Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2014 08:59 - Георги Прокопов; ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В ДЕЙСТВИЕ
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 2845 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.09.2014 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image



               ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В ДЕЙСТВИЕ


Георги Прокопов

 

По времето на Османското робство сме имали 1500 училища,толкова колкото в тогавашна Англия. Училищата са се основавали и подържали от българската общност

на доброволни начала и финансиране. Не са се отпускали пари от османската държава под чието робство сме били. А сега вместо да се развиват българските училища, да се разрастват, модернизират и пр., те се закриват. Образователната система е в криза не работи правилно и резултатите са на лице - 500 хил. неграмотни, дори с дипломи за средно и висше образование. Образователната система е объркана, следва стриктно една европейска такава, а част от изпълнителите и са с проевропейски настроения изпълняващи разпорежданията, като служители в МОМН, като голяма част от тях са от турски произход или с мюсюлманско вероизповедание, които безпрекословно изпълняват европейските директиви. Е, как ще има прогрес, възход, духовност, ако щете възраждане. Няма да има, защото се премахват от програмата за изучаване в учебниците български автори, които били трудно „разбираеми” или техните творби били отживелица. А някой исторически факти се премахват, за да не се дразнят някой си - вероятно наследниците, на тези които са ни клали, третирали - тези на които сме робували 500 години, тези които сега пак ни управляват в коалиций с различни партии. Резултатите са на лице - разруха, бедност, мизерия, икономическа, външнополитическа и геополитическа зависимост. Това е следствие на промените след 1989 г. и пътя, който пое страната ни под крилото на Империята на злото. Да, защото България винаги е на неправилната страна, но затова вина имат и политиците и. Преди и сега. За жалост - но нали пък са удобни за господарите им, т.е. за нашите нови поробители - тези с избръснатите гладко дебели бузки, със зализани прически, със скъпи костюми, с чипи нослета придаващи на физиономиите им визия на олигофрени.

Сред тях - сред дебелобузите се мъдрят амбициозни, грозновати лелки ала Мадлин Олбрайт и Ангела Меркел. Тези лелки - еврокомисари ни тропат с крак, размахват пръст и налагат волята си, защото нашите политици са недостойни, застанали в недостойна поза. В поза партер и със смъкнати панталони. За съжаление такива са нещата на този етап. Тези плужняци и лелки диктуват положението, променят статуквото, като постепенно, но сигурно ликвидират националните държави и създават ново европейско правителство, което да ни превърне в завършени роби. В роби роботи, които да работят докато дишат без да стигнат и изживеят достойни старини. Кое ме кара да мисля така ли? Ами на практика пенсионната „реформа,” безработицата в цяла Европа, високата престъпност, високите данъци, такси, услугите и пр. Не го ли доказват? Доказват го. Край на социалната справедливост. Всичко се върши в името на иновациите, новите технологии, „демокрацията,” развитие, просперитет, и каквото се сетим, все в името на свободното придвижване в цял свят, ненарушаването на човешките права.

Империята на злото е в услуга на транснационалните компании, на олигарсите, на едрия капитал. Показателен е примера на поредната намеса на САЩ във вътрешните работи на страната ни чрез посланика си г-жа Марси Рийс, която в американски стил заплаши, че ако България предприеме действия по отношение на „Южен поток” ще последват санкции. Пред „Дарик радио” / 06 юни 2014 г./ тя изрази дълбоката „загриженост” на САЩ за решението на България да предостави изграждането на „Южен поток” на „Стройтрансгаз”. ...”Моментът не е подходящ да се работи с Русия по обичайния начин. Съветваме / разбирай заповядваме или разпореждаме / на българските фирми да избягват да работят с фирми и физически лица санкционирани от САЩ.”.... Разбира се, че световния жандарм няма да разреши или поне ще се опита да попречи на строежа докато не наложи дейността да се извърши от техни фирми или доближени такива.А защо да не ни „предложат”някаква алтернатива? Не закъсня бързата реакция на българския премиер Орешарски / 8 юни 2014 г./ на брифинг в Министерския съвет, след срещата с американските сенатори Джон Маккейн, Кристофър Мърфи и Рон Джонсън, които пристигнаха бързо на посещение у нас. По думите на премиера ...”Посещение на високо равнище от страна на САЩ в кризисен период от развитието на региона е сигнал за по-голяма евроатлантическа солидарност.” От официалните съобщения стана ясно, че на срещата са обсъдени въпроси в областта на икономиката и отбраната / вероятно става на въпрос за разполагане на ядрени ракети в някоя от базите насочени на изток/, за енергийната независимост и ситуацията в Украйна. Ще подчертая, че истината е заради това да не се нарушават геополитическите интереси на САЩ. Затова дойдоха гореспоменатите „високопоставени” US сенатори.

Услугите и „съветите” са наложителни в името на техно величество парите, а плебса кучета го яли. Не си ли спомняме, че така е било и в древния Рим - Римската империя по времето на император Тиберий, Калигула, Клавдий, Нерон и т.н.

Това са тези същите, които взимат решения да нападнат и унищожат суверенни държави като Югославия, Ирак, да сътворят „Арабската пролет,” да свалят законната власт в Либия, да се опитат да извършат същото в Сирия, където обаче удариха на камък. И за да не са на сухо продължиха устремени към крайната си цел Русия през Украйна. Но видно от досегашния развой на нещата за пореден път може да ударят на камък. А може и да успеят, та нали са хвърлени пет милиарда щатски долара. Но Русия доказа за пореден път дипломатическите си способности разчитайки не само на тях разбира се и постави на място агресора - поне засега. Дебатите и преговорите продължават / към 10 юни 2014 г./. Исками се да спомена едно изказване на държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър през 1992 г. пред техния конгрес : „ Ние изразходвахме 30 хиляди милиарда долара , за да победим в студената война срещу СССР.” Да, те победиха, но не без помоща на техния агент Михаил Горбачов. Впрочем техните победи са в резултат на стремежа им за световно господство, завладяване и поставяне в зависимост на националните държави от цял свят, като ги принуждават да се деиндустриализират, разоръжават, да разпродават земята си на чужденци, да разпродават - приватизират предприятията си, да дават на концесия различни отрасли. Непослушните ги очаква спретване на сценарий ала Украйна.

На практика всичко да се раздържавява, защото държавата била „лош стопанин.” Всичко това се случи и приодължава да се случва и у нас. Разпада на СССР и социалистическия лагер бяха битка не само за сфера на влияние, а и за унищожаване на ценностната ни система, начина ни на живот, противопоставяне на поколенията, а с етносите чрез създаването на етнически партии. Една от целите е и унищожаването на православието, което пречи на запада, пречи да прокарват пъклената си политика и псевдодемокрация. Това е видно и от „Програмата Ран & Ът” приета в началото на 90-те години на миналия век от продажните ни държавници и политици. Това са реалностите.

Това са тези същите, които заповядват да се гласува резолюция в ЕП за узаконяването на гей браковете на територията на целия Европейски съюз. Да могат да бъдат осиновявани деца от хомосексуални двойки / като сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш /, като всеки дръзнал да критикува хомосексуализма да бъде наказателно преследван - глоби, затвор. И това на територията на целия ЕС. Има и по-страшни неща, които трябва да бъдат внедрени в ЕС - сексуалното образование в училищата, включване недискриминационната информация за положителната визия на педерасти / гейове, лизбийки, бисексуални и трансексуални / съкратено ЛГБТ /. Каква абреавиатура - звучи нещо като Либерално Глобална Безпрецедентна Тъпотия.

Дава се път и на кръвосмешението / инцестът /, който е разрешен официално в Испания и Португалия, а между другото и тук - сега при циганите, особено при кардарашите, които се „женят” за първи братовчеди/ки/ и втори такива, но при всички от циганската общност не е изключение да се чифтосват помежду си - бащи с дъщери, синове с майките си, племенници с лелите си, дядовци с внучки и т.н. Разбира се, че в много от случайте това се случва недоброволно, а насилствено под въздействието на алкохола или на първичността - първосигналния животински инстинкт. Това своего рода си е чисто изнасилване - сексуално насилие, но важат ли закони при „ромите” ?

Това предложение за инцестът - кръвосмешението е предложено от социалдемократката от шветския парламент Моника Грьон. Тя натиска да бъде узаконен, т.е. да се легализира кръвосмешението. А германецът Юрген Тритен от зелените пък настоявал за узаконяване на педофилията. Бившият президент на Франция Никола Саркози искаше педофилите да бъдат стерилизирани, а сега какво се получава - върви се към легализиране на всичко деструктивно и деморализиращо, което води до дегенератство. Да, това се случва в XXI век, в добрата стара Европа - в „Старата блудница” Европа, както я нарича поета. Ето, на практика, за какъв морал можем да говорим, за какви европейски ценности?

Оказва се, че в Холандия педофилите са си направили партия / основател е Ад Ван Ден Берк /, не санкционирани от правителството. В „дисциплинирана” Германия пък излизат книжки със сексуална, опознавателна и препоръчителна насоченост, разясняващи на родителите как да постъпват за да се почувстват децата „пълноценни” жени и мъже. Издават се от правителството в лицето на Министерството по въпросите на семейството. Какво ни учудва, като кмета на Берлин е гей / признава си го /, както и външният министър Вестервеле - „семеен” със себеподобен. Това са факти изнесени в пресата, но не всички в официалната, не от „услужливата” васална преса.

В град Дарби / графство Дербишир, Англия / през 2007 г. семейство Юнис и Оуен Джоун се обърнало към градския съвет с молба да им даде дете като приемни родители. Но градският съвет отхвърлило молбата им, защото семейството отказало да запознае детето с педерастията. След три години - през 2010 г.двете страни се обръщат към съда с молба за произнасяне на окончателно решение. Или да разреши на семейството да осинови детето, или да им забрани това поради техните християнски убеждения.

Колкото и странно да ни се струва, но съдът застава в защита на педерастията???

Въпреки добрата репутация, с която се ползват сем. Джоун в обществото е лишено да осинови дете поради техните религиозни убеждения. Аргументите на съдът са железни, че „традиционните християнски нравствени убеждения са опасни за детето, тъй като пречат за ролята на неговото запознаване с педерастията.” А Висшият съд на Великобританин, който e част от Върховния съд, пък е приел принципно ново решение, което има сериозни последици за осиновяване на деца в религиозни семейства, като съдът е изразил мнение, християните с традиционни възгледи за сексуалната етика не са подходящи за ролята на осиновяване, защото техните убеждения са неблагоприятни за децата.” Позицията на британския съд е отразена в решението му от 28. 02.2011 г. в дело № СО/4594/2010 г. / Zadumaisa.Gom - 08.12.2012 г. и politikus.ru - 04.12.2012 г./. Между другото, тъй като по-горе споменах Елтън Джон, същия след приемането на закон за официалното разрешение за сключване на граждански брак между еднополови субекти / закона е приет м. март 2014 г./ заявява : ...” много съм горд от Великобритания от приетите закони в тази насока.”

В САЩ вече в няколко щата действат такива закони, разрешават този въпрос. Коментарът е излишен. Ето на практика това са евроатлантическите ценности.

Горните редове са по повод приетата резолюция на 04.02.2014 г. гласувана от 394 евродепутати в ЕП предложена от австрийската евродепутатка и съпредседателка на групата за хомосексуални права в ЕП Улрике Унагек. Вероятно австрийците и Австрия се гордеят с подобни субекти изпратили ги в ЕП да защитават и устояват интересите им. Предполагам, че се гордеят и с взетото първо място на „Евровизия 2014 г.” от тяхната или техния, незнам, кое е правилното сънародник/чка/ „Брадата певица” Кончита Вурст / Том Нойвирт /, който бил „надделял” в конкуренцията. Е, как няма да надделее с песен посветена на свободата на половете. Каква гордост, какво нещо, какви ценности. Впрочем това е „триумф на европейските ценности.” С това се потвърждава и доказва, че Европа в лицето на ЕС, ЕК, ЕП с подобен форум градят „демокрацията” и така ще възпитават в „правилна” посока децата, и бъдните поколения. Така ще бъдем принуждавани да „възпитаваме” нашите деца без да можем да се противопоставим. Това е една поредна провокация към изконните човешки ценности, но това е Европа с фалшивите ценности - Европа на двойните стандарти.

Ние също би трябвало да се „гордеем” с нашите достойни евродепутати, които гласуваха за пореден път послушно в полза на тази „сакрална” резолюция, включително и един изявен архонт и изявен „патриот,” както и представителите на етническата противоконституционна партия - известна с морала и консерватизма си. Оказва, се че да, ама не! Няма да коментирам тези, които не са гласували - не са го сторили понеже не са присъствали на гласуването. Но на практика и те са „за” - бъдете убедени, ако не, ще има дърпане на уши. Може да има санкции, а и „какво ще каже Брюксел.”???

Вече са ясни тези, които ще ни представляват в новия стар европарламент. Голяма част от тези „нови” евродепутати са старите такива, но дали ще защитават нашите интерси - на българските граждани, националните на Отечеството ни? Не няма да го сторят, защото нали целта е да се премахнат рамките на националните държави и техния суверинитет. Целта оправдава средствата. Но искам да подскажа на бъдещите ръководители на ЕП, че ще им бъде трудничко да прокарват чрез разпореждане и размахване на пръсти подобни решения, закони, резолюции и пр. А трудностите ще са поради немалкото присъствие на националистически формации от Франция, Великобритания, Норвегия, Германия, Гърция, Унгария и др. За жалост подобни не влязоха от България, защото им беше попречено, защото се уплашиха уважаеми читателю, че им се объркват сметките. От българските представители има един - двама назоваващи се „националисти,” но това са псевдо, дори лъженационалисти. Това са субекти, които можем да ги сравним с дуалистите по времето на Османското робство, които не са искали да се освободим от онази империя - та от сегашната ли?

Драги читателю, вероятно смятате, че сте попаднали в четиво или филм от рода на „Полет над кукувиче гнездо.”

Впрочем ние се намираме точно в подобна ситуация - заобиколени от лешояди и ястреби нападащи хищно своята плячка - затъващи в тинята - в блатото на Империята на злото.


                                  image



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5069695
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930