Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2012 09:00 - Как да бъдат унищожени излишните хора?! Ето някои идеи.....
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 5769 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 04.10.2012 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
             image             КАК ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ИЗЛИШНИТЕ ХОРА? ЕТО НЯКОИ ИДЕИ...Автор: lyubomircholakov Категория: Политика
Прочетен: 3466 Коментари: 20 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: ""Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.""

""Постепенно, като се прави подбор на размножаването, вродените разлики между управляващите и управляваните ще се увеличат, докато (двете прослойки) станат почти различни видове. Един бунт на простолюдието ще е толкова немислим, колкото организираното въстание на овцете срещу практиката да се яде овче месо.""

Ако някой се колебае дали да си ваксинира детето с тази отрова - ваксината срещу рак на маточната шийка, по-добре да прочете какво всъщност цели тази ваксина - ако не убие детето веднага, да го остави без поколение.

http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=3127.0

От страницата на Министерството за "здравеопазването"
Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки, съответно на 12, 19 и 22 години, получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт.
В САЩ, по данни на Федералната служба за лекарствата около 17500 момичета и жени са получили усложнеия, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система "Джудишъл уоч". Това са 17,500 семейства, поразени от трагедии с имена като "синдром на Гилен-Баре" или "паралич на Бел". Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията.

Новата тактика изисква дългосрочно, бавно, ""естествено"" и ""незабележимо"" затъпяване и поболяване на простолюдието

Целият този държавнически хленч, че почти всички народи от бялата раса са в демографски срив, е един циничен фалш. Една актьорска игра за прикриването на планове за глобална депопулация и/или израждане на човечеството. Декларациите на най-висшите ръководители и техните учени и медийни пропагандатори сами по себе си свидетелстват за такава философия:

Маргарет Сангър, основателката на Planned Parenthood (Семейно планиране), казва: ""Най-милостивият жест, който семейството може да извърши за едно от своите невръстни деца, е да го убие."" (""The most merciful thing that a family does to one of its infant members is to kill it."")

Тиодор Рузвелт, американски президент: ""Обществото няма никакъв интерес да позволява на дегенерати да се възпроизвеждат."" (""Society has no business to permit degenerates to reproduce their kind."")

Тед Търнър, ""филантроп"" и медиен магнат: ""Общо население на света от 230-300 милиона души, което е с 95% по-малко от настоящите бройки, би било идеално."" (""A total world population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal."")

Томас Фъргюсън, американски политик: ""Зад всички наши начинания стои една основна идея – трябва да намалим популацията. Или правителствата (по целия свят) ще го направят по нашия начин, като пипат с бели ръкавици, или ще получат една каша, подобна на тази в Ел Салвадор, Иран или Бейрут. Популацията е политически проблем. Когато популацията не подлежи на контрол, е нужно авторитарно правителство, дори фашизъм, за да бъде ограничена. […] Програмата ни за Ел Салвадор не се получи. Там нямаше инфраструктура, която да я поддържа. Там просто имаше дяволски много хора. […] За да постигнеш намаляване на населението бързо, трябва да въвлечеш всички мъже във войни и трябва да избиеш значителна бройка от жените в детеродна връзраст. […] Най-бързият начин за намаляване на популацията е чрез недостиг на хранителни продукти, като в Африка, или чрез болести като черната чума.""

Пол Ерлих, професор от Станфордския университет: ""Ракът е размножение на клетки извън контрол; демографската експлозия е размножение на хора извън контрол. […] Трябва да насочим усилията си не в лечението на симптомите, а в изрязване на рака. Тази операция изисква много привидно брутални и безсърдечни решения.""

Жак Кусто, изследовател и член на ""филантропската"" организация UNESCO: ""За да уравновесим световната популация, трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден. Ужасно е, че го казвам, но е толкова ужасно и ако не го кажа."" (""In order to stabilize world population, we must eliminate 350,000 people per day. It is a horrible thing to say, but it is just as bad not to say it."")

Михаил Горбачов, съветски политик: ""Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепциите, абортите, за ценностите, които контролират популацията, защото тази екологична криза, казано кратко, е криза, свързана с популацията. Ако намалим населението (на света) с 90%, няма да има достатъчно хора, които да създават екологични проблеми.""

Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за ""развитието"" на световната политика за години напред:
1) ""Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества от суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни.""
2) ""Властта е най-върховният афродизиак""
3) ""Старците са безполезни лапачи""
4) ""Световната популация трябва да се намали с 50%""


Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката:
1) ""Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убиеш милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха Ебола, защото е едновременно много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.""
2) ""Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.""

Обединените нации, из документа им ECO-92 EARTH CHARTER: ""Прекомерната свръхпопулация в наши дни, която е твърде отвъд капацитета на света, не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин.""

Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, ""филантроп"" със следната ""човеколюбива"" изповед: ""Ако се преродя, искам да се върна на Земята като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация.""

Дейвид Брауър, изпълнителен директор на ""елитния"" Sierra Club: ""Раждането на деца трябва да се счита за наказуемо престъпление срещу обществото, освен ако родителите нямат правителствено разрешително (да правят деца). Всички потенциални родители трябва да бъдат задължени да приемат кантрацептивни химикали, като правителствата раздават антидоти на гражданите, избрани да създават деца.""

Джон П. Холдрън – здравният съветник на настоящия щатски президент Обама, включително за скандалната здравна реформа – пише в Ecoscience, една от наскорошните му книги: ""На Планетарния Режим (сиреч глобалното правителство; т.нар. Нов световен ред – бел. И.С.) може да му се наложи да определя оптималното население на света, но и за отделните региони, като решава дяловете (в проценти) за всеки регион. Контролът върху бройката на населението би могло да остане отговорност на всяко (местно, васално) правителство, но Режимът ще има нужната власт да налага договорените (горни) граници.""

Американският конгресмен Лари П. Макдоналд: ""Целта на семейство Рокфелер и техните съмишленици е да създадат едно световно правителство, обединяващо суперкапитализъм и комунизъм под една шапка, и все под техен контрол… За конспирация ли говоря? Да, точно това правя. Убеден съм, че има такъв план, международен по обхват, разработван е от поколения и изключително зъл като намерения.""

Обобщено, хора с власт в политиката, науката и медиите в прав текст декларират философията си, че светът е пренаселен и популацията ТРЯБВА да бъде намалена. Като най-добро средство за постигане на тази цел посочват болестите и войните.
""Или сте с нас, или сте с терористите"" – казва сатанистът Джордж Буш-младши, адепт на обществото ""Череп и кости"" и син на педофила Дж. Буш-старши, насилвал сирачета от Бойс Таун, включително и в Белия дом. Подобни фрази можем да чуем и от ортака им Доналд Ръмсфелд – един от крупните акционери на фармафията и главен виновник за легализирането на практиката за мъчения и избиване на хора в затворите.

Източник: lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/07/12/kak-da-bydat-unishtojeni-izlishnite-hora-eto-niakoi-idei.978313


     image
Гласувай:
8
11. doktora757 - Елементи от програмирания скрит ...
04.10.2012 10:19
Елементи от програмирания скрит геноцид, на който сме подложени!.......Това не са само планове, това е практика, която върви в момента. Преди няколко месеца в едно свое интервю шефът на Майкрософт милиардера Бил Гейтс намекна, че ваксините се използват в международен мащаб за "редуциране на излишното население" и той щял да участва във финансирането на това?! На тези престъпни действия трябва да се сложи край, а виновниците за сатанинските дела да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството от международни трибунали!
цитирай
2. doktora757 - Тиодор Рузвелт, американски пр...
04.10.2012 11:25
Тиодор Рузвелт, американски президент: ''Обществото няма никакъв интерес да позволява на дегенерати да се възпроизвеждат.'' (''Society has no business to permit degenerates to reproduce their kind.'')....."

Интересно изказване на завършен дегенерат с точна фамилия Розенфелд, който организира касапницата в Европа, заповяда да се бомбардират мирни градове /включително и София/ през Втората Световна война и е завършил живота си в инвалидна количка като един друг дегенерат - Ленин/Бланк........
цитирай
3. freyja - Статия, която е хубаво да се прочете от повече хора,
06.10.2012 16:10
дано се събудят и отворят очи...
Друг е въпросът, че медицината все повече се изопачава...

Поздрави
Соня
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 4381912
Постинги: 502
Коментари: 1925
Гласове: 3300
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930