Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2013 20:24 - Истинската същност на еврокомисарите и фалшивата демокрация.
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 8840 Коментари: 4 Гласове:
19

Последна промяна: 28.11.2020 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   image

ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ЕВРОКОМИСАРИТЕ И ФАЛШИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ

 

 

д-р Дориян В. Александров

 

 

   Истинската същност и идеология на еврокомисарите и силите, които стоят зад тях могат да бъдат разбрани единствено през призмата на историческия анализ.

   Казват, че определени исторически събития имат цикличност и свойството да се повтарят под една или друга форма; „кукловодите“ от световното задкулисие обаче нарочно им слагат различни наименования, а пропагандната машина въвежда нови термини за да объркат непосветените в сатанинските им дела. По някой път обаче „богоборците“ са така самоуверени, че допускат фатални грешки, които ги демаскират пред Гражданското общество.......

   В прицела ми сега са структурите на Европейския съюз и опитите на определени сили той от свободен съюз на суверенни държави да се превърне незабелязано в тоталитарна федерална супердържава по подобие на САЩ, със всички произтичащи от това негативи. Особена роля в това имат т.нар. еврокомисари с разширени пълномощия към ЕС и извън него.

   Ако сравним настоящите еврокомисари с болшевишките комисари в Съветския съюз от началото на 20 век, веднага ще видим общите тенденции, същата престъпна идеология, пропагандно „промиване на мозъци“ и геноциден план (които очевидно произлизат от един и същи Център) и всичко ще си дойде на мястото. Тези комисари въпреки внушенията, които се правят и сега не бяха етнически руснаци, а юдеизирани хазари и дегенерати с престъпна психика, организирани на масонски принцип. Онези, които са чели великолепната книга на д-р Джон Коулман „Комитетът 300“, както и книгите на Никола Николов, проф. Григорий Климов, Бил Купър („Тихи оръжия“), Георги Ифандиев, Хенри Форд („Интернационалните евреи“) и Дъглас Рид („Спорът за Цион“) ще разберат какво имам предвид. Разликата между двата вида комисари май е само в облеклото и фалшивите усмивки, с които ви забиват прецизно ножа в гърба.

         image

         image

image

Сборище на болшевишки комисари - садисти и безмилостни палачи; сред тях се виждат и баш гадовете Ленин (с истинска фамилия Бланк), Дзержински (полски юдеин) и Лев Бронщайн Троцки (чифут парексаланс).


    Да, сегашните използват доста по-рафинирани методи (научно разработени в институти като зловещия институт „Тависток“), но целите и пораженията са същите; дори може да се анализира и поспори дали сегашния скрит геноцид не е по-ефективен от едновремешните разстрели, концлагери и масово избиване на хора, например чрез „Гладомора“ в Украйна където по този начин бяха ликвидирани над 7 млн. души. В България например след 1944 г. комунистите с помоща на комисарите и полу-грамотните милиционери избиха над 140 000 души от интелигенцията, а 300 000 бяха репресирани по лагери, затвори и интернирани. По време на „демокрацията“ и „прехода“ (1989-2013 г.) ние загубихме пряко около 1 млн. души преждевременно умрели в активна възраст (от стрес, болести, безработица, негативни облъчвания и др.) и около 2 млн. икономически и политически емигранти бяха принудени да напуснат страната, при това без България да е водила война. Сравнявайте да видим; тук дори не навлизам в детайли за да не травмирам допълнително аудиторията. Достатъчно е да спомена за 300 000 българи болни от рак и, че според официалната статистика всяка година 30 000 от тях умират, някои без дори да ги лекуват. Т.е. всяка година в България умира един средно малък град, без това да притеснява никого от официалните власти, още по-малко еврокомисарите и отговорните фактори в ЕС! Считате ли това за нормално и защо до сега не е било така; я анализирайте малко по-внимателно и ще разберете?!?

   Ако на сегашните еврокомисари им сложим едновремешните униформи, кожените куртки, каскетите и наганите на кръста, в никой случай няма да можем да ги различим от болшевишките, защото са от едно и също тесто!...... Също така задачите и на едните и на другите са поставяни и спускани от едно и също място – това е повече от сигурно. Някои сегашни са изключително нагли и арогантни, като например еврокомисарката Кристалина (Сталинка) Георгиева, която си позволи да изкаже публично мнение, че имигрантите от Африка и Близкия Изток щели да подобрят демографския срив в България?!? Ами да започнат първо от нейното семейство тогава и да не използват вазелин.....

  image

Ето ги и сегашните еврокомисари с репетираните пред огледало фалшиви усмивки.

image


    Дори и за неспециалиста е ясно, че и едните и другите комисари изповядват една и съща разрушителна идеология; само методите са им малко по-различни. Нека видим общите неща:

 

- Едните говореха за „интернационализъм“, а сегашните за глобализъм и „мултикултурно общество“, т.е. смесване на раси и култури в безличен „тюрлюгювеч“ - колкото по-безличен толкова по-добре. Така нацията идеално се превръща в аморфна маса без тежест – лесна за манипулиране, мачкане, управление, унижение и унищожение.

- Тогава властта беше „народовластие“ (ама точно на едно определено племе), всички бяха равни, но едни бяха по-равни от другите; сега имаме „демокрация“, което смислово е същото. Тоталитарната диктатура сега е умело замаскирана като „демокрация“.

- Разбиване и унищожаване на традиционното семейство; сега включително и чрез еднополовите бракове, които тихомълком се разрешават чрез прокарвани закони в някои страни от ЕС.

- Заробване и обезличаване на нацията; отричане на националната държава и изземване на суверенитета.

- Подмяна на традиционната ценностна система и замяната и със сурогати и сатанински материализъм и атеизъм.

- Пропагандиране на някаква псевдо толерантност, либерализъм и поносимост към всякакви извратености и сбърканяци (хомосексуалисти, гейове, лесбийки, педофили, содомити, наркомани, бисексуални, травестити, психопати, дегенерати, юдео-масони и др.), които се обявяват за нормални и законово преследване на нормалните хора, които не са съгласни с натрапените им отвратителни и отблъскващи норми на поведение.

- Заклеймяване на „врага“ (нормалните хора) с термини като „нацисти“, „фашисти“, „антисемити“, „ксенофоби“, „националисти“, „хомофоби“, „терористи“ и др. подобни етикети, чиято цел е да сплашват и тероризират хората и да блокират свободната мисъл и воля! Тези етикети се лепят най-вече на прогресивни хора и организации, които са патриотично настроени и са защитници на националната държава запазваща суверенитета си, специфична култура и идентичност.

- Воюват с християнската религия („опиума на народите“), но не и със сектите, окултизма (всякакви псевдо духовни и сатанински учения) и исляма, които се използват като оръжие и терор срещу християните, особено православните. Стимулират разкола в Църквата и по всякакъв начин се „набиват клинове“ за да я обезсилят и да намалят влиянието и в обществото.

- Идеологията на комисарите и еврокомисарите това е идеологията на глобализма или с други думи „Новия световен ред“; зад което прозира тоталитарна диктатура, мракобесие, мизантропия, унищожение, деградация и сатанински богохулни учения, които даже не е необходимо да дискутираме – толкова са отвратителни!

   Колкото по-скоро ги разобличим напълно и се отървем от тях; толкова ще е по-добре за хората и Европа ще стане едно по-добро място за живеене; без престъпна имиграция, бангстери/лихвари, олигарси и обществени паразити, без войни, тоталитарна диктатура, двойни стандарти и геноцид!


image

Зловещата сграда на НКДВ - главната квартира на болшевишките комисари на Любянка в Москва.

                                                     image


image

Седалището на еврокомисарите в Брюксел.






Гласувай:
20



1. batimetriq - Трябва ни обединена сила
11.12.2013 21:47
Кристално точен анализ. Ето, за това става въпрос. Ние можем само да пишем истината и да гаснем в отчаяние и мъки или да запретнем здраво ръкави и да създадем веднага една национална, многобройна формация на почтените и родолюбиви българи от около 500 хил човека. И това ще е краят на агонията ни. Това ще бъде една здрава, сплотена организация, която на избори ще спечели достатъчно властови позиции за да направлява оттук нататък живота в страната ни. Вътре в организацията отношенията между хората трябва да бъдат изпълнени с приятелство, топлина и взаимопомощ. И така ще вървим заедно десетилетия. Живота на тези хора ще стане многократно по-добър, много по-сладък и много по истински от живота на другите - престъпниците, предателите и слугите им. Тази 500-хилядна задруга от истински и неподкупни българи ще овладее постепенно всички власти и ще управлява за доброто и възхода на отечеството ни. Да започнем да се записваме в тази организация, например най-напред някъде в интернета и като се съберем 100 хил човека да я направим официална с ръководство, структури в населените места и т.н. Това е спасението и трябва да бързаме, защото и враговете ни - тукашни и външни бързат да ни довършат. Българинът е достатъчно събуден, да се включим всички с имената си, делата си и отговорността си пред народ и отечество.
цитирай
2. doktora757 - Извинявам се, но без да искам съм ...
11.12.2013 23:46
Извинявам се, но без да искам съм изтрил предишен коментар. Моля да бъде повторен пак за да го кача!
цитирай
3. forexninja - Трябва ни ясна доктрина
12.12.2013 12:54
Европейският съюз, НАТО и всякакви ораганизации към които БГ се присъедини в периода на "преход" не допринасят нито за сигурността, нито за цялостта на България да не говорим за просперитет. Нямаме армия, а Турция иска Лудогорието и Тракия. Ежегодните ни вноски в ЕУ са по-големи от парите, които сме взели от еврофондовете. За сметка на това пазарът ни е поробен от западни компании и техните продукти. Българското производство е немислимо. Нашите стоки са нежелани във големите вериги. Все неща, които си ги знаем.

Парите от ЕУ са нашите собствени пари, но "изпрани" през "центрофугата ЕУ" (уж идват от там пък всъщност са нашата годишна вноска за съюза). Управляващите не допускат кой да е до фондовете. На практика излиза, че ако не бяхме държава от ЕУ данъците които плащаме щяха да влизат 100% в държавната хазна, а не както сега да отиват в ЕУ, а от там по-малко от това, което сме внесли да се връща в България и управляващите да го прибират чрез подбрани фирми.

За какво ни е ЕУ тогава? Не ни осигуряват достъп до техните пазари в размерите, които искаме. Квотите ни за износ са силно ограничени. Единственият плЮс е липсата на визи.
Англия, Холандия и разни други "по-отворени" държави постоянно ни използват за плашило
и ни бият стопове за каквото им хареса.

Благодаря Ви Европа!


цитирай
4. balkan1 - ИСТИНАТА
17.08.2015 13:31
https://www.youtube/watch?v=ddxbTK6Epwo
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5060331
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930