Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 09:35 - Еврейската доминация в ЕС започна с Антония Първанова
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1494 Коментари: 7 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2017 11:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Евродепутатката ни тогава и политик на годината на EURORDIS-2013, Антония Първанова е съоснователка на Европейския Еврейски Парламент (European Jewish Parliament)

image

 

Европейският еврейски парламент (EJP)

На 16-ти февруари 2012-та год. в сградата на Европейския парламент в Брюксел, се провежда първото заседание на избраните 120 членове, които представляват 47 страни. Те са били избрани от над 400 000 души от Източна, Централна и Западна Европа, които, забележете, гласували онлайн и показали безпрецедентен интерес в търсенето из целия континент за нова, свежа, актуална, прозрачна и демократично избрана организация в Европа.

Антония Първанова е член на първият по рода си Европейски еврейски парламент (EJP), описан като нов и иновативен форум за изразяване на мисли, вярвания и идеи, както и тревогите на европейските евреи.

Организацията, която инициира създаването на този парламент е Европейският еврейски съюз (EJU). Сред избраните членове са няколко добре известни водещи фигури на европейските евреи, като например Пиер Беснаину от Франция, Чефи Йосеф Камхи от Турция, Натан Гелбарт от Германия, Оливер Мисчон от Великобритания, Жоел Рибинфелт от Белгия, както и значителен брой млади нововъзникващи личности и лидери.

Антония Първанова, която е активен член на организацията Европейски приятели на Израел, е изнасяла доклади и е участвала нееднократно в работата на Американско-израелския конгрес, както и на Американско-израелския комитет по обществени въпроси. Това са били двете най-големи организации, които обсъждат проблемите на еврейската общност и обединяват евреите от цял свят, които ги подкрепят.

Във встъпителното си обръщение към учредителното заседание от името на Европейския парламент Антония Първанова приветства „историческото“ събрание, което тя каза, „ще отбележи бъдещето на евреите в Европа и извън нея. Членовете на парламента са хора с различен произход от различни еврейски общности. Техният общ знаменател е тяхната еврейска идентичност и страст за задълбочаване на еврейските интереси в международен мащаб, т.е. – ционизъм.

На тази среща тогава се подчерта анти-семитизма и легитимността на Израел, а също така насърчаването на еврейските ценности и отварянето към други общности сред тези предизвикателства. Идеята на Европейския еврейски парламент дойде директно от израелския бивш президент Шимон Перес, който прогнозира успеха на тази нова структура. Парламентът е със седалище в Брюксел, където ще се провеждат годишните редовни общи събрания.

Във встъпителното си обръщение към учредителното заседание от името на Европейския парламент Антония Първанова приветства "историческото" събрание, в което тя казва:

"... и ще отбележи бъдещето на евреите в Европа и извън нея."

image

И още:

Първанова на учредяването на Евро-еврейският парламент.

"Аз съм горда и за мен е чест да бъда пред всички вас днес. За първи път сме събрани тук представители на организации, представляващи повече от 3,5 млн. еврейски граждани на територията на нашия континент.",

заяви тя и продължи:

"За първи път в историята на европейските евреи, еврейския народ идва днес като един човек или по-точно трябва да кажа като едно събрание стоящо за една кауза. "

image

Първанова подчерта тогава, че новият установен Европейски еврейски парламент ще бъде

"... гласът представляващ овластяването на еврейската общност в Европа. Дебатите и дискусиите винаги са движещата сила в семейството и понякога ще има и различия в мненията, но съм убедена, че Европейският еврейски парламент ще бъде силен глас, който ще има положителен принос за европейското развитие. ",

завършва речта си с традиционна еврейска благословия.

Томер Орни, главен изпълнителен директор на Европейския еврейски съюз, организацията, която инициира създаването на новия парламент, заяви:

"Визията на Европейския еврейски парламент е вече реалност. Това е историческо събитие, тъй като новият парламент е основен крайъгълен камък за еврейското представителство в Европа. Ние сме дълбоко убедени, че парламентът ще бъде положителна сила за посрещане на променящите се условия и големите предизвикателства, пред които са изправени Европейските евреи." “

Членовете на парламента са хора с различен произход, които са от различни еврейски общности. Техният общ знаменател е тяхната еврейска идентичност и страст за задълбочаване на еврейските интереси в международен мащаб, т.е. – ционизъм.

На тази среща тогава се подчерта и анти-семитизма, и легитимността на Израел, а също така насърчаването на еврейските ценности и отварянето към други общности сред тези предизвикателства, като напр. циганските общности.

Иначе,

Идеята за Европейски еврейски парламент (EJP) дойде през 2010-та директно от израелския президент тогава - Шимон Перес, който почина през септември 2016-та.

EJP е със седалище в Брюксел, където се провеждат годишните им редовни общи събрания от 2012-та.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. djani - Знаех, че е от Аврамовото коляно, по-точно хазарското. Явно Тони Фарма...
29.01.2017 12:51
Освен представител на фармацевтичната мафия е и на европейските "еврейски граждани". Но първо тя е българска гражданка. Чий евродепутат е тогава? Каква защита на българските интереси, както се очаква би осъществила. Поредната марионетка на чужди интереси. Но, поне да си знаем стоката, за да не се заблуждаваме от лицемерната и визия.
цитирай
2. fascindoo - djani, така е, Аврамовото коляно у нас действа без грешка!
29.01.2017 21:10
djani написа:
Освен представител на фармацевтичната мафия е и на европейските "еврейски граждани". Но първо тя е българска гражданка. Чий евродепутат е тогава? Каква защита на българските интереси, както се очаква би осъществила. Поредната марионетка на чужди интереси. Но, поне да си знаем стоката, за да не се заблуждаваме от лицемерната и визия.


Лидерката на НДСВ Антония Първанова, позната в публичното пространство и с прякора "Тони Фарма", е взела 250 000 евро от мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев, за да лъска имиджа му и този на трезора му в тв предаване, обяви преди 4 г. разследващата журналистка Маргарита Михнева.
Това става на 18 май 2013-та, като първоначалната договорка била Василев да плати 350 000 евро. Според Михнева обаче той явно не е останал доволен от интервюто, защото дал само 250 000 евро. Те били предадени на ръка на организационния секретар на НДСВ и дясна ръка на Първанова Тодор Великов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6497887
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!