Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2012 10:05 - Защо скриха досието на Цецо; тайните папки на подлеците да се прочетат в съда?!?
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 7719 Коментари: 4 Гласове:
20

Последна промяна: 26.02.2012 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

"Червеното" присъства винаги отчетливо около Борисов и Цветанов, а физиономиите са гузни........


Защо скриха досието на Цецо; тайните папки на подлеците да се прочетат в съда!


Велизар Енчев

в. "Галерия", бр. 8 (124), 23-29.02.2012 г.  (резюме и пасажи със съкращения)


   Тези дни герберите отново са във война с Конституционния съд заради досиетата, която вероятно ще изгубят.
............Но вместо да клейми ченгетата нека Командира (Иван Костов) даде смислено обяснение за пребиваването си в авиационно училище в СССР преди 1989 г. Или поне да даде под съд Кольо Парамов (бивш главен инспектор на БНБ), който го обвини, че в съветския си период е вербован от КГБ........
...........Евтим Костадинов със зъби и нокти драпаше за нов мандат, за който действително беше номиниран от ГЕРБ, и за това се включи в кампанията срещу КС......В официалната му биография четем, че е  роден на 11 ноември 1959 г. в Добрич. Завършва школата в Симеоново - специалност "Опазване на вътрешния ред и сигурност". В системата на МВР работи през 1992 г. - за шест месеца като директор на РДВР - Добрич, и през периода 1995-1997 г. От 2004 г е член на Висшия съвет на БСП. Бил е заместник председател на общинския съвет на БСП в Добрич. От 11 юли 2005 г. е депутат в 40-то Народно събрание от "Коалиция за България".....Също удобно е пропуснато, че през 1993 и 1994 г. участва в масовата приватизация в Добрич, като още се помнят мениджърските му умения в приватизираната шиващка фабрика "Орлов", фалирала след година.......Кариерата му се дължи на кучешката му вярност към Андрей Луканов, Жан Виденов, Сергей Станишев и Румен Петков.
   Въпреки, че оглави комисията по досиетата като депутат и член на ВС на БСП, вече втора година Костадинов се държи като ревностен член на ГЕРБ.
   Най-отговорно твърдя, че той извърши престъпно деяние, след като скри досието на Цветан Цветанов в Седмо главно управление на ДС........А какво е Седмо управление на ДС. В него са трите ключови информационни системи на НРБ: СКРЕЧ, СКРЕБ, ИСКРА. Няма да разшифровам тези абревиатури, само ще кажа, че те са гръбначния стълб на тайните служби преди 1989 г. и Цветанов е кадрови служител на най-секретната структура в ДС.
   След като спаси вицепремиера, Костадинов покри и досието на агент "Буда" - Бойко Борисов, служил в ДС като командир на баталиьон по време на Възродителния процес в Лудогорието.......Заради информацията за агент "Буда", Костадинов държи в ръцете си Борисов, колкото го държеше бившия шеф на НРС ген. Киров с досието му от Хърватия и Сърбия. За това има два варианта за Евтим - или остава в комисията или става колега на Кирчо Киров в кабинета на премиера........
   Позорно е мутра от Банкя, милиционер приватизатор от Толбухин и агент вифаджия да ни учат на морал и етика. Време е да поставим на местата им тези тримата!

....................................................................................................................

Коментар: Вече се разбра, че ГЕРБ е проект на червените олигархични структури от рода на кръга "Глобална България", масоните и ционистите. Стана  ясно, че и бащите на премиера и вицепремиера са били кадрови офицери в съответните служби на бившия комунистически тоталитарен режим, въпреки приказките за наивници, че били "репресирани". Изтече също информация, че повечето от депутатите на ГЕРБ са и бивши стипендианти на Соросовата фондация "Отворено общество". Действията им показват, че тези хора служат като "агенти на влияние" (колаборационисти) на външни враждебни на България сили и те няма да защитят по никой начин българските национални интереси. Те се интересуват само от личното си благоденствие, кариера и просперитет, стъпвайки върху трупове и с цената на всичко (готови са да продадат и майка си от алчност). С горната публикация е редно да си зададем въпроса дали ГЕРБ стратегически е "Б" отбора на БСП или не е "А" отбора на БКП и на онези които им дърпат конците отвън (Москва, Тел Авив, Вашингтон)?! Въпрос на който сравнително лесно можем да си отговорим!........
   В крайна сметка няма нищо лошо човек да е работил за сигурността на страната стига да не е бил подъл доносник, мръсник и да е причинявал страдания на обикновенните хора. Няма страна в света, която да няма армия и служби за сигурност. Такъв служител спокойно и достойно би заявил своята принадлежност към службите от миналото, още повече когато декларациите за секретност вече са изтекли и властта е друга.  Така би постъпил достойния човек с чиста съвест, който е изпълнявал своя дълг към Родината. Тези обаче са гузни и имат какво да крият, но от друга страна пък българите не са глупави и могат точно да "премерят на везната", кой колко струва и дали могат да му имат доверие!.......А когато управляващите изгубят доверието на народа - те са обречени!


                                    image  


                                   image




Гласувай:
20



1. injir - Май вече е ясно...
25.02.2012 13:37
Май вече е ясно...
цитирай
2. voxpop - За прозорливите хора беше ясно
25.02.2012 15:22
още в самото начало чий проект са ГЕРБ, но не разбирам как може да има все още толкова много заблудени хора.

Не мога да повярвам, че някой приема за нормално да живее в подобна държава!
И то в Европа в 21 век!
цитирай
3. bojo12345 - Колко още трябва ....
25.02.2012 17:20
да обеднее българина ,за да престане да гласува за такива типове!
цитирай
4. chipollino - Повечето хора вече толкова са зо...
29.02.2012 17:27
Повечето хора вече толкова са зомбирани и затъпели, че няма реална мисъл...едно неосъзнато съществуване без цел...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043637
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031