Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2018 12:29 - Мистерията на 37-ми паралел…- повторение
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1367 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Мистерията на 37-ми паралел…

28.11.2015 Orion Категория, Мистерии 

image

http://zahariada.blog.bg/history/2017/06/27/misteriiata-na-37-mi-paralel.1553876

Повече от 25 години Чък Зъковски проучва различни феномени в САЩ. Той открива странна закономерност: Случаи на докладвани НЛО се наблюдават предимно на 37-ия паралел в САЩ... Но, онова, което той не знае е, че освен в САЩ, навсякъде по протежение на 37-ия паралел по света, случаите на видени и докладвани НЛО е с най-голям процент, отколкото в другите части на света.

imageЧък Зъковски не е случаен гражданин. Той е бивш заместник-шериф. Завършва полицейската академия. Започва да изследва паранормални събития, след като работи по няколко заплетени случая на странно и жестоко осакатяване на животни. При разследванията си установява, че няма човешко същество, способно на такава хирургическа точност, каквато се наблюдава при осакатяването на животни - страннен, почти канибалски акт, който става все популярен в последните години в САЩ. Убитите и осакатени с хирургическа точност животни са вече хиляди... В почти 90% от случаите, фермерите наблюдавали странни светлини в небето вечер, а сутринта се натъквали на осакатените си и мъртви добичета.

image

 

Поредно разследване на странно и жестоко осакатяване на животно, с хирургическа точност

Полицията започва масово разследване. Дългите и упорити проучвания, дават убедителни резултати. Първи Чък забелязва, че почти всички случаи се наблюдават по границата между Ню Мексико и Колорадо... Но, това е само началото. Бившият полицай, започва собствено разследване на странни - паранормални събития и в последствие установява, че всички тези случаи се наблюдават в протежение на 5000 километра, конкретно в границите на 37-ия паралел!

image

 

Странни - паранормални събития, се наблюдават в протежение на 5000 километра, конкретно в границите на 37-ия паралел

Интересното е, че освен показанията на местни жители, които се смятат за неубедителни свидетели, в архивите на полицията съществуват докладни записки на полицаи и органи на реда, в които са описани и докладвани случаи на НЛО наблюдения. В тях се описва външността, скоростта и поведението на непознатите летящи обекти. Голям процент от полицаите, докладвали подобни събития твърдят, че това не са земни летателни апарати. Причините, които те изтъкват са много, но част от тях са, удивителната скорост на НЛО машините, увисването на едно място в продължение на дълъг период от време, височината на летене, липсата на звук и други не конвенционални маневри, противопоставящи се на законите на физиката!

Чък Зъковски си задава много въпроси. Той започва да се съмнява, че всичко това е едно съвпадение. Дали този паранормален коридор, преминаващ през щатите, по целия 37-ми паралел, е централна линия? Поради тази причина, решава да включи свидетелските показания на бивши и настоящи полицейски служители. Той знае, че всички те биват обучавани да бъдат много добри очевидци, което изключва риска да не могат да разпознаят реални от инсценирани събития, както и земни от неидентифицирани летящи обекти.

image

На 5 януари, 2000г., в ранните часове на деня, четирима опитни полицаи виждат огромен НЛО да се носи в небето. Веднага, те докладват за слуая. И до днес, никой не е успял да разплете мистерията, около една от най-добре документираните срещи с НЛО, в новата американска история. Освен полицаите, изпратени на място да огледат обекта, разговора им с диспечера, с който те общуват през цялото време и чийто разговори се пазят записани в архивите и до днес, много независими агенции започват да съобщават, че също наблюдават странния феномен - огромен летателен апарат, голям колкото двуетажна къща, светещ основно в ослепителна бяла светлина, която от време на време променя цвета си... Обекта се характеризира с това, че е видимо огромен, има V образна форма и се движи по странен, необясним начин - ту твърде бавно, ту изключително бързо.

image

 

Снимката, предоставена от полицейски служител на Чък

Един от главните свидетели - бивш полицейски служител - ветеран съобщава, че освен всичко останало, той разполага и със снимки на мистериозния обект. Разбира се, изследователя на паранормални явления Чък Зъковски се среща и разговаря с него, като на срещата, получава и снимка от онази странна нощ, когато са били вдигнати на крак, 4 полицейски екипа и няколко военни бази. Ветеранът докладва, че НЛО-то ускорявало за секунда в светкавична скорост и се премествало на огромно разстояние за части от секундата, след което отново се връщало назад, в близост до точката, от която полицейските служители наблюдавали това зрелищно паранормално събитие. Способността на обекта да увисва и да ускорява за секунди, без звук, съвпада с описанието на други докладвани НЛО, забелязани по 37-ия паралел. Повечето свидетелски показания твърдят, че триъгълния обект, забелязан по 37-ия паралел е дълъг около 45 метра.

Също така, че НЛО-то достига от точка А до точка Б, само за секунди. Един от най-опитните авиационни инженери, с които Чък разговаря, казва открито, че до колкото му е известно, няма толкова големи и бързи военни летателни апарати, които да са способни да изминават за секунди, огромно разстояние и в същото време да увисват и да са беззвучни.

image

 

Зона 51 също се намира на 37-ми паралел! Снимка: Google Earth

Чък продължава да разследва и до днес, паранормалните явления, които и до днес се простират конкретно по 37-мия паралел, в търсене на истината - тайни военни разработки ли са НЛО, забелязани по протежение на 5000 километра по 37-ия паралел или действителни извънземни машини. По време на проучванията си, той достига до заключението, че не е изключено военните да са причината, НЛО феноменът на 37-ия паралел, да е реалност днес. Огромна част от американските военни бази, повечето от които забулени в тайни, се простират именно по протежение на прословутия вече 37-ми паралел. Най-известната на обществото военна база, която се намира на 37-ми паралел е Зона 51... А, знаете ли, че един от най-мистериозните и известни в света паркове Монюмънт Вали, също се намира на 37-ия паралел?!

image

 

Монюмънт Вали

Местността е разположена изцяло в рамките на индианския резерват Навадхо (Navajo Nation) на разделната линия между двата щата. Повечето от природните забележителности са концентрирани около градчето Гулдинг, която се намира на 250 км от най-близкия град Флагстаф в Аризона. Основано през 1923 г. това малко селце се променя от индианско тържище до модерен град, макар и малко в периферията на цивилизацията.

Освен известните и внушителни скали в района на Монюмънт Вали са разположени и няколко праисторически пещери, скални домове с красиви природни скални арки, в които може да се видят все още запазили се скални рисунки.

Особено запомняща е т.нар. Тотемна колона, която представлява скална пирамида, висока 91 метра, с ширина няколко метра.

Автор: Orion

 



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744535
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031