Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 21:17 - Методи Андреев: Израелски камъни падат в циганското блато!....
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 9844 Коментари: 12 Гласове:
12

Последна промяна: 28.09.2011 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Безработният "Цар Киро" скрил тон злато в Швейцария
 
Сряда, 28 Септември 2011

 

 

   image Скандалният цигански бос Цар Киро, чиято фамилия предизвика гражданска война в цяла България, е неофициално един от най-богатите хора в България.
Всички неприятности, които Кирил Рашков и близките му докараха на страната, са плод на милионите, които ромите от фамилията му крият в швейцарски банки. Близки до клана Рашкови споделиха пред репортер на „Торнадо”, че самопровъзгласилият се за цар на циганите Киро притежава един тон злато, което е скрил в чужбина и в България. Сам се хвалил пред своите колко е натрупал. Както е известно, кардарашите, лидер на които се счита Цар Киро,
въртят бизнес с проституция джебчийство, наркотици, алкохол менте и продажба на ромски гласове. В общността всичко, припечелено в България и чужбина, се обръща в тачения жълт метал, тъй като манталитетът на всички кардараши е такъв, обясни за „Торнадо” политологът от ромски произход Младен Иванов.

Половината от несметните богатства на „царя” отдавна се знае, че се намират в митичната му пещера край село Катуница, което от години е поробил заедно със синовете и внуците си и го е превърнал във своя феодална собственост. Оперативните кюлчета злато, които държи до себе си фамилията Рашкови, се използват за подкупване на властта, за запушване на устата на органите на реда и за прегазване на местното население. Рашков е известен в Пловдивска област, че е един от хората на Държавна сигурност, които преди 1989 г. помагаха на репресивния апарат да пребива и убива цигани. Цар Киро има 30-годишна присъда от 1984 г. и лежи в затвора до 1989 г., когато е помилван от тогавашния президент на БКП Петър Младенов Когато го арестували през 1984 г. пропял пред родната милиция къде се намира едно от скривалищата му с имане. Органите на социалистическия ред били потресени, когато от пясъците край Марица извадили огромно количество турски лири, пендари, накити и други скъпоценности. Тогава Рашков имал и схема на кого по колко жълто да даде, за да го пуснат, но номерът му не минал, разказва пенсиониран криминалист от Пловдив.

След идването на демокрацията започва апогеят на фамилията Рашкови. Парите, които още по време на тоталитарния режим Цар Киро е спечелил, са насочени към купуването на власт и спокойствие. Още на първите парламентарни избори, които печели левицата начело с разстреляния Андрей Луканов, циганският бос изкупува в тяхна полза над 200 000 ромски гласове в страната, а БСП печели вота през 1990 г. Връзката му с червената върхушка се запечатва с клетва в 33-та ложа на масоните, където Рашков става брат със сочения за съветски и американски агент Луканов и с шефа на Мултигруп – Илия Павлов, който беше застрелян през 2003 г. пред столичния офис на MG корпорация.

Още в зората на прехода Киро, както го наричат останалите цигани, които не зачитат титлата му цар, легализира всичките си незаконно придобити пари, твърдят очевидци от пловдивския общински съвет по онова време. Благодарение на богатите си и високопоставени приятели ромът изнася нелегално милионите си в чужбина. За да покрият следите му, Цар Киро запушва устата на червените с 20 млн. лв. или сегашни около 15 млн. лв. Срещу сумата Кирил Рашков получава правото да си направи държава в държавата, с негови правила и закони. Така си открива собствено царство до Пловдив и необезпокоявано управлява 22 г. Рушветите, които плаща на всяка една власт, независимо от коя партия е издигната, го прави непоклатим феодал в цяла Пловдивска област. „Единствените, които успяха да го приземят и да спрат дерибействата на циганския масон, бяха НДСВ.

Само Бойко Борисов като секретар на МВР по времето на Симеон Сакскобургготски въведе временно мир в Катуница и в района”, твърди депутатът от VII Велико народно събрание Христо Марков. Той е категоричен, че историята около Цар Киро е изключително прозаична. „В Пловдив години наред се случва онова, което се прави в смесените райони. Хора, които имат пари с неизяснен произход, се разплащат с властта, за да могат да живеят на гърба на останалите”, категоричен е политикът. Миналата седмица цяла България видя чрез медиите как бяха опожарени мраморните мавзолеи на бившия затворник и как бяха изпотрошени луксозните автомобили на синовете и внуците му. Проверка на ”Торнадо” обаче показа, че Кирил Рашков няма нито една фирма в търговския регистър, а от НАП признаха, че не е плащал и данъци, въпреки това прокуратурата чак сега се сети да го проверява.

image

Единственият от клана Рашкови, който по документи е имал бизнес, е покойният син на Цар Киро – Иван  Според данните в ДАКСИ покойникът се е занимавал със земеделие, в което е вложил 5000 лв. капитал. Освен произхода на имотите в клана, хората в Катуница са изумени от скъпите коли, които карат Рашкови. Внукът на Цар Киро Йорго, чийто палат беше опожарен, се вози в БМВ М3 за 100 000 лв. – поръчкова серия, докарана директно от германския концерн. Братовчед му пък разполага с майбах, който според специалисти струва не по-малко от половин милион лева. Внукът на Рашков Йорго дори си е пуснал клипове в интернет, в които показва как кара мощното БВМ с над 100 км/ч на градски път и със 160 км/ч на второкласен път в насрещното платно към Катуница. Пловдивската и асеновградската полиция явно са пропуснали редовните драфтинги, които Рашкови си правят. В сайтовете за видео обмен наглите дерибеи са се представили като ВИП фамилията и са си закичили по един знак на долар пред имената, манталитет, типичен за мутренските времена през 90-те години на миналия век.


Ицо Папата: Няма смъртна присъда

Самопровъзгласилият се за шеф на мешерето Ицо Папата, който от години воюва с Кирил Рашков, опроверга медийни твърдения, че циганският съд готви убийство на Цар Киро и дава 1 млн. лв. за главата му. „Бихме осъдили Рашкови на смърт, и то на смърт чрез обесване за назидание, но такава присъда няма. Кирил Рашков създава страх не само у българите, а и у циганите, прави всичко възможно, за да създаде напрежение”, категоричен е Папата. По думите му агресията не идва от страна на циганите, а от думите на Кирил Рашков, който  преди време заплаши с думите цяла България „Да не стане Косово!”. В същото интервю той спомена и сина на бившата кметица на Катуница София Христова, който стана причина за убийството на Ангел Петров. Мешерето е решило да се разграничи от думите на Рашков, тъй като много цигани са притеснени повече от действията на Цар Киро, отколкото от действията на протестиращите. Соченият обаче за главен шеф на мешерето в България Златко Младенов отказа коментар пред „Торнадо”. Той  заяви, че не се чувства добре и не желае да говори пред медиите. Въпреки това загатна, че ще има наказание за виновниците Рашкови, които предизвикаха бунт в Катуница.   


Методи Андреев: Израелски камъни падат в циганското блато

„Не е изключено Израел да стои зад конфликта между българите и ромите”, развива конспиративна теория бившият шеф на комисията по досиетата Методи Андреев. „Преди няколко месеца в България на посещение беше израелският премиер Бенямин Нетаняху, с когото беше направена договорка за общ бизнес между двете страни. В Израел има огромна омраза към мюсюлманите. Нищо чудно в момента хора на Нетаняху чрез техните служби да си разчистват страната ни заради общите бъдещи планове”, коментира Андреев. „Това, което се случва, е много по-страшно дори от възродителния процес преди прехода. Това, че се говори за агентурното минало на Кирил Рашков, в случая не е толкова важно. Станахме свидетели на нелепо убийство, което беше яхнато от политическите партии. Ако се окаже, че някоя политическа сила е замесена в конфликта, тя трябва автоматично да бъде закрита”, категоричен е бившият шеф на комисията по досиетата по времето на Костов. „Торнадо” припомня, че само преди 3 години Алексей Петров, който открито се нахвърли върху премиера Бойко Борисов, доведе в България пък израелски бизнесмени, които да инвестират у нас.

Подвизите на ромския бос

Цар Киро е една от емблематичите личности на прехода, станал известен с фалшивия алкохол, с който изтрови цяла България, и феодалното си царство на 5 км от Пловдив. Още през 1984 г. е арестуван за притежание на злато и валута. Милицията му отнема над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник на митичния политзатвор в Белене. Там се говори, че е бил подставено лице и внедрен, за да докладва ценна информация от останалите затворници. До 1990 година Рашков има общо 7 присъди, за които е осъден на общо 30 години затвор. След 10 ноември 1989 г. отваря завода за алкохол „Цар Гого“ край Катуница. През 1993 година е арестуван за производство на фалшив алкохол, а от складовете му са иззети 126 тона спирт, 140 кашона с ракия менте, 200 000 празни бутилки и 14 машини за бутилиране. Рашков излиза от ареста под гаранция от 10 000 долара. През 1998 година основава партия „Свободна България”. Трима от нейните активисти са задържани и осъдени за поставяне на експлозив пред редакцията на вестник „Труд”. През 2001 година Кирил Рашков и семейството му купуват над 100 декара земя в землището на Катуница и построяват няколко вили. Заради незаконно придобити имоти общински терени и постройки влиза в конфликт с кметицата на Катуница София Христева, която организира подписка сред съселяните си и сигнализира с жалби компетентните органи за незаконния зоопарк на царя. През 2010 година пред дома й е хвърлена бомба самоделка. Тя обвинява Кирил Рашков за инцидента.

Николай Бареков: Къде е държавата?

Протестиращите срещу клана Рашкови ревнаха, че журналистите допълнително са нагнетили обстановката в Катуница. Над 10 000 души се включиха във Facebook групата против Миролюба Бенатова, която констатира ден след убийството, че протестиращите агитки се държат като пияни и дрогирани. Пред „Торнадо” тя заяви, че има запис, който доказва, че не е обидила или квалифицирала никого. Колегата й Николай Бареков пък беше заплашен директно в ефир по време на сутрешния блок в ТВ7, който пренесе на площада в Катуница. Кирил Рашков нападна Бареков с въпросите - откъде има джип и скъп часовник? „Няма да коментирам поведението на Кирил Рашков. Защо я няма държавата и позволява на този човек все още да се държи като господар на всички? Време е да му бъде потърсена отговорност за всички негови действия”, каза пред наш репортер Николай Бареков.  Мартин Карбовски и Слави Трифонов също бяха замесени в заигравки с ромския бос и са на хранилката при Цар Киро и отразяват случая в Катуница тенденциозно.


Източник:
www.frognews.bg/news_39056/Bezrabotniiat_TSar_Kiro_skril_ton_zlato_v_SHveitsariia/




Гласувай:
12



1. анонимен - СМЪРТ ЗА ЦИГАНСКИТЕ, ЮДЕЙСКИТЕ, ТУРСКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ МАФИОТИ И БАРОНИ - ПРЕСТЪПНИЦИ - ТОВА СА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .... http://www.yo
28.09.2011 21:46
СМЪРТ ЗА ЦИГАНСКИТЕ, ЮДЕЙСКИТЕ, ТУРСКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ МАФИОТИ И БАРОНИ - ПРЕСТЪПНИЦИ - ТОВА СА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
....
http://www.youtube.com/watch?v=Y9GUXN6vp84
....
ЩОМ НЯМА СЪД И ЗАКОНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, БОРИС ВЕЛЧЕВ - ГЛАДНИЯ ПРОКУРОР НА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ТРЯБВА ДА ИМА БУНТОВЕ И СМЪРТ, ЗА ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРИЯ
.....
ЮДЕЙСКИТЕ УБИЙЦИ НА ФОРКЕТ БЕРНАДОТ СА ПОЛУЧИЛИ ОРДЕНИ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЛЕКТИВНО УБИЙСТВО, А ЕДИН ОТ ТЕЗИ ЮДЕЙСКИ МАЙМУНИ Е БИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ - ЕТО ДОКУМЕНТА НА ИСТОРИЯТА ОТ АФТОНБЛАДЕТ ..... НЯМА ДА ПРЕВЕЖДАМ ПОВЕЧЕ
...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13661314.ab?teaser=true
---
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/13671745/192/normal/fa220ed52e22a/folkepuff.jpg
---
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/13671745/192/normal/fa220ed52e22a/folkepuff.jpg
---
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ГРАЖДАНИН НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ И БЪЛГАРИЯ - ЕВРО-ГРАЖДАНИН
цитирай
2. doktora757 - Горе в материала има една важна к...
28.09.2011 21:52
Горе в материала има една важна ключова фраза изречена от човек с информация. Готвят нещо голямо и гадно......това до тук беше само тестване на системата!.....
цитирай
3. tit - 33-та ложа на масоните?
29.09.2011 00:24
Така и не стана ясно кой пусна запалянковците да влязат в селото, при положение, че е било "под обсада"?
цитирай
4. lubomir33 - Стига вече с тези евреи. Сега ако ...
29.09.2011 10:40
Стига вече с тези евреи.Сега ако пръдна пак ли евреите са замесени.Така се създава някаква психоза,че те стоят и контролират всичко.Това си е направо болестно състояние.Зад сегашните бунтове стои само българският народ на който му е писнало от циганските безобразия и не само от циганските
цитирай
5. doktora757 - Стига вече с тези евреи. Сега ако ...
29.09.2011 15:39
lubomir33 написа:
Стига вече с тези евреи.Сега ако пръдна пак ли евреите са замесени.Така се създава някаква психоза,че те стоят и контролират всичко.Това си е направо болестно състояние.Зад сегашните бунтове стои само българският народ на който му е писнало от циганските безобразия и не само от циганските


Методи Андреев не е случаен; има информация и знае какво говори! Не подценявайте исконния български враг, който прилага изпитана от векове статегия "да убиеш с чужд нож"!........Трудно ви е да обхванете цялостната картина на случващото се; просто бъдете бдителни и не се поддавайте на провокации и манипулации.
цитирай
6. анонимен - vie ste ludi be-kakva smrt na ciganite.
29.09.2011 18:30
vie ste ludi be-kakva smrt na ciganite.

Ia bat im Boiko kvo drumista, stadioni i detski gradini gradi- tam s kamshici po gyrbovete i kirki v rycete i po edin ui v zadnika za leka romska nost da izgradiat tova koeto Boiko obesta stom sa 4lenove na negovata parti prdniata Grob
цитирай
7. анонимен - DO LIUBOMIR 33
30.09.2011 00:46
LIUB4O, NE SE NAPRIAGAI DA PARDIW, AMI MISLI , AKO NEMOZEW, POMOLI NIAKOI DA TI OBIASNI...
цитирай
8. sacura - може
03.10.2011 11:37
1 тон злато е към 30 милиона евро. Напълно е възможно да е откраднал толкова. Ако някои може да провери сметките на българите в Швейцария - сигурно ще намерим още доста тонове злато. Миналата година Германия официално съобщи, че общата сума на депозитите на около 50 българи в Швейцария е около 400 млн. лв. - тоест средно по 10 милиона лева на човек.
цитирай
9. анонимен - 1 тон злато е към 30 милиона евро. ...
03.10.2011 16:25
sacura написа:
1 тон злато е към 30 милиона евро. Напълно е възможно да е откраднал толкова. Ако някои може да провери сметките на българите в Швейцария - сигурно ще намерим още доста тонове злато. Миналата година Германия официално съобщи, че общата сума на депозитите на около 50 българи в Швейцария е около 400 млн. лв. - тоест средно по 10 милиона лева на човек.


Да, но "нашия" министър на финансите Шимон Дянков, след първоначалните закани за проверка на тези авоари в Швейцария /и след като Германия безвъзмездно ни предостави информация за тях/ подозрително замълча, а отогава измина близо година?!?.......Дали и неговите там не се увеличиха случайно с някой друг милион?!?......
цитирай
10. анонимен - sluchajat v Katunica
15.10.2011 23:42
Nakratko kazano...! Sluchajat v katunica e 100% komunisticheska provokacija i prjaka ataka sreshtu pravitelstvoto naGERB! Ne mogat da prostjat che ve4e 2 godini tova pravitelstvo i lichno Cvetan Cvetanov ,kakto nikoi predi se opitva da dokazat prestuplenijata na mafiotskata ,komunisticheska mreza v Bulgaria. imenno nerazgradenite strukturi ,na bivshata Durzavna sigurnost ,sac v osnovata na vsichki ikonomicheski i socialni zlini v Bulgaria.SMURT NA KOMUNIZMA I KOMUNJAGITE!
цитирай
11. анонимен - Методи Андреев не е случаен; има ...
17.10.2011 00:23
doktora757 написа:

Методи Андреев не е случаен; има информация и знае какво говори! Не подценявайте исконния български враг, който прилага изпитана от векове статегия "да убиеш с чужд нож"!........Трудно ви е да обхванете цялостната картина на случващото се; просто бъдете бдителни и не се поддавайте на провокации и манипулации.


Точно така е, скитащото племе вади циганския нож срещу първия Народ с цел да усили обезлюдяването на свещените земи и усещането ни, че в България нещата никога няма да са наред. Продаваме и бягаме. А останалите приветстват близкоизточни гости с безквасен хляб и сол. И гласуват за президент на ... Еврия. Не бъркам- и 'европеецът' с географска фамилия (срв. със Софиянски-Горнооряховски, Пирински, Пампоров и пр.) Плевел-лиев от гр. Гоце Делчев, и Кунева-Пръмова и другарят Калфин са все ... роднини. Победителят от титаничния сблъсък помежду им ще има честта да е опекун на процедурата по еврео-интеграция в България. Същата чест, същата гордост, която изпълни мъдрите Соломонови очи със сълзи при сбъдването на Нато-вската му мечта.

цитирай
12. анонимен - planbg.blog.bg
17.10.2011 00:32
Плевнелиев - 'много богат човек' родом от гр. Гоце Делчев:
'През 1891 година Георги Стрезов пише, че броя на къщите в Неврокоп възлиза на 1229 с около 11000 жители - повечето турци. Християните живеят в две махали - Варош и Кумсала. Напоследък са се заселили и доста евреи, които съсредоточават градската търговия в свои ръце. Има две църкви, от които по-хубавата във Вароша е под контрола на гъркоманите.

През 1900 година според известната статистика на Васил Кънчов „Македония. Етнография и статистика“ населението на Неврокоп брои 6215 души, от които 850 българи, 5000 турци, 190 власи, 110 евреи и 65 цигани.[28]' https://secure.wikimedia.org/wikipedia/bg/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%86%D0%B5_%D0%94%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2_%28%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%29

Калфин: http://plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1512&Itemid=98

Пръмова- снаха на Иван Пръмов (Примо Леви)..

Е, преувеличавам ли, когато тръбя, че да се гласува е не просто престъпление- а чисто самоубийство.
Ще се събудим ли навреме...?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043717
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031