Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2010 19:53 - Лекарка открива тайната на здравето, след като и дават два месеца живот
Автор: doktora757 Категория: Други   
Прочетен: 1865 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2010 19:53


Новина от категория Свободна зона Лекарка открива тайната на здравето, след като й дават два месеца живот Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-
image

PlovdivMedia - Лекарка открива тайната на здравето, след като й дават два месеца живот

Д-р Татяна Николова има стаж като лекар 26 години. Първата й специалност е педиатрия, която практикува десет години в Бърза помощ в Плевен. След това завършва различни курсове по алтернативна и традиционна медицина. Преди 7 години започва да лекува пациентите си с нетрадиционни методи, които комбинира с холистичния подход. Работи и с много възрастни. При нея идват повече хора с тежки заболявания.
Дарина БОГДАНОВА
Д-р Николова боледувала много още от дете. Страдала от гнойни ангини, от тях направила
артрити, после си докарала язви - на стомаха и на дванадесетопръстника. И така прибавяла нови заболявания към списъка. Мислела си, че като е станала лекарка, ще открие тайната на здравето, но не се получило. Вместо това ставала все по-болна. Страдала от стенокардия, направила микроинфаркт, а преди 8 години получила автоимунен тиреоидит Хашимото - забавена функция на щитовидната жлеза, разказа историята си тя. Състоянието й било толкова сериозно, че лекуващият лекар назначил операция. Разсъждавайки обаче, д-р Николова стигнала до извода, че ако й отстраняват вътрешни органи един след друг, едва ли ще оздравее.
Започнала да се пита защо практикува професията лекар, като е безсилна в много случаи. "Ние никого не сме излекували от хипертония, например. Ние само стабилизираме - каква хубава лъжовна дума. Непрекъснато лъжем. Кого лъжем всъщност?", питала се тя. И отказала радикалната интервенция. Започнала да издирва всякаква информация, която да й помогне да оздравее. Пробвала различни методи на лечение, включително и гладолечение.
"Големият проблем на хората е, че те не пият вода. А остаряването е загуба на водата и окисляването на организма", заяви д-р Николова. Чешмяната вода съдържала много остатъчни йони на хлора, както и тежки метали. Тя се вкиселявала в нашите клетки, а в кисела среда виреели вируси, бактерии, туморни клетки. Лекторката разказа за интересен експеримент на френски професор, който държал сърцето на пиле в разтвор, в който подавал микроелементи, аминокиселини, витамини и т. н. Всеки ден той сменял този разтвор и сърцето съществувало 30 години. А в природата кокошката живеела до 2 години. Изводът е, че нашите клетки имат нужда от вода, и то качествена, която се усвоява. Д-р Николова поясни, че човешкият организъм трябва да има pH 8,3. И само в стомашната камера средата да е кисела, тъй като там се произвежда солна киселина. Но ако с лакмус измерим слюнката или урината си, тя ще е 6, увери тя. Кръвта в норма имала pH 7, 43, неутралната е 7. При 7 човек бил в кома, а при 6, 8 настъпвала смърт. "Представете си, че "Кока-Кола" е +2, а животът при тази стойност е невъзможен. Хората, които пият тази напитка, веднага стриват лигавицата на своя стомах. Бизнесмените са страшно хитри, те слагат всякакви примамки, за да излъжат нашите сетивни органи. Човешкият организъм е създаден така, че винаги търси удоволствия, стимуланти, енергия. Но тази енергия хората я търсят погрешно. Какво прави "Кока- Кола", както и другите газирани напитки? Тя има вещество, което създава зависимост", шокира част от аудиторията д-р Николова.
Тя сподели и сензационната новина за много от слушателите, че водата в човешкия организъм е в четвъртото си агрегатно състояние - гелообразно. В него тя е в структурирана форма и има вид на снежинка. Японският учен Масару Емото открил, че водата в нормалното си състояние е структурирана, а тази, която тече по нашите чешми е с деформирана кристална решетка и следоветелно не може да отговори на нуждите на организима. Японецът и екип от световни учени установили това свойство на водата като изследвали различни планински извори по света. Професорът прави различни експерименти с живителната течност - въздейства й с музика, с молитви, с написано слово върху бутилка и т. н. Интересните си открития той разказва в книгата "Тайните послания на водата". На 17 юли тази година в 11 ч. и 11 минути по Гринуич в цял свят се отправила молитва за здраве, мир и благоденствие върху водата на планетата. В предварително уреченото време професорът кацнал с хеликоптер на Седемте рилски езера, тъй като мястото било най-подходящо за център на събитието.
тя.

"В София аз имам много пациенти, които са бизнесмени, разказва лечителката. - Единият от тях внася ароматизатор и оцветител за ръж. Ръж в
България няма, защото климатът не е подходящ. И вие консумирате боя и ароматизатор оцветител, набухватели, подобрители и т. н., а тази химия не се разгражда и се натрупва като шлаки. Във всички сухи супи има Е-та, има глутамат. Глутаматът е най-големият наркотик - в каквото и да го сложите, ще го изядете. Имаме нужда от сол, но не в това количество, в което хората я поглъщат", алармира по време на лекцията д-р Николова. Тя сподели, че от Франция бизнесмени внасяли пълнител за салам. Той представлявал прах, който се разбърквал с боя и аромати. Добавяли се кожа и сланина, като от 5 кг обрезки се получавали 35 кг салам. Това била статистиката, която лекарката научила от въпросните бизнесмени. При тези обстоятелства те самите не употребявали продукцията на своите колбасни фабрики. Хората ядат различни измамни храни, които имат аромат на нещо, или цвят на нещо, но това нещо го няма там. "Поглъщаме какво ли не, нямаме време да седнем да хапнем с любимите хора и да пообщуваме. Телевизорите са в кухните, хората ги гледат и през това време ядат нещо. Това нещо като попадне в стомаха ви, набъбва и рецепторите казват: "Има храна". Мозъкът се успокоява и започва да разгражда. Но след малко се оказва, че там няма аминокиселини, няма витамини, минерали, от които се състои нашата клетка. А тя не разбира от овкусители и подобрители, иска си 28 аминокиселини. Но тях ги няма. И вие пак сте гладни. И това се превръща в омагьосан кръг. Гладни и дебели, болни, уморени. Това е истината", обясни д-р Николова./BG Север, със съкращение
Публикувана на
28 Юли 2010 година





Тагове:   месеца,   открива,   дават,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5046542
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031