Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2011 15:44 - Завръщането на съдебните политически процеси в България
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 9339 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 16.07.2011 18:12


Завръщането на съдебните политически процеси в България

Новите политически процеси за разправа с дисиденти и опозиция; те погазват Конституция, демократични права, свободи  и правосъдие!

 

д-р Дориян В. Александров


image

Д-р Емил Антонов в предаване по телевизия "СКАТ".

image

 д-р Емил Антонов - кандидат за кмет на София от Българската Национално Радикална партия (БНРП).

На 25.01.2011 г. в СГС (Софийски Градски Съд) бе даден ход на съдебно наказателно дело НОХД № 5259/2010 г.; разглеждано от НО 35 състав със съдия Светла Букова  и прокурор от СГП срещу д-р Емил Евгениев Антонов. Обвинителния акт по сл.д. № 172/2008 г. по описа на Нсл. Сл., пр.пр. СГП № 13636/2007 г. е подписан от прокурорът Момчев (който не е благоволил да си напише и останалите имена върху документа!). Прокуратурата повдига обвинение по чл. 108 ал. 1 пр1 алт.1 и пр.2 НК (стара редакция на НК – ДВ бр. 92/27.09.2002 г. ); чл. 164 ал.1 пр.1 и 2 НК (стара редакция на НК – ДВ бр. 92/27.09.2002 г.). Цитирам по НК:

 

Чл. 108. (Доп. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм., бр. 99 от 1989 г., бр. 10 от 1993 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.

 

Престъпления против изповеданията

Чл. 164. (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) (1) Който проповядва омраза на религиозна основа чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин, се наказва с лишаване от свобода до четири години или с пробация, както и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева.

(2) Който оскверни, унищожи или повреди религиозен храм, молитвен дом, светилище или прилежаща към тях сграда, техни символи или надгробни паметници, се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация, както и с глоба от три хиляди до десет хиляди лева

 

Прокуратурата (забележете, че първо е сезирана Главна прокуратура на РБ!) е сезирана със жалба на лицата (които се явяват и свидетели по делото):

1. Емил Роберт Коен – „следовател” от Български Хелзински комитет и член на ръководството на еврейската организация „Шалом”.

2. Красимир Иванов Кънев – председател на Български Хелзински комитет.

Кой стои зад тези хора не е трудно да се досетим! Сега вече знаем, че в Българския Хелзински комитет – една неправителствена частна организация има „следователи” (нещо като държава в държавата) по почина на „Лига против клеветата” и „Бнай Брит” (наричани в САЩ „Еврейското Гестапо”), които очевидно се занимават не с декларираните си цели, а с нещо друго.

В обвинителния акт стоят и имената на 11 души експерти, по какво точно - не е ясно; същите така и не се появиха в съда......

Делото е заведено за авторството на книгата „Основи на национал-социализма”, ИК „Лаков Прес”, София, 2004 г. В тази книга, която е компилативно съчинение, д-р Емил Антонов изследва и обобщава антидемократични идеологии и тоталитарни режими производни на или свързани с комунизма, фашизма, ционизма и глобализма, като цитирайки известни автори и трудове прави ясен паралел между тях. Освен анализа на тези вредни, антихуманни, човеконенавистни и  престъпни идеологии, Антонов изследва и религиозната им и сектантска основа: атеизъм, юдаизъм, сатанизъм, окултизъм и други течения.
Д-р Емил Антонов е известен наш публицист и общественик, който пише книги и прави телевизионни предавания срещу антидемократичните идеологии и режими споменати по-горе, срещу организираната престъпност (престъпниците с „бели якички”) и криминогенния фактор от цигански, масонски и „богоборчески” (юдейско-хазарски) произход.  Неговите произведения са бич срещу престъпници от международен мащаб, извършващи военни престъпления, геноцид и престъпления срещу човечеството! Повече от очевидно е, че д-р Емил Антонов спада към онези прогресивни интелектуалци, които в Западна и Източна Европа оформиха едно цяло течение на исторически ревизионизъм, разобличавайки всички онези лъжи, манипулации и фалшификации на историята от Първата и Втората Световна война, доказвайки, че много от „фактите” на официалната история са манипулирани и не отговарят на истината. Тези смели хора имаха доблестта, волята и гражданската позиция да  посочат кои са истинските сили и лица стоящи зад чудовищните престъпления, довели до смъртта на над 52 милиона души! Емил Антонов е един от тях.
На процеса присъствуваха приятели, съратници, съпартийци и независими наблюдатели от различни десни партии и организации, които внимателно  ще следят хода на процеса. В съответните форуми , неказионни медии, блогове и социални мрежи темата вече се дискутира с огромен интерес. Скоро се очакват и съответните обществени реакции от Гражданското общество, неправителствени организации, свободни интелектуалци, независими разследващи журналисти и партийни структури. Нещата няма да останат скрити-покрити; съвсем не!

Д-р Антонов е автор също на книгите:

1. „Биографии на Сталин, Ленин, Бенито Мусолини, Христос, Мойсей”.

2. „Дневникът на един евреин” (за престъпниците-садисти от Октомврийската революция в Русия, 1917 г.).

3. „Тяхната борба – как евреите завладяха света”.

4. „Краят на света или Новият глобален ред на Третия Израел”.
5. "Ритуалните убийства на "избрания народ".
6. "Тайните на Юда".
7. "Как Моше (Мойсей) обра египтяните и избяга от Египет".
8. "Войната на расите, културите и антикултурите" и  др.

Обръщам внимание, че подобни дела по посочените членове не са водени от близо 20 години и са голяма рядкост. Тези членове от НК са толкова разтегливи и манипулативни, че дават възможност на прокурори и съдии да ги търкуват точно както дяволът чете „Евангелието”. По тях могат да осъдят практически всеки дръзнал да засяга посочените теми-табу за глобалисти, „богоборци” и държавни престъпници!.........

Преди 25-30 години, комунистическия тоталитарен режим използваше по подобен начин посочените членове на НК за разчистване на сметки с дисиденти и опозиция (главно сред интелектуалците), пращайки хората на сигурна смърт в затвори и комунистически концлагери, а често те бяха пращани там и без присъди! Така в периода 1944 - 1989 г. бяха репресирани около 300 000 души по почина на Сталинските концлагери ГУЛАГ в Сибир; нацистките и американските концлагери от времето на Втората Световна война, а непосредствено след 09.09.1944 г. бяха избити без съд и присъда 140 000 българи – цветът на нацията! Това е нещо, което ние никога не трябва да забравяме и срещу което трябва да се борим със всички сили да не се повтори под една друга форма, сега облечено с идеологията на глобализма, който е чиста проекция на фашизма, комунизма и ционизма, взети заедно и умножени на квадрат!.......

В хода на делото, нито свидетелите, нито прокурорът можаха да дефинират какво е това „фашизъм”, нито какво представлява символът „свастика” (и колко вида свастики има) .  Не направиха опит да се задълбочат в темата и да дефинират и комунизма; съдийката беше объркана от термини като „Синедрион”, „Тора”, „Талмуд” и т.н., които обаче са ключови за воденото дело.  Прокурорът (те по закон се сменят на всяко зъседание - една изключително порочна практика, целяща размиване на отговорността на обвинението) изтъкна, че "авторът на книгата не правел научен анализ на факти и цитати, а проявявал лично отношение", което според него е вече престъпление по споменатите членове от НК. Свидетелите използаваха някакви несъстоятелни термини като "антисемитски писания", "Холокост" и други такива, които са от компетенцията единствено на експертите; още повече че близо 2/3 от световното еврейство не са семити, а са хазарски евреи (ашкенази), които нямат нищо общо със библейските евреи (тези от Палестина) и сефарадите. Те дори говорят на различни езици и диалекти. После за кой Холокост се говори - православния (в Русия, Украйна и Източна Европа), българския, арменския, индианския или някой друг, предизвикан и запален от "богоборческото" племе?!? Не беше даден отговор на ключовият въпрос кой запали Втората Световна война, нито пък разбрахме от какво точно е обиден етническият евреин Коен?! Но пък ни стана ясно, че той „уважава свещенните за юдеите книги „Талмуд” и „Тора””, които според редица автори са дълбоко оскърбителни за християните  и другите хора; в тях се проповядва антидемократична, антихуманна и престъпна идеология с елементи на сатанизъм , мизантропия и расизъм. Не беше отговорено и на редица други въпроси, важни за правосъдието и широката публика.  Научихме също и важния факт, че Емил Коен "подарил  на главния прокурор" въпросната книга, която бе приложена като "доказателство" по делото. Присъстващите в залата още в началато бяха сплашени на висок глас от съдийката да не дъвчат дъвка и да не смущават процеса, защото имала право да ги глобява и изгонва от залата. Това беше казано специално за респект и да внуши на присъстващите "величието на Закона". Интересно е да попитаме обикновенните хора, както и наблюдаващите органи от ЕС какво точно мислят за нашата правосъдна система - сигурен съм, че ще има какво да анализираме!?!
Тук бих задал и въпроса как е възможно в демократична България да съществуват организации като „Съюз на ционистите в България”, „Бнай Брит” ("Синове на Завета"), „Шалом”, „Хабад”, някои опасни секти и масонски ложи, които очевидно застрашават сигурността на страната и спокойствието на гражданите?!? Защо главният прокурор мълчи по въпроса и не се самосезира, при положение, че ционизмът е осъден като антидемократична и опасна идеология от общото събрание на ООН още през 1975 г., а в много страни от ЕС сектите са забранени?!? Защо прокуратулата не се занимава с важните за страната въпроси и не преследва организираната престъпност, икономическите престъпления в огромни размери и убийствата на хора (някои представяни като самоубийства!) със същата настойчивост, с която преследва интелектуалци, дисиденти и писатели изпълнявайки политически поръчки?!?

След последните промени в НК, които криминализират оповеставянето на сексуална ориентация (гейове, педали, развратници, ексхибиционисти, педофили, содомити); имуществен статус и посочване на етническата принадлежност (което се определя като „дискриминация”), явно някой е решил, че свободата на словото гарантирана по Конституция и свободата на съвестта и свободната воля на гражданите трябва да бъдат изстръгнати и смачкани с „напълно законови средства” и да ни се натрапва насилствено една сбъркана ценностна система на дегенератите, глобалистите и сатанистите. Да, сега няма концлагери, но има затвори, където властимащите искат да изпращат политическите си противници: дисиденти, интелектуалци, опозиция, патриоти и националисти! Свидетели сме как безнаказано се избиват и осакатяват дисиденти и опозиция (последния фрапантен случай беше с проф. Янко Янков). Има медии под контрол и психотронни оръжия и методи, които да превръщат народа и нацията в безформена аморфна маса, лестна за управление и робски труд. Опитват се да ни мачкат по всякакъв начин погазвайки всякакви правила и налагане на зловредни закони ненавиждани от хората, което вече става непоносимо!

ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ПОЗВОЛИМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА В ИЗСТРАДАЛАТА НИ РОДИНА! ТРЯБВА ДА ОТСЕЧЕМ ПИПАЛАТА И ГЛАВАТА НА "ОКТОПОДА" СЕГА И СЪС ЗАКОНОВИ СРЕДСТВА – ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

 

              image

image
 
image

Ето и един интересен юридически анализ по темата, който може да бъде от полза на бъдещите автори ревизионисти, опоненти и критици: www.juen.bg/infospektur_anketi/vraj-rech.htm

И още, на вниманието на главния прокурор на РП (тази книга е официално издадена у нас): 
www.vbox7.com/play:dbf4e77c
Само да добавя, че цитираното е капка в морето. "Талмудът" в пълния си обем обхваща цели 17 дебели тома пълни с богохулни, антихристиянски, расистки, антидемократични и мизантропски писания! Повечето от нещата попадат автоматично под ударите на Закона - чл. 108 и чл. 164 от НК на Република България, същите ония членове за които претендират подалите жалбата!





Гласувай:
4



1. анонимен - Трябва му добър адвокат ?!
30.01.2011 14:19
Трябва му добър адвокат ?!
цитирай
2. doktora757 - Трябва му добър адвокат ?! Има ...
31.01.2011 13:47
анонимен написа:
Трябва му добър адвокат ?!


Има двама; надявам се да се справят както трябва!
цитирай
3. genadi2000 - “Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християните.”
05.02.2011 00:11
Какво пише в Талмуда за християните



Талмудът поддържа, че само евреите истински човешки същества, а езични­ците са “гоим”, които са на едно ниво с говедата и другите животни. Шокиращо наистина, но такъв е точният текст в откъси от различните книги на Талмуда:

Санхедрин (Съдилища) 59 a: “Да убиеш гой (езичник) е като да убиеш животно.”

Абода Зара (Идолопоклонство) 26 b:”Най-добрите от езич­ниците трябва да бъдат избити.”

Санхедрин 59 a: “Този гой, който надзърта в закона е виновен за смърт.”

Либре Давид 37: “Да се споделят нещо с гои относно нашата религия би било равнозначно да се убият всички евреи, ако гоите узнаят какво учиме за тях, те незабавно ще ни избият.”

Йебамот (Сестрите в Закона) 11 b: “Сексуалното сношение с малко момиче е разрешено, ако то е навършило три години.”

Санхедрин 105 аb: “Иисус е развратничил с глупаците си.”

Гитин (Книжка на разводите) 57а: “Иисус е в ада и е наказан да бъде варен във врящи изпражнения. Християните също.”

(Забележка: Силната омраза на евреите към Иисус Христос е ясно изразена в Талмуда, където той много силно възхвалява мъчението и разпъването на Иисус. Той добавя, че Христос е заслужил четири вида крайно жестока смърт. В Талмуда се каз­ва, че Иисус заслужава да бъде потопен до мишниците в изпраж­нения и тогава задушен, а в гърлото му да се излее го­рещо олово, за да изгорят Неговите черва, да се пребие с камъни или да се обезглави!)

Шабуот Хагахот (Клетви) 6 d: “Евреите могат да полагат лъжливи клетви, като използват увъртания при подбора на думите.”

Зохар 1, 160 а: “Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християните.”

Хилкхот Акум X, 1: “Не спасявай гоите, изпаднали в смърт­на опасност.”

Хилкхот Акум X, 1: “Не оказвай милост към гоите.”

Хошен Хамишпат 388, 15: “Ако се докаже, че някой е дал па­рите на израе­литяните на акум (звездопок­лонник), то най-благоразумно е той да бъде изчис­тен от лицето на зе­мята.”

Хошен Хам. 266, 1: “Евреинът трябва да задържи за себе си това, което е намерил и принадлежи на акум. Който върне изгубена собственост (на езичниците), греши против Закона като увеличава силата на нарушителите на Закона. Похвално е обаче да се върне изгубена собственост, ако това се прави от почит към името на Бога, а именно, ако така християните ще възхвалятят евреите и ще погледнат на тях като честен народ.”

Хошен Хам. (156, 5 Хагах): “На евреина е позволено да от­пус­ка заеми на акум, да прави сделки с него, за да го измамва и да му взема парите. Богатст­вото на акум се разглежда като обща собственост и принадлежи на този, който пръв успее да го отнеме.”

Сота (Жена, заподозряна в изневяра), 12а: “За истински праведния евреин парите са по-скъпи даже от неговото собствено тяло.”

цитирай
4. анонимен - Д-р Емил Антонов - един истински патриот!!!
17.07.2011 16:41
Аз подкрепям д-р Емил Антонов и съм категорично против тази негова осъдителна присъда!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5067347
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930