Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2010 19:32 - Глобалният егоизъм
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 13763 Коментари: 13 Гласове:
11

Последна промяна: 01.11.2010 12:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                image



ХОРАТА СА СТАНАЛИ АБСОЛЮТНИ ЕГОИСТИ И БЕЗГРЪБНАЧНИ; НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ АКО НЕ СМЕ ЕДИННИ, БЪЛГАРИЯ ПРОСТО ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА, КАКТО И ВСИЧКО ДУХОВНО И СВЯСТНО! В МОМЕНТА СЕ ВОДИ КОСМИЧЕСКА БИТКА МЕЖДУ СИЛИТЕ НА МРАКА И СВЕТЛИНАТА - ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!!!......)))))
ОЩЕ ЛЕВСКИ ГО Е КАЗАЛ НАВРЕМЕТО: "БЪЛГАРИНЪТ МНОГО ОБИЧА СВОБОДАТА И ПРАВДАТА, НО ИСКА НЯКОЙ ДА МУ ГИ ПОДНЕСЕ НА ТЕПСИЯ". НЕ СТАВА ТАКА, ТЕЗИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВОЮВАТ И ДА СЕ ПОЛОЖАТ ЛИЧНИ УСИЛИЯ И ЖЕРТВИ; ПО ДРУГ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ!





image



Тагове:   егоизъм,


Гласувай:
11



1. warrior - Абсолютно си прав
30.10.2010 20:33
Всичко, което казваш е точно така. Всеки мисли само за себе си, цялото общество се е овълчило и изпростяло до незнайни до сега нива. Всеки е готов да те стъпче по пътя си към по-висока с 2 лева заплата или някаква подобна елементарна "екстра" или просто, за да се подмаже на "шефа" - доста грозна и жалка картинка.
Космическата война е неоспорим факт и ние сме длъжни да се включим в нея с цялата силата на съзнанието си.
цитирай
2. liliyanaandreeva - Как ще се обединят българите...
30.10.2010 21:47
Аз предложих обединителна съвременна кауза,но никой не ме подкрепя.Мнозина я харесват,но ... до тук!
цитирай
3. lubomir33 - Реално
01.11.2010 10:45
Там е работата че никаква битка не се води. Просто "силите на злото" си правят каквото си искат докато ние мрънкаме по форумите:)
цитирай
4. dalida - Да, но има нещо много..
01.11.2010 12:22
Да. има и нещо много важно, но кой го вижда?
Безработицата и низостта,до която българинът е паднал,за да се моли за работа и за работа.
За това,хората емигрират, отиват си от гладна България. Тук унас има: хотели,които не работят, ресторанти,които не работят, администрации,които не работят- правят се че работят. Едната прехрана е изолирала човека от себеподобния. Едната прехрана е озлобила хората един срещу друг, вълк сред своите. Една е политиката, друга е истината!
На България сега,наложително й трябва - производствена,промишленост,която да работи и да осигури надежда за поколенията, една политика, която да осигури милиони свободни работни, добре платени места, за да спре миграцията в чужбина, да върне младежта у дома, да се успокоят хората и тогава може би ще се върне и задругата, приятелството, доброто у хората.
цитирай
5. doktora757 - Там е работата че никаква битка не се ...
01.11.2010 12:51
lubomir33 написа:
Там е работата че никаква битка не се води. Просто "силите на злото" си правят каквото си искат докато ние мрънкаме по форумите:)


Не е баш така, но по-добре виж онова, което е казал Левски по въпроса; написах го като добавка по-горе! Битка се води, а който не го вижда просто е сляп за нещата. Въпросът е да се определите къде сте - в тъмната или в светлата част!?
цитирай
6. lubomir33 - И аз това имах впредвид Едва ли ...
01.11.2010 14:29
И аз това имах впредвид
Едва ли някой сам ще се определи в тъмната част
цитирай
7. estirbg - Вижте това:
06.11.2010 18:13

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/11/06/bojiiat-pechat-garanciia-za-nasheto-spasenie.630625
цитирай
8. estirbg - И това:
06.11.2010 18:14
http://estirbg.blog.bg/history/2010/10/30/bojiiat-zakon-e-othvyrlen-i-oporochen-chovechestvoto-shte-by.627226
цитирай
9. анонимен - излезте от казана на Матрицата в Софийското поле и погледнете по-широко
13.02.2011 23:55
Всъщност никой не е против обединяването освен егоизма, его-комплекса у всеки, а това може да се избие, като се прозре в неотложността на космическите промени, които сега настъпват закономерно. Ще има една транс-мутация, и колкото повече хората я осъзнаят и проумеят защо е тя дадена като шанс за тях, толкова по-добре. Всяко друго говорене е просто отвличане на вниманието на хората и вкарването им в между особни борби, страхове и зацикляния. И богати и бедни, скоро ще бъдат петимни за процеса, коато сега неглижират - разширяване на съзнанието и очистване от наносите на егоизма. Просто не ще могат да издържат на високите честоти. За всичко това се говори в едни много лесно откриваеми в интернена диктовки на един академик руски, на име Леонид Маслов. В диктовките от 2010 година е казано доста за процеса, който предстои. Разбира се в този процес е много важно българите да участват като народ, като колективно съзнание. Пречките в България са чудовщини, това е ясно, но такъв е изпитът на всеки българин. Такава е самата Матрица в тази страна. Изпитът трябва да се вземе, няма как! Чрез разяснителна работа, мекота, бащинско отношение към брата и сестрата около вас, чрез взаимно разбиране. Не им завиждайте на богатите, и на тези, които сега вършат зло. Молете се за тях. Скоро ще им припари. Въпросът е как да информираме населението за тези процеси през следващите 2-3 години. Квантовият преход ще трае активно до 21 декември 2012, но после ще продължи - ще бъде всичко плавно. Ще има изчистване - ГЛОБАЛНО ПОЧИСТВАНЕ И както казват ВСЯКА ЖАБА В ГЬОЛА!
цитирай
10. анонимен - за кравицата и нивицата
17.02.2011 21:24
Моята кравица и моята нивица.Това е основното мото в територията ни.Не разбирайте,че искам да се върне ТКЗС-то,не.Питам се защо в толкова други държави нариода може организирано да се вдигне на бунт срещъ тиранията,а у нас се мълчи и робува.Според мен причината е страх и полиция,подигравки и селски тарикатлък."Ако един излезе и призове за съпротива,ще започнат да го питат какви облаги цели да поучи,знае ли,че това е противозаконно,закона това,закона онова.Народно събрание пълно с юристи-тарикати,расли в саксия и изтакани от тънки сметки и тарикатлък.Момчета и момочета на повикване за икономически облаги,чрез псевдоправни и псевдоюридически хватки и закони обслужващи определени комуноидни субекти.Народ без образование, и култура е обречен на гибел.Точно това успяха да продадат управниците през последните 20 години.Всичко се превърна в ръждясала скраб и пари,в бандитскомутренски убийства и страх,страх,страх.Страх от закони,страх от мутри,страх от общинари и имунитети.Чалгария,Абсурдистан,с безработна и обезверена младеж,със стотици хиляди декари пустееща земя,изобразявана като туалетна.Как и кой да се вдигне за съпротива,като младежта гледа как да се спаси от глада на запад,а успелите да се докопат до парите,бягат също там за да не ги питат тук от къде са ги взели.А за егоизма просто не ми се мисли.Само искам да запитам знае ли някой,защо Господ е пратил евреите да се скитат 40 години в пустинята.Само не ми казвайте,че е заради наказание,или да се покаят и пречистят.Ако някой знае,нека напише.
цитирай
11. doktora757 - Една година след като съм го написал ...
19.01.2012 22:12
Една година след като съм го написал и виждам вече някакви обнадеждаващи проблясъци в "тунела" - дано само не е влакът!........След протестите срещу шистовия газ в 15 големи града съм малко оптимист, че изграждането на истинско Гражданско общество в България е започнало! ))))))
цитирай
12. doktora757 - От 22 години България е "в п...
20.01.2012 14:41
От 22 години България е "в преход", който е добре планиран геноцид. България е предмет на особен план (това не е само плънът "Ран-Ът", но също и плановете "Мойсей"-2; "Талит"-4 и някои други) за унищожение, разработен и внедряван отвън с помоща на местни колаборационисти, българофоби, нихилисти и предатели, които даже и не са наясно с целите на плана. Втълпяването на вина и "непригодност" на българите и залепянето на "етикети" е също част от геноцидната схема с цел отслабване на съпротивителните сили на обществото и нагнетяване на психическо напрежение и страх! Вероятно сте чували за психотронни оръжия; е, те не са само някакви електромагнитни излъчватели - използват се и други методи ("социално инженерство", нерволигвистично програмиране, хипноза, психоатаки на подсъзнателно ниво, "25-я кадър" и т.н.)! В заключение: ГАДОВЕТЕ И ДУШМАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА УСПЕЯТ В ПЪКЛЕНОТО СИ ДЕЛО; ТОВА Е ПРЕДСКАЗАНО ОТ ПО-ЗНАЕЩИ, НО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ЗЛОТО И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ЕДИН МОЩЕН ЮМРУК! Тогава нищо не може да ни се изпречи насреща и нещо, което е много важно да се знае НАД БЪЛГАРИЯ БДЯТ ПО-ВИСШИ ОТ "ВЕЛИКИТЕ СИЛИ"!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5060118
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930