Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 15:03 - Методи за неутрализиране на глобализма /"Новия световен ред" на сатанистите и световното задкулисие/.
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 8222 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 02.11.2016 08:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

             image


МЕТОДИ ЗА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ГЛОБАЛИЗМА /“НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД“ НА САТАНИСТИТЕ И СВЕТОВНОТО ЗАДКУЛИСИЕ/

 

   Преди да изложим методите, накратко трябва да обясним каква е разрушителната идеология на глобализма /“Новия световен ред“/ и защо той тотално се проваля във всички направления. Накратко, глобализма е една изкристализирала проекция на провалилите се досега жестоки диктатури на комунизма, национал-социализма, фашизма и ционизма взети заедно. Силите, които стоят зад всички тях са едни и същи – световното задкулисие и тежката масонерия, дирижирани от т.нар. „Комитет 300“ /зловеща наднационална организация с претенции на „световно правителство в сянка“/. Глобализма се крие зад различни фалшиви фасади, международни структури, организации, институти и партии, особено тези от либерален тип, но същността и целите са едни – създаване на световна тоталитарна диктатура, която да контролира всичко и всички и да унищожава инакомислещите /отделни личности или цели държави/.
   Глобализма е чумата на 20 век и в началото на 21 век той все още продължава да съществува и да трови душите на хората! В последните години обаче на лице имаме явни признаци на западане на „ценностната система“ и идеологията на глобализма, маскирани като „либерализъм“, „демокрация“, „свобода“ и т.н. сладки приказки за наивници. Юдео-масонската идеология и талмудистката практика на глобализма не само се провалят навсякъде, но обществото започна да разбира истинските цели и същност на сатанистите, както и опитите им за провеждане на скрит геноцид и унищожаване на "излишното" според тях население. Това се провежда с различни модерни средства като се започне от банални войни, използване на психотронни оръжия и апаратури, "социално инженерство", с икономически средства, генно инженерство, зловредни ваксини, медицински експерименти, "зравни реформи", биологични оръжия, епидемии, химически средства (ръсени от самолети или влагани в храната и водата) и геотектонични оръжия прикрити като природни бедствия...... Съпротивата срещу глобализма (психо-фашизма) в целия свят е изключително силна; той е разобличаван, документират се престъпленията, локализират се силите и личностите стоящи зад това и глобалистите започват да губят позиции по всички фронтове. Да не забравяме обаче старата мъдрост, че „Когато умира, змията най-силно хапе и пуска отрова“!

   Как можем да неутрализираме с прости средства глобализма и ретроградните сили стоящи зад него. Ето накратко и някои от методите и препоръките:

1.       1. Прекъснете калния поток от зловредна глобалистка пропаганда, бълван от медиите под контрол – не гледайте телевизия, не четете вестници, не слушайте радио, които ви манипулират и зомбират 24 часа в денонощието! За сега единствените канали за свободна и не манипулирана информация остава Мрежата /Интернет/ и директното общуване между хората /извън мобилните телефони/; разбира се прецизирайте източниците. Четете полезни книги и ги селектирайте внимателно.

2.       2. Купувайте предимно стоки /особено хранителни/ изключително от местни производители; елиминирайте всякакви стоки с ГМО и вложена химия, сурогати и консерванти. Не купувайте стоки от големите търговски вериги и особено от Моловете.

3.     3. Не купувайте никакви стоки от Турция, Израел, Англия, Канада и САЩ, както и от фирми собственост на юдеи, масони и колаборационисти /местни сътрудници на глобалистите/. Никога не купувайте нищо от цигани и не ползвайте техни услуги. Ползвайте услуги и стоки само от българи и сродни етноси.

4.   4. По възможност не ползвайте кредитни или други електронни карти и се разплащайте и спестявайте само в брой с местна валута. В никой случай не спестявайте и не дръжте спестяванията си в щатски долари или английски паунди (лири); избягвайте и разплащания с тях. Спестявайте в подходящи други валути /евро, швейцарски франкове, юани, рубли или японски йени/, злато, произведения на изкуството, антики и недвижими имоти, особено земеделска земя и селски имоти. Направете всичко възможно да имате собствен дом и не взимайте банкови кредити. Никога не ипотекирайте дома си срещу заробващи заеми и не взимайте такива от банките, които са едни от командните центрове на глобализма. Водете непримирима война срещу лихвата - ракът на обществото и всякакви паразитни финансови структури свързани с това (особено МВФ и СБ).

5.   5. Изграждайте семейство, солидни социални връзки и контакти и бъдете активни в Гражданското общество и независимите неправителствени организации /обществени, частни, спортни и др./. Поддържайте инициативите за свободно носене на оръжие и сериозни корекции в закона касаещи както защитата на собствеността на гражданите, така и личната сигурност и използване на оръжие при неизбежна отбрана срещу престъпници!

6.   6. Водете непримирима борба и контра пропаганда срещу налагането на глобализма /“Новия световен ред“/, сектите, опитите за чипиране на населението /включително и в документите за самоличност/, задължителните ваксинации /които са част от скрития геноцид/, взимане на пръстови отпечатъци и биометрични данни, включително и ваша ДНК; в никой случай не използвайте ваксини и не ваксинирайте вашите деца, ако искате да бъдат живи и здрави, финансираните от чужбина съмнителни фондации /от типа „Отровено общество“/, антибългарските партии и организации, както и обществени институции работещи срещу националните ни интереси и сигурността на държавата.

7.       7. Разобличавайте безмилостно и навсякъде: дегенератите, негодници и престъпници в политиката, българофобите, престъпниците с „бели якички“, продажните антибългарски политици, пребоядисаните комуняги, чуждите агенти на влияние /"петата колона"/, турчеещите се българи, глобалистите /безродници и интернационалисти/, ционистите, националните предатели, колаборационистите и масонерията. Също така трябва да се разобличават и радетелите на хомосексуалните бракове, сбъркано поведение, содомията и извратената ценностна система! Пресичайте всякакви опити за налагане и подмяна на традиционната ценностна система и атаки срещу православното християнство /инспирирани предимно от външни сили, враждебни на България/ и на християните в цялост!  

8.       8. Водене на тотална борба на всички нива срещу организираната престъпност и най-вече срещу престъпниците с „бели якички“ окопали се в различни нива на държавната администрация, НС, МС, Президентство, агенции, прокуратура, съдебна система и др.

9. Най-важният стожер на глобалния фашизъм и ционизма, както и световното задкулисие /тежката масонерия и "Комитетът 300"/ са банките, банкстерите /банкерите/ и лихвата - ракът на обществото! Това са престъпни структури обслужвани от обществените паразити и дегенерати от едно мръсно племе, което паразитира на гърба на обществото. Борбата трябва да се води най-вече срешу тях и те трябва да изчезнат заедно с цялата прогнила и компрометирана престъпна система за заробване на нации и цели държави! На глобалистката пропаганда и продажните медии /повечето работещи за задкулисието/ също трябва да бъде строшен гръбнака!

  
От гледна точка на геополитиката е повече от ясно, че през 21 век изчезват еднополюсния и двуполюсния модел на международната голяма политика. Идва ред на многополюсния модел, което от своя страна е гаранция за стабилност, световен мир и просперитет. Това е и кошмара на глобалистите, банкерската мафия /банкстерите/, международните борсови спекуланти и кръвожадни мошенници (мошета), защото „войната е тяхната жътва“…... Всички те обаче ще отидат бавно но сигурно на бунището на историята и ще се пържат в огнената геена на ада!

 

София, 08.04.2014 г.





Гласувай:
12



1. minevv - вярно е
09.04.2014 08:52
Ганди така отказа Англия и освободи индия
цитирай
2. kostas - Дано, дано, дано. Имайте ВЯРА !
09.04.2014 11:03
Ако до всяко добро същество
застане поне още едно,
ех, ще започне такъв живот,
че само си викам "Дано".

Ако към тия две същества,
прибавиш и още две,
ти знаеш ли колко прави това?
Най-малко хиляда и две.

Тогава престава да те е страх
и от страха те е срам,
щом има някой с теб, с мен и с тях,
щом няма никой сам.

Щом ти е трудно не се колебай,
не страдай току-така,
ела приятел и лапата дай,
аз ще ти дам ръка.

Припев(х2):
Дано, дано, дано, дано, дано, дано,
до всяко добро същество застане поне още едно,
тогава, тогава, предвиждам такъв живот,
че само си викам "Дано, дано, дано".
цитирай
3. ravramov - Целта на глобализма и "новия световен ред"
09.04.2014 12:26
е възцаряването на антихриста.

Можем да го спрем и да се спасим само ако вярваме в Христа и бъдем действащи Православни християни!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043604
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031