Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2015 13:00 - "Разделяй и владей" - принципът на задкулисието!.....
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 2996 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.08.2015 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
"Разделяй и владей" - принципът на задкулисието!......


    Обръщам внимание на един важен факт от миналата година, който обяснява бясната антибългарска и антируска глобалистка пропаганда /пещерна русофобия/ в медиите у нас, на правителствено ниво и в социалните мрежи, особено през последните месеци. Целта е да се покаже някаква масовост /тенденция/ в това начинание и да се изманипулира общественото мнение.
   След като Русия анексира Крим /населен предимно с етнически руснаци/ с референдум и без нито един изстрел, беше направена обществена анкета /не една единствена, а няколко паралелни/ в България за мнението на хората по това събитие. РЕЗУЛТАТИТЕ ПОКАЗАХА УБИЙСТВЕНО ЕДИНОДУШИЕ, КАТО НАД 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯХА ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ И ПУТИН!!! Ето точно това извади глобалистките подлоги и външните им господари от равновесие. Излизането на страните от БРИКС /Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР/, Евразийския съюз, ШОС, както и икономическите съюзи в Южна Америка и Африка от доларовата зона и преминаването към други валути и бартерни сделки допълнително сгъстиха облаците и вещаят необратим срив на долара и разпад на западната финансова система.
   Спешно службите /ЦРУ, Мосад, МИ-6/ и контролирани от тях структури и организации се задействаха съгласно плана "Х". Масонерията и фондациите на Сорос от типа "Отровено общество" започнаха да наливат бясно финанси и средства /и у нас и в чужбина/ и да вербоват разни "агенти на влияние" /бивши и настоящи политици и общественици, "независими експерти" и др./, колаборационисти и съмнителни НПО, които чрез медиите под контрол да се опитат да оправят положението. Нищо не оправиха обаче, а се осраха окончателно и се демаскираха кои са!!!! Включително и в социалните мрежи, пълни с платени тролове, драскачи и "възмутени граждани" с активна позиция - "специалисти по всички въпроси"! Нарочно се опитват да разделят обществото ни на "русофили" и "русофоби", като елегантно се заобикаля и изместват встрани темите на антиглобалистите, националисти, евроскептиците, противниците на разрушителната политика на САЩ и Израел и аналогичната външна безпринципна политика на ЕС, както и кои са истинските виновници за напрежението в международен мащаб и агресивна/милитаристична външна политика - глобалисти, световно задкулисие /тежка масонерия и "Комитетът 300"/ и банкерската мафия. А къде са "българофилите" тук да попитам и кой трябва да защитава българските национални интереси в тази сложна международна обстановка?!?

    През 21 век няма да има еднополюсен или двуполюсен геополитически модел; моделът в световната политика ще е многополюсен - това е ясно още от сега. Именно това ще и гаранция за стабилност и световен мир. В момента единствените гаранти за това са двата колоса Русия и Китай, които са лидери на БРИКС, ШОС, ЕИС и още около 50 държави гравитиращи около тях. За сега това са едиствените гаранти за световния мир. Ако те не бяха спирачката , то глобалистите ще заробят целия свят въвеждайки световна диктатура, ще чипират населението като говеда и ще унищожат /съгласно геноцидните им сатанински планове/ половината от населението, което им пречи или не е съгласно с тази сатанинска политика.
   САЩ и Англия са в безтегловност, както и гравитиращия около тях ЕС, Израел, Канада и някои др. Те са фалирали финансово, политически и идеологически и кризата е системна - на цялата прогнила Система. Идеологията на евроатлантизма ако въобще я има, това е враждебната, антихристиянска и разрушителна идеология на талмудизма, ционизма и юдеомасонството! Нещо, което и тотално зомбирания на запад средностатистически гражданин започва да разбира.         Шансът на ЕС е да се отдели от пагубната орбита на САЩ и да заиграе на международната сцена като самостоятелен геополитически играч, ако не иска да бъде въвлечен в поредната голяма война, която отново да се води на територията на Европа, а не в Северна Америка например...... Познати геноцидни и унищожителни схеми от Първата и Втората Световни войни, предизвикани от задкулисието. Човечеството би трябвало да си е извлякло съответните поуки от тези войни и кой печели от тях!.......



 image


Ето тук можете да почерпите сведения за някои методи на задкулисието по манипулиране и зомбиране на населението: www.scribd.com/doc/59518817/Estulin-Sekreti-Bildergberskogo-Kluba




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5074233
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930