Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2010 08:36 - Бойко Борисов пред стената на плача!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 15886 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 26.05.2012 15:58


image

www.trud.bg/Article.asp

www.afera.bg/index.php

frognews.bg/news_18893/Izrael_ni_zabarka_s_Al_Kaida_Borisov_iziasniava_klevetata/

frognews.bg/news_14637/Lov_na_Veshtitsi/


"Да се облекчат процедурите за връщане на българското гражданство на живеещи в Израел наши преселници. Това обещание даде премиерът на среща с българската общност в Тел Авив в понеделник вечерта. На нея се събраха десетки наши сънародници, дошли с умиление, за да видят родната делегация........Българската общност посрещна министър-предеседателя с изпълнение на националния химн" (в. "Телеграф", 13.01.2010 г.).
"Нашенци от Тел Авив: Над 600 души, главно от т.нар. стара емиграция, се събраха в концертна зала в Тел Авив, за да се срещнат с Борисов. Претъпканата зала срещна премиера с викове: "Бойко, Бойко!" Емигрантския хор "Цадиков" изпя химните на България и Израел. Представител на общността помоли да бъде дадено българско гражданство на всички родени в Израел потомци на емигранти. "Сега процедурата ни отнема около 4 години. Плащаме хиляди шекели, за да си придвижваме документите", рече ораторът. Борисов отвърна, че е съкратил два пъти процедурата....." (в. "Труд, 13.01.2010 г.)

Просто се чудя как да го коментирам това, което е отвратителна платена медийна манипулация. Първо никакви "нашенци" или "българска общност" няма в Израел; става въпрос за потомци на изселили се в Израел през 1948 г. евреи от България. Въпросните "нашенци" са родени в Израел, а родителите и прародителите им доброволно са се отказали от българско гражданство в средата на миналия век и са приели Израелско такова. Съгласно юридическите казуси, те не могат автоматично да придобият българско гражданство, нито пък имат някакви специални заслуги за това. Напротив, има сериозни причини да не им се дава никакво българско гражданство, даже и временно.
Повечето от евреите емигирали от България са отявлени ционисти, интернационалисти и комунисти участвали в репресиите над българския народ след фаталната дата 09.09.1944 г, когато бяха избити над 140 000 души от интелигенцията, принесени в жертва на мракобесните палачи от Москва. На репресии пък бяха подложени над 250 000 души в лагери, затвори, изселвания и ТВО. Имената на тези "наши хора" от Израел (пък и някои останали тук) са засечени в съставите на т.нар. "Народен съд" и в репресивния апарат на БКП (бойните групи, КДС, МВР, в съда, военното разузнаване и др.). Много от тях са действали като партизани и терористи и преди това, а след заминаването си в Израел са продължили с практиката на терора над местните палестници, прилагайки същото етническо прочистване и грабеж, поддържани от външни сили (САЩ и Англия). Тези евреи и техните потомци въобще не са желани в България и нямат място тук! Не искаме България да се превръща във втора Палестина! Факт е обаче, че през последните години редица израелски филми и еврейски такива от други страни целенасочено се настаняват и окопават в България, изкупуват жилища, земя и се опитват да влияят на българската политика в ущърб на националните ни интереси. Факт е, че някои от тези хора, формации, ложи, фондации, купени от тях политици и всевъзможни паразитни организации правят всичко възможно младите хора да емигрират от страната и България да се обезлюди, ставайки лестна плячка за нечии апетити.......
Премиерът, вместо да им прави раболепни метани, по-добре да улесни даването на българско гражданство на желаещите хиляди етнически българи от диаспората от Македония, Сърбия, Молдова, Украйна, Гърция, Казахстан и др., които са дискриминирани от българските власти тук и чакат с години за българско гражданство (в момента има такива над 60 000 молби!). Тези хора наистина искат да живеят и работят в България (а не да я експлоатират като юдеите) и то най-вече като фермери, от което нацията ще се освежи, а България като цяло ще спечели от това и икономически! Дори "Герб" да не направи тази крачка (а съдейки от действията им най-вероятно ще е така), следващите правителства ще го направят, а позорът ще остане за Б.Б.&Co! Това е повече от сигурно......
Тук искам дебело да подчертая, че изразявам не само личното си мнение по този въпрос, но също и това на редица патриотични формации и организации, с които имаме диалог и контакти, такива като: БНРП, "Българска Орда - 1938", неформалния кръг "Онгъл", "Саракт", Национално сдружение "Гражданско общество в България", "България без граници", Български Национален Съюз (БНС), "Гвардия", Съюз на Българските Национални Легиони (СБНЛ), Съвет на патриотичните организаци в България /СПОБ/, "Воини на Тангра", "Целокупна България", Отечествена партия на Труда, симпатизанти на "Атака", ВМРО, граждански сдружения и др., съставляващи истинска извънпарламентарна опозиция, както и онези 60% избиратели, които не гласуваха на изборите в знак на протест срещу управляващите плужеци и национални предатели!....




Гласувай:
5



1. doktora757 - Докато Б. Б. "плачеше" ...
15.01.2010 10:49
Докато Б.Б. "плачеше" на стената на плача; червените плужеци и тия от НДСВ му спретнаха интрижка с еврокомисарката Румяна Желева и така го хързулнаха, че сега наистина ще плаче! Б.Б. тепърва ще има да пие от горчивата чаша на отчаянието! Хората вече не го подкрепят въпреки, че свали от власт крадливата "триглава ламя"!
цитирай
2. анонимен - Хуманитарна помощ
15.01.2010 15:42
И още нещо, замисляли ли сте защо именно на България ни дават ресора "Хуманитарна помощ". Че гангстерската невеста Желева няма да е комисар, това е ясно, но със сигурност е запазен за "българин". Това също е част от пъзела. Именно българин трябва да предложи на бежанците от избомбения Израел да се заселят тук. Нали разбирате, че не върви някой друг да го предложи, не е демократично някак си. Ще има широка обяснителна кампания, какви ползи ще имаме и колко благодарни ще ни бъдат, че пак сме ги спасили. А после, после ще дойдат милионите от скитащото племе на Богобория, които така услужливо хаджи Бехар кани, заедно с военната им авиация и бетеерите. Кибуците, моловете и техните земи вече ще ги чакат, готови за нанасяне. След този момент, ако не им мине котка път ние българите ще сме безсилни за какъвто и да е отпор. Както Николай Хайтов казва "сами ще сме насапунисали въжето и ще сме ритнали бурето". Е, там милостиво който е останал ще го приемат да се разсели из Римската империя както сега става с палестинците.

С две думи - започне ли войната в залива, учете иврит или си стягайте багажа. Ако дотогава не направим това;
QUOTE
Мисля, че първом трябва да се справим с тях, да намалим, коефициента на подкрепа отвътре и да създадем атмосфера на нетърпимост.

"Дорде е мъничка змията, елате да се съберем. С крака да й строшим главата, свободни да се назовем".
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2725&st=30
цитирай
3. drsubev - drSubev
03.03.2010 14:18
Какво пък толкова -Цветелина е еврейка
цитирай
4. doktora757 - Да, Цветелина Бориславова е и от ...
23.03.2010 09:00
Да, Цветелина Бориславова е и от номенклатурно комунистическо семейство, баща и е бивш дипломат от тоталитарно време - половината и живот е преминал в чужбина, в охолство и лукс! Сега и банка и дадоха.........)))))
цитирай
5. анонимен - BB
14.05.2010 19:35
Премиерът, вместо да им прави раболепни метани

Sorry, ama Premiera e tupanar. Po rozsdenie.
цитирай
6. doktora757 - Това не е нашия премиер - този обс...
06.06.2010 11:52
Това не е нашия премиер - този обслужва раболепно чужди интереси и е марионетка на конци!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5063869
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930