Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 21:42 - Протест срещу жестокото убийство на Боби Райнов и беззаконието у нас
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 59675 Коментари: 107 Гласове:
28

Последна промяна: 21.10.2010 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Протест срещу жестокото убийство на Боби Райнов и беззаконието у нас:

image

www.facebook.com/home.php#!/event.php

novinitepro.bg/bulgaria/semeistvo-i-priyateli-skrbyat-za-bobi-chakat-vzmezdie-obvinyavat-politsiyata.html#video

www.bnews.bg/article-12358

Токущо се връщам от спонтанния митинг-протест на граждани по повод жестокото убийство на Боби Райнов, което бе извършено на 04.07.2010 г. в циганското гето край столичния квартал "Овча купел"; в присъствието на полицаи - две патрулни коли. Поводът е, че младежът направил забележка на цигани да не изхвърлят боклук на улицата, при което му скачат над 70 човека и го убиват с пръти, бухалки, тръби и други подръчни и импровизирани оръжия; според очевидци е бил насечен и с брадва! Такова нещо и в средновековието не е ставало, а ние имаме претенции да живеем в Европа и през 21 век представете си. Наблизо е имало полицейски патрул, който въобще не е реагирал адекватно, нито са се обадили по радиостанцията! Сам по се бе си този факт е супер скандален и вече е повод да се иска оставката на вътрешния министър Цветанов, който да момента не си я подал и не е направил изявление поне да се извини на семейството на убития и на обществото. Проформа има арестуван за убийството, за да се тушира общественото недоволство, но участниците са множество престъпници, които са все още на свобода и могат да убият още някой, ей така за кеф и защото явно го правят безнаказано и с мълчаливото съдействие на МВР и управляващите. Свидетели сме, как преди няколко години пак престъпна група развилнели се цигански банди убиха в кв. "Захарна фабрика" проф. Калоянов без всякаква причина. До момента за това нагло убийство няма арестувани и осъдени виновници!  Цигански банди от незаконните гета в София (кв. "Красна поляна", "Захарна фабрика", "Татарлъ махала", "Факултето", кв. "Овча купел", кв. "Орландовци", кв. "Филиповци", кв. "Левски" и др.) редовно тероризират гражданите: бият, обират, крадат, убиват, блудстват и изнасилват беззащитни хора, старци, жени и деца. Полицията нищо не прави по въпроса за да ги озапти и да прилага строго законите, все едно, че те не важат за "мангустите". Нещо повече, запознати считат че подобни действия или по-скоро бездействие на властите са част от геноцида извършвана срещу българите (по поръчка от вън) с цел намаляване на тяхната популация и създаване на ненормални условия за живот и да бъдат принудени българите да емигрират от страната, за да могат тук да се нанесат други етноси!.......
Показателно е, че на митинга нямаше нито един политик или общественик от официалните институции, който поне да изрази съпричастност към тази трагедия със мълчаливо бдение. Това показва само едно - всички тези фигуранти от Народното събрание и МС трябва да си ходят скоропостижно, до един. Трябват нови хора там, а не назначени лидери и измислени от "кукловодите" партийки и партии, от които няма никаква полза. България ще се оправи само тогава, когато виновните за престъпленията, геноцида и националната катастрофа бъдат наказани (включително и съдене на бивши министри!). Начело на държавата трябва да застанат наистина отговорни хора, които милеят за Родината като възрожденци и защитават националните интереси на всички нива; пред външните институции и най-вече пред ЕС.
Българинът е много търпелив, но чашата вече преля. А когато народното недоволство избухне - покрай сухото и суровото ще гори! Хората вече схванаха кой дърпа конците на тези пъклени планове и много скоро ще се организират и ще дадат достоен отговор на това.


image

Въпреки лошото време и дъжда на площада се събраха над 1500 души.

image

image

image

Майката на убитото момче говори на митинга пред роднини и близки.

image

image

Братът на убития Боби изрази своето възмущение и скръб пред множеството.

image

Полицията, която уж трябва да ни пази от лошите, съдейства за геноцида срещу българите.

image 
image


Полицейски кордони опасват митинга и протестиращите; само колите на МВР бяха над 15.

image


Ето как МВР шефове гуляят на циганска сватба:  www.vbox7.com/play:222f1398
Забележете, че един от циганските босове (онзи с черна риза, шапка и черна вратовръзка) е запасал пистолет (вероятно незаконен, имайки предвид криминалната му физионамия) на пояса и на никого това не прави впечатление и то в присъствие на полицаи от ръководството на районно управление! Наскоро пък цигани се стреляха с пистолети (законно притежавани при това) в двора на районно полицейско управление, където били извикани да дават показания по криминални обвинения! Цигански банди като паразити ръфат тялото на България, изсичат горите, бракониерстват, пребиват мирни граждани, полицаи и служители на горските стопанства, които им се противопоставят и това става пред очите на цялото общество. Управляващите вместо да прилагат законите на РБ и да съдят виновните плещят неадекватни приказки за "толерантност" и "да не се създава етническо напрежение"! Само, че такова има и ще нараства във времето; етническото напрежение го съдават именно управляващите и това е факт. Доказани престъпници като Цветелин Кънчев (съден за рекет, побой и отвличане) от  "Евророма" биват помилвани от вицепрезидента и освобождавани предсрочно от затвора, а цигани-лекари, че и професори (успели да се издигнат по някакъв начин от гетото) бяха уличени в незаконна търговия и трансплантация на човешки органи, но виновните не бяха съдени, а случаят потулен. Същия човек малко по-късно беше избран (назначен) за председател на Световния съюз на българите; егати подигравката. Какво става в тази държава по дяволите?!?.......)))))))

Ето още по темата: www.novinar.net/news/tiahnata--politciia-gi-pazi_MzMxNjsxNA==.html




Тагове:   протест,   НАС,


Гласувай:
28


Вълнообразно


1. borsi - Поздравления за снимките и напи...
08.07.2010 21:59
Поздравления за снимките и написаното. "Полицейски кордони опасват митинга и протестиращите; само колите на МВР бяха над 15" - Чудя се обаче къде са тези когато се налага да пазят нас, а не само задника на Цецка?! Или да се пазим сами?
Не, че не можем, но дали е желателно? За мен много по-виновни за убийството и от ченгетата и от циганите, са наглите угоени шопари в парламента!
цитирай
2. doktora757 - Трябва да отбележа, че участниците ...
08.07.2010 22:10
Трябва да отбележа, че участниците в протеста бяха предимно активни млади хора и въпреки негодуванието си успяха да си сдържат нервите. Недоволството отдолу обаче започва да набира сила и да кипи неудържимо. Дано това стресне управляващите, защото май като към това добавим резултатите от кризата се задава "гореща есен" за тях, много гореща!......))))
Направих репортажа за протеста така както го усетих и почуствах на място, а и защото съм убеден, че медиите под контрол ще изманипулират нещата. Вече беше направен опит за потулване на случая, но сега това ще е невъзможно - хората и Гражданското общество чакат незабавни отговори!
цитирай
3. borsi - От Варна съм и само гледах по канал 3. ...
08.07.2010 22:33
От Варна съм и само гледах по канал 3.
Другите телевизии не излъчиха нищо все едно няма над 20 000 човека вече в тази група, събрани само за 2 дни!
цитирай
4. анонимен - Незабавна оставка на вътрешният министър...
08.07.2010 22:36
та дори и на целият кабинет и насрочване на избори!За 1 година правителството не е направили нищо...няма нито един осъден от грабителите на България!КЪДЕ са милиардите на България,кой ще ги издирва и върне в хазната,баба ми ли...?Това е работа на правителството!Къде са законите които ОЧАКВАХМЕ всички преди изборите??? О С Т А В К А!
цитирай
5. doktora757 - Да, на митинга скандираха "...
08.07.2010 22:44
Да, на митинга скандираха "Оставка"!!!
цитирай
6. анонимен - Поздрав за автора!
08.07.2010 23:06
Поздравявам Ви г-н Александров! Вие сте Българин. България я има и ще пребъде! Надявам се повече хора като вас да са така активни и да има по-малко помияри като тази отрепка - http://yvobojkov.blog.bg/politika/2010/07/08/niama-da-otida-na-protesta-dnes-pred-parlamenta-zashtoto.574000
цитирай
7. анонимен - zadyrjaniat ciganin e kazal 4e n...
08.07.2010 23:32
zadyrjaniat ciganin e kazal 4e negovite drugari mu kazali ce toia kogoto ste koliat se kazva Borisov i kakto im e nakipialo ot lyjite na Gerb otishyl i zaklal mom4eto.

I borisov li myl4i? I Cvetanov li myl4i.

I mom4eto myl4i......, ama te sa jivi i si imat himn i nova shavrantia-Vesko Myrlioto..
цитирай
8. анонимен - И аз Ви поздравявам
09.07.2010 01:11
анонимен написа:

Не е никак странно това че, мнението на цитирам долният коментар - "помияр като тази отрепка" започва да се появява в главите на коментиращите във фейсбук. Странното е това, че никой не го помисли предварително по този начин - тези 20000 човека събрали се за два дни. Дълбоко се съмнявам, че дори в скръбта си близките на убитото момче желаят да заявят като искане пред парламента-циганите на сапун. Няма въстание или каквато и да е форма на бунт, която да няма лидери и организатори. Не беше нормално семейството под силен емоционален стрес от загубата да води такъв протест. Интересно защо никой от пишещите в страницата не прояви желание да се свърже с тях и да застане като обективен представител начело. Получи се в крайна сметка събиране на едно място, на някакви хора отишли с различна мисъл, а не с единомислие - за едните -циганите на сапун, за други- полицаите са виновни, за трети - политици и управляващи( тези са най-малко от присъствалите там) и четвърти - сбирщайн от всичко това. За мен лично най - правилна е тезата, че не циганите са виновни за това което правят, а че държавата им го позволява. Цигани има в много страни, но спазват законите им. Съответно исканията би следвало да са -управляващите да променят коренно отношението на държавата към тази общност. Да със сигурност не е лесно да се организират много хора да излязат някъде с една идея, но при всички случаи - ефектът ще е далеч по-осезаем от виденият тази вечер.

Поздравявам Ви г-н Александров! Вие сте Българин. България я има и ще пребъде! Надявам се повече хора като вас да са така активни и да има по-малко помияри като тази отрепка - http://yvobojkov.blog.bg/politika/2010/07/08/niama-da-otida-na-protesta-dnes-pred-parlamenta-zashtoto.574000

цитирай
9. genadi2000 - Bulgaria - 2029
09.07.2010 01:41
Рамзи щракна със запалката и внимателно започна да загрява капачката, съдържаща вода от кенефа, лимонтузу и, разбира се, хероин. Не се чувстваше добре.

Това му беше вече третия шприц от сутринта, а продължаваше да се чувства така, сякаш всичките лайна на света се бяха стоварили върху главата му и го притискаха в неумолимата си прегръдка. Изтегли течността от капачката с придобита през годините рутина и без повече да се мотае заби иглата в голямата, изпъкнала вена на хуя си, който предварително беше омотал с турникет. Ръцете и краката му, общо взето вече не ставаха за тази работа, защото вените по тях бяха така калцирани, че беше почти невъзможно да се забие в тях каквото и да е. Приятна топлина се разля по тялото на Рамзи и Световният Говнян Океан сякаш малко поразхлаби задушаващата си прегръдка. Запали цигара и моментално повърна в кенефа. Драйфаше стомашен сок, внимавайки да не нацапа новата си униформа. Все още не се чувстваше както трябва. Извади от джоба си измачкания пакет хероин и го погледена със съжаление. Беше останало твърде малко, ако си го праснеше още сега следобед щеше да се почувства особено зле. Щеше да го втресе, да му избие студена пот, щеше да врещи и да трепери неудържимо, а колегите му не гледаха на това с добро око. Въздъхна тъжно и прибра пакета обратно в джоба си. Животът е гаден помисли си той и излезе неудовлетворен от кенефа.
Животът наистина не бе особено благосклонен към Рамзи. Обременил го беше още първоначално с факта, че се бе родил циганин. В последствие му бе нанесъл втори удар, превръщайки го в наркоман. Като капак на всичко беше и гей. Даже не и гей, а най-обикновен педераст, тъй като изкуството и културата му бяха напълно чужди ( пък и беше неграмотен ). Освен това на четиринадесет годишна възраст баща му ( който, разбира се, редовно блудстваше с него ), го венча насила за една дванадесет годишна циганка, която поради особеното либидо на Рамзи не предизвикваше у него никакъв интерес, даже го караше да потръпва от погнуса всеки път, когато се прибираше вкъщи и трябваше да легне до нея в семейното ложе. Тя пък, курвата мръсна, излежда се ебеше за живо и за умряло, защото му народи седем деца без да я е чукал дори веднъж и сега му се налагаше да изхранва многобройна челяд, която дори на беше от него. От спомена за това по гърба му полазиха тръпки и се почувства поне с три степени по-зле. Опря се о стената и изчака пристъпът да премине. Когато тръпките и позивите за повръщане попреминаха той продължи към бюрото си, въртейки задник доколкото позволяваше затрудненото му положение.
Рамзи, освен всичко останало, беше и полицай от Регионалната Циганска Служба за Борба с Белите Продавачи на Леки Дроги. Беше се издигнал в службата до младши лейтенант благодарение на факта, че с началника на отдела, майор Юсуф, бяха стари гаджета. Стана полицай пък благодарение на брат си Реджеп, който наследи семейния бизнес от баща им и сега беше богат и уважаван от всички търговец на хероин. Издигна голяма бяла къща на мястото на коптора, в който живееха преди, а на Рамзи, с когото отдавна поддържаха интимни отношения, купи тристаен апартамент в престижен цигански квартал. Също така благодарение на него Рамзи можеше да подхранва леката си слабост към хероина, защото Реджеп избиваше доволни количества стаф, продавайки на гяурите счукани керемиди, с цел да понамали популацията им. Но напоследък брат му не съумяваше да задоволи нарастналите потребности на Рамзи и на последния му се налагаше да се снабдява с лекарство и от други места. Тъй като беше свикнал хероинът да му е безплатен, пък и не можеше да отделя от скромната си полицейска заплата за това ( жена и седем деца не са шега работа), Рамзи намери друг начин, далеч по-евтин. Фактът, че беше и бездруго педераст го улесняваше в голяма степен, даже някои наркодилъри с по-подчертано предпочитание към мъжките ласки му се обаждаха в службата, за да го питат дали не иска стаф, още сега и на момента. Как му се искаше и сега да се обади някой такъв благодетел и да изрече така бленуваните думи Но уви, телефонът днес сякаш бе онемял.
Рамзи въздъхна тежко и положи кльощав задник на стола пред бюрото си и обхвана пулсиращата си глава с две ръце. Имаше чувството че ще се пръсне. Замисли се откъде да си намери стаф. Познаваше един дилър, който даваше веднага пакет срещу свирка, но в момента Рамзи беше затупан от работа бяха пипнали някакъв гяур с три грама и половина трева и сега трябваше да слиза в килиите на всеки кръгъл час и да го смачква от бой докато отрепката не си признае че продава Леки Дроги. Нямаше никакъв начин да се измъкне от участъка за достатъчно дълго все пак дългът си е дълг.
Какви неща трябва да понасям заради гадните гяури-наркодилъри! помисли си той и ядно скръцна със зъби. Следващият път направо щеше да изкърти главата на гадното копеле, само стой та гледай! От мисълта за това му поолекна и той се отпусна на стола, отчасти успокоен. В този момент погледът му се спря на оставената на бюрото му бележка. Отвори я и видя нарисувания на нея голям хуй. Това означаваше, че майор Юсуф го вика за Ежедневния Инструктаж. Рамзи изсумтя, изправи се и тръгна към кабинета на началника с известно нежелание беше му твърде гадно дори за по принцип любимия му Инстуктаж.
Почука два пъти бавно и три пъти по-бързо това беше специалният полицейски код за извънредни ситуации - и влезе в кабинета. Майор Юсуф седеше зад бюрото си, вперил строг поглед пред себе си. Той беше към петдесетте, нисък и пълен, с тъмнокафява кожа и прошерени коси и мустаци. Беше облечен в парадната униформа на РЦСББПЛД, а именно червена риза на сини, зелени и оранжеви петна с извезан розов надпис POLICE на джобчето, и лилави панталони с кремав кант. Върху гърдите му гордо блестеше полицейска значка, а на главата му се кипреше кокетна фуражка цвят каки. В ръката си държеше позлатена писалка, с която рисуваше крилати курове на листа пред себе си (използваше я предимно за такива неща, тъй като той, както и Рамзи, беше неграмотен). Цялостното му излъчване навяваше на Рамзи мисли за мъжество и страст. Майор Юсуф имаше щастлив брак с мъж на почти неговите години, заедно отгледаха четири момченца, които израстнаха здрави и будни педерасти, даже трима от тях вече си имаха мъже и семейства ( Рамзи винаги им беше завиждал заради шанса в живота, който той никога не бе имал ). Майора живееше в триетажна къща в най-престижното гето, имаше четири сателита, шест телевизора, бял мерцедес, пък и беше скътал бая парици чеиз за сватбата на най-малкия си син. Въобще беше напълно преуспял в живота. Само че от дългите години домакинска работа вкъщи мъжът му беше поувиснал и поувяхнал и вече не възбуждаше майора както преди, което го накара да потърси връзка с по-младия и сексапилен Рамзи. Хареса в него начина, по който въртеше дупето си, влажните му изкусителни черни очи, които сякаш го подканяха да бръкне в панталона си и нежното му, смугло лице с малка, чувствна устичка, в която той с удоволствие се празнеше ежедневно. Майорът, естествено, криеше любовната си авантюра от мъжа си, който наскоро беше влязъл в критическата и често изпадаше в нервни кризи, а и един развод значително би намалил финансовите му авоари.
Рамзи присъпи в кабинета, изпъна се като струна и отдаде чест на майора, рапортувайки с висок глас:
Господин Майор, младши лейтенант Рамзи, разрешете да доложа! (разговорът между двамата се провеждаше на матерен език, който тук за улеснение сме транслирали в не-матерен)
Разрешавам! отговори му майорът, разкопчавайки панталона си. Рамзи без да чака клекна под бюрото и пое вече еректиралия кур в устата си. Дългогодишният му опит в свирките го беше превърнал в орална богиня той лижеше, мачкаше, смучеше, лигавеше и целуваше големия черен хуй, извор на благоденствието му, карайки майора да се гърчи и мучи от удоволствие. С едната си ръка галеше тлъстите провиснали ташаци на шефа си, а другата беше свряна дълбоко в кафявия център на страстта му. Майорът беше хванал главта му и натискаше толкова силно, че Рамзи усещаше пулсиращия кур чак в трахеята си. Скоро рутината каза думата си и майорът с вик изригна гъста сперма в устата и гърлото на подчинения си, оставяйки малки, лепкави капчици по дългите му, хусарски мустаци. После, без никаква почивка, просна Рамзи по очи на бюрото си и с победоносен възглас пронкна в бленуваното отверстие. Младши лейтенентът, вече възбуден до крайност, започна да пъшка и да върти задник от удоволствие. Майорът го помпаше с мощни тласъци, каращи главата на Рамзи да се удря периодически в кутията на компютъра, което го възбуждаше допълнително. Разни предмети започнаха да падат от бюрото, факт, останал незабелязан от двамата любовници, които крещяха и стенеха, изпепелявани в огъня на страстта. Сега майорът беше хванал Рамзи за мустаците и опъвайки ги виеше Дий! Дий! докато го пронизваше с дебелото си, черно острие. Разлигавеният задник на младши лейтенанта с тихо шляпане поглъщаше колосалния кур на шефа си в топлата си и гостопримна обител, като се свиваше и разпускаше за да достави максимално удоволствие на напиращия нашественик. От очите на Рамзи се стичаха сълзи на наслада.
След известно време майорът реши да смени позата и обърна Рамзи по гръб, качвайки краката му на раменете си. Навлизането беше зашеметяващо и двамата изквичаха от неописуемото удоволствие, граничещо с нирвана. След няколко мощни тласъка майорът измуча и се изпразни гъсто върху треперещия корем на Рамзи, с което Ежедневният Инструктаж приключи. Двмата легнаха на бюрото прегърнати и запалиха цигара със стаф.
Трябва да поговорим. каза майора гърлено, опитвайки се да задържи дима максимално дълго. Рамзи го изгледа учудено досега никога не бяха разговаряли след акта. Незнайно защо този факт го притесни.
Може би няма да се видим повече продължи майорът. Ченето на Рамзи увисна от почуда.
Но защо, та аз те обичам? промълви той през напиращия вече от гърлото му плач.
Работата е твърде сложна каза майорът с изкривено от болка лице Завърши вътрешното разследване за расова чистота в отдела, което установи че ти си негоден за работа при нас думите му увиснаха във въздуха. Долната устна на Рамзи трепереше, а от очите му се стичаха едри сълзи, които капеха върху бюрото, размазвайки нарисуваните крилати хуеве.
Но аз съм чистокръвен циганин! проплака той
Не си, както изглежда. каза майора, като го потупа бащински по рамото Разследването установи, че прабаба ти е била китайка, следователно и ти си една осма китаец и като такъв не можеш повече да работиш тук. Принуден съм да те уволня момче, няма как.
Рамзи изхвърча разплакан от участъка. Дълго броди по улиците, незнаещ какво да прави, докато накрая се свлече в пълно изтощение на една пейка в парка. Светът се беше сринал пред очите му. Беше свикнал с факта, че е циганин, наркоман и педераст. Почти беше свикнал и с гнусната твар, обитаваща дома му и с многолюдната й челяд. Но това вече беше твърде много. Китаец! Внезапно му стана непоносимо зле, зави му се свят и той започна да повръща до пейката. Тогава се сети за пакета, лежащ услужливо в джоба му. Извади го с треперещи пръсти, сготви бързо дозата и моментално я инжектира в една от сравнително запазените вени на врата си. Почувства се малко по-добре. Опита се да събере мислите си. Равносметката не му хареса никак няма вече полицийска заплата, няма привилегии, нищо. Търговците на стаф вече нямаше да му дават материал за свирка та кой ще позволи на един китаец да му духа?! Даже брат му щеше да се отрече от него, защото не съумя да опази семейната чест. Освен това днес изгуби любовта на живота си. Сети се за жена си отвратителната, разплута гад, чиято разчекната путка се беше превърнала в конвеер за малките, врещящи уродчета, правещи от живота му ад. АД! Внезапно в главата на Рамзи изплува мисъл кристално-бистра и ясна. В просълзените му очи блесна твърдост, неподозирана преди. Той беше решил!
В шестнадесет часа и двадесет и четири минути същия ден младши лейтенант Рамзи се самоуби чрез единичен изстрел в слепоочието със служебния си пистолет Макаров, отивайки в един по-добър свят, където любовта е вечна, а хероинът безплатен.


PS. В последствие се установи, че данните от разследването са неверни и Рамзи бе повишен посмъртно в чин лейтенант. Виновните са наказани.
цитирай
10. genadi2000 - Цяла седмица мълчание, едва днес на "журналистите" им позволиха да напишат нещо... Те това е то - масонска "демокрация" и "свобода на с
09.07.2010 03:38
Цяла седмица мълчание, едва днес на "журналистите" им позволиха да напишат нещо... Те това е то - масонска "демокрация" и "свобода на словото".
цитирай
11. анонимен - amerikanskite hazarski,sataninski,pederastki,masonski,globalistki svine
09.07.2010 04:48
podkrepjat ciganite i isljamistite v Bulgaria.Idiotskite policai gi e strah(tova ne e izvinenie za teh),zashtoto Bulgaria si e izgubila suvereniteta v polza na amerikanskite,eshkinazkite i angliiskite varvarski,sataninski,globalistki,zionistki,nacistki,natovski svine.
цитирай
12. penchoan - Тест за Цветанов
09.07.2010 07:16
Сега ще се види имат ли морал министър Цветанов и Борисов.
цитирай
13. doktora757 - Незаконно посторените цигански ...
09.07.2010 07:28
Незаконно посторените цигански гета са развъдници на болести, епидемии, престъпност и етническо напрежение. Там се краде от обществото поголовно вода, ток, руши се инфраструктурата и се развъждат цигани- обществени паразити, които ние хрантутим. Те трябва незабавно да бъдат сринати с булдозери, както става в цивилизованите държави (справка Италия, Германия, САЩ), както беше сринато преди време гетото в ж.к. "Люлин" в София - т.нар. "Асанова махала"! Днес там се намират магазините на "Билла" и "Технополис", а хората от квартала най-сетне си отдъхнаха от циганския терор!......))))))
цитирай
14. анонимен - де го бат боико да каже нещо подхо...
09.07.2010 08:19
де го бат боико да каже нещо подходящо за случая.....или бат цецо ........
цитирай
15. анонимен - Тярбава незабавна повсеместна
09.07.2010 08:26
стерилизация на мангалите, за да се прекъсна популацията им. Както неведнъж съм казвал, те не могат да станат хора - могат само да станат повече.
цитирай
16. pontis - добре, че хората станаха и журналисти
09.07.2010 08:40
иначе нямаше наистина да разберем или видим какво се е случило.
Дори и в "Дневник", където има информация от 5 абзаца, вместо репортажна снимка, е сложено изображението на Народното събрание. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/07/08/930162_blizo_400_dushi_protestiraha_pred_parlamenta_zaradi/
цитирай
17. doktora757 - Ами в Швеция ги стерилизират, а в ...
09.07.2010 08:42
Ами в Швеция ги стерилизират, а в Италия нямат никакви права, даже не им издават паспорти и нямат право да се застояват на едно място повече от 30 дни! ЕС мърмори нещо по този въпрос, но италианците си знаят работата и интересите най-вече и имат твърди позиции по въпроса!
Между другото групата ни във Фейсбук само за няколко дни вече надхвърля 24 600 души, което е вече доста показателно какво става в Гражданското общество! Вече има прогнози за скорошно обединяване на всички патриотични и националистични партии и организации и излизане с обща политическа платформа за следващите избори. Ако се осъществи, този национален блок ще помете всичко съществуващо досега, каквито и обструкции да правят управляващите в момента! Дай Боже това да стане; само така България ще излезе от кризата!
цитирай
18. hikari - въпросът е да бъде или да не бъде България.
09.07.2010 08:52
Поздравявам Ви за гражданската позиция. На българските управници трябва да стане ясно, че ножът е опрял до кост. Няма невинни в управлението след като сме се запътили да ставаме гето. Но да се започне с разследване на корупцията около средствата, които се получават от Европа и които цигански барони и връткави политици делкат - нека да получат публичност парите, които ЕС дава за интеграция на циганите и да видим реално какво от това, което се документира се изпълнява.
Като граждани - да се обединим в граждански патрули и нека навсякъде където има вандалски завоевания от страна на цигани на частна собственост - да се документира със снимков материал и описи, които правозащитна организация да поеме и да заведе дела. Може да се окаже, че има начин самонастанилите се да заплатят за нанесените щети, както на собствениците, така и на електрическите компании и вода и канал. В този случай нашата милиция или полиция ... както й е удобно ще трябва да изпълнява задълженията си професионално. Иначе просто функциите й ще бъдат иззети от народно опълчение.
По сериозни мерки по отношение на търговията с деца от страна на цигани - родители, както и такива които малтретират децата си да крадат и да просят. Това включва отнемане на децата и след активна работа на психолози с тях в съответни центрове да бъдат давани за отглеждане на приемни семейства. Бизнесът с цигански деца трябва да престане! Ако българската полиция не е адекватно подготвена - да се потърси съдействие от страни с опит в това отношение - Франция, Великобритания, Германия, Австрия... Със сигурност ЕС ще се намерят експерти, които да помогнат за справянето с престъпността, която по разбираеми причини е твърде висок процент при циганското малцинство. Протестът беше реакция постфактум, както казват старите хора - след дъжд качулка или като се обърне колата - пътища много. Необходима е стратегия от страна на управляващите, цялостна политика, която да доведе до активна и работеща система на превенция.
цитирай
19. vidrica - Наскоро пък цигани се стреляха с ...
09.07.2010 09:24
Наскоро пък цигани се стреляха с пистолети (законно притежавани при това) в двора на районно полицейско управление, където били извикани да дават показания по криминални обвинения!
Ебати ташака! И какво, да не би да са ги спрели?
цитирай
20. nicodima - Поздравления за позицията!
09.07.2010 09:31
Трябва да се търсят корените на злото! Един от тях е, че в българското училище отрано се подрязват крилата на децата, дръзнали да изразят несъгласие с тезата, че циганите са дискриминиран етнос! Че на всяко такова дете се гледа като на "скинхед" и се дискриминира от отговорните фактори в училищата. Обществото, обаче, като производно на природата има самоочистващ механизъм. Като няма държава, която да се справи с циганите, се намират други начини за противодействие!
цитирай
21. анонимен - аз оцелях за щастие
09.07.2010 09:46
същото се случи и с мен преди около месец. и аз направих забележка на 1 циганин но културно без убиди след час доидоха няколко и искаха да се бият с мен пред заведението ми.помолих ги да си тръгват и да не ме занимават с простотий.постоха малко и заминаха. на другата вечер отново цъфнаха с 2-3 повече и настоаваха да се бием отново.реших за сигурноста на клиентите да изляза и да решим спора. излязох но спистолит в ръка опрях го в главата на най смелия и попитах да стрелям или не,само дето не се попика а другата сган побягна.извадих късмет че се оказаха страхливи и вече месец да чукна на дърво не са ми правили предложения въпреки че ползват отвреме на време услугите ми.има 1 мисъл много правилна- с калашников всички са равни /със земята/
цитирай
22. анонимен - терор
09.07.2010 09:57
Да изпратим Цветанов или Цецка да поживеят до циганското гето, та да видим какво ще ни казват после. В Пловдив им построиха мезонети и в какво са ги превърнаха, изкарват тонови боклук , а ние плащаме пак за да го извозят.Вьв центъра на града , в богата махала, се продава дрога и какво ли не. Всяка вечер се виждат търговците, а полицаите ги пазят, нищо не виждат, нищо не чуват...Псуват българите, тероризират ги с техните сватби, крещенета и какво ли не и никой не изпълнява задълженията си (имам предвид управниците и полицаите в града).Пълно с магазините на богатите цигани в които няма един касов апарат, никой не знае откъде имат стока и какви данъци се плащат, тях не ги закачат. По пазарите продават стока ,но полицаите не ги проверяват откъде я имат тази стока, да не крадена. Кой е видал циганин , който има земя която обработва и вади от нея реколта? Аз не познавам такъв. На всяка циганска къща има сателитни антени, кичат се със злата, а данъците и задълженията към В и К и енергото плащаме ние, гяурите. Всички знаят, че открито вече ни викат така. Обаче властта затваря очите, а Цветанов слуша новите химни.
Пази Боже българите!!!!
цитирай
23. анонимен - това е!
09.07.2010 10:26
"запознати считат че подобни действия или по-скоро бездействие на властите са част от геноцида извършвана срещу българите (по поръчка от вън) с цел намаляване на тяхната популация и създаване на ненормални условия за живот

Да, и за мен друго обяснение на това няма. За съжаление обаче българската държава не обръща внимание на никакви митинги, петиции и т.н., а оставки и нови избори няма да променят нищо, защото всички партии разчитат на купените цигански гласове, а дори да се появи националноотговорна партия, поръчителите на геноцида няма да я оставят да се справи с проблема - ще ревнат за човешките права на циганите. В същото време вчера няколко крадци и убийци нагло се смяха в съда пред очите на дъщерята на пребития до смърт от тях пазач, защото знаят, че държавата за пореден път ще защити техните права и ще плюе върху правото на живот на българите. Очевидно ще трябва да се оправяме сами...и да внимаваме униформените съучастници на циганската измет да не ни видят.
цитирай
24. анонимен - Отговори -
09.07.2010 10:54
"Очевидно ще трябва да се оправяме сами..." - как, решение,
Защото и оставки се искат - хубаво, какво следва след тях - избор на кого ? Политиците предвидливо и хитро се погрижиха да унищожат армията, няма такава - значи военен преврат е невъзможен! Сами хората неорганизирани...
Дори стадата имат водачи, иначе не става.
"дори да се появи националноотговорна партия, поръчителите на геноцида няма да я оставят да се справи с проблема - ще ревнат за човешките права на циганите." - смятам, че решение за организирането на националноотговорна партия има, сещате се какво обаче трябва да случи с настоящите политици за да има такава...и да бъдат новите избрани националноотговорни!!!

анонимен написа:
"запознати считат че подобни действия или по-скоро бездействие на властите са част от геноцида извършвана срещу българите (по поръчка от вън) с цел намаляване на тяхната популация и създаване на ненормални условия за живот

Да, и за мен друго обяснение на това няма. За съжаление обаче българската държава не обръща внимание на никакви митинги, петиции и т.н., а оставки и нови избори няма да променят нищо, защото всички партии разчитат на купените цигански гласове, а дори да се появи националноотговорна партия, поръчителите на геноцида няма да я оставят да се справи с проблема - ще ревнат за човешките права на циганите. В същото време вчера няколко крадци и убийци нагло се смяха в съда пред очите на дъщерята на пребития до смърт от тях пазач, защото знаят, че държавата за пореден път ще защити техните права и ще плюе върху правото на живот на българите. Очевидно ще трябва да се оправяме сами...и да внимаваме униформените съучастници на циганската измет да не ни видят.

цитирай
25. анонимен - Защо винаги ние сме в лайната?
09.07.2010 10:58
Защо винаги на нас се случва да сме в криза? Защо винаги си мълчиме и понасяме всичко? Защо първо говорите за промени, колко мразите циганите, глупостта и тнт и после пускате телевизора на НоваТВ или БТВ и гледате Шоуто на Слави, Шоуто на Иван и Андрей (май беше) и редица подобни ИДИОТЩИНИ. Най-лошото е че на хората им е кеф да гледат идиотщина и да и се радват. Първо се осъзнайте къде се намирате и после ми говорете за промени във властта и тнт. Винаги чакате нещо да стане и тогава се сещате и почвате, о колко ужасно, несправедливо, айде циганите на сапун, ОСТАВКИ, съд, затвор.. бла бла бла.
Циганите са си се едни и същи и не са съ променили както и българите. За да стане нещо някои трябва да се променят.
цитирай
26. belisima777 - от няколко дена чета за това и не знам ...
09.07.2010 11:16
от няколко дена чета за това и не знам какво да кажа, освен че съм ужасена. Това дете е само 3 дена по-голямо от моя син. Можем само да раждаме децата си и да ги пазим десетина петнайсет години, после как да ги пазим от уличните песове!?
цитирай
27. анонимен - Човек ако не може сам да се опази няма ...
09.07.2010 11:18
Човек ако не може сам да се опази няма кой да го опази.
цитирай
28. анонимен - Историята е доказала...
09.07.2010 11:45
Една идея - една кауза - един лидер!
Останалото е разпиляване.
цитирай
29. анонимен - belisima777
09.07.2010 11:56
Затова си плащаме данъците, за да могат разпределителите на тези сридства да организират опазването ни от уличните песове. Така поне е в нормалните държави. Тук обаче не е така. Защо? Просто е. Циганите се превръщат постепенно в най-многобройната и най-лесно манипулируема група ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ. От тук нататък няма партия, без оглед на измислените си "принципи", "платформи" и подобни бла-бла, която да не се е поблазнила да използва точно тези гласоподаватели. Затова никой не иска да ги закачи. Защото отново ще разчитат на ТЯХНАТА подкрепа. Така се възпитава чувство за безнаказаност у това малцинство. И когато ние българите, омерзени от случаи като този вдигнем глас, "цивилизованите" и "демократични" т.нар. народни избраници в един глас заявяват че подклаждаме етническа нетърпимост и ни заливат с водопад от подобни натруфени и нищо незначещи в случая думички...
Навсякъде по света има престъпления, но има и наказания. В България има само престъпления, защото главните престъпници държат юздите на "органите на реда". Уви това е порочен кръг от който не виждам измъкване :(
цитирай
30. анонимен - ..
09.07.2010 12:03
sega e vremeto na super Boiko da se dokaje .
цитирай
31. belisima777 - Затова си плащаме данъците, за да ...
09.07.2010 12:05
simpleman написа:
Затова си плащаме данъците, за да могат разпределителите на тези сридства да организират опазването ни от уличните песове. Така поне е в нормалните държави. Тук обаче не е така. Защо? Просто е. Циганите се превръщат постепенно в най-многобройната и най-лесно манипулируема група ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ. От тук нататък няма партия, без оглед на измислените си "принципи", "платформи" и подобни бла-бла, която да не се е поблазнила да използва точно тези гласоподаватели. Затова никой не иска да ги закачи. Защото отново ще разчитат на ТЯХНАТА подкрепа. Така се възпитава чувство за безнаказаност у това малцинство. И когато ние българите, омерзени от случаи като този вдигнем глас, "цивилизованите" и "демократични" т.нар. народни избраници в един глас заявяват че подклаждаме етническа нетърпимост и ни заливат с водопад от подобни натруфени и нищо незначещи в случая думички...
Навсякъде по света има престъпления, но има и наказания. В България има само престъпления, защото главните престъпници държат юздите на "органите на реда". Уви това е порочен кръг от който не виждам измъкване :(


Именно! И понеже това не се случва, трябва да си ги пазим сами. Аз и това подчертах, ние можем да ги раждаме, вие бащите им ги пазете, каквото и да значи това, защото иначе е нечовешко.
цитирай
32. анонимен - ью
09.07.2010 12:13
цигьните на сапун
цитирай
33. sparotok - насилие
09.07.2010 12:13
Поздрави за истинската гражданска позиция!
Ако правителството не вземе най-после мерки, то само насърчава избухването на насилие.
цитирай
34. анонимен - Колко жалко е това, което се е слу...
09.07.2010 12:17
Колко жалко е това, което се е случило. Полицаите не са използвали оръжието си. Донякъде ги разбирам, но само донякъде. Няма добри закони, които да урегулират ползването на оръжие, като дадат право на полицаите да го ползват в такива моменти без да се притесняват от съд и наказание. Като застрелят пет или шест човека, другите ще се спрат. Ако не се спрат - застреляйте ги всички, стига да можете. Иначе как такива престъпници ще имат респект от полицията. Няма друг начин. Просто няма. В такива моменти единственото правило е сила срещу сила. И задължително изпратените полицаи да бъдат с поне един автомат.
цитирай
35. анонимен - Ше има яко яко изотзадзе
09.07.2010 13:05
Какво ти насилие кат ше дойде време къде ше станеме под циганско робство и цигани ше ни е#ат и унижават и пак ше се родат воеводите и ше има да се гонат из планините. :) За тфа пълнете залите по Бойни Изкуства и се гответе за възстания!
УРААААААААА!
цитирай
36. damnation - Поздравления ! Време е да почнем да ...
09.07.2010 13:11
Поздравления ! Време е да почнем да се събуждаме. Време е да спрем да бъдем безропотни овце !
цитирай
37. анонимен - Вестник Стандарт строшиха лъжомера !
09.07.2010 13:46
четвъртък, 08 юли 2010

София

Едва десетина души се събраха на протеста пред парламента, организиран по повод убийството на 24-годишния Боби Райчев. Докато депутатите разглеждаха на второ четене актуализацията на бюджета, няколко души се събраха пред сградата, за да протестират срещу убийството на момчето, за което някои твърдят, че е дело на роми.
Събралите се да почетат паметта вдигнаха лозунги "За да има мир, циганите в Сибир!". Никой от народните представители обаче не излезе да се срещне и да разговаря с малката група.

Автор: Теодора Йолчева
цитирай
38. borsi - Чисто битово клане - автор; Ангел Джамбазки
09.07.2010 13:48
В неделя в София, на границата между Факултета и Овча купел тълпа от поне 50 цигани, въоръжени с брадви, колове и вили, нападна трима българи в двора на къщата им и закла 25-годишния Боби Райнов. Чисто битово. С брадвите. Това не е расистко или етническо убийство. Расистко е българин да се възмути в градския транспорт, че контрольорите подминават циганите мълчаливо. А те ги подминават, за да не получат някоя брадва в тила. Чисто битово. Този възмутен българин е расист и ксенофоб.

Убийството, по точно клането, на Боби Райнов за медиите е „Случаят Райнов”. Той е неизяснен. Не е ясно точно колко е виновен Боби. Защото със сигурност е виновен. Когато има скандал и побой между 3-ма българи и 50 цигани, помъкнали брадви, задължително са виновни българите. Българите са расисти, циганите с брадвите са отивали за гъби. Това им е неразделна част от бита. Като ходят из София да си носят брадвите.
Няма как Боби да не е виновен. Виновен е, защото си е позволил да защити свои приятел, бранел имота си от незаконно настанилите се на него цигани. Апропо, въпросният имот е точно на границата между Красна поляна и Овча купел, където са и печално известните „Виетнамски общежития”. Същите, които настояваме да се прамахнат вече две години, защото циганите живеещи в тях, постоянно нападат и тормозят околните българи. Същите цигани, които преди две години вилняха из „Красна поляна” със същите брадви и крещяха „Смърт на българите”.
Въпросът е точно колко е бил виновен Боби в този „случай”. Битовият случай, с брадварска развръзка. Брадвата в тила му.
Расистко е да питаш защо 35 хиляди цигани в махалата в Сливен „плащат” между 25 и 45 лева вода на месец. Общо. И защо българите в Сливен трябва да плащат водата на циганите.
Расистко е да питаш защо циганите се заселват където си пожелаят в София и си издигат смрадливи катуни, източници на зарази, болести и престъпност на общинска земя.
Расистко е да питаш кога управляващите държавата ще излязат лице в лице с българската общественост и ще признаят, че държавата е на ръба на гражданската война. Че циганската престъпност е неконтролируема. Че нямат топки (управляващите, не онези с брадвите) да признаят: да, гетата във „Виетнамските общежития”, „Баталова воденица”, „Захарна фабрика”, „Орион” са незаконни и опасни, да, там се нагнетява напрежение и омраза срещу българите, държавата и институциите ни. И да ги сринат тези гета. И да изпратят тези които са ги населили там, откъдето са дошли.
Че циганите трайно, последователно и безвъзвратно се отписват от българското общество. Че нямат топки (да напомня – управляващите, държавата) да наредят ясно, гласно и недвусмислено на българските правоохранителни и правораздавателни органи да смажат циганската престъпност. Няма го по медиите храбрия прокурор да изкрещи властно на 50-те убийци с брадви „Вие сте престъпници и като всички престъпници – на колене!”. Или както там беше знаменитата му реплика от известния съвременен български „Тумбстоун”.
Когато цигани секат българи с брадви това не е расизъм или ксенофобия. Това е чисто битов скандал. Циганите имат права. Да секат с брадви. Битово. Циганите са свободни при битови скандали да секат българите. Това е част от техния бит. Това ги извинява. Това е част от уникалната циганска самобитност. Като това да гледат кон на терасата на 5тия етаж на общински блок. Като това да разрушат същия този блок. Като това да разрушават бавно, но последователно държавата. Държавата България.
Попитайте Хелзинкския комитет. Попитайте всички лигави лицемери, които от години изкарват 30-те си сребърника, като хленчат по всички телевизии колко гадни расисти сме ние българите. Ние българите сме виновни, защото не сме толерантни и не създаваме на циганите необходимите условия за да ни секат по-често.
Преди дни Илия Илиев, лидер на циганската партия „Дром”, заяви в ефира на национална телевизия по повод изключително тежкото положение, при което живеят българите на улица „Ришки проход”: „Това е положението. На когото не му харесва да ходи Швейцария”. Преспокойно. Един циганин може да си позволи да гони българите от България. Без нито дума, нито звук, коментар от стотиците „човекозащитни” организации. За тях скандалът е „битов”, а Боби е виновен. Това ще ви кажат те, ако ги извлачите от дупките им и ги попитате за коментар.
Ако един българин каже на циганите: „Това е положението. На когото не му харесва, да си ходи в Индия”, при всички положения ще е гаден расист.
Който от вас си помисли обратното също задължително е расист, ксенофоб и „хейтър”.
Вчера на протеста пред Събранието стотици тъжни и гневни млади хора си пожелаха един ден тълпата самобитни цигани с бради да срещнат някой „толерантен” властимащ, някой лигав, гнусен, либерален „правозащитник” и да му пръснат главата със сопите и брадвите. Съобразно самобитните си потребности. Страшно, но разбираемо пожелание.

Обратното броене тече. Брадвите стават все повече. Властта е изправена пред много труден, но много важен избор. Много по-важен от оставката на Лъчо Иванов. Много по-важен от Трактора, много по-важен от Р.Овч. и газовите договори. Много по-важен от цялата сапунка, наречена български обществено-политически живот. Проблемът е наследен от години, но трябва да се разреши днес. Защото на карта е подставено самото съществуване на българската държава. Разрешение, основано на равенството на българските граждани пред закона.
Лично аз няма да ходя в Швейцария заради битовите потребности на циганите. Но няма и да чакам брадвите да потропат и на моята врата. Смятам да защитавам основното си човешко право – правото на живот, моят и на моите близки, тук - в моята Родина.
цитирай
39. borsi - СРАМ! Големите медии НЕ отразиха протеста за зверски убития от цигани Боби
09.07.2010 13:56
Огромно петно бе лепнато върху т.нар. Четвърта власт http://razkritia.com/срам-големите-медии-не-отразиха-проте/

цитирай
40. анонимен - българи събудете се !!! стига че...
09.07.2010 14:02
българи събудете се !!! стига черните и вечно "дискриминираните" отпадъци да решават съдбите на хората и да се подиграват. тези кърлежи се размножават в геометрична прогресия и няма спасение от тях. след 10-20 години България ще с е превърне Мангалия. да организираме партия срещу тази измет
цитирай
41. анонимен - какво да се направи
09.07.2010 14:11
Всички са пропищели и възмутени от циганския терор,но какви мерки трябва да се вземат за да се реши цивилизовано проблема,а не като в средновековието.Не можем да ги изтребим защото ще се превърнем в животни като повечето от тях.Може би тези които се регистрират за престъпления и не плащат осигуровки и данъци,да се отделят в общежития от затворен тип където няма да имат достъп да се размножават.Да се спрат абсолютно всякакви помощи и медицинска помощ за не работещите и неосигоряващите се от тях.Да бъдат задължавани под страх от съд да пращат децата си на училище.При престъпления като изнасилване освен затвор да се прилага и кастрация.Проблема е много сериозен и ние българите реално сме заплашени от изчезване като народ.
цитирай
42. panazea - Поздравления , докторе!
09.07.2010 14:35
Четвъртата власт е тука!
Няма да чакаме телевизия и радио!
цитирай
43. анонимен - В неделя в София, на границата между ...
09.07.2010 14:50
borsi написа:
В неделя в София, на границата между Факултета и Овча купел тълпа от поне 50 цигани, въоръжени с брадви, колове и вили,....


Карбовски, ти ли си? :)
Все едно той пише.
Не виждам бъдещето на България...а може би не искам да го видя, защото изобщо не е добро...
Има само 2 изхода - гражданска война или примирение.
цитирай
44. анонимен - Счупете главата на Иван Костов. ...
09.07.2010 15:39
Счупете главата на Иван Костов. Нали той ликвидира икономиката, предприятията и трудови войски. И сега къде ще работят циганите.??
цитирай
45. анонимен - ТЪПАЦИ....ВИКАЙТЕ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ ОСВОБОДЯТ ОТ ЦИГАНИТЕ!
09.07.2010 15:42
КАТО НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТЕ, ВИКАЙТЕ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ...."ОСВОБОЖДАВАТ"!!!

БЪЛГАРИТЕ ,СА НАЙ-ТЪПОТО ПЛЕМЕ НА СВЕТА!
РУСНАЦИТЕ ИМ ВДИГАТ ТОКА,ГАЗТА И НАФТАТА АМА......ЦИГАНИТЕ ИМ ВИНОВНИ!!!!
...НЯМА СТРАШНО----ЩЕ СВИКНЕТЕ ,ДА ПЛАЩАТЕ , И ТОКА, И ВОДАТА , И ХРАНАТА НА ЦИГАНИТЕ......!!!!
НАКРАЯ ЩЕ ИМ ПРАВИТЕ И ПО ЕДНА СВИРКА И ДУПЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЩЕ ДАВАТЕ!!!!

ОТ БЪЛГАРИТЕ -НИЩО НЕ СТАВА!!!ВИКАЙТЕ ДА ВИ ОСВОБОЖДАВАТ, ТЪПАЦИ!!!!
цитирай
46. vazmushtenia - Мдааам. . . Кво да добавя? При тоя ...
09.07.2010 15:43
Мдааам...Кво да добавя? При тоя коментар над мен...Дано има трети път все още!
Моля се и се надявам да не сме стигнали чак до там!
цитирай
47. анонимен - Благодаря ви!
09.07.2010 15:46
Нашите поздравления. Реда и законността и спокойствието на гражданите за живота и имуществото тук в Швеция са над всичко! Полицията им си върши работата отлично и съм писала стотици благодарствия до шведските медии за помощта която ВИНАГИ ми е оказвала шведската полиция! От 5 до 15 минути в Швеция на място пристига полицейска кола. Веднага се слагат белезници. Извиква се подкрепление с хеликоптери и кучета и злосторниците се закарват в Затвореното Отделение на пронудителна лоботомия няколко месеца с невролептици при което се провеждат разпити (да, пиша против лоботомията, но когато е насочена към болни деца). Тези закони създават невероятен ред в страната им и привличат заселване на емигранти, желаещи да живеят на ред и сигурност за живота си и да спят без двойни и тройни врати и без боклуци по клоните на дърветата и из целия квартал.
цитирай
48. анонимен - РУСИ ИДВАЙТЕ С ТАНКОВЕТЕ ДА НИ ОСВОБОДИТЕ ОТ ЦИГАНСКО-ЗАПАДНИЯ ГЕНОЦИД!
09.07.2010 15:51
анонимен написа:
КАТО НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТЕ, ВИКАЙТЕ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ...."ОСВОБОЖДАВАТ"!!!

БЪЛГАРИТЕ ,СА НАЙ-ТЪПОТО ПЛЕМЕ НА СВЕТА!
РУСНАЦИТЕ ИМ ВДИГАТ ТОКА,ГАЗТА И НАФТАТА АМА......ЦИГАНИТЕ ИМ ВИНОВНИ!!!!
...НЯМА СТРАШНО----ЩЕ СВИКНЕТЕ ,ДА ПЛАЩАТЕ , И ТОКА, И ВОДАТА , И ХРАНАТА НА ЦИГАНИТЕ......!!!!
НАКРАЯ ЩЕ ИМ ПРАВИТЕ И ПО ЕДНА СВИРКА И ДУПЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЩЕ ДАВАТЕ!!!!

ОТ БЪЛГАРИТЕ -НИЩО НЕ СТАВА!!!ВИКАЙТЕ ДА ВИ ОСВОБОЖДАВАТ, ТЪПАЦИ!!!!


Еми до сега нито един русняк не е убил, изнасилил или обрал българин. Ами в. Монтпрес и в. Север са ПРОПИЩЕЛИ от разчленени, изнасилени, заровени, обрани вдовици. Градове като Монтана, Вършец, села като с. Септемврийци, с. мърчево са пропищели от незаконови цигански окупанти и разрушители на български домове. за тях българските централни вестници дори не пишат 1 ред, ами ТВ програмата Скат я е страх да изпрати екип защото ромите цитирам "ни чупят камерите". Коментарите са излишни. Русняците и руските танкове и хеликоптери действително са необходими, защото циганите получават пари от еврейски фондации като тази на Джордж Шорош с преки указания да убиват и разрушават страната. Това е гражданскаа война! РУСНЯЦИ ИДВАЙТЕ С ТАНКОВЕТЕ!
цитирай
49. mikino - Четвъртата власт е тука! Няма да ...
09.07.2010 15:52
panazea написа:
Четвъртата власт е тука!
Няма да чакаме телевизия и радио!

Вече зависи само от нас!!!!
БТВ се опитват да прокарат теза, че българсикте момчета са виновни!
Аз съм с Вас Докторе!
цитирай
50. анонимен - Ай сиктер!
09.07.2010 15:54
анонимен написа:
Една стока е 90% надценки и данъци - мита, ДДС, акцизи. Всички цигани плащат данъци. Тоест 90% процента от доходите им отиват за данъци. Тези които работят в чистотата нали им взимат и данък общ доход - върху заплатата. Освен това ви построиха панелки, за да изпълзите от селата, без пари са работил в трудови войски.


1. Панелките са строени от български мъже и вкл пенсионери (дядо ми е бил строител на панелки и знам).
2. тия в чистотата хората масово се оплакват че не работят а се скътават на сянка по цял ден, ако ще ми ги хвалиш.

3. Циганите обират масово български пенсионерки по селата влизат им в къщите с взлом, цяла Северо-западна България е СКОВАНА ОТ СТРАХ. Правят се на търговци на пилета и на нощници а описват и разузнават кои къщи са с 1 самотна жена, и после пращат с други коли мъжете и братята си да обират, обират порти, мрежи, дори коли задигат за скрап. С тия пари си отварят фирмички и продават боклуци по пазарите.
цитирай
51. анонимен - КОРУПТНИ МЕКЕРЕТА ПРОДАДОХТЕ ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН НА МАНГАЛИТЕ МАМКА ВИ
09.07.2010 15:56
mikino написа:
panazea написа:
Четвъртата власт е тука!
Няма да чакаме телевизия и радио!

Вече зависи само от нас!!!!
БТВ се опитват да прокарат теза, че българсикте момчета са виновни!
Аз съм с Вас Докторе!


Лелеее, наистина ли Не вярвах до вчера че полицията и телевизията в България изпълняват еврейска и вашингтонска политика, и че са коруптни. Но тука на блога на Лоранчето като прочетох как полицаи и цигани си подават ръка против българския народ ми настърхна косата!
цитирай
52. анонимен - ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
09.07.2010 15:58
бОЙКО БОРИСОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЦЯЛОТО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА!
цитирай
53. анонимен - Токът е частен! Имаше приватиза...
09.07.2010 16:01
Токът е частен! Имаше приватизация. Никой не плаща тока на циганите. Тока е частен. На иззедниците от електро-дружествата.
цитирай
54. анонимен - ДОКТОРЪТ Е ВЪРХА!
09.07.2010 16:03
дОКТОРЕ, ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ ЗА СМЕЛОСТТА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ СТРАХА И ДА ОВЛАДЕЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО. ПОЗДРАВЯВАМЕ И Г-ЖА ТОМОВА ЧЕ НИ РАЗКАЗА НА САЙТА НА ЛОРАН КАКВО Е ВИДЯЛА В БЪЛГАРИЯ! ПОВЕЧЕ ТАКИВА ХОРА КАТО ВАС! БЪЛГАРИ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ СКОВАНОСТТА И ОТ КОЛЕКТИВНИЯ СТРАХ! ОПЪЛЧЕТЕ СЕ ПРОТИВ САЩ, НАТО ЕС, ДЖОРДЖ ШОРОШ, ЦИГАНСКАТА ПАРТИЯ, И ЦИГАНСКИТЕ ФОНДАЦИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ КОИТО ОРГАНИЗИРАТ ТОЯ ГЕНОЦИД!
цитирай
55. анонимен - ГЛУПОСТИТЕ НА ОНЯ ОТГОРЕ ЗА "РУСКИЯ ТОК"
09.07.2010 16:08
анонимен написа:
Токът е частен! Имаше приватизация. Никой не плаща тока на циганите. Тока е частен. На иззедниците от електро-дружествата.


ЧЕЗ Е ЧЕХСКО ДРУЖЕСТВО, НЕ Е ЛИ ТАКА?
КАКВИ ЦИГАНИ? кАКВИ РУСНЯЦИ ЗА ТОКА ПЪК?
цитирай
56. анонимен - до постинг номер 46
09.07.2010 16:19
До колкото знам, от това което гледам по българските всичките ни телевизии, то циганите са по принцип това съсловие което К Р А Д Е Т О К в България. Какви 5 лв пък сега???? Нямаш логика в това, което говориш!
цитирай
57. анонимен - българи само с приказки не става да ...
09.07.2010 16:21
българи само с приказки не става да си говорим тук. трябва наистина да се обеденим в една обща кауза срещу тези мангусти, иначе ще не изтрепят да крак като покойния Борислав Райнов/лека му пръст/.Трябва ние сами да се защитаваме, защото законите не действат в нашата държава.
цитирай
58. анонимен - Да живее славянското братство!
09.07.2010 16:23
Обща кауза вече има. Обединение има.
Ами идеята българи и русняци да се защищават заедно не е лоша. Тя от векове насам е магическата формула за да си възвърнат българите окупираната от чужденци земя. Тъй, че, сега когато циганите са финансирани и призовавани към безредици от западните посолства и организации, то освен Русняците и Общ Славянски Съюз с тях (каквато партия вече ИМА и то в нея работят БЪЛГАРИ, казва се Новият СССР или Съюз на Славянските Социалистически Републики и се бори за правата на българите в собствената ни окупирана от западните сили и малцинствата, Родина), то друг няма да се погрижи за собсвтвените ни интереси.
цитирай
59. belisima777 - българи само с приказки не става да ...
09.07.2010 16:26
анонимен написа:
българи само с приказки не става да си говорим тук. трябва наистина да се обеденим в една обща кауза срещу тези мангусти, иначе ще не изтрепят да крак като покойния Борислав Райнов/лека му пръст/.Трябва ние сами да се защитаваме, защото законите не действат в нашата държава.



Ами хайде тръгвайте бе мъже! Съпруг и мъж прежалвам, дете не прежалвам! Какво чакате? Наприказвахте се, сега на работа! Онзи баща какво чака? Правосъдие ли? Да ги почва по съседски. И той ще тръгне след сина си, ама няколко циганина ще вземе със себе си. Другите ще се замислят!
цитирай
60. анонимен - Някой пишеше тук, че някаква орг...
09.07.2010 16:27
Някой пишеше тук,че някаква организация Евророма изпращала пари на българската държава по циганския проблем.Такава сигурно повече е прокламирана в България,да не би даже регистрирана от наше име зад граница като фондация.В ЕС се не чува нищо за дейноста и във взаимодействие със други членки и то убедителни.Създателите на Новата Римска империя да си обвържат името с циганите е съмнително,а и те ги наричат така както и са ги наричали от перди 1000 години.И да ти влезе циганин в двора има половин минута да излезе защото,ако човек се е заработил по двора то съседите звънят и на първата минута 6 моторетки с полицаи са в двора паркирали моторите и търсят.И на кого да плащат западняците на техните полицай и служители или за окултуряването на нашите цигани.
цитирай
61. анонимен - Бойко да си ходи в САЩ при негрите!
09.07.2010 16:28
Ами той и Бойко Борисов стои зад полицията. Та нали всеки ден се хвали в пресата, че се е отчел пред поръчките и заръките му спуснати от USA. И Костов беше спуснат и финансиран от ЦРУ,, сега и Бойко!
цитирай
62. анонимен - тогава да действаме под една обща ...
09.07.2010 16:28
тогава да действаме под една обща кауза заедно.
къде се намира адресът на управлението на тази партия.?
цитирай
63. анонимен - замислете българи! утре възможно ...
09.07.2010 16:33
замислете българи! утре възможно не дай Боже, да станем поредната жертва на самоуправството на циганите.
цитирай
64. анонимен - do 62
09.07.2010 16:43
v kaja darzava motoretkite izkarvat ziganite ni?
Ama te tam im vikat "balgari" oba4e
цитирай
65. анонимен - до пост 64 кое знам
09.07.2010 16:46
Новият СССР доколкото знам няма държава. Виждам я с филми по Youtube. Там можете да поискате членство от нейни членове. Това поне срещнах за нея до момента.

Нейна държава са всичките славянски държави. Защото се бори НАДНАЦИОНАЛНО за да се възстанови славянството във всичките му земи.
цитирай
66. анонимен - Не на геноцида над българия и българите!
09.07.2010 16:49
Моите поздравления до госпожата изгубила сина си по този най-зверски и бездействен от страна на корумпираните ни власти, начин! Госпожо, вие сте майка-героиня! Капката на търпението на българския народ е преляла и трагичното зверство допуснато под бездушието на управата към вашия син и дом, за съжаление изкристализира падането на тази последна капка. Не на западно-циганската гавра с българския народ!
цитирай
67. анонимен - До министрите в Ирландия и ЕС
09.07.2010 16:53
Циганската вакханалия, терор, хаос и безредие, престъпност, финансирани от запада скоро ще бъдат проблем не само на България, но и на САЩ, на ЕС, и ще отидат и до Ирландия, където политиците ги покровителствуваха и возеха в автобуси. Ще им излезе на носа тоя превоз!
цитирай
68. анонимен - моите поздравления на г-н доктора
09.07.2010 16:58
"Нещо повече, запознати считат че подобни действия или по-скоро бездействие на властите са част от геноцида извършвана срещу българите (по поръчка от вън) с цел намаляване на тяхната популация и създаване на ненормални условия за живот и да бъдат принудени българите да емигрират от страната, за да могат тук да се нанесат други етноси!......."
Това е концепцията и която чух от партията Новият СССР (предречена е от Ванга и от Слава тази партия доколкото знам). Значи щом тия неща са изследвани в медиите (то помията за невинно убивани и обирани ежедневно ни залива), и партии стигат до извода, а сега и Вие, г-н Докторе, значи има най-малкото зърнце истина в тия заключения.
цитирай
69. анонимен - ПЛАНОВО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПЛАНЪТ АР-ЪТ
09.07.2010 17:02
ЗАПАДНИТЕ И ЦИГАНСКИТЕ ГАДОВЕ ВЕДНО С ПРАВИТЕЛСТВОТО БОРИСОВ И КОСТОВ ПРЕДИ НЕГО И ДРУГИТЕ КОРУМПИРАНИ С ЧУВАЛИТЕ ЗЕЛЕНИ ГУЩЕРНИЦИ ОТ МВФ И СВЕТ. БАНКА ОБЕЗЛЮДЯВАТ БЪЛГАРИЯ
цитирай
70. анонимен - TRAGEDIJA! BANANOWA REPUBLIKA LI E BALGARIJA ILI CHIKAGO 1920 G.??
09.07.2010 17:08
"Показателно е, че на митинга нямаше нито един политик или общественик от официалните институции, който поне да изрази съпричастност към тази трагедия със мълчаливо бдение. Това показва само едно - всички тези фигуранти от Народното събрание и МС трябва да си ходят скоропостижно, до един."
BOZE BOZE TOVA E TRAGEDIJA!
цитирай
71. анонимен - MIZERNIZI ZAPADNI CHUCHELA!
09.07.2010 17:11
genadi2000 написа:
Цяла седмица мълчание, едва днес на "журналистите" им позволиха да напишат нещо... Те това е то - масонска "демокрация" и "свобода на словото".

NAISTINA LI E ISTINA TOVA?
bOZE BOZE BALGARIJA JA NJAMA VECHE NA KARTATA. TOVA E TRAGEDIJA, PODKUPNI POLITIZI OT ZAPADA. PODKUPNI MEDII OT ZAPADA. BALGARSKIJA ZIVOT NE STRUVA 1 STOTINKA!
цитирай
72. анонимен - клипове?
09.07.2010 17:16
Имате ли видеоклип от мирното антиополицейско и антиправителствено шествие за качаване някъде по видеосайтове като Vbox или Youtube да си пратим на приятели в чужбина да разнесем славата "българска" и "правителствено-политическа"??
цитирай
73. анонимен - Дий крадлив цигански коньо на воля, няма закон за тебе вече 20 години
09.07.2010 17:18
И сега докато плачем и пишем, циганските каруци прекарват на свобода пред очите на полицията и общинския персонал крадени врати и прозорци, сено от вилните зони и между блоковете.
цитирай
74. анонимен - д-ба вазелина ви мръсен
09.07.2010 17:21
Добре, де, как можаха за митинга да съберат 15 полицейски коли?
Ами когато 70 луди и бесни и все още на свобода ЦИГАНИ са СЪСЕКЛИ и набучили до смърт момчето у дома му, не са събрали повече от 2, че на са и извикали подкрепление. Ако са в ЕС да е дошла АРМИЯТА и спецчастите.
цитирай
75. boristodorov56 - Толкова ли си наивен, бе човеко!
09.07.2010 17:55
penchoan написа:
Сега ще се види имат ли морал министър Цветанов и Борисов.



Какъв морал търсиш от д-р Б. Борисов и пръвия му носител на часовника - Цецко Милиционерчето?
Преди няколко години Б. Борисов в качеството си гл. секретар на МВР се разпореди един сбъркан нещастник в Хармеанлийско да бъде бит с гранатомет. Преди това не допусна синовете му да се опитат да го придумат да се предаде!
цитирай
76. анонимен - ХАЙДЕ ,УСРОВЦИ......ВИКАЙТЕ "БРАТУШКИТЕ С ТАНКОВЕТЕ", ДА ВИ ОСВОБОЖДАВАТ!!!
09.07.2010 18:07
.....ПЛАЩАЙТЕ ТОКА НА ЦИГАНИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО ТЪПАЦИ, ДАВЙТЕ ИМ ДУПЕ И СВИРКИ ИМ ПРАВЕТЕ РЕДОВНО .....ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА ВИКАТЕ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ "ОСВОБОЖДАВАТ"!!!!!
ПРАТЕТЕ ДЕЛЕГАЦИЯ ДО ПУТКИН ЗА МОЛБА ЗА "СВОБОДА" И НОВ 9.09.44г.!!!
САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, ТАЯ ТЪПА И УСРАНА БЪЛГАРСКА,НАЦИЯ!
цитирай
77. анонимен - До 66-държавата е Испания, гр. М...
09.07.2010 18:33
До 66-държавата е Испания,гр.Малага,вила с имот голям 20 декара в близост до общинските общежитя на хитаните в покрайнините на града,до магистралата.Там и има самостоятелно пол.управление.Иначе в поголямата си част е маслинова градина.
цитирай
78. анонимен - Индия те вика!
09.07.2010 18:44
анонимен написа:
.....ПЛАЩАЙТЕ ТОКА НА ЦИГАНИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО ТЪПАЦИ, ДАВЙТЕ ИМ ДУПЕ И СВИРКИ ИМ ПРАВЕТЕ РЕДОВНО .....ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА ВИКАТЕ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ "ОСВОБОЖДАВАТ"!!!!!
ПРАТЕТЕ ДЕЛЕГАЦИЯ ДО ПУТКИН ЗА МОЛБА ЗА "СВОБОДА" И НОВ 9.09.44г.!!!
САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, ТАЯ ТЪПА И УСРАНА БЪЛГАРСКА,НАЦИЯ!

Пиши на хинди, урду или башмати бе?
Що пишеш на български и що прайш тука бе?
Со ке ре кате!
цитирай
79. анонимен - НЕ СМЕ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!
09.07.2010 18:44
ПОЛИЦИЯТА НЕ БИВА ДА СЕ МЕСИ.......БЪЛГАРИЯ -НЕ Е "ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА"!!!
цитирай
80. анонимен - Пино...? каква?
09.07.2010 18:45
boristodorov56 написа:
penchoan написа:
Сега ще се види имат ли морал министър Цветанов и Борисов.



Какъв морал търсиш от д-р Б. Борисов и пръвия му носител на часовника - Цецко Милиционерчето?
Преди няколко години Б. Борисов в качеството си гл. секретар на МВР се разпореди един сбъркан нещастник в Хармеанлийско да бъде бит с гранатомет. Преди това не допусна синовете му да се опитат да го придумат да се предеде!


Каков вид дикатура беше това?
цитирай
81. анонимен - да пускат парламенто тогава и да пасът овце като бащите ни дето набиха балкана и гробищата заради техните точкове у паветата
09.07.2010 18:47
анонимен написа:
ПОЛИЦИЯТА НЕ БИВА ДА СЕ МЕСИ.......БЪЛГАРИЯ -НЕ Е "ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА"!!!


Хаха, е да ме прощаваш, ама България тогава изобщо не е "държава". На полицията й се плаща, както и на Правителство и Парламент да ни праят държава и да ни пазят, като следят закона да лови сите граденйе, а не само белите.
цитирай
82. анонимен - нищо не разбрах аз ама..
09.07.2010 18:49
анонимен написа:
До 66-държавата е Испания,гр.Малага,вила с имот голям 20 декара в близост до общинските общежитя на хитаните в покрайнините на града,до магистралата.Там и има самостоятелно пол.управление.Иначе в поголямата си част е маслинова градина.

Маслини ли си брал за жълти стотники бел роб на ЕС и ти?
Пишете малко по-свързано да му се не знаа...
цитирай
83. анонимен - Тест другото лето
09.07.2010 18:52
аз мисля че ТЕСТЪТ за г-н Цветанов е отминал. Един политик е на МЯСТОТО на събитието. 4 дни министър Цветанов е бил сигурно на море и не е бил в БГ? Не знам.
Но теста му мина
цитирай
84. анонимен - МНОГО ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ. КАТО БИЕТЕ ...
09.07.2010 18:55
МНОГО ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ. КАТО БИЕТЕ ЦИГАНИТЕ, ПОСЛЕ И ТЕ ЩЕ ВИ БИЯТ. И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ И ПО-БРУТАЛНО. ХИЧ НЕ ГИ ЗАКАЧАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ СПУКАТ ОТ БОЙ. КОЕТО МНОГО ДОБРЕ УМЕЯТ. А ВИЙ БИЕТЕ МАЛКИТЕ ЦИГАНЧЕТА И ПОСЛЕ ГЛЕЙ КВО СТАВА. ПАК НЯКОЙ БЪЛГАРИН Е ПРЕБИТ КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗА БИТОТО ЦИГАНЕ. С ТЯХ ИЗОБЩО НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ, ЧЕ АКО ОПРАТ НЕЩАТА ДО БОЙ ПАК БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ОТНЕСАТ БОЯ
цитирай
85. анонимен - ПРАВИЛНО....86!
09.07.2010 19:06
ДАВАЙТЕ ИМ ДУПЕ И ИМ ПРАВЕТЕ СВИРКИ РЕДОВНО!
ТЕ СА ВАШИ ,ДРУГАРИ!!!!
РЕДОВНО ГЛАСУВАТ ЗА ДПС И ПАРТИЯТА!!!
ПЛАЩАЙТЕ ИМ ТОКА И ВОДАТА РЕДОВНО!
цитирай
86. анонимен - Tap i neuk!
09.07.2010 19:10
анонимен написа:
МНОГО ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ. КАТО БИЕТЕ ЦИГАНИТЕ, ПОСЛЕ И ТЕ ЩЕ ВИ БИЯТ. И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ И ПО-БРУТАЛНО. ХИЧ НЕ ГИ ЗАКАЧАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ СПУКАТ ОТ БОЙ. КОЕТО МНОГО ДОБРЕ УМЕЯТ. А ВИЙ БИЕТЕ МАЛКИТЕ ЦИГАНЧЕТА И ПОСЛЕ ГЛЕЙ КВО СТАВА. ПАК НЯКОЙ БЪЛГАРИН Е ПРЕБИТ КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗА БИТОТО ЦИГАНЕ. С ТЯХ ИЗОБЩО НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ, ЧЕ АКО ОПРАТ НЕЩАТА ДО БОЙ ПАК БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ОТНЕСАТ БОЯ


Ti ne si v chas. Ja hodi si procheti istorijata otgore. Kvi malki zigancheta. Kasae se za bokluk, be tapandur!
цитирай
87. анонимен - ja pa tooa
09.07.2010 19:11
анонимен написа:
ДАВАЙТЕ ИМ ДУПЕ И ИМ ПРАВЕТЕ СВИРКИ РЕДОВНО!
ТЕ СА ВАШИ ,ДРУГАРИ!!!!
РЕДОВНО ГЛАСУВАТ ЗА ДПС И ПАРТИЯТА!!!
ПЛАЩАЙТЕ ИМ ТОКА И ВОДАТА РЕДОВНО!


Ti ne si v chas. Kakto veche ti kazah. Kakvo PPS, Kakvo DPS. Kakva partija, be tapandur.
Kasae se za bokluk i za namostie na ziganite nad policija i vlast v Balgaria
цитирай
88. doktora757 - четвъртък, 08 юли 2010 Софи...
09.07.2010 19:58
анонимен написа:
четвъртък, 08 юли 2010

София

Едва десетина души се събраха на протеста пред парламента, организиран по повод убийството на 24-годишния Боби Райчев. Докато депутатите разглеждаха на второ четене актуализацията на бюджета, няколко души се събраха пред сградата, за да протестират срещу убийството на момчето, за което някои твърдят, че е дело на роми.
Събралите се да почетат паметта вдигнаха лозунги "За да има мир, циганите в Сибир!". Никой от народните представители обаче не излезе да се срещне и да разговаря с малката група.

Автор: Теодора Йолчева


Това не ме учудва за лъжите и манипулациите на вестник "Стандарт"; той е един глобалистки и масонски вестник!
цитирай
89. doktora757 - Добре, де, как можаха за митинга да ...
09.07.2010 20:13
анонимен написа:
Добре, де, как можаха за митинга да съберат 15 полицейски коли?
Ами когато 70 луди и бесни и все още на свобода ЦИГАНИ са СЪСЕКЛИ и набучили до смърт момчето у дома му, не са събрали повече от 2, че на са и извикали подкрепление. Ако са в ЕС да е дошла АРМИЯТА и спецчастите.


Не само това, но на всички съседни кръстовища в диаметър няколкостотин метра от митинга имаше полицаи и коли за евентуално отцепване на района. Само хеликоптери и бронетранспортьори не бяха пратили срещу мирния протест.........Разбирате ли какво точно искам да ви кажа!?!
Един от полицаите се опита да ми направи забележка да не снимам и едва като му показах трите си журналистически карти избяга като попарен!.......
цитирай
90. doktora757 - Влизам тука и не вярвам на очите си ...
09.07.2010 20:26
Влизам тука и не вярвам на очите си как всичко ври и кипи от бурни страсти! То станало цял форум по проблема! Оставил съм нещата в суров вид за да е по-автентично и да се чуе гласът на народа; само двама съм изтрил заради написани глупости. Все пак по-добре е изразът да е премерен и давайте повече практически неща и приложения, защото както казва мъдрата българска поговорка:"Лозето не ще молитва, а мотика"!........))))) Моето лично мнение е, че подобни проблеми трябва да се решават с хладен ум и добра стратегия (нещо като "желязна ръка в кадифена ръкавица"), така ще можем по-успешно като Гражданско общество да притиснем здраво управляващите да съблюдават законите, да забравят за двойните стандарти; поне докато се появи нова политическа сила, която наистина да свърши работа. И още нещо важно - срещу нас има организиран пъклен план, в който циганите и турците са само маша и оръжие. По-важното е да локализираме истинския враг и да го неутрализираме. СРЕЩУ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ САМО ДРУГА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА! Това е формулата; не го ли направим ще ни бият и унищожават поединично!
цитирай
91. анонимен - До 84-като тръгнеш, дори и при брат ...
09.07.2010 20:28
До 84-като тръгнеш,дори и при брат си да отидеш и като останеш без работа,дори и той,на кого ще се надяваш,на кака си ли,ама и тя много не получава,това беше в началото,ако си на ясно купих си работата от един дето си тръгваше.Ти като тръгваш да работиш не си ли купуваш работа,вестник,фирма и т.н.Плащаха ми да охранявам,кося,поливам куп цветя и декоративни растения,обработвам градината,бадеми,лешници,смокини и др,чистене,подържане на басеина,около вилата,гераните и цялата ирагационна система,около последните месеци на годината и бране,но си имаше машини за всичко.Посмей да оставиш такова хазяйство без надзор.Основно задължение оградата,телена,да няма дупки,иначе уволнение.Хазяите живееха в другия край на Испания,идваха техни познати и за наблюдение,и да ми дават заплата.Съседите там бяха фермери.Едни гледаха само коне,друг овце,кози,други овощни дръвчета,един пък само пилци,халета помещения,един имаше двор за товарни коли,транспортни превози,а още по нататък складови бази и т.н.Е сега вече не съм там,но имам добри спомени и това с продупчената ограда е само един от тях.Мисля,че няма да се заяждаш повече.Бъди здрав.Успех.
цитирай
92. анонимен - от анонимен 8 и 28 :)
09.07.2010 20:41
doktora757 написа:

Адмирации за този Ваш коментар - надявам се повече хора да разсъждават така.

Влизам тука и не вярвам на очите си как всичко ври и кипи от бурни страсти! То станало цял форум по проблема! Оставил съм нещата в суров вид за да е по-автентично и да се чуе гласът на народа; само двама съм изтрил заради написани глупости. Все пак по-добре е изразът да е премерен и давайте повече практически неща и приложения, защото както казва мъдрата българска поговорка:"Лозето не ще молитва, а мотика"!........))))) Моето лично мнение е, че подобни проблеми трябва да се решават с хладен ум и добра стратегия (нещо като "желязна ръка в кадифена ръкавица"), така ще можем по-успешно като Гражданско общество да притиснем здраво управляващите да съблюдават законите, да забравят за двойните стандарти; поне докато се появи нова политическа сила, която наистина да свърши работа. И още нещо важно - срещу нас има организиран пъклен план, в който циганите и турците са само маша и оръжие. По-важното е да локализираме истинския враг и да го неутрализираме. СРЕЩУ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ САМО ДРУГА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА! Това е формулата; не го ли направим ще ни бият и унищожават поединично!

цитирай
93. анонимен - Щом за 500-600 години откак са по ...
09.07.2010 21:06
Щом за 500-600 години откак са по българските земи мангалите не можаха да се впишат в законите ни, най-добре е да живеят отделно, изолирано и да не се месят с нас.
цитирай
94. анонимен - И Mоите поздравления на г-н доктора
09.07.2010 21:40
анонимен - моите поздравления на г-н доктора
16:58
"Нещо повече, запознати считат че подобни действия или по-скоро бездействие на властите са част от геноцида извършвана срещу българите (по поръчка от вън) с цел намаляване на тяхната популация и създаване на ненормални условия за живот и да бъдат принудени българите да емигрират от страната, за да могат тук да се нанесат други етноси!......." От тия дето ни ги навират в муцуните по Бтв и Нтв всеки божи ден.
цитирай
95. semtomovi - Ужасени до смърт от български ромски банди на гарата в Прага
10.07.2010 00:02
Преди години моите родители тръгнаха без виза с влак на посещение в Швеция. На Германската граница ги сваля полицията и те без пари с усилия се добрали във влак за Прага. В Прага прекарали 3 адски денонощия без средства на гарата. Аз ги издирвах по телефона чрез Интерпол. С мъка успях да се свържа с гишето на гарата. Помолих ги поне на 4 езика да повикат по радиоуредбата родителите ми. Като чуваха името "Българи" най-нагло ми отговаряха че не разбирали съответния език и ми щракваха телефонната слушалка в ухото. Оказа се, че чехските полицаи на гарата, както и населението са вдигнали ръце от български ромски банди които обират пътниците и влаковите композиции най-безпрецедентно. Майка ми държала през цялото време куфарите много яко защото разни крадци се настанили да я причакват седяйки в упор. А млади ромски двойки правели любов без чехската полиция да посмее да им направи забележка ей така на всеобщо усмотрение в чакалнята. Родителите ми бяха изплашени до смърт когато ги намери нашия добър посланик и дипломат, на когото забравих името и желая днес чрез вас да изразя благодарност за помощта, защото човекът ги беше прибрал, нахранил, изпратил със собствени средства.
цитирай
96. svet80 - Обявявам гражданско неподчине...
10.07.2010 00:37
Обявявам гражданско неподчинение
http://svet80.blog.bg/politika/2010/07/09/obiaviavam-grajdansko-nepodchinenie.574747
цитирай
97. анонимен - Жалко, че Хитлер не е изкарал още година, но не е късно да се изтровят всички плъхове!
10.07.2010 01:18
.
цитирай
98. borsi - Циганският проблем в България
10.07.2010 02:28
http://www.facebook.com/topic.php?uid=136049359752776&topic=187#!/topic.php?uid=136049359752776&topic=187

"Медиите" и управляващите държавата от 21 години лумпени са главните виновници.

Преди да се потърси сметка от циганите е добре да се потърси сметка от дегенератите сред "българите", които дадоха право на циганина и всеки престъпен елемент да коли и краде. Според дегенерата, индивиди като Юри Галев например са много по-ценени от всички убити или ограбени българи. За тях мъртви няма, те нямат родители, приятели, близки и 28 000 човека стоящи зад една кауза!
Че циганите си имат медии , а журналистиката е тяхната евтина сифилитична курва стана ясно, но явно и цялата държава е вече тяхна. Дон Цеци си има президент който го пуска от затвора по избори, българите не! Циганите си имат полиция (не дай боже да удариш циганин) българите не, дори да колят баба ти за 2 лева си длъжен да мълчиш.
У нас, от циганите не се изисква спазване на конституционно регламентирани задължения, а им се признават големи привилегии. На циганите не се събират дължимите данъци, такси за ток, вода, отопление. Предоставят им се с предимство жилища, терени, обезщетения. Всяка циганска майка получава пари за децата си докато на майките от български произход това се отказва. Циганите у нас сега ползват от съдебна недосегаемост за извършвани престъпления а МВР си затваря очите за голяма част от извършените от тях престъпления и нарушения. Получаването на социални помощи се превръща в доходоносна професия, без полагане на полезен труд. Осигурява им се сегрегация посредством административни, съдебни и кланови структури от типа "държава в държавата".
Дискриминирани са всички останали, лоялни към българската държава граждани, които са задължени да издържат паразитиращите на техен гръб цигани и подкрепящия циганите "държавен" апарат.
За разлика от България в западната половина на континента циганите са подлагани на гонения и жестоки наказания. От убиване и обезобразяване, до клади, каторга, жигосване и разпъване. Обявявани са за приносители на зарази, крадци на деца, турски шпиони и за многото престъпления съпътстващи движенията на катуните им. В Холандия през 1525 г. е издаден ефект за изгонването им от страната. В западна Европа, а и в някой страни на изток, от средните векове почти до средата на 20 век, а и после, са се провеждали гонения, преследване и физическо изтребление на циганите. По време на немската окупация на страните в Европа, за разлика от гоненията срещу евреи, които много европейци не са проумявали, над 60% са подкрепяли гоненията срещу циганите.
Само и единствено в България циганите не са били подлагани на преследване, за което явно са "много благодарни" и показват упорита наглост и жестокост спрямо всички останали етнически групи.
За цялото време на присъствието си в България, няколко стотин години, циганите нямат изграден (за разлика от всички други; евреи, араби, арменци, гърци, турци и т.н) нито един паметник на културата, нямат нито един композитор, художник, философ. Не са внесли нищо към европейската култура, като само са рушили, крали и грабили навсякъде където са имали възможност да го сторят.
Етническата нота в България е остра и без нагнетяването в което медиите и политиците днес обвиняват групата във Фейсбук и която е вече над 29 000 човека, събрали се само за 4 дни. Да сте видели данъчни да проверяват циганска фирма? Да сте видели журналист да пита финансовия министър защо не се проверяват никога цигански фирми или да ходи по пазара да пита за касов апарат? Мога да продължа много, но не ми се пише за неща видими и от километри. Искам само да питам кой създаде етнически проблем и кой лъже?! Зная отговора, а вие?

Левски за такива предатели е искал и изпълнявал (доказано), смъртна присъда.

За самите цигани; Щом за 500-600 години, откак са по българските земи, не можаха да се впишат в законите ни, не можаха да внесат нищо положително и градивно, най-добре е да живеят отделно, в изолирани области, да се оправят сами, без помощ от нашите данъци и не се месят с нас. Ако не им харесва, да си вдигат чукалата за Индия, Бангладеш, или от където са се пръкнали.

PS: Разумно би било както в Италия и Словакия да им се забрани да гласуват.
цитирай
99. анонимен - ...........
10.07.2010 03:12
младежи, всеки си решава сам за себе си. няма "държавата", "нацията".... държавата, нацията - това си ти, аз, той.... те са съвкупност от хора, не някакви отвеяни понятия, с които да извиняваме бездействието си. "ама такава ни е нацията - овча" такава е - ама друг път. и аз съм от тая нация. роден и живял само в Бг. ама не търпя - нищо. търппя даже по-малко от приетото за прилично. веднъж банда цигани искаха да ме бият. гоних ги с нож, докато се изморих да бягам - тоест, гоних един, щото останалите 4 се разбягаха в 5 посоки. друг път мангал заговори една девойка, която беше с мен. размазах го,скочиха още един куп цигани, ама скочи и един мой приятел и ги потрошихме. 2 на 6 - 7 бяхме, горе -долу. та, ако мен ме нападне тълпа цигани, със сигурност ще има трупове. после в съда може и да съм виновен, може да съм престъпник,може и да съм изрод - ама ще съм направил, каквото трябва. "ама правителстовот толерира циганите,амаще отидем в затвора, ако убием дори при самоотбрана...." - ами като не искате, стойте да ви колят. аз убивам, а ако съдът реши -отивам в затвора. ама има и друго - съдът ще вкара в затвора 1, 2, 5, 25 българи за това, че са убили циганин - макар и при самоотбрана. ами 100 000? ами 250 000? ами около 2 500 000 българкси мъже в активна възраст? как ще ги осъди и вкара в затвора? няма правителство, което да тръгне срещу народа си и да оцелее. правителството може да мачка самоотделния гражданин - но коггато стотици хиляди граждани отстояват едновременно и активно еднаква позиция, всяко правителство ще клекне. знам, че това няма да стане скоро - още сума време ще се делим на стадо,чакащо заколение, и "самостооятелни бойни единици", приели, че както и да ги осъди ПРАВИТЕЛСТВОТО, няма да допуснат да са безропотни жертви. аз категорично знам от коя порода съм. всеки да си прави сметката.
п.п. нещата са изпуснати - следващата стъпка е етническа война. едва ли ще я започнем НИЕ, с този начин на мислене. ще я започнат мангалите - дано поне не я спечелят.
цитирай
100. анонимен - Бла Бла Бла
10.07.2010 14:42
И все така си дрънкате глупости. На кой му дреме за отминали събития и какво БИ МОГЛО да стане ако това ако онова. И така докат не утрепат още некой и посе стара песен на нов глас ше почнете. няма нужда от 1 монитор пълен с буквички та да се разбере кфо треа се напрай ама не се некой си умник ше треа се обеснява и да се изтъква че много знае, така е винаги. И винаги крайните решения стават с 1 изречение най много 2. Не разбрахте ли че дрункате празни приказки през целото време? Никой не го интересуват фактите, колкото и да ги дъвчате са си се тия. Въпроса е да се направи нещо ново! Старото да Омре и да се роди ново ама сички ги е страх да Омрът. :)
цитирай
101. анонимен - ..........
10.07.2010 19:50
абе, мръльо, ако не покажеш на хората какво би могло да ги чака в края на пътя, как ще ги подтикнеш да тръгнат по него? какво БИ МОГЛО да стане е може би най-важното, което трябва да се изтъква винаги. какво Е станало - това е бита карта, било кво било, станало е вече и размислите са излишни. а какво БИ МОГЛО, как биха се променили нещата в зависимост от евентуалните БЪДЕЩИ действия - само това има смисъл. ама кво да ти обяснявам - поредния кисел смотаняк, който сумти винаги, когато види, че някой успява да се справи с обстоятелствата. ми седи, мрънкай си и чакай да дойде и твоя ред, аз за мен съм си решил - и действам.
цитирай
102. анонимен - Другарят Веселин Маринов се изказа по въпроса!
11.07.2010 02:23
"Моята полиция ме пази!"

Ето и припева:

Хора, подарете цвете!
Хора, запомнете го добре!
Низост е да служиш в редовете
на гей дружинка МВР!
цитирай
103. анонимен - Международен отзвук
12.07.2010 23:16
За събитието пишат и на руски:

Скажи "нет" толерастии к цыганским преступникам...
http://dedmazai.livejournal.com/950783.html

Цыганский беспредел.
http://tollik13.livejournal.com/37886.html
цитирай
104. highvoltage - "Българинът е много търпе...
13.07.2010 09:32
"Българинът е много търпелив, но чашата вече преля. А когато народното недоволство избухне - покрай сухото и суровото ще гори! Хората вече схванаха кой дърпа конците на тези пъклени планове и много скоро ще се организират и ще дадат достоен отговор на това. "
Не мисля така, ако се чака на хората никога, ама никога няма да се реши циганския проблем, въпреки че в някоя др. държава би било точно така. Това трябва да се свърши от политиците, а в България НЯМА партия която да иска да реши циганския проблем, няма такава. Едните реват гласувайте за нас, щото не сте българи, а псевдонационалистите - гласувайте за нас, щото те гласуват за тях. Това е.
цитирай
105. анонимен - 101...
14.07.2010 18:38
Ти си мърлйото тука мой човек и всички останали. Аз не си хабя времето в безсмислени глупости в интернет да споря и да се правя на Васил Левски и Ботев. Я се осъзнай малко кой мрънка постоянно, аз или ти и останалите? а? Или си с прекалено плитък ум че да разбереш? Направо ти се чудя откъде ги раждаш тея глупости дет пишеш. Мале мале мале.. тц,тц
цитирай
106. doktora757 - От МВР днес обявиха, че са заловили ...
23.07.2010 15:53
От МВР днес обявиха , че са заловили всички основни извършители на убийството по ДНК анализи и находки по оръжията, с които е извършено деянието! Извършителите са цигани-рецидивисти добре познати на полицията. Да се надяваме и на бърз и ефективан съдебен процес; ще го следим под лупа цялата група от социалните мрежи (над 50 000 души привърженици сме)! Искаме справедливост и да се върне смъртното наказание в България!!!
цитирай
107. анонимен - ЦИГАНИТЕ СА ВИРУСИ !
05.03.2011 23:42
Циганите се множат като вирусите. Те са напаст и само пълното им физическо унищожение може да спаси България и българите от тази зараза. Където се засели тази измет, района се превръща в смрадливо бунище, а престъпността наоколо нараства стократно. Тези диваци грабят каквото им попадне и са в състояние да опустошат всяко населено място за отрицателно време. Съсипаха и имиджа на България, опозориха ни пред цивилизована Европа. Ако безчинствата им продължат да се оневиняват и омаловажават от властите, след не повече от 20 - 30 години Родината ни ще бъде превърната от циганската сган в руини, а българите които останат тук - в малцинство от жалки страдалци. Асен Проданов, Бургас
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043787
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031