Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 10:45 - Агент на МИ-6 състави йерархия на конспирацията ("Комитетът 300")
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 15009 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 31.07.2014 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Агент на МИ-6 състави йерархия на конспирацията Аглика Георгиева  15 януари 2013


image  
"Комитетът 300"
  300 личности и организации правят ново световно правителство

Съществува ли тотален заговор, който цели създаването на нов световен ред? Открай време човечеството е обзето от съмнения за някаква голяма конспирация, за организирана схема, в която невидими кукловоди дърпат конците на събитията, а обикновеният човек е само марионетка, която се подчинява на тази силна и невидима власт.

В модерния 21-и век подобни теории намират все по-плодородна почва за развитие. Кой по-добре от един агент на британските служби за сигурност, обиколил целия свят и осигурил си достъп до стотици секретни документи, би могъл да даде отговор на въпроса съществува ли световна конспирация? В книгата си "Комитетът 300.

Йерархия на конспирацията" д-р Джон Коулман не само, че ни убеждава в съществуването на подобна конспирация, но и за първи път построява нейната йерархия. Той назовава поименно имената на 300 лица и организации, които режисират всичко случващо се около нас. Заради дързостта си да разкрие най-дълбоко пазената тайна в света, анализаторът на международни отношения Коулман и семейството му са подложени на невероятен психически и физически тормоз и получават множество смъртни заплахи.

Прочитайки книгата на агента на МИ 6, читателите сами ще решат дали да повярват в силата на "Комитетът 300", който според автора е причина за всички политически събития, икономически отношения, религиозните конфликти по света. Той говори дори за "тайно световно правителство" на най-високо ниво.

"Паралелното тайно правителство на най-високо ниво не действа от влажни мазета и тайни подземия, а се показва пред очите на всички и се е разположило в Белия дом, Конгреса, "Даунинг стрийт" 10 и в британския парламент. То е като онези чудовища и умишлено смразяващи кръвта филми за чудовища, които се появяват с изкривени черти, дълги коси и още по-дълги зъби, ръмжат и пръскат слюнки на всички страни. Тези филми са за отвличане на вниманието. ИСТИНСКИТЕ ЧУДОВИЩА са облечени в делови костюми и отиват на работа на Капитолийския хълм с лимузини.

Тези хора са ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ. Те са слугите на Световното правителство и Новия световен ред. Подобно на насилник, който спира колата си и предлага на жертвата си да я закара, външно ТОЙ НЕ ПРИЛИЧА на чудовище, каквото е всъщност. Ако изглежда така, набелязаната жертва ще се разкрещи от ужас и ще избяга. Същото важи и за правителството на всички нива. Президентът Буш НЕ ПРИЛИЧА на чудовище, но не се заблуждавайте от външността му. Той е такова ЧУДОВИЩЕ като страшилищата от филмите на ужасите".

Следва пример за това как именно Буш заповядва зверското убийство на 150 000 иракски войници и то съгласувайки действията си с принципите на Женевската конвенция. Вечната тема за световен заговор, в основата на който са евреите, също намира потвърждение в изследването. Така например Джон Коулман твърди, че "Комитет 300" изпратил в Полша икономиста Джефри Сакс, който да превърне страната от роб на СССР в роб на САЩ. Главна роля в този процес изиграл членът на профсъюза "Солидарност" Збигнев Бжежински, член на "Комитет 300".

Според Коулман "Солидарност" не е никакво профсъюзно движение, а политическа организация с конкретна цел. Зад нея стоят потомци на болшевики от Одеса, които са подкрепяни от американските средства за масово осведомяване.

Друга теория на Коулман гласи, че именно британците от МИ 6 са виновни за конфликтите в Близкия изток, като по поръчка на "Комитет 300" обединяват трите крила на израелските тайни служби и обучават членовете им. Съществува група към МИ 6, наречена "Момчетата", която е отговорна за убийствата на всички еврейски врагове.

Именно "Момчетата" стоят зад покушенията на водачите на Организацията за освобождение на Палестина и отвличат нацисткия лидер от Гестапо Адолф Ахман. По-шокиращото обаче е, че МОСАД знае и всичко за живота на всеки редови американец, без той дори да подозира за това, казва Джон Коулман. Според него Джон Кенеди надушил именно опитите на тайните служби да контролират САЩ и затова бил публично екзекутиран пред очите на целия американски народ.

Джон Коулман е убеден, че историите за Джеймс Бонд не са случайно измислени и че те целят да отвлекат вниманието на хората от реално случващото се. В тази машина е впрегнат целият Холивуд. (Изд. "Ера")

Минали и настоящи членове на "Комитет 300"
Личности
Херцог Алба, Вили Бранд, Уорън Бъфет, Джордж Буш, Лорд Карингтън, Уинстън Чърчил, Дюпон, Джон Форбс, Джордж Лойд, Хаакон, крал на Норвегия, Нейно Величество кралица Елизабет II, Олдъс Хъксли, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Дж. П. Морган, принц Рение, Тед Търнър, Ханс Ван ден Брук и др.

Организации
"Американци за безопасен Израел", "Бритиш петролиум", Съвет за международни отношения, Ню Йорк, Международен институт за стратегически изследвания, фондация "Южна Африка", Социалистически интернационал, "Роял Дъч Шел", "Кръглата маса", Комисия "Уотъргейт", "Всемирното масонство", "Всемирният ционизъм", "Трилатералната комисия, Клуб на атеистите, Орден "Череп и кости", Египетско изследователско дружество, Станфордския изследователски институт, Военновъздушните сили на САЩ, Американския Червен кръст, Компания "Фолксваген" и др.

Целите на конспираторите


Според д-р Коулман целите на тази могъща организация включват:
• Установяване на единно световно правителство – Нов световен ред с обединена църква и парична система под тяхно ръководство.
• Пълно разрушение на националното самосъзнание и националното достойнство.
• Разрушение на религиите и особено християнството с едно единствено изключение – създадената от тях църква, спомената по-горе.
• Контрол върху всеки човек чрез използване на средства за манипулиране на съзнанието.
• Прекратяване на индустриалното развитие и производството на електроенергия от ядрени централи. Изключение правят компютърната индустрия и сферата на услугите.
• Легализация на наркотиците и порнографията.
• Намаляване на населението на големите градове по пробния сценарий, отработен от режима на Пол Пот в Камбоджа.
• Прекратяване на всякаква научноизследователска работа с изключение на онази, която Комитет 300 смята за полезна. Основните усилия са насочени против използването на ядрената енергия за мирни цели.
• Чрез ограничени войни в развитите страни, а в страните от Третия свят чрез глад и болести, да се осъществи унищожението на три милиарда души – онези, които те наричат „безполезни консуматори”.
• Отслабване на моралния дух и деморализиране на работническата класа чрез създаването на масова безработица.


Още по въпроса: cinebum.eu/

erabooks.net/


Ето и някои резултати от експерименти и разработки на зловещия институт "Тависток" и сателитите му по "социалното инженерство" в ЕС (действащи под контрола на "Комитет 300") - абсолютен сатанизъм, мизантропия (човеконенавист) и насилие над свободната воля: www.pravoslavie.bg/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0


doktora757.blog.bg/politika/2013/04/29/22-shokirashti-citata-ot-svetovniia-elit-tejkata-masoneriia.1105588


www.scribd.com/doc/59518817/Estulin-Sekreti-Bildergberskogo-Kluba
Гласувай:
9
01. doktora757 - Кое е новото в тази уникална книга. ...
02.06.2013 11:15
Кое е новото в тази уникална книга. Първо, авторът като бивш агент на МИ-6 е имал възможност да пътува по целия свят и да се докосва да секретни архиви, документи и информация, недостъпни за много хора. Внимателния анализ на тази информация показва една зловеща картина на световен заговор (колкото и да е осмивано това понятие) и опити за налагане на световна диктатура под благовидни форми. "Комитетът 300" се състои от една сравнително малка група изключително влиятелни личности, която дирижира иззад кулисите тежката масонерия (такива като "Римския клуб", "Билдерберги", "Бнай Брит", "Трилатерална комисия", Института "Тависток" и филиалите му и др.), както и цели правителства по света. Извършените от тези хора престъпления срещу човечеството са ужасяващи и трудно се побират в общоприетите норми на човешко поведение. Книгата е не само изобличителна и наситена с факти и документи, но тя представлява и сериозен анализ на ставащото в момента по света; представени са конкретни имена, фирми, организации, институции и структури, които са вплетени в огромната мрежа на изпълнители, сътрудници и проводници на зловещите идеи и практика на "Комитет 300" - действителност, която надминава и най-смелото ви въображение! Запознавайки с фактите от книгата на д-р Коулман, българския читател лесно може да направи връзка със ставащото в момента в България (23-те години на "преход"; по същество планиран геноцид) като мини проекция на глобализацията (световния заговор на глобалистите - психофашисти/комунисти, сатанисти и ционисти)!
цитирай
2. demograph - Ние сме в списъка за елиминиране
04.06.2013 18:33
...................................................!
цитирай
3. doktora757 - "3. demograph - Ние сме в сп...
08.06.2013 09:46
bulgarinut57 написа:
"3. demograph - Ние сме в списъка за елиминиране ...................................................!"

Ние сме елиминирани !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Малко песимистично ми стои; нека не подценяваме враговете на човечеството и техните финансови и други възможности, но не трябва да забравяме, че става въпрос за шепа хора (вече известни при това) заедно с колаборационистите (подлите им сътрудници) застанали на единия полюс и целия свят срещу тях! Просто хората трябва да са добре информирани и да се организират за отпор и контраатака срещу тези вредни попълзновения, зловещи планове и престъпления извършвани срещу човечеството!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 3568551
Постинги: 482
Коментари: 1921
Гласове: 3164
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031