Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2010 15:49 - Бърз преглед на печата и малък политически коментар - 1
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 6422 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 21.10.2010 11:56


Бърз преглед на печата и малък политически коментар - 1


д-р Дориян Александров

 
image

 

    Всеки Божи ден средствата за масова дезинформация (СМД) ни заливат с помия от вестниците и екрана и промиват мозъците на обикновенния човек, манипулирайки го най-безобразно и нагло! Има хора обаче в тази страна, които по никакъв начин не приемат поднесените „напудрени” и режисирани версии на медиите под контрол и имат свое виждане за „втория план на събитията”; аз съм един от тях. За това в блога периодически ще правя моя коментар на събитията случващи се в България и по света. Вярвам, че дори и да не приемете някои от тези виждания, при всички случаи няма да ви бъде скучно и ще бъдете принудени да си поразмърдате малко мозъка над проблемите, защото искаме или не те касаят всички нас! Чувал съм безличните изявления на разни либерални интелектуалци или страхливи полу-интелигенти, че те видите ли не се занимавали с политика. Може, НО ПОЛИТИКАТА ВСЕКИ ДЕН СЕ ЗАНИМАВА С ВАС И ВИ „ПРАЩА ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР” И ПО ДЯВОЛИТЕ!.......
   В България, а и в ЕС все още свободата на словото и печата е гарантирана от закона (Конституцията) и това е наше свещенно право, което отстояваме. Това от което истински се страхуват глобалистите (психо-фашистите, българофобите, „богоборците”, нихилистите и мизантропите) е хората да бъдат добре осведомени, защото информацията е и оръжие; оръжие което се обръща срещу тях!

 
                                                                * * * * *


Доц. Петя Шопова: Доган помогна Луканов да излезе от ареста

(в. „Труд”, 13.08.2010 г.)

 

   Това е много интересно сведение от първа ръка. Червената Шопова, която е бивша депутатка (от БСП и Евролевица) и зам. пр-л на 38-то Народно събрание знае какво говори. Тя е била също така адвокат по делата на покойния Андрей Луканов (застрелян от собствените си работодатели и агенти) и Ахмед Доган (Меди Доганов). Анализът на събитията показва ясно „топлата връзка” на Доган с комунистите – и преди и сега. Агентурното му минало в ДС е извън всякакво съмнение. Като адвокат, Шопова трябва да е наясно, че въпросния субект, който все още се води български гражданин е крайно време да бъде съден за престъпления срещу републиката, антибългарска и антидържавна дейност, създаване на етническо напрежение, финансови злоупотреби и други деяния. Същата работа и с еничарите от ДПС – там няма нито един етнически турчин, а само българи мюсюлмани и помаци, на които им се плаща за да се правят на „турци”.  Едно чисто антропологическо изследване веднага ще докаже това. Той и Доган не е нито турчин, нито българин, но това е друга тема. Българската нация винаги е страдала от национални предатели, ибрикчии и лакеи с робско мислене.  

 
                                                               * * * * *

 

Прокурор: Гей парадите са „показен разврат” (в. „Труд”, 13.08.2010 г.)

 

   След изявленията на пазарджишкия прокурор Стефан Янев (на базата на Наредбата на общината за обществения ред!) срещу педерасти, гейове, разголени онанисти, ексхибиционисти, травестити, лесбийки и други сбърканяци, които криейки се зад правата на „различните” и дискриминацията, фактически развращават младото поколение и обществото; се появиха съмнителни защитници на горните. Разни адвокатчета, омбудсмани и членове на разни гей организации, скочиха, че им посягали на правата да демонстрират публично педерстките си наклонности. Според тях в 21 век е много напредничаво и модерно да си педал, а обратните твърдения са назадничави. Те искали също така да се „разсеят митовете, че хомосексуализмът е болест”! Може и да не е болест, но е заразен със сигурност (каквото и да значи това), не случайно един куп педерасти си заминаха скоропостижно от този свят от СПИН. А какво да кажем за „гей парадите” в политиката, НС и Европарламента, ако се замислим и анализираме внимателно, те определено застрашават националната сигурност.  От историята и документите знаем някои неща за политици и деятели с отклонения като Ленин, Троцки, Зиновиев, Маркс и Енгелс и последствията за цели народи от това. Обществото ни се е произнесло вече по въпроса и е казало тежката си дума за сбърканяците и къде им е мястото. В заключение – педерастите са добре дошли на сцената да забавляват тълпата, но не и на политическата сцена и на важни държавни постове! Защо ли, защото тези хора са лабилни психически (някои и с психически отклонения и заболявания), лесно манипулируеми, неуравновесени, с опасни комплекси и зависимости и не могат да взимат важни решения! Това е по същата логика по която има ограничителен режим за издаване разрешителни за носене на оръжие или боравене със взривни вещества; издаване дипломи за лекари, пилоти или капитани на кораби – не може всеки да го прави, нали!

image

image

image



                                                                * * * * *

 

Леа Коен: Живея с болка и с късмет (в. „Труд”, 31.07.2010 г.)

 

      На цяла страница клакьорите от в. „Труд” разтеглят локуми за житие-битието на бившата депутатка от СДС и посланник в Швейцария Леа Коен. Същата заедно с Николай Камов са членове на скандално известната масонска ложа „Билделберги”. Живеела интересно на четири места: в Швейцария (където е омъжена за бивш кмет на Шо дьо Фон), България (където бил родния и дом), Ню Йорк (където живее синът и със семейството си) и в Испания (където била фамилната и вила). Типично интернационално и безотечествено като повечето екземпляри от „скитащото племе”, считащи се за „граждани на света” и живеещи най-вече на гърба и чрез експлоатация на другите хора. При това „синята комунистка” твърди, че не била богата; интересно какви ли са критериите за богатство на подобни хора-хамелеони, при положение, че повечето честни и трудолюбиви българи са в невъзможност да пътуват свободно в чужбина поради липса на средства!? Така беше и през тоталитарния период – и тогава и сега можеха да пътуват само „другарите” с награбените от народа пари. В статията нищо не се споменава за произхода и комунистическото семейство на бившата депутатка. За това, че баща и Пепо Менахем Коен е един от главорезите и палачите на българския народ след 09.09.1944 г.; член на съставите на т.нар. „Народeн съд”, а след това и началник на комунистическия концлагер „Росица”, край Севлиево! За това какви хора и български интелектуалци са били репресирани, измъчвани и унищожавани там, можете да прочетете тук: http://factor-bs.com/news-15089.html   Толкова за „сините комунисти” и лешоядите демократи мутирали тук и там като отровни гъби и тумори; въобразяващи си, че народната памет е къса!......)))))

 
                                                                   * * * * *

 

Йорг Хайдер крил 45 млн. Евро, и Кадафи бил „спонсор” (в. „Труд”, 02.08.2010 г.)

Садам платил $ 5 млн. на Хайдер за реклама (в. „Труд”, 09.08.2010 г.)

 

   И двата материала са подписани от кореспондента на „Труд” във Виена – Йорданка Вайс (типична ”българска фамилия”). Тази кампания и активно мероприятие са доста съмнителни (двете публикации ги дели една седмица). Внушенията са, че националисти като Йорг Хайдер (според клишето на глобалистите и ционистите - „крайно десен”) всъщност са корумпирани продажници и партиите им са захранвани с пари от разни диктатори и врагове на демокрацията; и в двата случая е забележително, че се цитират имената на арабски лидери (единия набързо обесен от американците и иракските им марионетки). Във втория материал в подзаглавието директно се казва: „Арабските диктатори пробивали чрез австрийския националист в Европа”.......
   В материалите няма нито дума за това кой и защо ликвидира чрез инсценирана катастрофа патриота Йорг Хайдер отстояващ националните интереси на Австрия, но за това пък сатанизирането и лепенето на етикети в стил „Гьобелсова пропаганда” и „Сталински заклеймявания на врага” са в пълна сила! Нескопосано и съшито с бели конци.

 
                                                                    * * * * *

 

Израелци фалираха с комплекс в Бистираца; Страдат СИБанк и фирма близка до Росен Плевнелиев (в. „Труд”, 16.06.2010 г.)

 

   Изключително много съчувстваме на евреите от инвеститора „Бистрица гардънс”(с акционери „Гардънс уърлдуайд холдингс”, регистрирана на Вирджинските острови и „Мовако” с управител и собственик Моше Ахирон) и компания. Строител на жилищния комплекс от затворен тип е „Линднер България” (естествено „България” фигурира там само за благозвучие). Този път мошетата сами се оплетоха в поредната антибългарска далавера. Съветът ни е всички тия съмнителни инвеститори и фирми да се изнасят моментално от България и да се махат оттук, където са крайно нежелани, въпреки напъните на Герберите да ги пробутват тук!!!

      
                                                                  * * * * *

 

Д-р Хаяти Дурмаз: Провокация е, ако питаме изселниците биха ли се върнали

(в. „24 часа”, 30.07.2010 г.)

 

   В подзаглавието: "В Турция има 8 млн. души, които наричат България родина, представете си, че 90 % от тях пожелаят да заживеят по местата на дедите си". Материалът е подписан от някоя си Нахиде Дениз; вероятно кореспондент на вестника в Истанбул. Коментира се дружеството „Бултюрк” създадено в Турция – Дружество за култура и в служба на българските турци; една от 60-те подобни организации на български изселници в Турция. Тази пантюркска организация сееща раздори и смут, проведе преди няколко месеца и анкетата-провокация да се върнели старите турски имена на българските градове, местности (от времето на Османската империя) и други подобни идиотщини в „стил братя Юзеирови”. Това е една отвратителна и гнусна турска провокация, насочена срещу сигурността на България. Ето защо Турция никога няма да стане член на ЕС, нито са желани там от нас; манталитета на тия хора е в средновековието, а ценностната им система няма нищо общо с общоевропейските ценности. ВМРО вече събра подписка от над 350 000 подписа за референдум срещу влизането на Турция в ЕС. Подписката не е била приета от председателя на НС – Цецка Цачева Данговска (ГЕРБ) с аргумента, че „това не било от компетенцията на Народното събрание”.......Ами след като не са компетентни по важните въпроси, нека НС се саморазпусне и да се свика Велико народно събрание, което да реши този и други въпроси! Повече за Цачева виж тук: analogii.blogspot.com/2008/12/blog-post_06.html

 
                                                                 * * * * *

 

Диана Тенчева. Населението на България като през 1956 г. (в. „Труд”, 23.08.2010 г.)

 

   „Населението на България се е стопило до 7,563 млн. души, приблизително колкото сме били през 1956 г. Разликата е, че днес средната продължителност на живота ни е по-голяма. За жените тя се е увеличила с 10 години до 77 г., а за мъжете – с 5 години до 65 г.”.  Тук съзирам много лъжи и „стъкмистика”, както сполучливо наричат статистиката у нас. Първо не се коментира къде са 2-та милиона български граждани, които по икономически и политически причини напуснаха България през последните 20 години!? За един период от 10-15 години в България са умрели преждевременно над 750 000 души в активна възраст. Това беше признато от бившата социална министърка Христина Христова (от НДСВ) по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски. Причина за това са целенасочения провеждан геноцид и етническо прочистване, прокарвани от правителствата на България в съответствие с престъпния план „Ран-Ът”, приет и утвърден от Андрей Луканов (застрелян по-късно за да се заметат следите). Планът е изготвен от специалисти на ЦРУ и други западни служби, с цел разчистване на жизнено пространство за други етноси (евреи, цигани и турчеещи се българи, наричани „турци”) и намаляване на българите в България до 5 млн. души. Като съпоставим с цифрите по-горе се вижда, че част от този пъклен план е осъществена! Остава да локализираме и определим поименно извършителите на това гнусно престъпление срещу човечеството и геноцид и да им се предявят обвинения пред международния трибунал (не е задължително да е този в Хага)! Тези престъпници трябва да бъдат преследвани по целия свят със същата настойчивост както бяха преследвани нацистките военнопрестъпници от Втората Световна война, защото животът на българите е също толкова ценен и уникален както и на другите народи!
   И още нещо, в началото на миналия век столетниците в България са били над 3000 души, а днес те са едва 428 души!




image




Тагове:   малък,


Гласувай:
3



1. анонимен - blagodarq, tova e newto interesno. ...
03.10.2010 20:09
blagodarq, tova e newto interesno.....
цитирай
2. анонимен - gIrZNfweTBUSwdJI
24.05.2011 01:18
Superior thinking deomsntrated above. Thanks!
цитирай
3. анонимен - MSzijYpFqQqM
24.05.2011 15:28
jrI1yg <a href="http://sfdbwbmmjiis.com/">sfdbwbmmjiis</a>
цитирай
4. анонимен - nsYvbhPuyqUktCTrlc
25.05.2011 18:03
sQ5Nuz , [url=http://fstwwdllhxnw.com/]fstwwdllhxnw[/url], [link=http://aesjvcjckzmn.com/]aesjvcjckzmn[/link], http://fhvdvyylxrso.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043381
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031