Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 17:09 - Заклаха учителка по английски пред дома и; МВР си прави оглушки!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 33967 Коментари: 65 Гласове:
13

Последна промяна: 02.11.2010 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Топ новини; в. "Труд" image 19:50
27.10.10 Заклаха учителка по английски на стълбите пред дома й автор(и): Женина Денчева, прочитания: 9778, коментари: 4 imageВиж галерия 1 2»

Учителка по английски език от Националната Априловска гимназия в Габрово бе зверски заклана на метри от пред дома й. Трупът на Снежана Стефанова (55 г.) е бил открит около 10,30 ч на стълбището във входа й в квартал “Сирмани”.

Гърлото на жената било прерязано жестоко. Цялото й лице било в кръв и първоначално съседите не са могли да я разпознаят. Според тях жената била по домашно облекло и терлици. Очевидци твърдят, че когато отишли в апартамента й на първия етаж, намерили вряща на котлона тенджера.

Съседите на Снежана съобщили новината за смъртта й на съпруга й, който вече бил на работа. “Прекрасна жена, учителка, много добро семейство са. Децата им са големи, учат в София”, разказаха комшиите.

Криминалисти предполагат, че някой й е позвънил на вратата, тя е излязла на стълбите и тогава се е разиграла кървавата драма. Една от версиите, по които работят, е грабеж, другата - убийство от битов характер. “Тепърва ще бъдат разпитани роднини на учителката, близки и приятели”, каза шефът на полицията в Габрово Денислав Донков.

Пред ченгетата роднина на семейството разказала, че чула викове и видяла мъж с нож в ръка, който избягал към близката гора. Жената обаче не била сигурна как точно изглежда той. Ученици и преподаватели в гимназията бяха потресени от новината за смъртта на Стефанова.

....................................................................................................................................................................


   Това е новата версия, пусната по вестниците подозрително бързо и светкавично, на която имам основания да не вярвам: www.trud.bg/Article.asp 

ВЪПРЕКИ ИЗЛЕЗЛИТЕ ДАННИ ЗА ЗАЛОВЕНИЯ ПРЕДПОЛАГАЕМ УБИЕЦ; ПСИХОПАТ НАПРАВИЛ "ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ", ВСЕ ОЩЕ ОСТАВАТ ИЗВЕСТНИ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ НА УЧИТЕЛКАТА! АКО ИМА И ДЕЛО ВЕРОЯТНО ЩЕ РАЗБЕРЕМ И ПОВЕЧЕ НЕЩА.


Тагове:   МВР,   оглушки,


Гласувай:
13



1. liliyanaandreeva - КОГАТО УБИХА УЧИТЕЛКАТА БЕЛЛА( С ЖЕЛЕЗЕН ПРЪТ ПО ГЛАВАТА )...
28.10.2010 17:18
...ПО АНГЛИЙСКИ И ФРЕНСКИ В СОФИЯ, НИКОГО НЕ УВОЛНИХА, А НЯКОИ ПОЛУЧИХА ТАЙНО НАГРАДИ...
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Докато има комунизъм и комунисти
28.10.2010 17:31
в България, циганите ще безчинстват, защото комунистите ги обичат. Те са от една порода ((((
цитирай
3. sparotok - полицаи
28.10.2010 17:45
Страшна трагедия, а печалното е, че управляващите няма да направят нищо...
цитирай
4. анонимен - За №2...
28.10.2010 18:36
Абсолютно правилно разсъждаваш , но има основателна причина за това!
Комунистите , имат винаги нужда от лумпени и посредствени мозъци!
Ако ги нямат -те ще си ги отгледат
!Защото:
1/....те гласуват "по поръчка" , за дребни пари.
2/.....тях винаги можеш да ги насъскаш,срещу някого и да се измъкнеш.."ни чул-ни видял, ни-лук мирисал!
3/.....това са мръсните маши за всяка "контрабанда и далавера".
4/.....тази сган ,винаги може да я превърнеш в "убийци на хора", и после да скриеш ,следите си!
5/.....това са хората ,които винаги ,можеш да организираш за т.н., "стачки" срещу скромно възнагараждение!

Не ти ли прави впечатление ,че "контрабандните цигари", се продават само от
цигани???!
Всичките стачки и манифестации на ВМРО,Подкрепа и КНСБ, са богато наситени с мангали от циганските градски депа!
цитирай
5. litceto - Чакайте,чакайте!
28.10.2010 20:33
"Пред ченгетата роднина на семейството разказала, че чула викове и видяла мъж с нож в ръка, който избягал към близката гора. "
Никъде в статията не се казва, че е циганин. Не че ги защитавам, но да бъдем обективни. Ако доктора знае нещо да го каже на полицията, но в статията не е написано нищо за никакъв ром (циганин).
цитирай
6. doktora757 - "Пред ченгетата роднина на ...
28.10.2010 21:54
litceto написа:
"Пред ченгетата роднина на семейството разказала, че чула викове и видяла мъж с нож в ръка, който избягал към близката гора. "
Никъде в статията не се казва, че е циганин. Не че ги защитавам, но да бъдем обективни. Ако доктора знае нещо да го каже на полицията, но в статията не е написано нищо за никакъв ром (циганин).


След като съм го написал естествено, че имам информация от първа ръка! Подробностите ми ги казаха хора, които живеят там; има и свидетели видели убиеца! Но не смеят първо да свидетелстват заради отмъщение, а второ са демотивирани защото са видяли с очите си как МВР и изпратените полицаи нарочно са се правели на "слепи и глухи" за факти и следи водещи към извършителя. Казали са им за петната кръв по вратата на циганите - нищо; никаква реакция! Това просто не е нормално разбирате ли за какво става въпрос!?!.......
цитирай
7. semtomovi - Цял ден съм травмирана от ужас и страх
29.10.2010 01:19
Просто не знам как българските граждани живеят един нормален живот при подобен психичен терор?!?!?!?!?
Техния живот не струва тогава пет пари и отношението на полицията и на властите ни към всеки един случай дава ЯСЕН сигнал за по-нататъшен ГЕНОЦИД! След като не се разследва значи се дава ЗЕЛЕН светофар на трепането. Значи като сме в НАТО и Американската полиция е например много напреднала с ДНК-лаборатории, може да окаже пълна помощ на нашата полиция ако е калпава и дори да отккрият престъпниците. Те работят много добре и съм гледала филми по Дискавъри че нищо не им убягва. Едно вдигане на рамене е Зелен светофар, че живота на никой български гражданин не е най--елементарно защитен.

Дори си мисля, да не би да се касае за поръчкови от горе, централно или от вън обезбългаряващи антибългарски или антиславянски убийства, подобно на подобен процес днес в Косово и Македония????? Трябва наистина да се иска оставка на правителство и парламент ако не отговорят много рязко в тоя случай. Или да си признаят че подкрепят геноцида над българското население в полза на малцинства или на чужденци които възнамеряват да импортират!
цитирай
8. litceto - Това е сериозно:(
29.10.2010 01:42
Пробвай с Нова телевизия те обичат да се мушкат навсякъде.
цитирай
9. samvoin - Ако това е вярно, значи тия полицаи ...
29.10.2010 03:45
Ако това е вярно, значи тия полицаи са потплатявани със здрави пачки от съответния цигански бандитски клан, който най - вероятно хич не е от бедните и навярно отдавна е "пуснал корени" в престъпния свят на съответното населено място, а навярно и в местната власт, съда и прокуратурата, защото им "ловува" гласове. Ако и не изпълнява определена специална мисия, на някои от соросовите клетки в България, обслужващи инвазията и окупацията ни чрез изкупуване на българските имоти на безценица.
Малко ми звучи иначе нелогично, убиеца, който и да е той и дори да е свързан с живущите там за които се говори, да се "шмугне" точно там след убийството и да остави следи от кръв.
Но пък ако приемем за миг, че наистина е вярно и цял район с хора ги е страх да свидетелстват, макар и да знаят кой е убиеца ние какво? Трябва да оправдаем малодушните и страхливи съучастници на този убиец ли?
Ами защо не се съберете и не отидете колективно в областна дирекция на полицията, после при окръжния прокурор, при главния прокурор, при министър Цветанов, пред парламента и министерски съвет и в крайна сметка, поискайте оставката на тоя мерзавец!Дето се барабани ден и нощ по медиите, че се бил справил с престъпността и корупцията в МВР! Искайте оставката на вашия директор на РДВР!
Защо търпите да ви приказва това в очите и да ви лъже и хвърля пепел в очите, с разни милиционерски постановки и театри?!
Не виждате ли, че прословутата "борба срещу престъпността" на това правителство, не е нищо друго освен един рекет на управляващата престъпна банда над други подбанди, които преди "снасяха" на партиите от тройната коалиция, а сега да "снасят" на ГЕРБ?!
Хващат само "непослушните" престъпници, вкарват ги малко в ареста докато "им дойде акъла в главата" и почнат да "снасят" на правилното място и в правилното време и ги пускат "по живо, по здраво", като печалбите се делят от прогнилите в корупция МВР служители и управляващата върхушка и местните им феодали.
цитирай
10. samvoin - И всичко товасе нарича "борба ...
29.10.2010 03:59
И всичко товасе нарича "борба с престъпността" и замаскирва всъщност истинската цел на проширилата се полицейщина /Не в смисъл на желязна и безпощадна работа на полицията срещу престъпността, но в смисъла на една полиция, която редом с олигархията дето ни управлява, е напълно неконтролируема в своя произвол от нито един орган и от гражданското общество, което липсва!/ е справяне или сплашване и подтискане на неудобните за тоя режим и тая чуждо - окупационна колониално - коларабоционистка администрация, заемаща все повече очертанията на тиранична милиционерска хунта. Но тиранична срещу почтените и трудещи се граждани /Доколкото има къде да се трудят!/, от които не остана какво да се взема вече!
Що се отнася до смъртното наказание. Хм, не знам ама кат огледам сегашната ни съдебна сифилистична и поръчкова система, ще кажа само това ни липсва и тогава вече убийствата на престъпният свят и режима /Действащи отново в пълна симбиоза, като всеки окупаторски и еничарски режим!/ чрез поръчкови и скалъпени "процеси", посредством "спецсъдилищата" ще бъдат узаконени изцяло и ще ги улесним да ни избиват, без много зор /Не че сега виждат особен, като са ни отнели и като на типични роби, правото да носим оръжие и да браним живота и собствеността си с него, когато полицията не е навреме там за да си свърши работата!/.
Нали знаете, че не е важно един закон или мярка колко хубав звучат и дали само заради хубавото си звучане, ще дадат хубави и желани резултати, но е важно от кого се прилага тоя закон и мярка и с каква цел?!
И тук ще перефразирам ранния комунистически режим, прочие узурпирал властта пак чрез чужда окупация и криминално - лумпенски субекти, като неговите днешни управляващи ни храненици и възпитаници, който е казал: "не е важно как гласуват, важното е, че ние броим бюлетините",та така и за смъртното наказание. На този етап, то категорично може да излезе "нож с две остриета"...
цитирай
11. rustam - Айде бе
29.10.2010 08:12
Убиецът е заловен - психопат, студент в Свищов.
Полицията си свърши работата, сега е време да си изтриеш и ти гнусните глупости
цитирай
12. doktora757 - Много удобно е за властите (за тия ...
29.10.2010 08:51
Много удобно е за властите (за тия които им нареждат и тия които прикриват) да се арестува веднага някакъв психопат за да се тушира народното недоволство! Освен всичко друго психопатът няма да бъде съден защото е луд; пращат го в лудницата и случая приключва!........Само че нещата не стоят така!
цитирай
13. doktora757 - Следите с кръв обаче по циганската ...
29.10.2010 08:52
Следите с кръв обаче по циганската врата, насочват кой е истинския извършител!
цитирай
14. doktora757 - Всякакви опити за омаловажаване на ...
29.10.2010 11:43
Всякакви опити за омаловажаване на случая и обиди ще бъдат трити безмилостно! Това го пиша специално за българофобите, антибългарските расисти и анонимни дегенерати с промити мозъци, които са плъзнали наоколо! Вече изтрих трима такива!
цитирай
15. анонимен - До doktora 757 от Rucifer
29.10.2010 12:36
Докторе , да изчакаме и да видим , а . Не бързай толкова със заключенията. Може , пък полицията да си свърши работата .
цитирай
16. анонимен - Трай бе кука!
29.10.2010 14:20
sparotok написа:
Страшна трагедия, а печалното е, че управляващите няма да направят нищо...

Това не е работа на политиците само! Вие що не събирате доказателства, точно 1 ден след започването на работата, можете да установите извършителя, по оперативен ред, справки, разпити и прочее. Ама ги криете, щото хората чакат да се разбере името на изваршителя и сами да го осъдят на доживотна!
цитирай
17. анонимен - е - вече е ясно кой е убил
29.10.2010 14:31
студент-психопат - не вярвам да е мангал... Този път полицията си свърши работата.

автора - затвори тази публикация
цитирай
18. proximus - айде сега doktora757, вземете п...
29.10.2010 15:57
айде сега doktora757, вземете прекопирайте със също толкова големи букви и новината за заловения убиец и неговите самопризнания. И че всъщност става въпрос за нашо, българско момче, със сериозни поведенчески проблеми, явно избиващи към насилие.
цитирай
19. doktora757 - айде сега doktora757, вземете п...
29.10.2010 16:13
proximus написа:
айде сега doktora757, вземете прекопирайте със също толкова големи букви и новината за заловения убиец и неговите самопризнания. И че всъщност става въпрос за нашо, българско момче, със сериозни поведенчески проблеми, явно избиващи към насилие.


Ако погледнеш по-горе съм пуснал линк и към новата версия за психопата убиец, но не им вярвам; хората от блока на убитата също се съмняват в тази версия с набързо скалъпени обвинения (поддържам връзка с тях)! Едно е ясно, че съдебен процес няма да има и лудия ще го вкарат в психиатрията! Цялата работа мирише отвсякъде!
цитирай
20. doktora757 - Ако този случай е спорен, бих искал ...
29.10.2010 16:16
Ако този случай е спорен, бих искал да се коментират и другите случаи на убийства извършени от цигани рецидивисти! Нещо мълчите по въпроса, а те са доказани с факти и свидетели! Например този: http://doktora757.blog.bg/politika/2010/10/14/obshtinar-ot-rakitovo-ubit-ot-cigani-po-zaiavka.620052 и този: http://doktora757.blog.bg/politika/2010/07/08/protest-sreshtu-jestokoto-ubiistvo-na-bobi-rainov-i-bezzakon.574177
цитирай
21. анонимен - Българите са Ку-Клукс-Клан-овци!
29.10.2010 20:29
Чета коментарите и се чудя - отврат , такъв расизъм, такава омраза към циганите. Добре че не живея вече между вас.. Абе вие ако бяхте в Америка всичките щяхте да членувате в КуКлуксКлан; Добре че тия кукундели тука са миниатюрна групичка..
цитирай
22. анонимен - Я,СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА ....ОЩИПАНА ДЕВИЦА,БЕ....№22!!!!
29.10.2010 21:18
НИМА НЕ ТИ Е ЯСНО ,ЧЕ ЦИГАНСКАТА СГАН, СА РЕДОВНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА МОКРИТЕ ПОРЪЧКИ НА ПАРТИЯТА И СА РЕДОВНИТЕ ИМ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!????
ПОВЕЧЕТО ОТ ПОЛИЦИЯТА СА СТАРИ МУЦУНИ ОТ ХОРАТА НА Р.ПЕТКОВ,....КОРУМПИРАНИ И ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!
КОЙ ,НЕ СИ СПОМНЯ ,КАК Р.ПЕТКОВ РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ДРОГАТА ,МЕЖДУ ,"ОПЕРАТИВНО
ИНТЕРЕСНИТЕ ЛИЦА"????!
БЪЛГАРИЯ ,СЕ Е РАЗКАПАЛА И ИСКА ПЪЛНА ЧИСТКА,ПОВСЕМЕСТНО!
ТИ ЩЕ Я ОПРАВИШ ЛИ .....ЗА 12-МЕСЕЦА???!
СИГУРНО ,.....КАТО ЦАРА...И ТИ!!!!!
НИЩО И НИКОЙ НЕ РАБОТИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!
НОРМАЛНО Е---НЯМА МОТИВАЦИЯ ,ЗА НОРМАЛЕН ТРУД!
ТАКА Е, ПРИ ВСЕКИ "КОМУНИЗЪМ" И "ПОСТ-КОМУНИЗЪМ"!/КАКТО Е СЕГА/
ПРЕХОДА Е ДЪЛЪГ И ТРУДЕН!
цитирай
23. анонимен - doktora757, моля ви, не изпол...
29.10.2010 22:16

doktora757, моля ви, не използвайте личната трагедия на няколко семейства за създаване на политическо и междуетническо напрежение. Всички в Габрово са ужасени от това как е едно порядъчно средностатистическо семейство може да се роди и израстне психопат със сериозни отклонения. Това е проблемът - агресията, омразата, отрицанието на всичко наоколо, с които захранваме подрастващите, тя блика отвсякъде, дори и от Вашата статия. Това са рожбите на прехода, нашите рожби, нашите възпитаници. Погледнете на тази ужасия от този ъгъл, циганите тук не участват. Родители, учители, общество, всички сме виновни - най-напред, че сме създали чудовище, а после че това чудовище отнема човешки живот.
За циганите напишете друга статия, а пък признайте най-сетне, че този път полицията си свърши работата перфектно. / аз гледах от терасата/
цитирай
24. doktora757 - Чета коментарите и се чудя - отврат, ...
29.10.2010 22:21
анонимен написа:
Чета коментарите и се чудя - отврат , такъв расизъм, такава омраза към циганите. Добре че не живея вече между вас.. Абе вие ако бяхте в Америка всичките щяхте да членувате в КуКлуксКлан; Добре че тия кукундели тука са миниатюрна групичка..


Да-а, още един българофоб-провокатор, който очевидно не е българин а от някакво скитащо племе! Я ела тука да ги пропагандираш тия теории в циганското гето да те видя..........Та само да те светна, че "миниатюрната групичка" са 15 милиона българи - у нас и по света, които искат ред и ще го постигнат заедно с 350 милиона европейци в ЕС! Мангустите, които не зачитат законите и правилата на цивилизацията - в затворите и в Индия!
цитирай
25. doktora757 - doktora757, моля ви, не изпол...
29.10.2010 22:26
анонимен написа:

doktora757, моля ви, не използвайте личната трагедия на няколко семейства за създаване на политическо и междуетническо напрежение. Всички в Габрово са ужасени от това как е едно порядъчно средностатистическо семейство може да се роди и израстне психопат със сериозни отклонения. Това е проблемът - агресията, омразата, отрицанието на всичко наоколо, с които захранваме подрастващите, тя блика отвсякъде, дори и от Вашата статия. Това са рожбите на прехода, нашите рожби, нашите възпитаници. Погледнете на тази ужасия от този ъгъл, циганите тук не участват. Родители, учители, общество, всички сме виновни - най-напред, че сме създали чудовище, а после че това чудовище отнема човешки живот.
За циганите напишете друга статия, а пък признайте най-сетне, че този път полицията си свърши работата перфектно. / аз гледах от терасата/


Още един наивник/наивница, който си мисли, че всичко казано по телевизията или написано във вестник е вярно! Та да попитам, какво гледа от терасата - как убиецът извърши убийството (и го разпозна от 100 метра!) или как Цветанов арестува психопати и ги пращат после в лудницата за да се тушират нещата елегантно?!?
цитирай
26. анонимен - Щом има свидетели винаги анонимно могат да направят ПОРТРЕТ на убиеца
29.10.2010 23:02
по който да работи полицията. От свидетелите няма да се отърве. Още повече ако са повече души. Какво има да се крият. Да съдействат на полицията и да опишат убиеца.
цитирай
27. samvoin - Аз също не вярвам на самопризнания, ...
30.10.2010 17:41
Аз също не вярвам на самопризнания, които знаем у нас как се изтръгват и за никого не е тайна, а на днешните МВР служители - представители на предишния и сегашния режим, изтъкани изцяло от лъжи, заблуди и дезинформация, още по - малко имам навика да вярвам.
Но ако трябва да съм честен, някои неща в тезата на доктора, също така не се връзват по пътя на логиката, съвсем.
цитирай
28. samvoin - А иначе, принципно относно омра...
30.10.2010 18:00
А иначе, принципно относно омразата срещу циганите.
Хм, четейки коментарите тук, има известна доза истина и основания в коментарите и на двете страни.
И ще се произнеса тук като български националист.
На мен не ми е ясно, от кога и защо, основен критерии за "български национализъм" стана да мразиш циганите или някаква мода, дори?
Действително тезата, че видите ли циганите които нямат нито държава, а още по - малко армия, оръжия и разузнаване и които не представляват сами по себе си пета колона на чужди държави и нации, като два други етноса на наша територия, ни превземали с танкове и автомати или пък с изкупуване на имотите ни и придобиване на висок имуществен ценз, ми се струва несъстоятелна.
Българският националист, трябва да се притеснява далеч повече от представителите на онези народности у нас, които са с чуждо национално самосъзнание и уклон и се превръщат автоматично в чужди пети колони.
Българският националист, трябва да се притеснява и противопоставя, на нашествието на чужденци, изкупуващи нашето недвижимо имущество и активи на безценица - главно турци, евреи и англичани, които вече имат и политически - сепаратистки претенции в България, както и от чуждите лобита и агентури в нашата политика.
Българският националист, трябва да ненавижда издън душа съседските нам шовинисти и македонистките кучета - еничари, също и онези които македонизираха западните българите и да се бори със всички сили, Македония да е пак българска или поне срещу терора над сънародниците ни там.
Българският националист, трябва да се бори и атакува сатанинските секти и истинските причини и умишлена политика за демографски геноцид и срив сред българите,защото това, че циганите или заобикалящите ни нации ставали повече от нас, е само следствието.
Българският националист, трябва радикално да се бори и противопостява срещу ширенето на интернационализъм, космополитизъм и глобализация сред българската младеж, както и срещу посегателствата срещу българският език, история и култура.
цитирай
29. samvoin - Ето това считам аз като основни п...
30.10.2010 18:14
Ето това считам аз като основни приоритети и реално стоящи проблеми днес, пред българският национализъм, а не омразата и борбата срещу циганите.
Циганите може в краен случай, да бъдат употребени чрез своята масова неграмотност и изостаналост, до която ги е докарала държавата, несправедливостта и безредието, от определени чужди сили, но при правилно управление, може също така да бъдат включени към положителни и градивни процеси, със същата сила. Всичко е въпрос на воля и правилни и рационални фрмули, в управлението на страната.
Проблем с циганите, не можем да отречем че има, в социален план. Но въпроса е да потърсим корените и причините, на този проблем - следствие, а не първопричина.
На мен ми се струва, че определени чужди сили и медийте им, нарочно създават истерия по този проблем и нарочно съсредоточават вниманието ни само на него и разпалват нужната омраза и етническо напрежение изкуствено, в редица случаи, за да ни хвърлят пепел в очите и да останат незабелязани истинските корени на злото срещу нас - банките и техния картел, многото чужди фондации разпалващи българофобия и етносипаратизъм, както и политиците ни, както и поведението на определени чужди посолства.
Искат да не забележим истинското чуждо нашествие и поселения, протичащи на "втория план от събитията", както се изразяваше един известен пишманнационалист.
Ще се спра на един важен факт и тема за размисъл. От световния терористи спекулант - Джордж Сорос, са същевременно финансирани и циганският мафиот и етносепаратист - Цветелин Кънчев, и антициганската организация на крадеца, дребния лумпен, гамен и според свои съученици - доносник на милицията още от начален курс и номенклатурно синче, уличен в порноснимки наскоро - Боян Станков Боянов - "Расате"?!
Каква ли е целта на това финансиране?
цитирай
30. samvoin - Отговора е прост и ясен и се съдържа в ...
30.10.2010 18:23
Отговора е прост и ясен и се съдържа в Талмуда и особено в Протоколите на ционските мъдреци, за онези които са ги чели /Който не е, да ги потърси в интернет търсачките, има ги и в моя блог./.
Ние -"небогоизбраните" и "гоите" /Добичета за заколение!/, трябва да се избиваме по между си за да освободим жизнените пространства, които заемаме на "богоизбраните господари", навлизащи у нас. И които"богоизбрани господари", нито един лъженационалист от днешните, не назовава никога в медиите, а предпочита да стигне само до следствията - ДПС, Доган, циганска престъпност и демографски срив сред българите, както и истерията за имагинерната "ислямизация". Все проблеми - следствия.
Същите тия "богоизбрани господари" от чиито Синедрион и племе - интернационална секта е Джордж Сорос и които управляват света днес и налагат все повече своята световна хегемония, шовинизъм и геноцид над коренното населения в Близкия Изток.
Кои са те, оставам преценката на вас, за да не ме обвините в "етническа омраза и предразсъдъци".
Не ви призовавам да "предразсъждавате", а да разсъждавате на база обективни факти и данни.
цитирай
31. doktora757 - Някои от коментиращите не поискаха ...
30.10.2010 18:53
Някои от коментиращите не поискаха да погледнат истината в очите (говоря не само за спорния случай с психопата, а по принцип за циганския проблем) и се нахвърлиха с обиди срещу мен и българите! Съответно бяха изтрити както предупредих!
Днес получих съобщение от мястото на трагедията (казах ви, че имам познати в блока) - все още в съседния вход, на вратата на циганското семейство има кървави следи с отпечатъци от пръсти! Имат думата криминалистите да кажат чия е кръвта и чии са отпечатъците?!? Ако нещата съвпадат всичко е ОК, но ако отпечатъците са на друг човек, а не на психопата - има проблем, който трябва да се реши!!! Въпросът е дали МВР има добрата воля да реши истински проблема или само ни замазва очите!?........
цитирай
32. samvoin - Някои от коментиращите не поискаха ...
31.10.2010 03:36
doktora757 написа:
Някои от коментиращите не поискаха да погледнат истината в очите (говоря не само за спорния случай с психопата, а по принцип за циганския проблем) и се нахвърлиха с обиди срещу мен и българите! Съответно бяха изтрити както предупредих!
Днес получих съобщение от мястото на трагедията (казах ви, че имам познати в блока) - все още в съседния вход, на вратата на циганското семейство има кървави следи с отпечатъци от пръсти! Имат думата криминалистите да кажат чия е кръвта и чии са отпечатъците?!? Ако нещата съвпадат всичко е ОК, но ако отпечатъците са на друг човек, а не на психопата - има проблем, който трябва да се реши!!! Въпросът е дали МВР има добрата воля да реши истински проблема или само ни замазва очите!?........
Ми защо не се обърнете към тях, не извикате медии и не искате да се провери тази кръв?
И все пак, къде е логиката дни след убийството ако убиеца се е скрил там наистина, някой да държи тая кръв и да не направи най - елементарното - да я изтрие?
Тези които казват от "ухо на ухо", обърнали ли са се въобще към полицията по тоя въпрос или не са и полицията отказала ли е да провери кръвта на кого е и дали има такава кръв?
Извинявайте, ама ако не са се обърнали официално с обяснение към полицията, просто звучи несериозно и като "махленски слух", както и ако не извикат медии и не застанат да я посочат с лицата и имената си - отново в присъствието на полиция и медии!
цитирай
33. samvoin - "Пред ченгетата роднина на ...
31.10.2010 03:41
litceto написа:
"Пред ченгетата роднина на семейството разказала, че чула викове и видяла мъж с нож в ръка, който избягал към близката гора. "
Никъде в статията не се казва, че е циганин. Не че ги защитавам, но да бъдем обективни. Ако доктора знае нещо да го каже на полицията, но в статията не е написано нищо за никакъв ром (циганин).
Интересно роднината като е чула вик, как така не е излязла, не се е намесила и не е разпознала поне убиеца и не му е дала правилното описание?
Никой ли не го е видял и не може да каже, заловеният той ли е или не е той?!
Хайде де, посред бял ден все пак е станало...
Какъв ще е тоя сковаващ страх който ще ги кара да мълчат? Ами ако убиеца е на свобода и утре стане с техен роднина или тях самите?
Абе нещо тук не се връзва или аз не мога да проумея за кво точно иде реч...
Тази жена имала ли е конфликт с циганите? И как така циганин дето ходи всеки ден там или живее там, ще тръгне да убива някого от същия район и то посред бял ден?
Нещо въобще откраднато ли и е или само е убита?
Това е много важен момент...
цитирай
34. doktora757 - Въпросът е дали МВР има добрата воля ...
31.10.2010 17:57
samvoin написа:
doktora757 написа:
Въпросът е дали МВР има добрата воля да реши истински проблема или само ни замазва очите!?........
Ми защо не се обърнете към тях, не извикате медии и не искате да се провери тази кръв?
И все пак, къде е логиката дни след убийството ако убиеца се е скрил там наистина, някой да държи тая кръв и да не направи най - елементарното - да я изтрие?
Тези които казват от "ухо на ухо", обърнали ли са се въобще към полицията по тоя въпрос или не са и полицията отказала ли е да провери кръвта на кого е и дали има такава кръв?
Извинявайте, ама ако не са се обърнали официално с обяснение към полицията, просто звучи несериозно и като "махленски слух", както и ако не извикат медии и не застанат да я посочат с лицата и имената си - отново в присъствието на полиция и медии!


Казали са им за кървавите отпечатъци, но от МВР въобще не са реагирали, което е меко казано странно!
цитирай
35. doktora757 - В района на Летния театър (той е з...
31.10.2010 18:04
В района на Летния театър (той е заобиколен с парк и гора), където е заловен предполагаемия убиец (този психопата) по принцип бил известно сборище на наркомани, ексхибиционисти, гейове и всякакви сбърканяци! Това ми го казаха местните; т.е. супер удобно място за лесно "намиране на извършител".......След съответния бой, а арестувания е бит още при залавянето, ще каже всичко което Цветанов пожелае! После може и да се отрече, особено като го обяват за невменяем и не го съдят..........))))))
цитирай
36. samvoin - Въпросът е дали МВР има добрата воля ...
01.11.2010 07:04
doktora757 написа:
samvoin написа:
doktora757 написа:
Въпросът е дали МВР има добрата воля да реши истински проблема или само ни замазва очите!?........
Ми защо не се обърнете към тях, не извикате медии и не искате да се провери тази кръв?
И все пак, къде е логиката дни след убийството ако убиеца се е скрил там наистина, някой да държи тая кръв и да не направи най - елементарното - да я изтрие?
Тези които казват от "ухо на ухо", обърнали ли са се въобще към полицията по тоя въпрос или не са и полицията отказала ли е да провери кръвта на кого е и дали има такава кръв?
Извинявайте, ама ако не са се обърнали официално с обяснение към полицията, просто звучи несериозно и като "махленски слух", както и ако не извикат медии и не застанат да я посочат с лицата и имената си - отново в присъствието на полиция и медии!


Казали са им за кървавите отпечатъци, но от МВР въобще не са реагирали, което е меко казано странно!
Трябваше да извикате медии или да отидете на по - високо ниво и то колективно!
цитирай
37. doktora757 - Във вестниците за масова дезинф...
02.11.2010 10:35
Във вестниците за масова дезинформация се появиха огромни статии с подробни разяснения как и защо убиецът е извършил убийството и мотивите му; както и това че направил пълни самопризнания!? Нещо да коментираме за следствената тайна и че никой не е виновен до доказване на противното според Закона?!? ДАЛИ ТУК НЕЩО НЕ СЕ ПОЯВИХА НЯКАКВИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ОБВИНЯЕМИЯ НЕ ГО ОСЪЖДАТ ПРЕДИ ОЩЕ СЪДЪТ ДА СЕ Е ПРОЗИНЕСЪЛ ЗА ВИНАТА МУ?!? Този начин на поведение и манипулиране на общественото съзнание много ми напомня на комунистическите съдебни процеси от 40-те и 50-те години на миналия век ("Народния съд", Трайчо Костов, Никола Петков и др.) с предизвестен край, когато се правеха нарочни манифестации и комунистически лумпени-клакьори крещяха по улиците: "Смърт, смърт, смърт"!......))))))
цитирай
38. samvoin - Във вестниците за масова дезинф...
02.11.2010 10:46
doktora757 написа:
Във вестниците за масова дезинформация се появиха огромни статии с подробни разяснения как и защо убиецът е извършил убийството и мотивите му; както и това че направил пълни самопризнания!? Нещо да коментираме за следствената тайна и че никой не е виновен до доказване на противното според Закона?!? ДАЛИ ТУК НЕЩО НЕ СЕ ПОЯВИХА НЯКАКВИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ОБВИНЯЕМИЯ НЕ ГО ОСЪЖДАТ ПРЕДИ ОЩЕ СЪДЪТ ДА СЕ Е ПРОЗИНЕСЪЛ ЗА ВИНАТА МУ?!? Този начин на поведение и манипулиране на общественото съзнание много ми напомня на комунистическите съдебни процеси от 40-те и 50-те години на миналия век ("Народния съд", Трайчо Костов, Никола Петков и др.) с предизвестен край, когато се правеха нарочни манифестации и комунистически лумпени-клакьори крещяха по улиците: "Смърт, смърт, смърт"!......))))))
Да, тази практика очевидно доста силно се завръща при това управление и дори след Нова година се "обзавеждаме"с нов "народен съд", който обаче няма да засяга политици от 20 годишното престъпно статукво и убийци или грабители, изнасилвачи и мародери на редови българи и българки.
Явно е че този спецтрибунал, по подобие на нюрнбергските и "народния", ще е предназначен да "съди", само неудобни за режима, по една или друга причина.
Парадоксалното у нас е, че всъщност сините и "десни" правителства, подчинени на новия - син брюкселски коминтерн, управляваха с далеч по - ранно болшевишки методи, отколкото червените или тези на БСП - уж считана за прекия наследник на БКП...
Черните ми прогнози, че това правителство, евентуално герберо - атакистко /Каквото още тогава прогнозираха някои./ - на най - алчната и първична част от някогашната червена номенклатура и ченгеджийница, не само няма с нищо да е по - добро от предишната бандитска тройна коалиция, но че ще я задмине в пъти по злина и дори не просто се сбъднаха, а и бяха надминати в пъти очакванията ми в тази посока!
цитирай
39. анонимен - ККК
17.11.2010 08:55
маи тябва да си направим едно ККК в БЪЛГАРИЯ
цитирай
40. анонимен - strashni4ko
04.02.2011 15:59
strashni4ko e - priakora na ubietsa v u4ilishte beshe "Doktora"
цитирай
41. samvoin - маи тябва да си направим едно ККК в ...
04.02.2011 17:31
анонимен написа:
маи тябва да си направим едно ККК в БЪЛГАРИЯ
Все още слава Богу нямаме негри - бивши наши роби, а и издържаме достатъчно голям полицейски апарат, който да може да се справи с битовата престъпност, а ако не може ми може само да бие нас, да го накараме да си замине и да сложим нов - качествен!
цитирай
42. анонимен - gjyOxGkOgLu
24.05.2011 04:01
Thank God! Soenmoe with brains speaks!
цитирай
43. анонимен - pyPzkvbdn
24.05.2011 04:45
Hahahaha. IВ’m not too birhgt today. Great post!
цитирай
44. анонимен - WRQoOTYb
24.05.2011 07:35
Thanks alot - your answer solved all my probmles after several days struggling
цитирай
45. анонимен - COscjkCtrEhwSJpKJM
24.05.2011 13:17
More posts of this quialty. Not the usual c***, please
цитирай
46. анонимен - fZasIfJVMHxxlX
24.05.2011 14:01
The forum is a brighter place thakns to your posts. Thanks!
цитирай
47. анонимен - vMFZQmkZyhhd
24.05.2011 15:20
pp16YG <a href="http://dfwlaqmplmbi.com/">dfwlaqmplmbi</a>
цитирай
48. анонимен - pQUsxCVAaWpcMEN
24.05.2011 15:34
WetQlZ <a href="http://gptnzusievzr.com/">gptnzusievzr</a>
цитирай
49. анонимен - MvJYGrVHHlZCshT
24.05.2011 15:41
EmgWWA <a href="http://ykobkhkecprw.com/">ykobkhkecprw</a>
цитирай
50. анонимен - NeLQQNrJFsdlnhp
25.05.2011 13:08
ydDjKs <a href="http://dovcfwkwyijt.com/">dovcfwkwyijt</a>
цитирай
51. анонимен - doslwiAYnPInnxhi
25.05.2011 17:48
BvS09j , [url=http://diwcxgnosofr.com/]diwcxgnosofr[/url], [link=http://ucusordiaatc.com/]ucusordiaatc[/link], http://sjuofhmsxcoo.com/
цитирай
52. анонимен - jnmOoEZRzJcZ
25.05.2011 18:02
73F1MC , [url=http://rhtjbwjechzq.com/]rhtjbwjechzq[/url], [link=http://ggrjhavwwxxk.com/]ggrjhavwwxxk[/link], http://urtvtnvsjtpx.com/
цитирай
53. анонимен - AjiKLHzwjppQbK
25.05.2011 18:39
ojIBaZ , [url=http://wzrziizfuxdb.com/]wzrziizfuxdb[/url], [link=http://hljxfuqpnwli.com/]hljxfuqpnwli[/link], http://kpwqdjojgvoo.com/
цитирай
54. анонимен - aAHCAWYE
25.05.2011 18:41
w3LP5U , [url=http://auouzldvehzg.com/]auouzldvehzg[/url], [link=http://egsksgfoqtzx.com/]egsksgfoqtzx[/link], http://zhzwlqqemflb.com/
цитирай
55. анонимен - LCjtkbsYMgSGhnkob
25.05.2011 19:39
I thank you humbly for sharing your wsiodm JJWY
цитирай
56. анонимен - SmcdNKzykdZnMJYH
26.05.2011 13:33
ofiPhr <a href="http://ehxzpatwybtk.com/">ehxzpatwybtk</a>
цитирай
57. анонимен - FEKLWQnVqPDMtsadrhP
26.05.2011 19:58
ZXo7kP , [url=http://hoasrallwdxx.com/]hoasrallwdxx[/url], [link=http://capssiruvmoy.com/]capssiruvmoy[/link], http://vvjlcvmfpxrr.com/
цитирай
58. анонимен - eCewQgiDqIuWAkBKi
28.05.2011 12:08
Ao0ocg <a href="http://tnuiikujeqpb.com/">tnuiikujeqpb</a>
цитирай
59. анонимен - KoaMLxLLg
28.05.2011 13:16
bbhNz8 <a href="http://eodnktratocf.com/">eodnktratocf</a>
цитирай
60. анонимен - MNDKKPNQCRGTLnNZPm
28.05.2011 13:48
y6jLmM <a href="http://igwatnkvawuu.com/">igwatnkvawuu</a>
цитирай
61. анонимен - LIkmUqjiFJJSoFBeM
28.05.2011 14:16
KdI1cy <a href="http://urtbiepleivh.com/">urtbiepleivh</a>
цитирай
62. анонимен - TTvLLIaBmVqqA
28.05.2011 18:51
WGMmiX <a href="http://csdzcepkwuav.com/">csdzcepkwuav</a>
цитирай
63. анонимен - HklOaBHTdMEuDtyi
31.05.2011 17:04
fSSkPW , [url=http://bmzcferuyslg.com/]bmzcferuyslg[/url], [link=http://joptemidehjc.com/]joptemidehjc[/link], http://kywuzegymcnh.com/
цитирай
64. анонимен - URLgfbEOTaUv
31.05.2011 18:22
O2z7ii , [url=http://qemulkqqvkrl.com/]qemulkqqvkrl[/url], [link=http://otbsddlvbpix.com/]otbsddlvbpix[/link], http://mrtwojtxgkfz.com/
цитирай
65. анонимен - BKoOxYvfGVIj
31.05.2011 18:27
hYLKqr , [url=http://jdenjtdfsgmz.com/]jdenjtdfsgmz[/url], [link=http://rdxpfjpygdkg.com/]rdxpfjpygdkg[/link], http://coyhexdzfsvh.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043846
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031