Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2015 18:19 - Гърция - поредната жертва на световното задкулисие
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 6302 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 27.07.2015 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                    image


Гърция – поредната жертва на световното задкулисие

 

д-р Дориян В. Александров

„Онгъл”

 

   По повод икономическата криза в Гърция в средствата за масова дезинформация /медиите под контрол и т.нар. „свободни медии”/ се изляха тонове от лъжи, манипулации и помия, целящи да разцепват обществото, да провокират и да отклоняват вниманието от важните неща свързани с това което се случва. Когато някой много говори, обикновенно го прави за да скрие истината зад пороя от празни приказки. Какво скриха и не казаха „свободните и независими медии”?!  Първо, че кризата не е само в Гърция, а е всеобща /особено във отдавна фалиралите САЩ/; второ това не е само икономическа криза, а СИСТЕМНА КРИЗА – КРИЗА НА ЦЯЛАТА ПРОГНИЛА СИСТЕМА /банкова, политическа, идеологическа и финансова/. Криза на Системата; запомнете го добре!..... Тази система е прогнила, изчерпана, неработеща, аморална, вредна и порочна /тотално корумпирана и дискредитирана/ и застрашава живота на всички нас.  Това е системата и плана по който определени разрушителни сили /глобалисти, масони и синархисти/ тикат цялото човечество към тотално заробване, световна диктатура и унищожение, в това число и България. Това са последните конвулсии и издихания на т.нар. „Нов световен ред” и ерата на антихриста. Да не забравяме обаче народната мъдрост, която казва: „ЗМИЯТА НАЙ-МНОГО ХАПЕ И ПУСКА ОТРОВА КОГАТО УМИРА”!

   Глобалистката атака срещу суверенна Гърция не е случайна, това нещо се подготвя отдавна. Върхът на айсберга е финансовата криза и поетите задължения и кредити, но това е само инструмента за смачкване на една християнска и православна страна, унищожаване на духът на съпротива и обезличавана на нацията, превръщайки я в аморфна маса от лумпени. Целите на атаките са идеологически и политически, но също и чисто финансово материални както ще видим по-нататък. Задкулисието /”Комитет 300”, „Билдерберги”, Трилатерална комисия, Римски клуб, Комитет за международни отношения, Бнай-Брит и други от тежката масонерия/, което контролира МВФ, СБ и Европейската комисия са особено раздразнени от свободомислието на гърците и социалистическото правителство на Алексис Ципрас и решиха да ги накажат за назидание на останалите все още суверенни държави от ЕС и близката околност. На този етап съдбата на Ципрас е предрешена, но не могат да контролират гръцкия народ, който е на ръба на революцията и гражданската война. Да не забравяме, че безработицата сред младите хора в Гърция надхвърля 60%. Ако това нещо избухне, на задкулисието ще му се отвори доста работа с неприятни за тях последствия по всички направления. Дали пък 200-та американски танка "Абрамс" докарани тайно в България /разположени са в американските военни бази извън всякакъв контрол от страна на българските власти/ не са част от поредния сатанински план на задкулисието? На всичкото отгоре според последни данни екипажите им са сформирани от наемници, които не са от редовните части на американската армия, а са от някакви частни охранителни фирми?!........

   Още при началните симптоми за заробване и въвеждане на „компютърния концлагер” в ЕС в края на 20 век, гърците, насочвани от будните православни свещенници първи съзряха сатанинските знаци и манипулации с документите за самоличност. В Гърция гражданите възроптаха срещу наличието на магнитна лента в паспортите и личните им карти, която може да носи скрита информация /до 1000 страници/ за съответното лице, и чрез която може хората да бъдат шпионирани и да се увреждат техните интереси по всякакъв начин! Реакциите там по този повод и срещу тайните съглашения от “Шенген” бяха изключително остри и критични и имаше за какво. Още през 1994 г. бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър /сега част от “Тайното световно правителство”/ каза следното: “Гръцкият народ е трудно управляем и затова трябва да го поразим дълбоко в народностните му корени. Тогава може би ще се вразуми. Имам предвид да поразим езика, религията, духовното и историческото му наследство, така че да неутрализираме всяка възможност да се развива, да завладява, за да не ни досажда на Балканите, за да не ни досажда в Средиземноморието, Близкия изток; в целия този конфликтен регион с голямо стратегическо значение за нас и за политиката на САЩ”.

   Тези откровени злобни закани на Кисинджър говорят много за него и неговите ментори. Не трябва да забравяме, че той е деен член на „Комитет 300”, Трилатералната комисия и еврейската масонска ложа „Бнай Брит” /”Синове на Завета”/, наричани от патриотите в САЩ „Еврейското Гестапо”!..... Кисинджър на времето беше изобличен и като един от организаторите на убийството на италианския министър председател Алдо Моро /през 1978 г./, когото лично е заплашвал по телефона, за което свидетелства и съпругата на Алдо Моро при разследването и съдебния процес за отвличането и убийството му /направено по показен начин/. Този политически заговор приписван на „Червените бригади” така и не беше разкрит до край, подобно на убийството на американския президент Кенеди. Това е само един щрих от общата картина на нещата и „втория план на събитията”.

   В случая със заемите и фалита на Гърция не се споменават някои ключови неща, които хора и анализатори биха искали да знаят:

 

1.    1. Кои точно са кредиторите на Гърция освен МВФ и СБ?

2.      2. Кои правителства са теглили заемите, при какви условия и за какво?

3.     3. Какво се случва с тези 300 млд. евро дължими суми; как са се натрупали, колко са лихвите, какво от тях е усвоено реално и за какво, колко е откраднато, до каква степен са фалшифицирани документите и т.н. и т.н. – все важни детайли?!

4.     4. Какви ангажименти са поемали пред кредиторите продажните политици /по същество агенти на същите тези кредитори/?

5.     5. Тези кредити съгласувани ли са били с гръцкия парламент и широките народни маси или всичко е ставало скрито под масата?!

6.     6. Защо последните гръцки правителства от поне 7 години са укривали финансовия дефицит и реалната ситуация в страната?! Кой точно е виновен за това; кой е подавал фалшивата информация към държавните структури и ЕС?!

Ето и още няколко допълнителни неща за размисъл на по-будните анализатори:

1.     1. Гърция и България имат две от най-големите златни находища в Европа.

2.    2. Гърция има огромен търговски флот от около 2400 големи кораба и танкера /може би най-големия в света/, три големи корабостроителници и военен флот по-голям от този на Турция.

3.     3. Гърция е един от най-големите производители в Европа на маслини, зехтин, козе и овче сирене и има големи залежи и разработени находища от битум.

4.     4. Интересното геополитическо разположение на Гърция и топлите отношения на Гърция с Русия и Китай също са важен детайл от случващото се.

5.     5. Разбиването на православната ос Атина – Белград – Москва, където по някакъв начин участват България, Македония и Черна Гора. Идеята е да се набие ислямски клин на Балканите, като се генерира постоянно напрежение /Косово, "Велика Албания", Босна и отцепване на още територии от Сърбия, Македония, Гърция и България/ и задкулисните играчи да извличат полезни за тях дивиденти от това.

6.     6. Наскоро Китай /фирмата COSCO/ сключи договори с Гърция за ползване и експлоатация /за 30 години/ на три терминала на голямото пристанище в Пирея с цел краен важен търговски пункт на морския „Път на коприната” /врата към ЕС/, с възможности за приемане и обработка до 36 контейнера на час /до 2016 г. 6,2 млн. контейнера на година/. Така „китайската Пирея” ще конкурира пристанища като Хамбург, Антверпен и Ротердам.

7.     7. Съвсем наскоро край о. Кипър, на юг от о. Крит и най-вече в Егейско море са открити огромни находища на нефт и газ.......

При седма точка би трябвало да ви светне червена лампа кой точно има интерес Гърция да е слаба и фалирала държава /справка Ирак, Либия, Афганистан, Сирия/.  Честито на печелившите, но гръцкия народ все още не си е казал тежката дума!

 

АНТИПОД НА ЦИПРАС

 

Ясно,
Стига!
Разберете!
Демокрацията
ваша
е утопия
за мен.
Аз съм
сит,
обут
и пременен!
Нека някои
да са натясно ...
На други
хляб
да не им достига...
Разгласете!
Демокрацията
за тях
е днес
закрила.
Аз
си имам
дом,
кола
и вила
Да си кажиме
негласно
(гласното
е винаги
опасно!)
незаконно
всичко
се постига,
щом законът
законните
крадци
укрива!
Запомнете!
Демокрацията
за вас
е днес
месия.
Аз си цицам
от държавната
кесия.
Нека някъде
пожар
дими
ужасно ...
и народите
да късат
своите
вериги ... ...
Разтръбете!
Демокрацията
днес
за тях
е алилуя.
Аз
на всичко
и на всички -
Плюя!
Плюя!
Плюя!!!

превел:
Стефанос Серафис

 

Още анализи по темата: svetoven.pogled.info/balkani/news/66099/Gartsiya-shte-bade-razkostena-kato-nas



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. kanibal - Гърция е жертва на две неща - мързела ...
25.07.2015 08:57
Гърция е жертва на две неща - мързела на гръцките поданици и малоумието им да изберат да ги управляват едни палячовци от Сириза, които ги завлякоха на дъното.
цитирай
2. danailvdimitrov - абсолютно вярно
25.07.2015 12:27
акцентът тук е противостенето- сатанизъм/ Св.Православие.

Той ще продължи до края на света или по точно до възцаряването на антихриста като световен лидер и битката при Армагедон (т.е( 3-тата СВ).

В този конфликт Гърция и България, както и Сърбия имат ключова роля. Те са прът в колелата на онези които искат да задушат Русия -последната християнска империя. Тя е голям препъникамък. така че предстои разграбването и раздробяването на Гърция, отсичането на Южна България и предаването ий на Турция и накрая 8 Вселенски събор- масово отстъпление на правослантите църкви, потъването на Света гора-Атон и началото на войната.

Господ да ни дава сили да устоим!
цитирай
3. анонимен - Онгъла плаче на чужд гроб
25.07.2015 15:25
Стотици хиляди българи са били изклани, изнасилвани, ограбени, а селищата им опожарени от православна Гърция, същото стори и православна Сърбия под окуражителните възгласи на ПРАВОСЛАВНА Русия.

Факт - православните ни съседки Гърция и Сърбия са избили многократно повече българи след Балканските Войни отколкото Отоманската Империя през всичките тези 500 робски години.

Гърция, в която почти нямаше промишленост заграби стотици милиарди евро чрез външни заеми, а гръцките мързеливци получаваха по-големи пенсии отколкото хората от най-индустриализираните държави в света.

Парите са вложени в Гърция и изядени от гръцкото население, а сгега дойде време да се плаща сметката.

Какъв заговор виждаш докторе, май катаракта те е споходил или са ти пробутали очилца с погрешен диоптър от някой руски очен лекар?

Има решение за кризата - Гърция да си продава заграбените от българите земи, а това ще рече Тракия и Южна Македония. Българското правителство да и предложи държавни книжа (които ще последват примера на гръцкия външен дълг) и гръцката пасмина да си изрита чак в Полопонес. За съжаление Великите Сили са много благосклонни в отношението си към тези мързеливци и доказани масови убийци, поне в отношението им към българското население там.

survakaricus
цитирай
4. doktora757 - Сурвакарикус, зле си схванал не...
25.07.2015 17:43
Сурвакарикус, зле си схванал нещата! Ни най-малко не плача аз или съратниците ми на чужд гроб. Никога не съм хранел илюзии относно гърците или да съм им симпатизирам; като цяло не са ми баш любима нация и наистина са нанесли много вреди и злини на българите през вековете. Сега е дошло време да плащат за греховете си; на Атон обаче има свестни и духовни люде - опора на Православието; това е факт. Въпросите повдигнати около атаката срещу Гърция са принципни и важат в същата степен и за сигурността на България; става въпрос за националната ни сигурност, която е подложена на опастност. Трябва да сме абсолютно тъпи за да не реагираме адекватно на това което става около нас и около нашите граници и да не вземеме съответните предпазни мерки. Говоря не толкова за продажните ни политици и марионетки, колкото за народа ни и здравите сили които са останали в българската нация. Трябва да се сплотим пред тези опастности, които могат да досъсипят България. Надявам се така представената позиция да бъде разбрана правилно!
цитирай
5. анонимен - атака срещу гърция - къде я видя тази атака докторе?
26.07.2015 14:25
Гърция никога не е имала развита индустрия, а хитреците използуваха унеса на Западна Европа при създаването на "Европейски съюз", извикаха няколко световно известни консутантски фирми да фалшифицират икономическите им показатели и кандидатстваха за външни заеми и то в огромни размери.

Виновни са също и западните кредитори, които им отпуснаха заемите без никакво покритие и сега ще трябва да опрощават, защото мързеливата груцка пасмина ги изяде парите.

Мене ако питаш на Гърция трябва да се удари един голям шут в мръсното им мързеливо дупе. Това фиктивно правителство на комунистчето Ципрас е само за отлагане на време и те така заявиха: "Аа, нямаме намерение да излизаме от ЕС, ние сме тук за да преговаря (вечно)" - за съжаление от Запад отново искат да им дават пари бадева, както каза един германски политик - това не е първият заем на Гърция, това е втори, идва трети, ако продължават да им дават пари ще последва четвърти, пети и т.н.

Дойде време за банкрут, защото гърчетата са научени само да папкат, а сега като свършиха париците започнаха да се изнасят навънка защото в Гърция няма и какво да работят. Опасното явление което нлюдавам е че тези мързеиви тариката започнаха да се заселват по южната ни граница, а гърците са крайно неблагодарен народ.

Преди десетилетия когато фашистите в Гърция подгониха комунистичските им тарикати те пристигнаха и се заселиха в България. Досега една добра дума не съм чул от гърче за България, тази крадлива пасмина само плюе всичко що е българско.

Та кажи а Онгъла да си помиси, а не да проповядва про-руска пропаганда, защото когато е имало Онгъл е имало България, а тогава е нямало нито Русия нито пък православието което Вовка Путкин се опитва да използува като новата комунистическа религия.

Гърция - Вън от ЕС, а Русия демонтирана на многобройните и етнически компоненти. Замислете се вие от Онгъла къде са Велика българия и Волжска България, не редете сълзи и сополи с това мързеливо и крадливо племе на юг от южната ни граница.

survakaric
цитирай
6. doktora757 - Последния коментар го пускам с о...
27.07.2015 10:21
Последния коментар го пускам с особено мнение, тъй като не обичам цензурата и уважавам различните мнения, стига да не прекаляват с търпението ми и да са обективни. Ще кажа само , че на този етап единствения гарант за световния мир и равновесието в геополитически план са Русия и Китай, подкрепени от страните от ШОС, Евразийския съюз и БРИКС. Всичко друго е прогнило, дискредитирано и доказано неработещо и вредно за нас! ЕС трябва да си преразгледа основно и детайлно приоритетите, идеологията и политиката по отношение на Русия и да се отдели от пагубната орбита на САЩ и Англия, както и да игнорира напълно Израел, ако иска да не иска да потъне като тях - нещо което предстои и е неизбежно. Хората от ЕС трябва също така да се освободят незабавно от сатанинската хватка на глобалистите, банкерската мафия и масоните, които влекат Европа към пропаст, унищожение и разрушение!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5046340
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031