Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 08:52 - Кой клати лодката или скритата ръка зад циганския проблем!?!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 11516 Коментари: 17 Гласове:
18

Последна промяна: 28.09.2011 18:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Кой клати лодката или скритата ръка зад циганския проблем!?!



  image

           image



    Мисля, че някой в момента има интерес да отслабва държавата с някаква по-далечна цел; картината е доста по-сложна. Липсва ни цялата информация. И действително циганския проблем е следствие, а не причина - ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИ В КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА, А ТОЙ Е ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВНОСТ, ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ПРЕСТЪПНИ ОЛИГАРХИЧЕСКИ СТРУКТУРИ ОГРАБВАЩИ ХОРАТА И НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА! МАНГАЛИТЕ-ПРЕСТЪПНИЦИ СА САМО МАША В НЕЧИИ РЪЦЕ!.......
   Правителството на Бойко Борисов има сериозна опозиция и това в никой случай не е синьо-червената мъгла, депесарите и псевдо националистите в НС, нито "политическите трупове" останали извън него. Истинската опозиция на престъпната политическа класа са интелигентните българи, които са жертва на "прехода" и искат ревизиране на този преход. Рано или късно те ще създадат истински национален блок ръководен от патриоти, който ще помете крадливите лумпени и организираната престъпност с "бели якички"! Ето от това се страхуват кукловодите и манипулаторите, които стоят зад тях и не желаят по никакъв начин промяна на статуквото. Те не желаят да има строго прилагани закони, равнопоставеност и ясни правила, нито пък желаят да излизат "на светло". За това те ще предприемат всякакви мръсни задкулисни ходове и удари под кръста, само и само да запазят награбеното. Народът обаче е по-мъдър от тях и рано или късно сраведливото възмездие ще ги стигне!........
   



      image




Гласувай:
18



1. slavimirgenchev1953 - Маша си и затова и те трябва
27.09.2011 09:00
да го отнесат. Докато стигнеш до ръката, която държи машата, се браниш от машата.
цитирай
2. doktora757 - Източната стратегия на фехтовката ...
27.09.2011 09:09
Източната стратегия на фехтовката препоръчва първо да отсечеш ръката, която държи оръжието - така най-сигурно става обезоръжаването, при това без да е нужно да убиваш противника!.......))))))
цитирай
3. brig - Маша са
27.09.2011 09:18
Вината е на управляващите, понеже ги толерират, защото са зависими от тях.
Уф, наистина е сложна картинката.
Поздрави за обективния пост.
П.п. и двете горни картинки ги асоциирам с Б.Б. :)
цитирай
4. lidislidis - Поздрави и от мен за поста!
27.09.2011 10:22
Отдавна от страни се вижда причината, както и сега режисираната постановка.
цитирай
5. valsodar - Добре де, как без точно да се ддеф...
27.09.2011 14:08
Добре де, как без точно да се дефинира един проблем, може да се намери решение за него?

Олигарлхични структури - противодействие?
Двойни стандарти и неприлагане на закона - противодействие?

Тоест, на всяко едно действие трябва да си има не по-малко по сила - противодействие. А противодействие при нас просто няма. В това е истинският проблем - в безхаберието на хората водени от мотива, че точно това, тях към момента не ги засяга. А докато това продължава, нищо няма да се промени.

Въпросът тогава ще е - Как хората да разберат, че защитата им е плод на тяхното сдружение, а не разделение на принципа "Всеки сам да се спасява".
Какво ще препоръчаш?
Доброволни граждански отряди, патрули които да заместят корумпираното МВР?
А какви права ще имат те и доколко те ще им позволят да са ефективни?

Въпросите идват един след друг, когато човек започне да търси решения.
Но нито един отговор няма да е пълен, ако не сме дефинирали точно, къде е коренът на проблема.

Намеса на интерес на чужди държави?
Добре, но кои са те и доколко е по силите ни да им противодействаме докато сме разединени в действията и бездействието си?
цитирай
6. doktora757 - Още по темата: http://news. plo...
27.09.2011 16:22
Още по темата:

http://news.plovdiv24.bg/290518.html

http://www.blitz.bg/news/article/119067

Това са явни доказателства, че убийството е било старателно планирано и с по-далечна цел - именно да провокира размирици на етническа основа с цел извличане вероятно на определени политически или икономически дивиденти от силите стоящи зад поръчката!........
И още нещо за размисъл:

http://politics.actualno.com/news_361817.html
цитирай
7. анонимен - OT PROST SELIANIN...
28.09.2011 00:11
ZAWO SE 4UDITE 4E SME NA TOVA POLOZENIE. 1- ZAWOTO KOMUNIZMA NE SI E OTIWAL !!! 2 - ZAWOTO - N A M A M E - BALGARSKA INTELIGENZIIA!!! (POLITI4ESKA-NE GOVORIA ZA LA4ENI 4EPI4KI OT -2 000lv.) 3- ZAWOTO SAMO NIE BALGARITE NIAMAME LOBI VAV ; BALGARSKOTO; NARODNO SABRANIE 4 - POSO4E TE MI EDNA 4ISTA BALGARSKA PARTIIA -NIAMA !!! 5 - POSO4ETE MI EDIN POLITIK BALGARSKI , KOITO WE IMA SMELOSTA DA UDARE PO ;MASATA, I DA KAZE NA ZIALA EVROPA A I NA SVETA - TUK E MOIATA STRANA,NARODA KOITO ME IZBRA POZELA TOVA, AZ SAM DLAZEN POVELITE MU DA ZAWETIA...6 -HAIDE GOSPODA BG. INTELEGENZIIA 4AKAM EDIN...SAMO EDIN BALGARWINATA DA ZAWETI...
цитирай
8. анонимен - 8. анонимен И най-вече - защото ...
28.09.2011 02:00
8. анонимен
И най-вече - защото българското е на изчезване. Я се виж с какви маймунски знаци се опитваш да предадеш човешка реч!
цитирай
9. doktora757 - Във връзка с откритите документи в ...
28.09.2011 19:56
Във връзка с откритите документи в подпалените имоти на рецидивиста-престъпник Кирил Рашков ("Цар Киро"). В една информация се твърди, че сред документите е имало 500 жалби срещу Кирил Рашков, които вероятно са му препращани от висши съдебни чиновници за да си разчиства сметките с жалбоподавателите после; вече знаем как! Също така имало акции от големи чужди банки, придобиването на които е станало вероятно през някоя наша банкова институция! Въобще голяма смрад се разнесе и са замесени хора от много високо ниво - корумпирани ченгета, масони, политици и магистрати! Излезе също информация, че Рашков е бил доносник на ДС преди 1989 г. и е бил покровителстван от службите, а след това пък станал и масон!.......
цитирай
10. doktora757 - Защо Кирил Рашков не е разследван от ...
28.09.2011 20:21
Защо Кирил Рашков не е разследван от НАП и полицията?
Кой е позволил този произвол? Ето другата част на медала:

Кой е бил шеф на данъчните в Пловдив до 2006 г.? Това е била Менда Стоянова. Сега депутат от ГЕРБ, председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Кой е бил шеф на Борбата с организираната престъпност в Пловдив през 2002 г.? После става и директор на Главна дирекция "Криминална полиция“?
Това е бил Калин Георгиев. В момента гл. с-р на МВР.

Кой е бил главен секретар на МВР от 2001 до 2005г.?
Бойко Борисов.
цитирай
11. doktora757 - В материала има една важна ключова ...
28.09.2011 21:13
В материала има една важна ключова фраза изречена от човек с достатъчно информация:

http://www.frognews.bg/news_39056/Bezrabotniiat_TSar_Kiro_skril_ton_zlato_v_SHveitsariia/

Готвят нещо голямо и гадно......това до тук беше само тестване на системата!
цитирай
12. анонимен - В цял свят умните хора отричат да ...
02.10.2011 17:37
В цял свят умните хора отричат да имат етнически конфликти в техните страни. Една Турция до нас отрича да има кюрди и етнически конфликт. Една Испания и Англия-същото правят. Един Живков като гонеше турците също отричаше и дори заявяваше,че в България турци няма!
И В ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА! САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ НАМЕРИХА ТОПИДИОТИ,КОИТО СЕ НАПЪВАТ НЕИСТОВО ДА ПРЕВЪРНАТ ПРЕД ЕВРОПА КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ В ЕТНИЧЕСКИ. САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА ИДИОТИ,КОИТО ВИКАТ КЪМ ЕВРОПА "ЕЛА ВЪЛЧО,ИЗЯЖ МЕ" ИМА ЕДНА МНООООГО СТАРА БЪЛГАРСКА МЪДРОСТ КОЯТО ГЛАСИ "КАТО НЕ ЗНАЕ ЕДНО КУЧЕ КАК ДА ЛАЕ,САМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА" ЧЕ И ВАШАТА РАБОТА ТАКА. ДАЛИ БЕГЕ ИДИОТИТЕ ЗНАЯТ ТАЯ ПОГОВОРКА
цитирай
13. анонимен - Овце колкото щеш!
02.10.2011 22:11
Глупец е този който не иска да разбере,че сблъсъка в обществото се генерира от париците и от политиците. Етнически проблем може да се се роди там, където невежеството в обществото е взело връх и доминира животинската психика у хората.За това докарват държавите до глад и мизерия да не мислим за политика, а как да оцелеем. Това което ни съсипва живота е системата, за която почти всички работим, а страхът че задника ни ще гладува ни прави още по верни роби.
Всеки ден някой ни предава, като народ и нация.Скоро май и държавата с нас ще продадат.
цитирай
14. doktora757 - След последните събития и острата ...
03.10.2011 00:18
След последните събития и острата обществена реакция не съм чак такъв песимист. Хората организирали провокацията и "активното мероприятие" в Катуница явно не са запознати в детайли с българската народо-психология и сбъркаха някъде по линията, а и да работиш с цигани си е обречена кауза.......Те си направиха теста (това, че по време е близо до изборите; означава само добра маскировка на поръчителите), но и ние ги тестваме също! Просто номера няма да мине и ако опитат сериозна интервенция ще срещнат и далече по-сериозен отпор!
цитирай
15. анонимен - АМИ НЕ! Рано или късно справедли...
03.10.2011 17:21
АМИ НЕ! Рано или късно справедливото възмездие няма да ги настигне. Минаха вече 20 години от промените и всичко свърши. Отсега нататък по тоя начин ще живеем. В близките 100-200 години друга система няма да има и в близките 100-200 години ще живеем при тая система. Друга няма да има! Останалото са фантазии.
цитирай
16. анонимен - РЕДЖЕП ЕРДОГАН
03.10.2011 17:33
ТЕЧЕ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ДПС ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ГЛАСОВЕТЕ ВСРЕД ЦИГАНИТЕ. СЦЕНАРИЯТ Е РЕЖИСИРАН ОТ АНКАРА. А ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ЛОВКО МАНИПУЛИРА И ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "ХИТРИТЕ" (ТОЕСТ ТЪПИТЕ) НАЦИОНАЛИСТИ. КОИТО ФАКТИЧЕСКИ СА ИГРАЧИ ЗА ДПС. ДАЛИ СЪЗНАТЕЛНО ИЛИ СА СЛЯПО ОРЪДИЕ НА ТАЯ ПАРТИЯ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. ТЕ НА ПРАКТИКА ОБСЛУЖВАТ НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ,А НЕ БЪЛГАРСКИТЕ!
цитирай
17. анонимен - РЕДЖЕП ЕРДОГАН
03.10.2011 17:36
КОГАТО МИНАТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ, ПОГЛЕДНЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЦИГАНСКИТЕ РАЙОНИ И ПРОЦЕНТИТЕ НА ДПС В ТЯХ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО СА БИЛИ ТЕЗИ БУНТОВЕ. И НА КОГО СА СЛУЖЕЛИ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5047125
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031