


   Нека видим сега какво точно се крие зад тези благи приказки за омайване на наивници. Първо става ясно за какво точно беше на посещение премиерът преди време в Израел, какво е обсъждано там и какви инструкциие е получил от Тел Авив и от Вашингтон и чии поръчки точно изпълнява. За даването незаконно и безразборно на българско гражданство на евреи (в ущърб на етническите българи от диаспората подали молби за такова) вече се разбра и по този въпрос е писано в блога в тази тема: doktora757.blog.bg/politika/2010/01/13/boiko-borisov-pred-stenata-na-placha.471499#last_comment
За това пък как възприемат нашия премиер в чужбина и какви определения му дават можете да прочетете тук: doktora757.blog.bg/politika/2010/01/21/zapochva-da-mirishe-na-pojarnikarsko-milicionerska-diktatura.476929
     Знаем преди около 15 години каква остра реакция предизвика промяната в закона под натиска на СДС, ДПС и разни колаборационисти, интересчии и недоутрепани комунисти в НС, Атлантически клубове, ложи и други съмнителни органицзации, направено с цел да се разреши продажбата на земя на чужденци. Тогава защитниците на българските национални интереси изтъкнаха как подобно предателско решение застрашава интересите и сигурността на страната! Сблъсъкът беше огромен и това отекна със страшна сила в българското общество и не е забравено и до днес. Именно подобни предателски действия провалиха СДС, ДСБ и НДСВ, превръщайки ги в политически трупове и маргинали, а лидерите им рано или късно ще бъдат изправени на подсъдимата скамейка заедно с други такива от БСП и ДПС, които са извършвали явни престъпления срещу републиката. Съгласно НК на Република България подобни престъпления се наказват най-строго наравно с убийствата, кражби в особенно големи размери и престъпленията по служба, особенно когато се докаже и целенасочено провеждане на геноцид и етническо прочистване (макар и извършвано с икономически, социални, "здравни реформи" и други модерни средства за унищожение). Никой не е над Закона!
    Съгласно древните български правила и закони: ЗЕМЯТА Е ОСНОВАТА НА ДЪРЖАВАТА И ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАВА ИЛИ ПРОДАВА! Земята била тя земеделска или друга е и територия, тя е завоювана с кръвта на нашите деди и е отстоявана с векове от българите, да не говорим за автохтонното население траките, които са тук от повече от 8 000 години (от преди Потопа). Тази българска земя е свещенна, а сега някакви продажници и национални предатели искат да я продават все едно, че им е бащиния и то не на европейци (което е сравнително нормално, защото все пак сме в ЕС), а на хора от престъпната нацистка държава Израел! И това забележете става в момент, когато Израел извършва чудовищни престъпления срещу палестинците в концлагера Газа и иска безнаказано да унищожи повече от 2 000 000 души пред лицето на целия демократичен и цивилизован свят! Редица страни като Швеция, Норвегия, Турция и др. вече прекъснаха дипломатическите си отношения с Израел и обявиха бойкот на техните стоки и производства.  А тези изпод масата се опитват да провеждат смахнатата си политика и да влошават отношенията на България с цивилизования свят и всичко това на наш гръб. Нима си въобразяват, че ние в България не знаем за разните планове от рода на "Ран-Ът", "Мойсей -2", "Талит -4" и т.н. Всичко се знае и се следи внимателно от цялото общество и хората са добре информирани от години за това. НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ЖЕЛАЕМ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРА ПАЛЕСТИНА!  Ето и какво се мъдри на някои дегенерати в главите: via-midgard.info/news/2627-izrailskij-istorik-izrail-budet-vynuzhden-steret.html
    Яне Янев от партията РЗС също беше демаскиран за връзките си с генерали от "Мосад" и подозрителната си активност в "Дружеството за българо-израелско приятелство" (както преди това министър Петканов - председател на това дружество и сътрапезника му главния секретар на МВР, с когото "брояха труповете" от поръчковите убийства)........ С публичните си изказвания напоследък Яне Янев се е превърнал в адвокат на израелските военнопрестъпници и ционисти, с което окончателно се дискредитира и политическата му кариера отива към своя край, а партията му вече наброява един файтон хора, които явно не са наясно защо са там. Плювките на Яне срещу ДПС не са принципна позиция на патриот, а са продиктувани от еврейските му господари, с оглед на геополитическия сблъсък между Турция и Израел, който е особенно изострен в момента, след пиратската атака на израелските командоси срещу турски кораби в международни води. Това е обречена кауза на ибрикчии и клакьори, проводници на чужди интереси и е краят на РЗС ("Ред Законност и Сигурност" - каква подигравка!). Нека не забравяме, че ционизмът като идеология е осъден от ООН още през 1972 г. наравно с престъпните и човеконанавистни идеологии на комунизма и фашизма и се родее с тях! В 21 век тези сенки на миналото са тотално обречени на забвение и непопулярност, както и тяхната проекция - глобализма ("Новият световен ред", Pax Americana, "Кръстоносните походи срещу тероризма" и др. подобни изгъзици). Това са антидемократични идеологии, които нямат място в цивилизования свят и са тотално отхвърлени и неприемливи.
    На Б.Б. и компания няма да им помогнат нито ЦРУ, нито Мосад или МИ-6, с чийто връзки толкова се гордеят, по простата причина, че той живее в България и сред българи, които го наблюдават под лупа и ще изискват от него да спазва законите и правилата, както и да защитава българските национални интереси! Ако той не се съобразява с това, политически е свършен и ще свърши доста по-зле от предшевствениците си! Обкръжението му ще има същата нерадостна съдба! Ако анализираме горното твърдение, че "държавните земи в кризата не могат да се управляват добре" изводът от това е, че ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ УПРАВЛЕНИЕТО И ГЕРБЕРИТЕ ДА СИ ЗАМИНАТ ОТТАМ !!!
    Онзи, който подценява българския народ и мъдроста му, както и скрития в недрата му потенциал, а и не на последно място специфичния манталитет на българите и народопсихология, винаги е губел битката; ВИНАГИ! Древните българи са считали предателството като най-голямо престъпление и са го наказвали като такова "до девето коляно"...... Националните предатели биват изхвърляни на бунището на историята и хората гледат на тях с погнуса и отвращение. Учете историята, защото тя има чудното свойство периодично да се повтаря на всеки нов кръг от спиралата на времето. Още пророците са казали, че БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ВЕЧНО (ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА МЛЕЧНИЯ ПЪТ - ГАЛАКТИКАТА), А РАЗНИТЕ ВРЕДИТЕЛИ СА ОТСТРАНЯВАНИ ОТ ПО-ВИСША СИЛА!.......  

Още по темата, която явно бързо набира скорост; Мрежата е велико дело:

www.ivanstamenov.com/2010/06/1733/

istinata.livejournal.com/21572.html

news.ibox.bg/news/id_1270711063 

dnes.dir.bg/news.php

www.facebook.com/home.php#!/group.php

dnes.dir.bg/news.php


image



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Да не му е бащиния, че ще продава бе, ...
06.06.2010 13:19
Да не му е бащиния, че ще продава бе, мама му измекярска!!! Това е държавна земя!!!
цитирай
2. tit - Това е дълбока и спорна тема!:)
06.06.2010 14:06
Не знам доколко си навътре в материята, но публичната държавна собственост, в т.ч. и земя не може да се продава, а само се отдава под наем или за стопанисване. От друга страна, тените по морето и на другу стратегически места:) се замениха срещу големи по площ и с ниска /мнОООго ниска/ категория земи. Които никой български стопанин не би наел да обработва, щото не дават добив! Даже програмите за подобряване на такива земи не дават резултат, понеже парите се дават след извършване на мероптиятията.
Разбира се, продаването на земя на чужденци не е за предпочитане, защото гърците, примерно, се регистрират в Гърция и получават субсидии от там, т.е в България за тези земи не влизат пари от фондовете...
Както казах - проблема е спорен!
ПОздрави за поста!:)
цитирай
3. doktora757 - Значи работите са още по-зле, за...
06.06.2010 14:52
Значи работите са още по-зле, защото ако сключат договор за отдаване под аренда примерно за 30 години, чифутите ще си получат безплатно земя и ще си правят каквото си искат, а и в бюджета няма да влезе нищо! Само някои мутри ще си получат комисионните от далаверата. Всички останали негативи си остават за България - съсипана и изтощена земя, разни израелски заселници (Б.БV вече им обеща българско гражданство с предимство!), които ще бягат от войната в Близкия изток и ще искат да се заселват тук, със сигурност ще отглеждат там по нивите ГМО (Израел са основни производители наред със САЩ и Канада) и с него ще заразяват останалите култури, заробване на местните фермери, които да им работят почти безплатно и т.н и т.н. Това разбира се няма да се случи, защото българинът е корава глава и ще свали от власт националните предатели - ще има и съд!....)))))
цитирай
4. doktora757 - А и по закон когато си във владение на ...
06.06.2010 14:54
А и по закон когато си във владение на имот повече от 10 години то после става твое и го узаконяваш!.....))))) Имаше някакъв такъв идиотски параграф?!?
цитирай
5. анонимен - Става така защото от мнооого години ...
06.06.2010 17:22
Става така защото от мнооого години вече България се управлява от българомразци и майкопродавци! В конкретния случай си мисля, че Миро Найденов няма да направи грешка, като позволи да се продава на изсраелци! Навремето с подставени лица ,измама и подкупи се сдобиха с палестинската земя! Този път обаче се надявам слънцето гръб да им обърне, на евреите де!
цитирай
6. анонимен - Огледайте се и вижте израелските имоти у нас.
06.06.2010 18:56
colobur написа:
Става така защото от мнооого години вече България се управлява от българомразци и майкопродавци! В конкретния случай си мисля, че Миро Найденов няма да направи грешка, като позволи да се продава на изсраелци! Навремето с подставени лица ,измама и подкупи се сдобиха с палестинската земя! Този път обаче се надявам слънцето гръб да им обърне, на евреите де!


Това да Ви говори за нещо ???!!!???!!!
цитирай
7. анонимен - Говори! И то много! Преди години ...
06.06.2010 23:43
Говори! И то много! Преди години един юрист , потомствен почетен председател на ВМРО- светла му памет- Иван Татарчев, на въпрос на журналист - Как трябва да се процедира, при обсъждане на евентуален закон за продажба на българска земя, той отговори така! - Цитат по памет: - С този закон за продажба на българска земя трябва да се внимава специално, за да не се получи ситуацията с Палестина и Изсраел! В началото на 20 век, изсраелски бизнесмени чрез подставени лица, подкупи и измама успяха да закупят част от територията на днешен Изсраел! След края на 2 -рата световна война( която бе ше създадена с тази цел) се събуди съжаление в еврейският народ, и с помоща на основно британското еврейско лоби беше създадена Чифутската държава Изсраел! Въпреки че д-ря Сталин беше плод на световния ционистки план, след войната той- Джугашвили - Сталин се обърна срещу тях... и до неговата смърт през 52-година СЪВЕТСКИТЕ ЕВРЕИ нямаше как да захранят с пушечно месо кибуците на новата юдея- наречена Изсраел- едно неСемитско племе! Какво обаче казва ООН- Когато излиза решенито да се създаде еврейската държава Изсраел, се взима решение и за палестинска Такава! Което значи- Докато американските чифути и изсраелските ЦИОНИСТИ не позволят и палестинския народ да има държава- конфликта няма да приключи! Слава на палестинския героичен народ!
За изсраелските имоти... те са много, и все невидими...пример: зетя на рома Иван-костов продал сградата на някакви чифути...те пък вместо да харчат пари да я бутнат че ще падне- Я чакат да падне и резултата е...тъжен, 2 млади момичета случайно попаднали пред случайно саморазпадащата се сграда!СМЪРТ- Това е всекидневния холокост на българина, безхаберие+ геноцид= правителство!!! Аааа забравих, част от причината да падне сградата е ремонтно-укрепителни дейности на РРРоооомска бригада строители....шшшшш, тихо , да не сме нетолератни нещо....те са взели само Харматурата момчетата...невинни са...Айде весела ви вечер с новините на ...!
цитирай
8. doktora757 - Да, покойния Бай Иван Татарчев з...
07.06.2010 00:25
Да, покойния Бай Иван Татарчев знаеше за какво става въпрос и не веднъж сме обсъждали тези наболели въпроси. Жалко, че си отиде сравнително скоро и не можа да продължи борбата, но в България и по света има 15 милиона българи, които ще я доведат до успешен край, защото милеят за Родината си за разлика от колаборационистите, които я разпродават на разни престъпници с "бели якички"!
цитирай
9. анонимен - драги доктор александров,
07.06.2010 05:13
Според мен, ние сме барабар Петко с мъжете.Ние за съжаление не сме велика сила(не само, че нашите дипломати и политици са шушумиги,но и като население сме малко и като отбранителна и икономическа сила не сме много добре).

Ние сме длъжни като народ да използваме това,че сме спасили евреите от втората световна и да се облагодетелстваме от тези възможности като изклинчим нещо от американците.Костов е циганин,Станишев е тъпанар и ние изпуснахме момента да си вземем "Западните Покрайнини".Никой няма да ни даде да лапаме по много,за това ние няма как да изкаме от турция,румъния и гърция.В каква посока можем да се разрастваме тогава?Беше момент да вземем "Покрайнините" легално чрез правни възможности,да не признаваме косово,докато не се разберем със сърбия за "Покрайнините" и после да обясним на света, че в македония има българи.Докато македония не признае,че има население с Българско самосъзнание,никой няма да се самоопредели като такъв там заради репресиите.

Израел никога няма да изчезне,щатите ги подкрепят безрезервно.Според мен е добре ако израел окупира ливан в посока турция.Щатите подкрепят кюрдите(справка дислокацията на американски войски в ирак в зоната на кюрдите и назначаването на президент и министър председател от кюрдите).Ако помните турция не даде на щатите да нахлуят в ирак от тяхна територия.Една кюрдска държава или силен ирак са добре дошли за България в тила на турците,същот е добре за България ако израел е силен.Преди 20 години -1990 България имаше 8 милиона население а израел само 4,сега България има 5 милиона (без да броя цигани и турци) а израел има 8 милиона.Нормално е израел да се разшири в посока най-малката държава-ливан.Арабския свят няма да е доволен и затова ирак и кюрдите(не са араби) в тила на сирия и турция са добре дошли за израел.

Въпроса е как ще си изиграем картите ние?Въпроса е дали ще стане нещо от нас или сме лукови глави.Никой от международната общност няма да ни позволи конфликт.Модерния начин на завладяване е чрез износ на
цитирай
10. анонимен - човешки капитал. само чрез бълг...
07.06.2010 05:52
човешки капитал.само чрез български ресторанти в чужбина и чрез професори в чужди университети,който да помагат на български студенти и да учат чужди студенти в полза роду.Какво правят китайците? Ами същото........
цитирай
11. doktora757 - Да, България не е Велика сила, но ...
07.06.2010 11:33
Да, България не е Велика сила, но може да лавира дипломатически между Великите сили защитавайки националните си интереси, но сегашните управляващи, както и предшевствениците им не го направиха, а напротив играят по чужди свирки!.......Що се отнася до Израел, нека се кълцат там с арабите и турците - нямам нищо против, но да не се тикат тук в България и на Балканите - това диктува нашия интерес. А за числеността им грешиш - само през последната година оттам са се изселили над 200 000 души главно от руските евреи, на които "не им понася климата", а те надуха населението с около 2 милиона души през последните 15 години. Но вече се изнасят в посока Русия, Европа и САЩ! Ето това ме притеснява тази експанзия; имат авариен план при унищожителна война в Близкия изток да се изнесат в Украйна и България - И НА ДВЕТЕ МЕСТА СА КРАЙНО НЕЖЕЛАНИ И ЩЕ ИМА СВИРЕПИ СБЛЪСЪЦИ АКО СТАНЕ!
цитирай
12. doktora757 - Нека си спомни пророческите думи на ...
07.06.2010 11:36
Нека си спомни пророческите думи на възрожденеца Добри Чинтулов:"ДОРДЕ Е МЪНИЧКА ЗМИЯТА ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ, С КРАКА ДА И СТОШИМ ГЛАВАТА, СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ"!.......Това е вярната формула - превантивни действия и отрязване на всякакви апетити към територията на България!
цитирай
13. анонимен - Ами значи сега е момента да се акт...
07.06.2010 15:14
Ами значи сега е момента да се активизират "националистите " в парламента... за да видим поне има ли, останали ли са такива?
цитирай
14. анонимен - Прав си докторе, но мисълта ми беше, ...
07.06.2010 15:48
Прав си докторе,но мисълта ми беше,ние да направим нещо. Не само да не продаваме земя,не само да не купуваме футболисти-маймунки на които даваме и пари и жени,но и ние да изнасяме население,и ние да имаме достатъчно население в България а не само да се затриваме измежду цигани и турци. И ние да имаме окрупнена диаспора в определени държави като сърбия,австрия,румъния и т.н.

Важно е не само да се плюем едни други и кой е "болен лидеров" и кой е "комунистически историк" а да имаме ясна представа за национална доктрина и политика за развитие.Затрихме се от народ и много малко население останахме,бяхме фактор преди 20 години,но се затриваме.Според мен Болен и други такива са по-добре от колкото турци и цигани,така че трябва да се мисли да се излиза от блатото,защото след още 20 години ще е твърде късно.

Дори и да искат да се преселят 200 000 мисълта ми беше, че 1990 израел имаше 4 660 000 население а 20 години по-късно са 7 465 000 а ние за тия 20 години се затрихме и останахме само цигани и турци. Да не говорим, че не изнасяме население. Държавна политика трябва да е ние да изнасяме население,а не други да се преселват тук. Лозето не ще молитва а иска мотика. Едно е да си говорим по цял ден по форуми и блогове,друго е да се действа. Какво правим ние питам аз и отговор искам? Мъже ли сме или лукови глави................?

цитирай
15. анонимен - Много е важно да натиснем македония ...
07.06.2010 16:05
Много е важно да натиснем македония да признае,че има българи там.Те не мирясват докато ние не признаем омо илинден и докато ние не признаем,че има македонци в България,но това няма как да стане, защото в България няма хора който да живеят постоянно с македонски паспорти.Докато голяма част от македонските граждани имат български паспорти,но държавата македония не признава, че има българско население. Ние трябва да ги натиснем да признаят,иначе на едно и също място ще тъпчем безрезултатно.

Какво правим ние братя българи? Действаме ли или бездействаме? Къде е Капитан Петко Войвода? Какво правим Докторееее?
цитирай
16. tit - А и по закон когато си във владение на ...
07.06.2010 16:59
doktora757 написа:
А и по закон когато си във владение на имот повече от 10 години то после става твое и го узаконяваш!.....))))) Имаше някакъв такъв идиотски параграф?!?

само ако е неидентифицирана!:) и си плащал данъци за нея, но не съм го виждала черно на бяло написано!:)
цитирай
17. doktora757 - Ами значи сега е момента да се акт...
07.06.2010 17:24
colobur написа:
Ами значи сега е момента да се активизират "националистите " в парламента... за да видим поне има ли, останали ли са такива?


Там за съжаление не останаха такива; последните от истински националисти от "Атака" бяха изгонени от от Болен Лидеров от страх да не му седне някой на мястото и вероятно и по препоръка на някой "кукловод"! Няма да има реакция от там, не се надявайте - трябва да се надигне мощно народно недоволство отдолу и да ги натиснем за врата ама здраво за да клекнат - справка Гърция!.....)))) Тази тема вече набира скорост по форумите, фейсбук и блоговете; трябва да се разпрати навсякъде където можем и в чужбина също! Така ще се получи ефекта на "снежната топка" и ще има тежък отзвук в обществото както дискусиите за ГМО и еврейските изстъпления в Газа!
цитирай
18. анонимен - Казах го с ирония. . . Бях навремето ...
07.06.2010 17:39
Казах го с ирония...Бях навремето по БНРП, после бях във ВМРО...В Атака не съм бил и няма да бъда, но виждам какво стана с тях! Не ми се коментира повече, уморен съм от лъжци които гледат как да те използват, а после забравят че си им помагал... Това важи за всичките по- горе. За топката, докторе , си прав ... Так някак си ще трябва да спретнем нещата!
цитирай
19. анонимен - "еврейските изстъпления в ...
07.06.2010 18:43
"еврейските изстъпления в Газа!"---докторе,прочети пак какво съм писал:
"Израел никога няма да изчезне,щатите ги подкрепят безрезервно."
"Според мен, ние сме барабар Петко с мъжете.Ние за съжаление не сме велика сила"

Докторе,прочети пак какво съм писал. Казвам ти че дори и да ни няма като държава(дори и да не съществувамеи да сме част от сърбия да речем или гърция) или пък дори и да си вземем македония и сърбия и румъния,щатите пак ще подкрепят израел. Така че има неща който не зависият от нас бе човек :
""Израел никога няма да изчезне,щатите ги подкрепят безрезервно."
"Според мен, ние сме барабар Петко с мъжете.Ние за съжаление не сме велика сила"

Знам,че не ме разбирате по начина,по който ви казвам някой работи,но аз живея в щатите от 10 години и ви казвам да прочетете пак какво съм писал.
Ще кажете,че отдалеч ви подстрекавам а пък аз си гледам кефа.Не е така братя,кой ще бъде Щирлиц тука? Над 100 000 пара съм потрошил за следване и за издигане из службите тука,за да има кой да ни дърпа,ама ние се дърпаме като магарета.

Болен Лидеров не ми е никакъв,но ще ви кажа,че всеки има дребна душица и реве за една заплатка ако е против него.Реално погледнато не е важно кой е на неговото място бе хора,той има една заплатка повече от вас.Не е важно да си дребна душичка,важно е да има резултати в полза роду.Какво правиме ние?Къде е Капитан Петко Войвода да ни види как се протакаме? И Жорж Ганчев беше недоразбран.И Бойко и той е недоразбран. Пак ви казвам не е важно кой има едната заплатка и кой е дребна шушумига и мижитурка да завижда,важно е какви резултати постигаме като държава и народ.

Препрочетете какво ви пиша от преди и приемам конструктивни критики.......
цитирай
20. анонимен - препрочетете какво пиша
07.06.2010 19:13
Забравих да напиша,че е важно как ние се облагодетелстваме от факта,че сме спасили евреите.Не е важно спасили ли сме ги или не--защото е минало свършено.Важно е сега в момента как си изиграваме картите?Какво правим,подмазваме ли се,отстояваме ли си интересите,какво правим като вътрешна и външна политика за да има нещо реално в полза роду?

"еврейските изстъпления в Газа!"-------------това не е решение на никакъв въпрос.


Според мен в България никои не е чел "De Administrando Imperio" na Коце VII Багренородни а там той пише,че врага на моя враг е мой приятел.

Казвам ви зле си играем картите и не виждаме какво е в тила на туркиа ке падне.
цитирай
21. doktora757 - "еврейските изстъпления в ...
07.06.2010 20:09
анонимен написа:
"еврейските изстъпления в Газа!"---докторе,прочети пак какво съм писал:
"Израел никога няма да изчезне,щатите ги подкрепят безрезервно."
"Според мен, ние сме барабар Петко с мъжете.Ние за съжаление не сме велика сила"

....


А кой ще подкрепя САЩ бих попитал аз?!? Този колос на глинени крака ми се струва, че скоро ще се сгромоляса ("безценните зелени хартийки" вече никой не ги ще) и тогава заедно с него ще си заминат и ония там брадатите със шапчиците, които се мислят за богоизбрани!.........Струва ми се, че разните там анализатори го предвиждат и взимат мерки да се презастраховат, но номерата им няма да минат!
цитирай
22. doktora757 - Не е лошо още веднъж да погледнете ...
07.06.2010 21:40
Не е лошо още веднъж да погледнете посочените в текста и под него линкове - там има доста интересни неща по темата. Някои съм ги добавил в последствие.
цитирай
23. osi4kata - точно по този начин
08.06.2010 00:17
китайците превзеха света.

Има ли български земеделци заинтересувани от държавните земеделски земи?
цитирай
24. анонимен - Голяма работа
08.06.2010 07:39
Нека я обработват хората, - ние като не можем. Няма никакъв смисъл от пустееща земя, когато някой (който и да е той) се заеме да я обработва. Нашият роден селянин е с оскотяло съзнание къде от алкохол, къде от безизходица, къде от мързел, къде от глупави законотворци - в случая няма значение поради какво или кой е на това дередже. Ние българите все обвиняваме някой за нашето положение, истината е че първо трябва да потърсим първопричината у нас. Всичко в България е наше огледало.
цитирай
25. анонимен - Не се заблуждавайте - продадената ...
08.06.2010 13:10
Не се заблуждавайте - продадената земя (ако се продаде де, защото вече има негативна реакция и набира скорост!) няма да я обработват собствениците, а пак българи като наемни работници-роби! Печалбите ще се извличат и трупат в чужди банки, а всички негативи ще са за нас; посочих част от тях по-горе! ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД; БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВА НА ЧУЖДЕНЦИ - НИКОГА! Който го направи ще съжалява горчиво за това и ще си плати всичко с лихвите! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ПРОЩАВА ПОДОБНИ ПРЕДАТЕЛСТВА!!!.....)))))
цитирай
26. doktora757 - Явно не сте чели внимателно мате...
08.06.2010 13:13
Явно не сте чели внимателно материала и линковете, а трябваше!
цитирай
27. doktora757 - китайците превзеха света. Има ли ...
08.06.2010 13:43
osi4kata написа:
китайците превзеха света.

Има ли български земеделци заинтересувани от държавните земеделски земи?


Има - 80 000 етнически българи от диаспората, които са подали молби за българско гражданство, но ги бавят и не им го дават с години нарочно! Още 10 пъти по толкова ще дойдат също, ако се създадат условия и държавна политика за това; това ще влее свежа кръв във нацията! Трябва да убедим и Македония да се присъедини към нас. Тук в България трябва заселваме българи, а не чифути, гаджали и цигани!!!
цитирай
28. анонимен - Израел
09.06.2010 01:24
Докторе,

Смятате ли,че ако Израел в конфликт с турция,това ще ангажира ресурси и ще забави турцизацията на Република България?Смятате ли,че ако България има приятели в тила на турция като Израел,Армения, Ирак/Кюрдистан е добре за България?
Смятате ли,че това ще ангажира гражданите на Израел на не идват в България а да бранят Израел и да си стоят там е добре за нас?
Добре ли е ние да си увеличим контингетна в Ирак и Афганистан и да изнасяме продукция от заводи като Арсенал,Терем,ВМЗ Сопот и т.н.?
Ще помогне ли това за безработицата в България?
Моля, не само за вашите коментари,но и за вашите конкретни действия....
цитирай
29. doktora757 - Докторе, Смятате ли, че ако Израел в ...
09.06.2010 20:22
анонимен написа:
Докторе,

Смятате ли,че ако Израел в конфликт с турция,това ще ангажира ресурси и ще забави турцизацията на Република България?Смятате ли,че ако България има приятели в тила на турция като Израел,Армения, Ирак/Кюрдистан е добре за България?
Смятате ли,че това ще ангажира гражданите на Израел на не идват в България а да бранят Израел и да си стоят там е добре за нас?
Добре ли е ние да си увеличим контингетна в Ирак и Афганистан и да изнасяме продукция от заводи като Арсенал,Терем,ВМЗ Сопот и т.н.?
Ще помогне ли това за безработицата в България?
Моля, не само за вашите коментари,но и за вашите конкретни действия....


Драги, какво смятам съм го казал по-горе. Ако си чел внимателно и линковете към темата, там има предложение Борисов и земеделския министър след като са такива алтруисти за чужда сметка и патриоти да дарят органите си за трансплантация на израелски войници. Така ще дадат и нещо свое за каузата! Предложението е супер актуално и смятам да подема кампания по този въпрос.......)))))))
цитирай
30. анонимен - Честит Рожден ден !
19.06.2010 15:33
Бъди здрав и все така отстояващ себе си !
Колкото до мнението ми - ти го знаеш !

Светланда
цитирай
31. balkan1 - България отдавна се тъпче
24.06.2010 16:20
Обществена тайна е че сме единствената държава която граничи сама със себе си.
Отдавна се знае кой работи по нъпроса.
http://imadrugpat.org/jews-bg.html
но проблема не е само български.Той е Глобален и си стои от време оно
Изход 12 : 35,36
http://bul.scripturetext.com/exodus/12.htm
цитирай
32. анонимен - Ми не знам какво да кажа, то вече д...
14.07.2010 17:22
Ми не знам какво да кажа, то вече доста се пише по форумите тук и там по тия въпроси, обаче засега само май се пише, явно не му е дошло времето за реални действия на "бойното поле". Преди смятах, че Турция е по-голяма заплаха за нас, но очевидно съм грешила... Поздравления за добре написания и пълен постигн! :)
цитирай
33. анонимен - Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния! http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1
18.07.2011 21:08
Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!

http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1).jpg

http://doktora757.blog.bg/politika/2010/06/06/quot-patriotyt-quot-borisov-zapochna-da-razprodava-bylgarska.557723

СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
цитирай
34. анонимен - Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния! http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1
18.07.2011 21:08
Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!

http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1).jpg

http://doktora757.blog.bg/politika/2010/06/06/quot-patriotyt-quot-borisov-zapochna-da-razprodava-bylgarska.557723

СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
цитирай
35. анонимен - Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния! http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1
18.07.2011 21:09
Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!

http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1).jpg

http://doktora757.blog.bg/politika/2010/06/06/quot-patriotyt-quot-borisov-zapochna-da-razprodava-bylgarska.557723

СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
цитирай
36. анонимен - Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния! http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1
18.07.2011 21:09
Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!

http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1).jpg

http://doktora757.blog.bg/politika/2010/06/06/quot-patriotyt-quot-borisov-zapochna-da-razprodava-bylgarska.557723

СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
цитирай
37. анонимен - Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния! http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1
18.07.2011 21:10
Патриотът" Борисов започна да разпродава българска земеделска земя на Израел все едно , че му е бащиния!

http://doktora757.blog.bg/photos/91603/s320x240(1).jpg

http://doktora757.blog.bg/politika/2010/06/06/quot-patriotyt-quot-borisov-zapochna-da-razprodava-bylgarska.557723

СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
цитирай
38. анонимен - PO TEMATA
19.07.2011 00:13
SAMO KYRSHYM I SLED KYRSHYMA KIBRIT................
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5047027
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031