Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2018 01:59 - ..СТИГМИТЕ НА „БОСИЯ”- КАТО КЪРВАВА ПРИСЪДА ЗА ВЛАСТТА НА „ЯШАРИТЕ” В БЪЛГАРИЯ..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1905 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
..СТИГМИТЕ НА „БОСИЯ”- КАТО КЪРВАВА ПРИСЪДА ЗА ВЛАСТТА НА „ЯШАРИТЕ” В БЪЛГАРИЯ..!

  Присъствах на нещо Библейско и Покъртително! Започна се- в големия дъжд и в подгизналото ни множество(въпреки дъжда бяхме поне- 100 човека и повечето се познавахме- от години), в подлеза на Министерски съвет- там, беше солидарност и проява на признание за „битката със Злото’. Беше импровизиран и свикан, набързо, митинг, в подкрепа на гладната Стачка на Николай Колев-„Босия”- с подлрепа за Обвиненията, отправени от него- за съучастниество и организация, на престъпна схема и раздаване на шофьорски книжки на неграмотни роми- от Висш Служител в „Правителството на Бойко Яшаров-3” - Ивайло Московски(от „ВИС-2”) и много други извършени престъпления от него, в качеството му- на висш държавен служител, включително- и убийство по непредпазливост(поради шофиране на моторна шейна, в нетрезво състояние).

   Бойко Яшаров и Правителството отхвърлиха- Оставката на Московски, подадена, още през Месец Март 2018 г., защото- „Кабинетът „Борисов-3”..и без това, щял да си заминава- веднага, след края на Европресдедателството..” и затова- министрите И. Московски, Лиляна Павлова, Бисер Петков, Теменужка Петкова- щели да си отидат- с Оставката на Кабинета, през юли 2018 г., вероятно!

    Да, но- Кольо „Босият”, изпревари „Играта за мирното оттегляне” и хвърли съчки- в Огъня, за разпалването- на истинска радикална промяна. Завръщането на Борисов, след Оставката му, през 2013 г.- беше катастрофална грешка и част, от Олигархичните маневри- за пълната Реставрация на Яшарската (Живкова) династия – на власт, подготвяно, внимателно, цели- 20 години, от едни сериозни ченгесарски кръгове, осребрили скъпо това завръщане- с кражбата на няколко милиарда.. от бедните български данъкоплатци.

  За хората в България, обаче- остана, цената на това- пълната мизерията, недоимъка, бягството от страната и осакатяването на цели поколения- което доведе до всеобща деградация и пълен демграфски срив.От първите си три „Национални катастрофи” в 20-ти век, България е излизала, винаги- с по- голяма територия и с по-голямо население, но тази тенденция, рязко се промени и влоши с идването на Кабинетите „Борисов- 1,- 2,- 3”, след които, има отпадане- на около 3,500,000 души(?!)- от българското население, сравнено с  това, през- 1990 г. Това е безпрецедентен спад- в Европейската, най- нова, История и едно от- най- фаталните обезлюдявания- в цялата Световна История. Това е истинският „герб” на Управлението на ПП”ГЕРБ”, родовата партия, на Династията- Яшари.

   „Босият”, по своему- размъти, застоялата вода и започна нейната неистова смрад, която е на път да приключи цялото управление на Нечестивите Живкови „диадохи”. Провалът на Ивайло Московски ще катализира- противоречията в Правителството и противоречията- в самият ГЕРБ, защото и най-високите нива от активисти на тази Партия-не знаят, че и Ивайло Московски е коалиционен партньор в Управлението- като представител на едни мутренско- ченгесарско- ромски нарко- кланове, които са докарали- и самият Яшаров(Борисов)на власт в страната,  „пазейки-  задника му”- само за Кмета на Симитли.

   Лилето Павлова е явно- Яшарска „полу- сестра”, Бисер Петков е рудиментът на „АБВ”- Гоцки, а Теменужка Петкова- е от Сектор „Енергетика” на Иван Йорданович Костов- Кременчугът. Тези смени на фигуранти, са „невъзможни”- за Бойко Яшаров, защото, те ще му отворят война– едновременно и с двете- Московски направления на Контрола над България- ..на „КГБ” и на „ГРУ”, а дори и Той, Бойко Яшаров, няма ресурс, да се бори- срещу  явните дадености- на Съветската окупация в страната, осъществявана, през последните, близо- 75 години!

  Провалът на Яшарските управления-през 1989 г.и 2018 г. е само, по една и съща причина- нарастване на „вноските” и „плащанията”- към закъсалата Москва, заради кризата, там, на които, явно- се крепи- и поддръжката за Династията- тук, въпреки катастрофите й. Затова, когато, в Москва няма пари и е в криза- си го изкарва- на България, винаги- двойно!

   „Босият” се надбягва- с времето и станах свидетел на друга покъртителна гледка- как, един Униатски Архиепископ(Хр.П.)- пожела да го посети в дома му-за да го убеждава, да се откаже от Стачката, като се върне– при семейството си и към живота си, от който видимо- „Босият”-бяга, след  20-и ден, на Стачката си! Това се бях опитал да правя и аз, както и част от другите, подкрепящи го- хора, от солидарност- и да увещаваме- Николай Колев, около 16-ия /17-ия ден на Протеста му, но- безуспешно! Искахме, дори- да поемем „щафетата” на Гладната му Стачка, като гладуваме по няколко дни, няколко различни души- но да се спаси- живота му- с чест, подкрепяйки Каузата!

Станах свидетел– на чудо! и още не мога, да обясня- как след кратък разговор- Архиепископът, в расото си, заряза увещанията- за спирането на Стачката, коленичи, поиска вода и кърпа- и изми ритуално и-  дори целуна(!)- краката на „Босия”.. А защо се..- ..раплакахме и  Тримата ли.., молейки се, на колене.., като- истински, Вярващи хора, защото- по умитите глезени и прасците, на Николай Колев-„Босия” имаше, вече- логичните  разкървявания и тежките белези- на предстоящ  „гладен край”- СТИГМИТЕ ПО КРАКАТА, НА САМОТО ХРИСТОВО СТРАДАНИЕ..!

..А Председателката Караянчева- от „ГЕРБ”,днес му изпрати- цял лекарски екип-до инвалидната количка, пред Парламента, за да проверяли - дали „Босия”- гладува наистина и не симулира..?!  Е НЯМА- ТАКАВА ДЪРЖАВА- ТОВА Е- ЯШАРСКА ДЪРЖАВА..!

АНАТЕМА НА НЕЧЕСТИВИТЕ ЯШАРИ И ТЕХНИТЕ САТАНИНСКИ СЛУГИ! НЕКА ГОСПОД- ВЪЗДАДЕ- ЦЯЛАТА СИ СПРАВЕДЛИВОСТ- НА ТЯХ И НА ТЕХНИТЕ- МОСКОВСКИТА- ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ!

  А ако вие искате да участвате във въздаването на правосъдие- време е, не да си пишем, във фейсбук и социалните, а да излезем пред Парламента– и да разгромим- тази Яшарска държава, която са ни усторили!

     Утре сме там в 08.30/05.07.2018 г.– пред Парламнета и нека сме зад Кольо „Босия”, зад- Майките на децата с увреждания, нека да  подкрепим и исканията на ГД „Боец”, на „Покана за доброволно изпълнение” и за битката им с „ЧСИ” и подкрепете и нас- от  ГС „Добродетелната дружина, осн. 1853 г.”- в нейната Кауза: Да Премахнем- Яшарското управление на България!

Нека бъдем солидарни и да подкрепим всичките Каузи-но да не си отидем, докато не изпълнят всичките от тях! ДА ОКУПИРАМЕ- ОКУПАЦИЯТА НА СТРАНАТА..!

Николай Гацев                                                                   „Босия- хауз”/ Яшария, София, 05.07.2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. 1997 - Не е убедително
05.07.2018 10:30
"Кольо „Босият”, изпревари „Играта за мирното оттегляне” и хвърли съчки- в Огъня, за разпалването- на истинска радикална промяна."

И в какво се състои тази "истинска радикална промяна"? И СДС щеше да прави промяна в армията- унищожи я, в икономиката- продаде я, в селското стопанство- чакаме помощи.
Кои са позитивните позиции? Кои са първите действия? "Да се свали ГЕРБ, пък ще видим". Я по- добре "Имаме следните идеи за действие", пък да видим кое може и кое ще направим/ направите.
Пак искате да разтурите, преди да знаете какво ще правите. Неразумно постъпвате, пък и призовавате хора да ви следват в пътя на бесните прасета от евангелската притча.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759087
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031