Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2022 11:29 - Наглостта на гейнасралчето Смрадев, да защитава нааканите си министри няма край. 25-11-2022
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 1183 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Наглостта на гейнасралчето Смрадев, да защитава нааканите си министри няма край. 25-11-2022

Вонящият на зелени непрани чорапи и потна фатмашка фуражка гейнасрал Гуменчо смРадев, защитава некадърните си служебни министри , и мърлячите и каналджиите от МВР , като сутеньор евтините си тротоарни проститутки на забутана квартална уличка за 3 лева минета.

Вчера 24-11-2022 година, пенсионираният шофьор на фърчолет и самоопределил се за натовски гейнасрал оФцифер фатмака с глава на ‚АскЮвски каунь от харманлийското село Славяново и с вонящи непрани зелени чорапи Гуменчо смРадев, се изврещя като коза, от дупката си на системата „уста-черво-гъз“ пред медиите, че партиите не можели и нямали прави да искат остаквака на служебен министър!

Да си били направили правителство, и тогава да искали оставки!

И докато изпърдяваще тази просташка нагла лъжа, нито един журналаналблизт или медийен дупелизач на насраният смРадев задник, не се сети или по-точно не посмя да зададе постъпателно-втъквателното питане към смРадев, защо той маминият каунь лъже толкова нагло и мръснишки, че бил дал достатъчно време на партите да съставят правителство, след като ЛИЧНО ТОЙ смРАДЕВ, ОЩЕ НЕ Е ДАЛ ПЪРВИЯТ МАНДАТ НА ГЕРБ И ВЕЧЕ ПРИДВОРНИЯТ МУ БЛИЗАЧ Бочко Мочко Асфалтищарката, който се скъса последият месец ноември 2022 година да го хвали, колко добре си вършел работата...

Бочко Мочко Пръдлищарката да захвали смадев, ,когото години наред наричаше шофьор на самолет.

Той, смРадев се изврещя, че можел много бързо да проведе консултацийките за правителство, ама нещо ги бави , като той сам се изпрЪде, а и сам каза си каза веднага след изборите , цитирам дословно; Щ предоставя достатъчно време на партиите и народното събрание за съставяне на правителство! (край на цитата)

Абе смРадев, абе простако и фатмако зеленочорапест предател България, и вече изживяващ се като „велик гейнасрал“ натовски, ти харманлийски каунье, защо вече 2 (два) месеца не даваш мандата на ГЕРБ, ами управляваш с твоите фатмаци некадърни България, сереш върху нея като свиня болна от диария. (диарията при прасетата се получаваот преяждане, преханване)  

(без)Действията на смРадев обаче ни показват и доказват, че той няма никакво намерение да го прави това даване на мандатите за съставяне на правителство. Пупешиновата плешива глава държавна смРадева е задължен да връчи мандата, но конституционната процедура му позволява да бави процеса значително, а той се възползва от това задължително, но не се срамува от наглостта си да лъже, че бил дал много време на партиите , ама не си признава, че „тупа“ топката и бави нарочно даването на мандатите!

Ако не помните, преди да състави своят последен сегашен пореден служебен кабинетоминетен състав, претупа за 1 (една) седмица всички мандати, като даже прескочи две партии – ПП и БСП, само и само да си състави своето фатмашко кабинетче „Хунта Мара“ от зеленочорапести фатмаци и простакотъпаци.

Гнусняка смРадев постави политически рекорд по бавене на даване на мандат за последните ни 20 години...
Ами натовски гейнасрал, сър!
Слуга на чужди държави!

Гуменчооо, смРадеев, ти защо не дадеш мандатите на трите партийки да си съставят или откажат правителство, ами задържаш и спираш всичко, докато народа се гърчи от мизерия и бедност заради некадърното ти управление и нагли кражби на твоите фатмаци от твоята кохорта (както ги нарече)

Ако не знаеш, да ти светна лаМбата и да ти шибна един „офицерски“ шамар по угоеният ти като на свиня врат – на всеки предател наБългария му идва времето да си плати сметката!

И твоето ще дойде, гнусен предател и продажник на България!
Бъди сигурен!

25-11-2022
#ЮрийЛенев


https://eurocom.bg/new/radev-zastana-zad-demerdzhiev-da-si-napravyat-redovno-pravitelstvo-i-da-si-iskat-ostavki

смРадев и Бочко Мочко - два гей-насрала!
image
 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Ай кви сини чуства
25.11.2022 12:13
Партия синя
от бяс умре
бесът й - не!
цитирай
2. yuriylenev - krumbelosvet
25.11.2022 13:08
Това че си далтонист е ясно. Синьото е хубав цвят, но понеже не ме познаваш, веднага като една тъпа и нагла мощногъзобалдъреста врачанска конярка от село крушовица и като първосигнален сагмал решаваш, че съм син.... :-)
Забавно еда чета такива определения за себе си! :-)
Няма как да съм син, зелен кафяв иличервен, защото не понасям нито една партийка в кочината Булгарлайняндия, и поради това от раждането си до днес никога, ама никога не съм бил член на никаква партия (бях само чавдарче, пионерче и комсомолче, ведни години през '60 и '70 когато от мен нищо не зависеше, но партиен член не стахан , защото вече зависеше само от мен :-) А ти си пиши колко съм син :-) Не ми пречиш. По-важното е че твоето гейнасралче смРдев е гнусен продажник, два пъти избран от овчеглавотъпите гяури... Това е вече позорното - два пъти се дадоха на смРадев да ги опраска вгз.
Иначе казано -партийката червена на тъпите Ниновисти от злоба ще уре, но глупостта и не! :-) На следващите избори заради такива червени слепоци като теб ще станете три каруци избиратели, и ще гледате Всенродното ебание, откъм каналаналното му ухание... :-)
цитирай
3. krumbelosvet - Бе ти един ред не мож разуме
26.11.2022 08:05
НЕ СЪМ КЪЗУВАЛ, ДЕКА СИ СИН
Виж пак:
П А Р Т И Я синя
От бяс умре
Б Е С Ъ Т й не
Мерси, все пак, че си написал цел ферман с отбрани БЕСНИ прилагателни.
цитирай
4. yuriylenev - krumbelosvet
27.11.2022 06:03
За партиите сини, червени, зелени, жълти, кафяви, и всякакви народни, възрожденски, борчешки, хайдушки, плоски, на жените, на мъжете, на възходи и падения, на промени и застои, на еврогейове и педали, и всякакви такива продажни сагмали, ми е през средата на това намиращото се отпред вътре между двата ми предни джоба на панталона. :-)
Прилагалтените а ясни - идват ми отръка.. По-важното е , че на тези изброените партии, не им е през гъза за народа и България, и заради това няма как да съм привърженик на партиите...
цитирай
5. krumbelosvet - Само
28.11.2022 09:11
само на бесовете им си останал послушен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273029
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031