Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2012 11:49 - Международна националистическа конференция "Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрокатите"!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 8285 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 12.04.2012 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Международна националистическа конференция „Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”!

 

 

   На 17.02.2012 г. в залата на ВМРО на ул. „Пиротска” № 5 се състоя международна конференция посветена на борбата срещу диктатурата на глобалистите, евробюрократите и дегенератите (някакъв псевдо елит, считащ себе си за „богоизбран”) мечтаещи за „Нов световен ред” (по същество световна диктатура)! Събитието беше организирано от Българския Национален Съюз (БНС) в рамките на честванията на годишнинита на ген. Христо Луков (водачът на СБНЛ, убит от комунистически агенти-терористи през далечната 1943 г.) и традиционния „Луков марш” и факелно шествие, които се правят всяка година в София по това време. bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2_%D0%9B%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2#.D0.9F.D0.BE.D1.81.D0.BB.D0.B5.D0.B4.D0.BD.D0.B8_.D0.B3.D0.BE.D0.B4.D0.B8.D0.BD.D0.B8_.D0.B8_.D1.81.D0.BC.D1.8A.D1.80.D1.82.

   Бях поканен на мероприятието от Сдружение „Иван Михайлов - Радко” (чийто учредител съм) и като представител на историческо дружество „Българска Орда-1938” и кръга „Онгъл”. Отидох на конференцията с малко резерви и смесени чувства; по-скоро да се видя със стари съратници от провинцията и София, без да очаквам нещо особено от сбирката. Бях обаче приятно изненадан от форума. Залата беше препълнена до горе, имаше репортери и камери от няколко медии; а освен обичайните „стари кримки” - националисти имаше и много млади и енергични хора, патриоти които ентусиазирано действаха. Организаторите са оплакаха още в началото, че са били принудени в последния момент да сменяват залата за конференцията, въпреки, че агажираната и платена голяма зала на Техническите съюзи на ул. „Раковски” № 108 е била твърдо уговорена. Явно, Системата („Матрицата”) се е задействала и някои колаборационисти у нас са се опитали да „сложат прът в колелата” на патриотичните и освободителни движения. Това обаче само ще ни мобилизира да ги мачкаме наред, на всякъде където ни се отвори възможност в публичното пространство и ще бъдат разобличавани; за подобни врагове на България и „пета колона” няма да има никаква милост!
   Сред участниците на конференцията имаше представители на БНС, Общество „Дуло” (Русе), „Онгъл”, „Валонска организация” (Белгия), „Национална съпротива”, „Българска Орда-1938”, ВМРО, „Народен юмрук” (Шумен), „Земя и Народ” (Франция), Свободна дясна партия (Хърватия), Съвет на Патриотичните Организации в България (СПОБ), Българска Национално-Радикална партия (БНРП) и други патриотични формални и неформални организации. От чужбина бяха дошли делегати и гости от Германия, Франция, Белгия и Хърватия, което придаде съществена значимост и тежест на конференцията. Бяха предвидени 8 лектори, но двама не можаха да вземат участие, поради грипно заболяване. Лектори бяха (по реда на изказване): Павел Димитров (БНС), проф. д-р Пиер Виал („Земя и Народ”, Франция), Симеон Костадинов (БНС), Франьо Църко (Свободна дясна патия, Хърватия), Михаил Щолер (Германия), Антон Рачев (Общество „Дуло”) и др. Нивото на конференцията беше бих казал на европейско равнище. Всички доклади бяха много добри, като особено се откроиха тези на Павел Димитров, проф. д-р Пиер Виал (Лионски университет) и Михаил Щолер (при последния с много подробен анализ на политическата философия, социалните процеси и геополитиката). Забелязано беше пълно единодушие по главните теми и проблеми. В доклада на проф. Виал наред със социално-политическите въпроси беше посочена също древната история на нашата страна и изтъкното значението на България и приносите и в световната и европейска култура. Професорът, който е и историк изказа възхищението си от древните български (от тракийско време) храмове, светилища и гробници, артефакти и безценните ни съкровища изложени в НИМ и други музеи. Представена беше и брошурата на професора "Европа се нуждае от истинска освободителна революция" (отпечатана от Издателство на Общество Дуло).
   Бяха обсъдени широк кръг от въпроси и теми свързани с опитите на глобалистите и евробюрократите да превърнат Европейския съюз (ЕС) от съюз на суверенни държави във федерална супердържава, подобна на САЩ; т.е. полицейска държава подчинена на законите на диктатурата, разрушаване на националната идентичност и тотално погазване на традиционната европейска демокрация! Също така аналитично беше посочена и ролята на международните финансови олигархични структури и наднационални компании в това разрушително дело, чиято единствена цел е световно господство на едно малцинство от дегенерати и психически увредени хора! В изложението на докладите бяха разкрити подмолните методи на инвазия на банковия спекулативен капитал в лицето на структури като „Голдън Сакс” и т.нар. „Федерален резерв” на САЩ, както и силите, които стоят зад тях. Беше изтъкнато, че бивши служители и агенти на тази паразитна структура целенасочено се внедряват по върховете на властта в ЕС и конкретно в страни като Гърция, Италия, Франция, Ирландия и др.
   Напълно беше отречен социалния и политически модел „на Хаоса” (икономическата криза, войните, пропагандата по „промиване на мозъци”, „социалното инженерство”, психологическия натиск и др., на които сме свидетели днес), чиято цел е сриването на традиционните ценности, загуба на национална идентичност, тотално ерозиране на обществото, довеждането на нациите до аморфна маса, лесна за манипулиране и последващо налагане на тоталитарна диктатура от страна на евробюрократи, политици и комисари, маскирана като „спасителен план” от настъпилия контролиран хаос! Така дегенератите, обществените паразити и колаборационистите на глобализма се опитват да подменят традиционната ценностна система на европейците (а също и на други народи) обявявайки ненормалното за норма, а нормалното за патология (примери: с легитимиране на еднополовите бракове, пропаганда на гейове, педерасти и лесбийки, употреба на наркотици, атакуване на традиционната религия и налагане на мултиетнически модели на обществото). Т.е. в момента сме свидетели на прилагането на една чисто комунистическо-болшевишка идеология и практика на подавяне на народното недовоство и волята за справедливост чрез порочни и античовешки похвати; разбира се представени в нова целофанена обвивка. Целта на тази гнусна глобалистка пропаганда в сталинско-гьобелски стил не е някакво убеждение или да поднесе действителни и полезни факти, а само и единствено да деморализира нацията и волята на отделния индивид за свобода. По този начин обществата в ЕС постепенно се превръщат в една модерна форма на робовладелския строй, целта е хората се превърнат в биороботи за работа и забавление на елита!
   В някои от дакладите беше подчертано, че борбата за свобода и справедливост на нациите в ЕС ще става все по-остра и настъпателна, защото хората вече осъзнават какви опасности крие диктатурата на евробюрократите. „Ние желаем не революция, а контра-революция, чиято задача не е някакъв нов ред в Европа, а връщане към корените на европейската цивилизация! За целта е нужна пераманентна (постоянна) „културна атака”, която да разобличава мизантропите и „модела на Хаоса”, който се оптиват да ни налагат евробюрократите и глобалистите”!......
   Във връзка с това беше посочен примера на Унгария, която гласува нова Конституция, защитаваща националните интереси и най-вече в областа на финансите и икономиката, както и истеричните реакции на евробюрократите и банкерите от МВФ, СБ и Европейската банка! По подобен начин и Исландия предприе крути мерки срещу олигархичните и банкови спекулативни структури.
   В момента България се управлява от българофоби, национални предатели, продажници, ционисти, дегенерати, сбърканяци, безогледни кариеристи, колаборационисти, масони и чужди „агенти на влияние”, които съсипват Родината. Това трябва да се промени и то ще стане скоро, въпреки опитите за налагане на диктатура! Виновниците и престъпниците за прилагания над българския народ геноцид ще бъдат съдени – в това не трябва да има никакво съмнение!

                  image

                 image



Гласувай:
9



1. doktora757 - Бедите ни не идват от ЕС, а от опре...
18.02.2012 14:55
Бедите ни не идват от ЕС, а от определени кръгове там които искат ЕС да стане федерална супердържава, а не съюз на суверенни държави. Заради мръсната вода нека не изхвръляме и бебето, защото в ЕС има и други мислещи като нас. Само с общи усилия можем да победим!
цитирай
2. samvoin - Османската, Византийската, Ри...
18.02.2012 15:45
Османската, Византийската, Римската и Вавилонската - богоборческа империи, не са имали никаква лоша цел, но лошо е изпълнена, както и тази на комунизма и глобализма или на либерализма.
Въпроса е обаче, могат ли такива химери и утопии да се изпълнат, някъде изпълнили ли са се реално и къде опитите и експеримента им, не са дали само негативни или предимно такива последици и купища невинни човешки жертви, колкото и най - извратените видове национализъм, които човечеството познава - взети заедно, не са?!
Някои говорят така и за СРЮ или СФРЮ...
Какво означава всички обединени, от този ЕС - да го "реформираме"?
Не забравяйте, че с голяма част от членовете му, ние имаме големи исторически противоречия, които не само не са разрешени и няма да бъдат разрешени в рамките на ЕС и залъгването с разни утопии, как Македония нямало да има граница и щела да стане пак български, ами и се задълбочават, поради простата причина, че ЕС далеч не оперира от шовинизъм и национализъм нашите съседи, а те не само още по - ожесточено защитават вътре своето, но и започват да се изправят срещу самия ЕС, в името владеенето и кражбата на чуждото, ако ЕС не ги издържа за сметка на нас и германците.
С приятелските нации или невражеските към нас, доколкото има такива - до някъде да, но общата ни цел трябва да е, именно да сринем ЕС в този му вид - на падане на границите, общ парламент, обща администрация, властване на английския и латиницата в него, глобализацията и масовата "култура"...
Трябва повсевместно ако не го разрушим, то да го напуснем, но едва ли ще стане това, виждайки, че пак унгарците и нелюбимите ми гърци, ще са "пионерите" на новото освобождение, както далечни страни като Исляндия, Норвегия, Ирландия, а своята пълна свобода от по - близките исторически, регионално, езиково и верски, запази само една Беларус, към която у нас битува масово присмеха.
Новия добър за нас съюз, не трябва да има нищо общо с падане на граници, смесване на култури, общи езици, писменост и знамена или администра
цитирай
3. samvoin - гарантират от единственото изп...
18.02.2012 15:58
гарантират от единственото изпитано исторически средство - граници, паспорти и взаимно зачитание на идентичността, културата и различията в нашия съюз.
Този съюз, трябва да изолира и "притисне до стената" Англия и САЮ, в този вид на последните и под този режим и система и трябва да сложи Израел на мястото му, както и балканските крадци, които "ако не щат мира, да им дадем пак (Бидейки свободни и възродени ние!) - секира"!
Всички идеи извън такова сътрудничество и съюз, са пораженски, масонски и антинационални!
Били те на расова и верска основа или на антирасова и антирелигиозна.
Били те на континентална, регионална и прочие основа.
Всички в Европа именно, днес са откраднали нещо от нас и нашата идентичност и ги има благодарение на нас, като "врата" към Европа и защитник.
Трябва да си признаят това...
Защо искат "да отрежат клона, на който стоят"?
цитирай
4. eltimir - Копирах го
26.02.2012 14:29
Публикувах го в сайта си:
http://eltimir.ucoz.ru/
Разбира се, с коректно позоваване на източника.
Успех!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5060091
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930