Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2010 18:24 - ЕВРОПА ЯЗДИ БИКА......)))))
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 6798 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 22.08.2010 18:25


Европа язди бика!


Написано от Живко Казанджиев   
Понеделник, 14 Декември 2009 10:12

 

Официалните символи на ЕС ни казват точно какво планира да направи глобалния елит на човечеството

 

imageДоговорът от Лисабон, който влезе в пълна сила на 1 декември, основно сложи край на националния суверенитет за повечето европейски народи. Повечето от важните решения за гражданите на Европа, сега ще се правят от малка група европейски привърженици на елита – много от тях изцяло неизбрани.

Но за световния елит, консолидирането на ЕС е само една стъпка към по-голяма цел. Виждате ли, крайната желанието на тези привърженици на елита е да слее регионални съюзи като ЕС в едно световно правителство. В действителност, в символите, използвани за официалните европейски монети, плакати и произведения на изкуството, елита ни изпраща съобщение като ни казва точно какво планират да направят, за цялото човечество – ако някой някъде там, е готов да слуша.

Картината в началото на тази статия е от статуя точно пред седалището на ЕС в Брюксел, Белгия. Това е статуя на езическата богиня Европа, яздеща бик. Представители на ЕС признават открито това. Според гръцката традиция, Европа (от която Европа взима името си) е красива финикийка от високопоставените, която привлича вниманието на Зевс – великият гръцки бог на небето. Зевс толкова се влюбва в Европа, че се превръща в най-красиви бял бик, който някой някога е виждал. Европа забелязва този красив бик и се качва на него и изведнъж бика се гмурва в морето и я отвлича. Зевс отвежда Европа далеч на остров Крит, където най-накрая разкрива истинската си самоличност.

По-долу е една версия на историята за богинята Европа от уебсайта на държавния университет в Сан Диего.....

Една нощ Европа сънувала сън. В този сън два континента, които са били под формата на жени,  спорели за Европа. Азия твърдяла, че тъй като Европа е родена в Азия, тя принадлежи към нея. А другият континент, който е безименен, казва, че раждането не е важно, че Зевс ще я даде на него. Било рано сутринта, смутена от съня Европа не се върна да спи. Тя повикала другарките си, които всички са били дъщери на благородници на нейната възраст. Било хубав ден и те отишли да събират цветя до морето. Зевс забелязали тази очарователна група, особено Европа, която била най-прекрасна от момичетата ... Зевс се появил пред групата като бял бик. Бял бик,  по-красив от всеки друг ... Бикът легнал пред Европа. Тя се плъзнала върху гърба му. Незабавно, натоварен, бика влязал дълбоко в морето и започнал да плува на далеч от брега. Европа видяла, че шествие се присъединило към тях, морски нимфи яздели делфини, Тритон надувал рога си, дори и Посейдон бил дошъл. От това тя разбрала, че бикът трябва да бъде бог. Тя се молила той да се смили над нея. Зевс ѝ проговорил и обяснил любовта си. Той я е завел на Крит, където той е бил отгледан. Той ѝ обещал, че тя ще му роди много известни синове.

И така, какво общо има това с всичко днес?

Ами, вие виждате, Зевс (бикът) е свързан в Библията с истинския господар на тези поддръжници на елита. В Откровение 2:12-13, четем следното ....

"До ангела на църквата в Пергам пиши: Това са думите на онзи, който има двуостър меч. Знам къде живееш – където Сатана е поставил Неговия престол."

И така, какво е толкова специалното на Пергам?

Там е бил Великия олтар на Пергам (или Пергамон). Уикипедия ни казва следното за този олтар ...

Великия олтар на Пергамон, масивен каменен подиум около 30 м дълъг и 11 м висок, първоначално е бил построен през 2 век пр.н.е. в гръцкия град на Древен Пергамон (съвременния Бергама в Турция) в Северозападна Мала Азия, на 26 км от Егейско море. Великия олтар на Пергамон е фигурирал в списъците на Чудесата на света.

Отдавна се приеме, че по мащаб и пищно украсения открит олтар (това не е храм) е бил посветен на Зевс.

Виждате, че затова в Откровение глава 2 Исус казва, че престола на Сатана е бил там. Това вероятно е имал предвид Той – именно този гигантски олтар на Зевс.

Така с помощта на тази древна легенда като символ на ЕС, поддръжниците на елита ни казват плана на господаря си (Зевс или Сатаната или Луцифер) да съблазни Европа и в крайна сметка да я владее.

Ние виждаме същата тази легенда да се популяризира върху монети, афиши и в произведения на изкуството в целия ЕС. Някои примери са публикувани по-долу...

Една 2 еврова монета бе пусната в Гърция, която изобразява жена яздеща един звяр...

image


През 1996-а, беше пусната 5-еврова монета, която изобразява Европа, яздеща бика…

image

За да отбележи вторите избори за Европейски парламент през 1984 г., излиза марка със същата тази символика…

image


Корицата на Der Spiegel показва фигура на жена, яздеща бик, носейки знамето на ЕС със заглавие: „Добро утро, Европа”…

image


Ето и една немска фонокарта, направена в ЕС…

 

image

Списание Time публикува една рисунка на „Обединена Европа”, която изобразява Европа, яздеща бик…

 

image

Снимката долу е статуята на Европа пред сградата Уинстън Чърчил…

image


Не само това, но и други символи на ЕС изпращат съобщения, които имат много дълбок смисъл. Според традицията, Нимрод е този, който започва изграждането на Вавилонската кула. Той също така построява първата империя след потопа при Ной и той се опита да създаде първото световно правителство. С това предвид, разгледайте плаката на ЕС по-долу. Този плакат е на официалния плакат популяризиращ Парламента на ЕС, преди да бъде забранен, поради протести от страна на множество групи. Забележете как ясно се свързва ЕС с Вавилонската кула...

image

Чрез използването на тази символика, ЕС поддръжници на елита основно казват, че те искат да завършат това, което е започнал Нимрод – изграждането на едно световно правителство.

Това свързва директно със символите на жената, яздеща звяр.

Виждате ли, не само жената, яздеща звяра е свързана обратно с легендата за Зевс и Европа, но има и директна връзка с Библията. В книгата Откровение ние също четем за една жена, яздеща звяр. В Откровение 17:3 се казва това...

Тогава ангелът ме заведе в Духа в пустинята. Там видях жена, седяща на червен звяр, който беше покрит с богохулни имена и имаше седем глави и десет рога.

Този звяр в книгата Откровение представлява световното правителство, ръководено от Антихриста. С толкова сериозно използване на символа на жена, яздеща звяр, световният елит много ясно предава, че те са свързани с тази идваща система на Звярът. Те знаят какво казва Библията, когато използват символи като този. Изглежда, че те почти се хвалят с това.

Виждаш ли, поддръжниците на елита на самия връх на пирамидата са упорити Луциферисти. Те също така знаят, че Антихрист идва, и планират да му служат. Те вярват, че в действителност ще спечелят накрая. Те имат доверие в своя „бог”, точно както ние имаме доверие в нашия Бог.

Сатана се излъга да вярва, че може да спечели това нещо на края и той мами своите последователите да вярват същото нещо. Такова нещо изглежда немислимо за християните – но това е, което действително вярват твърдите Луциферисти.

Всъщност, едно нещо, което се среща често сред Луциферисткият глобален елит, е натиска да ни кажат точно какво ще направят. В този случай те са много отворени за факта, че не само възнамеряват да въведат Европа в заблуждение и покорство, но възнамеряват да направят същото и с цялото човечество.


Източник: signsofthelastdays.com
Превод: Йорданка Казанджиева





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - Slava na Boga, che e opredelil hora ...
20.01.2011 13:58
Slava na Boga,che e opredelil hora koito da razqsniavat na chovechestvoto,napisanoto v Bibliata.
цитирай
2. анонимен - YaMoXHIIkLjXftiiXaX
24.05.2011 02:11
ThereВ’s a sceert about your post. ICTYBTIHTKY
цитирай
3. анонимен - KgNOPHtx
24.05.2011 15:39
TnJUPB <a href="http://gcqiyymlquct.com/">gcqiyymlquct</a>
цитирай
4. анонимен - xugJZJwgs
24.05.2011 21:16
Hey, subtle must be your mlidde name. Great post!
цитирай
5. анонимен - UswZDVzUoZxhT
25.05.2011 14:00
11xtgF <a href="http://rynnbgxqjuxx.com/">rynnbgxqjuxx</a>
цитирай
6. анонимен - QWhethtwhYyYGfuzup
25.05.2011 18:25
tOznjq , [url=http://yonwpheaqirf.com/]yonwpheaqirf[/url], [link=http://cjgbdzyjulou.com/]cjgbdzyjulou[/link], http://ocglkrwmbybz.com/
цитирай
7. анонимен - jAJQwvNwylyELmQbPXB
25.05.2011 20:04
rVaY2w , [url=http://iarxpsutjwlr.com/]iarxpsutjwlr[/url], [link=http://ojspfgnrbxng.com/]ojspfgnrbxng[/link], http://cqycflpzebcp.com/
цитирай
8. анонимен - VVNljiIELHjHIoCDQDY
28.05.2011 12:35
KlSXkB <a href="http://ovubvximfucs.com/">ovubvximfucs</a>
цитирай
9. анонимен - TgNXosVRyqTd
28.05.2011 14:28
pWtDva <a href="http://stcakeztyxmu.com/">stcakeztyxmu</a>
цитирай
10. анонимен - lmljkifXP
31.05.2011 17:45
wavpmL , [url=http://snwetazlixzj.com/]snwetazlixzj[/url], [link=http://ohtghnpmzenc.com/]ohtghnpmzenc[/link], http://gbmeryoulouh.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043492
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031