Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2010 22:11 - За вредата от ваксините
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 3621 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 23.04.2020 12:55


                   image

Масово пробуждане по света за вредите от ваксините 27.08.2010 г.

Индия прекрати имунизационните си планове – четири деца починали в рамките на минути, след като били ваксинирани. И четирите деца са отишли за ваксинация срещу морбили в Лукнов, Индия, след което някои от тях първоначално са припаднали, а други са “обърнали очи” и са получили гърчове. Всички те са били на възраст под две години, като най-малкото от тях – бебе само на шест месеца. Децата са починали, преди да получат спешна медицинска помощ.

Корейски политик предупреждава за страничните ефекти от противогрипните ваксини. Д-р Шим Дже-Чеол, който е депутат в южнокорейската управляваща партия, цитира изследванията на тамошния Център по контрол и превенция на заболяванията – официално са отченети 2593 случаи на странични ефекти само от ваксината “срещу” свински грип. По-леките симптоми са включвали треска, главоболие и алергични реакции, но са били регистрирани и 10 смъртни случая.

Европейският съюз кара своя медицинска агенция да разследва връзката между ваксините “срещу” свински грип и неврологичните поражения. Резкият скок в случите на нарколепсия и вероятната им връзка със свинската ваксина станаха причина за среща на представители на Европейската медицинска агенция, които трябва да дискутират ваксината Pandemrix като вероятен приничинител на повечето от внезапно появилите се неврологични заболявания.
 

                  image



Образовайте се.
Откажете токсичните ваксини.

Швеция започва открито разследване за неврологичните поражения, нанесени от Pandemrix. В сряда започна разследване срещу ваксината, произвеждана от британската фармацевтична компания GlaxoSmithKline, тъй като се подозира, че е предизвикала резкия скок в случаите на нарколепсия. В скандинавската страна има данни за деца на възраст 12-16 години, които веднага след ваксинацията са показали симптоми на нарколепсията, които са продължили два месеца след поставянето на инжекцията.

Финландски лекари са знаели за неврологичните поражения от ваксината Pandemrix, но месеци наред не са могли да оповестят притесненията си. Причината е, че за да излязят предупредителни материали в “сериозната преса”, трябва да мине достатъчно време, за да се потвърдят предположенията. Във Финландия също са отчетени случаи на наколепсия при деца и подрастващи. От една седмица програмите за ваксинация са прекратени до изясняване на ситуацията.

Ирландка съди фармафиотската компания GlaxoSmithKline заради скандалните опити с ваксини, извършвани през 1960-те и 1970-те години. Въпросната жена, тогава бебе, е била една от “опитните мишки”, а нейните родители не са били уведомени.

Световната здравепогазващата организация (СЗО) е организирала среща на водещи медицински експерти от различни страни в Югоизточна Азия, за да обсъждат хипотетична пандемия, която би довела до масови смъртни случаи и безредици в региона. Срещата се е провела в Камбоджа.

* * *

По всичко личи, че започва рекламната кампания за ваксините, които трябва да бъдат продадени в новия сезон, започващ от края на септември тази година. В клипа по-долу д-р Меркола и Барбара Лоу Фишър от Информационния център за ваксините говорят за новите низости, до които ще прибегне Световната здравепогазваща организация, за да уреди добрите продажби на ортаците си от фармафията.

Източник: www.ivanstamenov.com/2010/08/2131/  (там има и филм с интервю със специалисти по темата).

Наскоро известния филантроп и милиардер Бил Гейтс в едно свое интервю сподели или се изпусна, че съвременните ваксини били полезни за намаляване на броя на населението в света!.........Самият той агитира богати филантропи (или мизантропи; не знам всъщност как да ги наричам тия) да направят дарения, които да се използват в подобна насока!? Това е гадно само да си го помисли човек, но явно на някои от "архитектите" на новия световен ред това не само не им прави впечатление, но и с цинично откровение и липса на съвест и морал ни се заявява най-арогантно, че елегантно ще бъдат ликвидирани милиони хора, които според тях са малоценни. Това са абсолютни престъпници, а с престъпниците знаете как трябва да се постъпва, особенно ако са опасни и застрашават целия свят!.........)))))))



 image

                            image



                     image


blog.zepir.com/bg/blog/view/id/55/Vytreshen-chovek-pravi-shokirashti-razkritiia-za-vaksinite.html



Гласувай:
2



1. анонимен - Това се знае но хората са с промити ...
03.09.2010 11:19
Това се знае но хората са с промити мозъци и вярват сляпо на "лекарите"-търговски представители.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5064182
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930