Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2020 10:43 - 01.02.2019 11:14 - Короната "не може да сгреши".
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 576 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

  потърсете..мее..))) 
01.02.2019 11:14 - Короната "не може да сгреши" Автор: eva666 Категория: Други   image
Прочетен: 795 Коментари: 12 Гласове:  6
  imageimage


  или, отново за  МОЯТА ЛЮБИМА БАБА ВИ..ЛИЗИ.

.image

КРАЛИЦАТА НА АНГЛИЯ ЕЛИЗАБЕТ II - ПРЯК ПОТОМЪК НА ПАТРИАРХА АВРААМ

На земята е създадена паразитна цивилизация, за която са характерни безброй тайни общества, тотална измама и зомбиране, постоянни заговори, убийства, локални конфликти и почти непрекъснати, кървави войни.
Как Англия контролира целия свят
Елизабет II е кралица на Великобритания, Австралия, Канада, Нова Зеландия, Антигуа и Барбудите, Бахамските острови, Барбадос, Белиз, Гренада, Папуа Нова Гвинея, Сент Винсент и Гренадин, Сент-Китси и Невис, Сент-Люис, Соломоновите острови, Тувалу и Ямайка.
Елизабет II е пряк потомък на патриарха Авраам. Тя оглавява "Държавата на Еврейския Завет" в Европа. Самата дума "Брит-Ания" от иврит се превежда като "Земята на Завета". В кората на британските крале има 112 камъка, които означават "12 Колена Израилеви". Скиптърът й е египетски: неговите цветове са червен, бял и син. В атрибутиката на кралицата присъства изображението на пчели - символа на властта в Египет. Ако кралската женска особа символизира пчелата майка, е ясно защо в Британия се е променила традицията вместо крале да управляват кралици.
От няколко века всичките основни нишки на контрол на световната власт водят до кралското семейство във Великобритания. Официално Великобритания е конституционна монархия. Ограничена, но:
Английската кралица има правото да обявява война, без законодателни ограничения и без обяснение за причините;

/следва...
 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fun1001 - http://eva666.blog.bg/drugi/2019/02/01/koronata-quot-ne-moje-da-sgreshi-quot.1644287
01.04.2020 10:45
01.02.2019 11:14 - Короната "не може да сгреши"
Автор: eva666 Категория: Други image
Прочетен: 795 Коментари: 12 Гласове: 6

ще го копирам отново..
защото, знаете,Винаги съм..актуална, и копирам Себе си..
просто, съм в час ))
цитирай
2. eva666 - ако,четете,и Д Айк, ги пише тези..
01.04.2020 10:59

"Окултни тайни"..
Света ,не е така прост..като повечето от нас/сорри..
/и никога,не е бил 'ясен' за 'масите"....мн кавички..мдаа..
търсете, ощее )
цитирай
3. fun1001 - + Нито един човек в света не притежава толкова правомощия.
01.04.2020 11:02

Английската кралица има правото да уволнява правителството;
Английската кралица има правото да разпуска парламента;
Веднъж годишно тя се изказва пред парламента и озвучава своите искания за най-близкото време, фактически формулира политиката на държавата.
Във вътрешните работи правата на Короната са широки. Назначава министри, тайни съветници, членове на изпълнителни органи и други длъжностни лица. Монархът е шеф на въоръжените сили - на британската армия, флота, кралските ВВС и разузнаването. Прерогатив на Суверена е да обявява война, да сключва мир, да насочва военните действия. Прерогативите на кралицата засягат и външните работи: обсъжда условията и ратифицира договори, съюзи, международни съглашения; няма нужда от парламентарни решения. Суверенът също акредитира британските висши комисари и посланици, приема чужди дипломати. Суверенът е почитан като източник на справедливост и назначава съдиите по всичките видове дела.
Общият закон гласи, че Короната "не може да сгреши"; монархът не може да бъде съден за криминални престъпления.
Фактически кралицата контролира всичките разклонения на властта - законодателна, изпълнителна и съдебна. И накрая монархът е върховен управител на англиканската църква и може да назначава епископите и архиепископите, т.е. тя е шеф не само на светската, но и духовната власт, каквото не съществува нищо в света, дори в Иран.
Нито един човек в света не притежава толкова правомощия.
цитирай
4. saankii - ...опасна е Бабка/ дали е..жива)))
01.04.2020 11:55
+++

Вътрешната почти абсолютна власт е недостатъчна за кралицата. Като не се смятат десетките страни от Британската общност, които формално са независими; в 16-те страни британската кралица официално се смята за държавен глава и на нея й представят назначаваните от кралицата генерал-губернатори. В Канада кралицата на всеки две години ходи на "приятелско посещение", което всъщност е инспекция. Генерал-губернаторът уверява кралицата в своята лоялност, отчита се за текущото положение на нещата и изслушва инструкции за близкото бъдеще. Ако нещо не устройва кралицата, тя го уволнява и назначава нов.
В случай на необходимост кралицата проявява цялата пълнота на властта си. През 80-те години тя лишила Маргарет Тачър от информацията, която постъпва от службата Ми-6. Тя самолично въвела войски в районите, обхванати от миньорските вълнения. Кралицата взела решението за изпращането на войски в Ирак.
цитирай
5. fun1001 - а, ТОВА е, специалноо за колегата..севт9../Американският..пастор )
01.04.2020 12:07
Не бива да се забравя, че именно британската корона се занимава с търговия с наркотици поне от два века.

Голяма част от търговията с наркотици и днес контролират британските служби. Американците нахлуха в Афганистан, защото талибаните обявиха война на опиума, унищожиха посевите от мак и съкратиха наркотрафика през своята територия десет пъти. Британците не можеха да загубят 40-50 милиарда долара от наркооборота и провокираха своите агенти на влияние в САЩ да нахлуят в страната.
Линдън Ларуш и редица други изследователи в пряк текст казват, че Администрацията на американския президент е препълнена с британски агенти на влияние, а тяхната дейност е насочена към унищожаването на САЩ, които се превръщат във фашистка държава, в пълно съответствие с британските фашистки доктрини. Нали помните, че фашистката идеология възникна на Острова?
В момента Британия разработва едновременно няколко направления, с които тя се надява да върне миналото си могъщество и да реализира проекта си за глобална английска монархия.
Съществува канал, чрез който британските елити въздействат върху американските. Тук специална роля има т.нар. Британско-американско общество, чиято роля ракрива политикът и изследовател Линдън Ларуш. Съществува цяла серия от организации, клубове и изследователски центрове, които пряко формират политиката на САЩ, които по същество са британски.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 1584646
Постинги: 1175
Коментари: 8883
Гласове: 1564
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930