Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2022 22:59 - ПОЛОВИН КРЪГ ~ ПОСЛЕДНИ ДНИ ПРЕДИ ПЪРВАТА ВЪЛНА НА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6483 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

!!!!!!!!!!!!!
Скъпи любими земляни и звезди,
Планетата Тера наближава Първата вълна на възнесение. В следващото предаване ще обясним основната промяна на физическо ниво и ще дадем допълнителни инструкции за реда на събитията (в най-добрия случай), как да се подготвим правилно и преглед на показаното ми, което ще преживеем по време на елата св преход.
Това ще бъде Първата от Трите Мощни Вълни на Светлината, а Третата ще бъде Краят на Възнесението на Целия Колектив към Пета плътност.
Плътността е отделна Реалност, специален тон на акордеона.
Във всяка плътност има много измерения, които отразяват тази вибрация на вашето същество.
Вие сте в рамките на плътността,
Гледайки определено измерение,
кое е уникално за вашето моментно състояние на съзнанието,
Между всяка плътност има стени от светлина, предназначени да пазят силата и мъдростта от злонамерени същества.
Половете се разделят, докато говорим.
Това е спешен знак, че магнитосферата е слаба.
Наближава обръщането на пола.
В следващите седмици ще преживеем важността на Първите 144 000.
В зависимост от нивото ви на съзнание, ще има 16 линии за отваряне.
Това означава, че всички ще изпитваме различни възприятия от една и съща реалност.
Дни преди първото слънце,
Ще има точни инструкции как ще се развият нещата. Първо се уверете, че имате вода и лека храна винаги 3 до 7 дни и свещи / запалка. Силно е препоръчително да избягвате мъртва храна и токсични вещества няколко дни по-рано. Също така нека любовта си знае да не се страхува от изключване на тока
В момента, в който слънчева вълна докосне Земята, Земята ще влезе в електромагнитната нулева зона, спирайки собственото си върт
Ще бъдат 3 дни на мрак,
Без слънчева светлина, без интернет и без ток. През тези три дни планетата ще премине през процес на мутация. Скоростта на въртене на електрона на всички материи ще стигне до такова високо състояние, че веднага ще доведе до преустройство на атомната структура на материята. Въглеродна структура ще бъде атомно заредена в силициев диоксид, което ще даде изцяло нов вид реалност, с по-финна и по-малко плътна материя. Земята ще достигне четвъртата си вибрационна плътност. Много от нас инстинктивно ще изпаднат в дълбоко състояние на медитация, ще преживеем масово освобождаване на диметилтриптамин (DMT) от нашата епифизна жлеза за дълго време.
Това ще провокира Моменталното Вантилно Преживяване, от което ще възкръснем в Чиста Светлина.
Всеки ще има уникално изживяване. Времето сякаш спира, ще се възприема много по-дълго, отколкото е било.
Ще има страхотно препрограмиране на паметта.
Всички негативни спомени за болка и страдание ще бъдат запазени в универсалната записна клетка или Акаша, след което ще бъдат заличени и заменени само с положително възприятие за преди
За хората, които няма да изпаднат в дълбок сън, съветът е да затворят прозорците, да не се страхуват. Ще има прочистване на паразитни същества и тъй като воалът ще бъде разпадан, ще видим тъмни духове с просто око. Поради тази причина, дни преди това, трябва да обградите къщата си с морска сол и да използвате всякакви други средства, за да почистите околната си среда и да създадете
Повтаряме да не се страхуваме, тези духове ще са безобидни, защото ще изгорят под силно електрифицирани космически частици.
След 3. Днес Слънцето ще изгрее с нова светлина. В небето ще има Аурора, която буквално ще бъде от красота без дъх. В световен мащаб ще има система за аварийно излъчване. Белият Алианс ще бъде отвлечен от Планетарната комуникационна система и излъчване
3k8 часа Страшен съд в продължение на много дни, разкривайки цялата истина, която светът знае.
Казано е, че за три дни 144 000 са-Творци от престола ще бъдат отведени на кораба майка Йерусалим, те ще бъдат първите, които ще се примирят с техния Христос над тях.
Тези 3 дни на лодката ще се чувстват като преди 3 години, дори и да си е мислела, че са само 3 дни. Те ще бъдат научени да използват силата си за най-висшето благо от всички. В дните след 3 дни тъмнина Звездният флот на Алианса ще се покаже публично пред света и ще започне да излъчва посланието за любов и скрито знание на огромния екран.
Те ще разкрият всички тайни и ще обяснят, че Земята се превръща в мултигактическа планета.
През следващите месеци скрити напреднали/отчуждаеми технологии ще бъдат дадени на обществото, за да има своите права.
Безплатна енергия, антигравитационни кораби и много други. Квантовата финансова система ще бъде активирана и на хората ще бъде позволено да ходят свободно навсякъде по Земята. Вътрешната Земя ще стане достъпна и за тези, които са енергийно съвместими с преживяването.
Животът ще се превърне в чисто блаженство,
Една креативна история за безкрайните възможности. Ще ви бъде предложено да създадете всичко, за което мечтаете, в съответствие със Закона за свободната воля.
Следващата вълна на възнесение вероятно ще последва до няколко месеца. Този път над 2 до 3 милиарда Starseeds и Stray Seeds ще се издигнат до петото измерение.
Последните вълни ще се появят между 2025 г. През 2030 г. и това ще е последен шанс преди пълното сравнение на Земята с 4. Плътност на 5. плътност.
В този момент всички души, които не са постигнали необходимото развитие, ще бъдат разкорпорирани и прерадени на други планети според собствените си нужди на душата.
За да не нарушаваме свободната си воля, много детайли са непредсказуеми,
Необходим е много личен избор, за да се завърши реда на събитията.
Знайте, че времето зависи най-вече от всички нас. Вие сте създателите,
имаш избор,
За мен е чест да споделя тази Приказна опашка
с всички вас,
Заедно се изправяме,
И уважавайте светия империализъм на живота,
"Нека бъде светлина!
Нека има любов!!
Нека има живот!! ""
Обичаме те толкова много!
Нова Макскс 💙



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657803
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031