Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2013 14:05 - Ционистка инвазия в Европейския съюз!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 4805 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 02.11.2013 19:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


                              ЦИОНИСТКА ИНВАЗИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

 

   Долния документ, както и някои други действия на най-висшата администрация на ЕС доказват, че в ЕС тихомълком се извършват престъпни действия и подмяна на волята на народа, които първо погазват демократичните принципи на ЕС, и второ истинският Суверен – народите от националните държави са тотално пренебрегнати във вземането на важни решения, касаещи съдбата на държавите в ЕС и Европа в цялост. Явно еврокомисарите започват да действат с методите на болшевишките комисари от времето на Съветския съюз; с кожените куртки, каскетите и наганите на кръста, с които разстрелваха в тила инакомислещите (дисидентите) и противниците на комунистическия режим или ги пращаха в концлагери ГУЛАГ за бавно унищожение. По същия начин действаха и нацистите от Третия райх, а действията им се направляваха отвъд океана. Редица документи разсекретени през последните 10-15 години доказват тези факти..... Последните такива действия насочени срещу националната сигурност, ред и стабилност в ЕС е учредяването на Еврейски европейски парламент (в края на 2012 г.), което буди пълно недоумение в Гражданското общество, какво представлява подобна структура и с каква цел се прави?! Ционистката инвазия е налице и фактите го доказват. Тези еврокомисари и част от евродепутатите очевидно следват плановете на тежката масонерия и световното задкулисие (известно като „Комитет 300“), искайки да превърнат ЕС във федерална супердържава (полицейска тоталитарна държава) подобно на САЩ, погазвайки правата и свободите на хората – нещо срещу което категорично са против, повечето нормални хора от Европа и патриотично настроените граждани и организации. Тяхната воля е ЕС да бъде свободен съюз на суверенни държави, а не формирование, в което да цари тоталитарна диктатура със всички произлизащи негативи за обикновените хора.
   Още през 1972 г. ООН осъжда със специална декларация ционизма и го обявява за вредна и опасна антидемократична идеология, родееща се с комунизма и фашизма! Макар, че по-късно под натиск на САЩ и други сили това е отменено, фактите остават. Влизането на ЕС в престъпно съглашателство и сътрудничество с държавата Израел, представлява огромна опасност за световния мир и сигурност. Факт е и участието на ЕС в т.нар. „арабска пролет“, граждански войни и военни сблъсъци в Близкия Изток, отново в ползата на Израел и САЩ на първо място. По този начин част от страните на ЕС (в това число и България – в лицето на престъпни правителства от последните години!) станаха съучастници във военни престъпления, геноцид, етническо прочистване и престъпления срещу човечеството, погазвайки всякакви международни норми на юрисдикция. Както знаем такива действия бяха извършени последователно в бивша Югославия, Косово, Ирак, Либия, Тунис, Египет и последно в Сирия, като бяха избити стотици хиляди мирни жители и разрушена инфраструктура и държавност на тези страни. По данни на ЮНЕСКО само в Ирак в следствие ембаргото и двете войни (за период от 15 години) са умрели около 5 млн. деца на възраст до 14 г.! Геноцидът е очевиден и с просто око; тук дори не коментираме какво се случва в останалите цитирани страни.
   Самото създаване на престъпната държава Израел през 1948 г. според документите е дело на тежката масонерия, юдео-масоните, банкерската мафия и геополитическите им интереси (основно на Англия и САЩ). Книгата на Дъглас Рид „Спорът за Цион“ (издадена и на български език) в детайли и с документи описва как става това и, че всъщност една от целите с които се запалва Втората Световна война (с над 52 млн. Жертви!) е създаването на държавата Израел. Това започва с редица тайни договорености и действия, масирано изкупуване на земеделска земя и недвижими имоти от евреи преселници в тогавашната Палестина (в периода от началото на 20 век след разпада на Османската империя). Започват гонения, избиване, етническо прочистване и целенасочен геноцид срещу коренното население на Палестина – палестинския народ. Палестинците са подложени на тотално унищожение със садистична последователност, като една част са директно избити, а друга част около 2 млн. души са принудени да емигрират и избягат от терора в съседни държави. Тези които остават, са натикани в резервати и гета като ивицата Газа, където систематично са подлагани на терор и геноцид от официалните израелски врасти, военни и полиция, както и от самите израелци, които са въоръжени до зъби. При последните сблъсъци там израелските военни употребиха фосфорни бомби и химически оръжия, които са забранени от международна конвенция. Не само това; Израел провежда изключително агресивна и опасна политика в целия район на Близкия Изток и притежава над 300 ядрени бойни глави и средства за изстрелването им на големи разстояния, в обсега на които ракети са страни като Иран, Ирак, Турция, Египет и Европа (ЕС). Отделно от това Израел отказва да подпише международните договори за неразпространение на ядреното оръжие и отрича, че притежава такова. Действията на Израел в съучастие със САЩ и Англия, както и отделни страни на ЕС реално биха могли да запалят Трета Световна война с употреба на ядрено оръжие, което е заплаха за целия свят.
   Участието на управляващите в България (и сегашни и предишни) в цялата тази мръсна схема, както и сключването на тайни договори с Израел е една цяла отделна тема и тези политици, които го правят рано или късно ще бъдат съдени за държавна измяна, шпионаж в полза на чужди държави и престъпления срещу Републиката, както и военни престъпления и съучастие в геноцид. Тези хора извършват ужасни престъпления и по българските закони и според международното законодателство. Става въпрос за министри, премиери, външни министри, евродепутати, висши военни и държавни служители участвали в това!



Важна правна забележка

  52007PC0713(02)

Предложение за решение на Съвета относно сключването на Протокол към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността /* COM/2007/0713 окончателен - AVC 2007/0241 */


 

[pic] | КОМИСИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОБЩНОСТИ |

Брюксел, 14.11.2007

COM(2007) 713 окончателен

2007/0241 (AVC)

Предложение за

РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА

относно подписването и временното прилагане на Протокол към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността

Предложение за

РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА

относно сключването на Протокол към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността

(представени от Комисията)

ОБЯСНИТЕЛЕН МЕМОРАНДУМ

Като част от европейската политика за съседство (ЕПС), постепенното отваряне на определени програми и агенции на Общността за участие на страни партньори по ЕПС представлява една от множеството мерки, целящи да осигурят подкрепа за процеса на реформи, модернизация и преход в съседните на Европейския съюз страни. Този аспект на политиката е посочен в съобщението на Комисията ,,относно общия подход, който ще даде възможност на държавите партньори по ЕПС да вземат участие в агенции на Общността и програми на Общността“[1].

Съветът одобри този подход на 5 март 2007 г[2].

На 18 юни 2007 г., въз основа на това съобщение и на заключенията, Съветът даде указания на Комисията да преговаря по рамкови споразумения с Азербайджан, Алжир, Армения, Грузия, Египет, Израел, Йордания, Ливан, Мароко, Молдова, Палестинската територия, Тунис и Украйна относно общите принципи на участието им в програмите на Общността[3].

През юни 2007 г. Европейският съвет[4] потвърди отново първостепенното значение на европейската политика за съседство и одобри представения на заседанието на Съвета по общите въпроси и външните отношения (GAERC) на 18-19 юни доклад на Председателството за постигнатия напредък[5], както и свързаните с него заключения на Съвета[6]. В доклада се споменават указанията на Съвета за преговаряне по съответните допълнителни протоколи и се посочват Израел, Мароко и Украйна като партньорските страни, за които има вероятност първи да се възползват от тези мерки.

Впоследствие преговорите с Израел приключиха, като Комисията бе удовлетворена. Приложен е текстът на протокола, договорен с Израел.

С настоящото Комисията прави предложения за (1) решение на Съвета за подписване на протокол и (2) решение на Съвета за сключване на протокол. Този протокол включва рамково споразумение за общите принципи на участие на Израел в програмите на Общността. Той съдържа стандартни клаузи, които се предвижда да бъдат приложени за всички страни партньори по ЕПС, с които предстои сключване на такива протоколи. Наред с това договореният текст дава възможност на страните по споразумението да прилагат временно разпоредбите на протокола от датата на подписването му. Това важи най-вече за Израел.

Съгласно член 300, параграф 3 от Договора за ЕО Европейският парламент ще бъде приканен да даде своето съгласие относно настоящия протокол.

Съветът се приканва да приеме следните предложения за решения.

Предложение за

РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА

относно подписването и временното прилагане на Протокол към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността

СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,

като взе предвид Договора за създаване на Европейската общност, и по-специално член 310 от него във връзка с член 300, параграф 2, алинея първа, първо и второ изречение,

като взе предвид предложението на Комисията,

като има предвид, че:

1. На 18 юни 2007 г. Съветът упълномощи Комисията да договори Протокол към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране с Израел относно Рамково споразумение за общите принципи на участие на Израел в програмите на Общността.

2. Преговорите приключиха, като Комисията бе удовлетворена.

3. В член 10 от протокола, който бе договорен с Израел, се предвижда временно прилагане на протокола преди влизането му в сила.

4. При условие че бъде сключен на по-късна дата, протоколът следва да бъде подписан от името на Общността и нейните държави-членки и да бъде прилаган временно,

РЕШИ:

Член 1

С настоящото Председателят на Съвета се упълномощава да посочи лице (или лица), което е упълномощено да подпише от името на Европейската общност и на нейните държави-членки Протокола към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки и държавата Израел относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността.

Член 2

Настоящият протокол се прилага временно от датата на подписването му, при условие че бъде сключен на по-късна дата.

Съставено в Брюксел на […] година.

За Съвета:

Председател

2007/0241 (AVC)

Предложение за

РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА

относно сключването на Протокол към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността

СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,

като взе предвид Договора за създаване на Европейската общност, и по-специално член 310 от него във връзка с член 300, параграф 2, алинея първа, първо и второ изречение, и член 300, параграф 3,

като взе предвид предложението на Комисията,

като взе предвид съгласието на Европейския парламент,

като има предвид, че:

5. Протоколът към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, бе подписан от името на Европейската общност и нейните държави-членки на [да се впише датата на подписване].

6. Протоколът следва да бъде одобрен,

РЕШИ:

Член единствен

С настоящото Протоколът към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността е одобрен от името на Европейската общност и нейните държави-членки. Текстът на протокола е добавен като приложение към настоящото решение.

Съставено в Брюксел на […] година.

За Съвета:

Председател

ПРОТОКОЛ

към Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна, относно Рамково споразумение между Европейската общност и държавата Израел за общите принципи на участие на държавата Израел в програмите на Общността

ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ, наричана оттук нататък „Общността“,

от една страна,

и

държавата Израел, наричана оттук нататък ,,Израел“,

от друга страна,

като имат предвид, че:

7. Израел сключи Евро-средиземноморско споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и Израел, от друга страна, на 20 ноември 1995 г. ( Официален вестник на Европейските общности, L 147/3, 21.6.2000 г. ).

8. На 17-18 юни 2004 г. Европейският съвет в Брюксел приветства предложенията на Комисията за европейска политика за съседство (ЕПС) и одобри свързаните с тях заключения на Съвета от 14 юни 2004 г.

9. Съветът многократно е приемал заключения в подкрепа на тази политика.

10. На 5 март 2007 г. Съветът изрази подкрепа за генералния и общ подход, посочен в Съобщение на Комисията от 4 декември 2006 г. COM (2006) 724 (окончателен), за даване на възможност на партньорите по ЕПС да вземат участие в агенциите и програмите на Общността в зависимост от заслугите си и тогава, когато правните основания позволяват това.

11. Израел е изразил желание да участва в редица програми на Общността.

12. Конкретните параметри и условия, включително финансовото участие и процедурите за отчитане и оценка, свързани с участието на Израел във всяка отделна програма, следва да се определят чрез споразумение между Комисията на Европейските общности, която действа от името на Общността, и Израел,

СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА СЛЕДНОТО:

Член 1

Израел се допуска до участие във всички текущи и бъдещи програми на Общността, които са отворени за участие на Израел съгласно разпоредбите за приемане на тези програми.

Член 2

Израел участва финансово с вноски в общия бюджет на Европейския съюз в съответствие с конкретните програми, в които участва.

Член 3

Представители на Израел се допускат да участват като наблюдатели и по въпросите, които засягат Израел, в управителните комитети, отговарящи за мониторинг на програмите с финансово участие на Израел.

Член 4

Доколкото е възможно, за проектите и инициативите, представени от участници от Израел, важат същите условия, правила и процедури, които се отнасят до съответните програми и се прилагат спрямо държавите-членки.

Член 5

Конкретните параметри и условия на участие на Израел във всяка програма, и по-конкретно дължимата финансова вноска и процедурите за отчитане и оценка, се определят чрез споразумение между Комисията, която действа от името на Общността, и компетентните власти на Израел (меморандум за разбирателство).

Ако Израел кандидатства за външна помощ от Общността, за да участва в дадена програма на Общността въз основа на Регламент (ЕО) № 1638/2006 на Европейския парламент и на Съвета от 24 октомври 2006 г. за определяне на общи разпоредби относно установяване на Европейски инструмент за съседство и партньорство или съгласно друг, подобен регламент, предвиждащ външна помощ за Израел от Общността, който може да бъде приет в бъдеще, условията, свързани с ползването на помощта на Общността от страна на Израел се определят чрез финансово споразумение.

Член 6

В съответствие с Финансовия регламент на Общността всеки меморандум за разбирателство посочва, че финансовият контрол или одитите се извършват от или под ръководството на Европейската комисия, Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) и Сметната палата.

Изготвят се подробни разпоредби за финансовия контрол и одита, административните мерки, санкциите и възстановяването на суми, които позволяват на Европейската комисия, ОЛАФ и Сметната палата да получат правомощия, еквивалентни на тези, които имат по отношение на бенефициерите или изпълнителите, установени в Общността.

Член 7

Настоящото рамково споразумение (наричано по-нататък ,,споразумението“) се прилага за периода, по време на който е в сила Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна.

Настоящият протокол се подписва и одобрява от Общността и от Израел в съответствие с техните процедури.

Всяка договаряща страна може да денонсира настоящото споразумение чрез писмено уведомление на другата страна. Настоящото споразумение се прекратява шест месеца след датата на това уведомление.

Член 8

Не по-късно от три години след датата на влизане в сила на настоящото споразумение и на всеки три години след това двете договарящи страни могат да преразгледат изпълнението на настоящото споразумение въз основа на действителното участие на Израел в една или повече програми на Общността.

Член 9

Настоящото споразумение се прилага в териториите, в които се прилага Договорът за създаване на Европейската общност (или договорът, който го заменя) и според условията, предвидени в този договор, от една страна, и от друга страна – в територията на Израел.

Член 10

Настоящият протокол влиза в сила в първия ден от месеца, следващ датата, на която страните се уведомяват взаимно по дипломатически път, че необходимите процедури за влизането му в сила са изпълнени.

Страните се договарят, че до влизането му в сила, независимо от изпълнението на вътрешните за страните процедури, разпоредбите на настоящия протокол се прилагат временно от датата на неговото подписване, при условие, че бъде сключен на по-късна дата.

Член 11

Настоящото споразумение е съставено в два еднообразни екземпляра на всеки от официалните езици на договарящите страни.

Текстовете на всички езици са еднакво автентични.

Член 12

Настоящото споразумение съставлява неразделна част от Евро-средиземноморското споразумение за асоцииране между Европейските общности и техните държави-членки, от една страна, и държавата Израел, от друга страна.

Съставено в Брюксел на […] година.

За правителството на Израел:

За Европейската общност:

[1] СОМ (2006) 724 окончателен от 4 декември 2006 г.

[2] Заключения на Съвета по общите въпроси и външните отношения (GAERC) от 5 март 2007 г.

[3] Решение на Съвета (restricted), с което Комисията се упълномощава да договаря протоколи […], Doc 10412/07.

[4] Заключения на Председателството – Брюксел, 21-22 юни 2007 г., Doc 11177/07.

[5] Доклад на Председателството за постигнатия напредък в ,,Укрепване на европейската политика за съседство“, Doc 10874/07.

[6] Заключения относно укрепването на европейската политика за съседство, приети от Съвета (по общи въпроси и външни отношения) на 18 юни 2007 г., Doc 11016/07.


Сайтът се поддържа от Службата за публикации

           image



Гласувай:
14



1. fascindoo - рамково споразумение за
03.11.2013 13:47
ЕВРопЕЙСКИ СЪЮЗ!!!
цитирай
2. bojil - После само ще преименуват бъдещата ...
08.11.2013 09:35
После само ще преименуват бъдещата държава "Европейски съюз" в "Еврейски съюз"- за тях това е толкова просто! И ще наредят съюза на европейските народи да се нарече "съюз на еврейските народи"- една много дребна и несъществена поправка според тях!
цитирай
3. doktora757 - Опитите да се прокара в Гърция сп...
23.11.2013 17:39
Опитите да се прокара в Гърция специален закон срещу национализма, ксенофобията и "неонацизма" и започналите там политически убийства на членове на националистическата партия "Златна зора", която има и представители в парламента само доказват ционистката фашизоидна инвазия и пробутване на схемите на глобалистите в ЕС! Нещо повече бяха арестувани по фалшиви обвинения и лидерите на партията. В момента "Златна зора" има подкрепата на над 35% от избирателите с тенденция към нарастване. Паралелно с това вървят и други съпротивителни процеси срещу опитите на комисарите от ЕС да налагат тоталитарна диктатура! Унгария реагира остро на това и направи съответните промени в конституцията си; в балтийските държави, Франция, Италия, Австрия, Испания, Гърция, Хърватия и други страни членове на ЕС национализма набира сили и подкрепа от електората в противовес на фашизоидния глобализъм и ционизъм, представляващи явна заплаха за националната сигурност на страните и техния суверенитет. Украйна вследствие на натиска на МВФ и претенциите на еврокомисарите за започване на преговори за присъединяване; направо затръшна вратата на ЕС за членство и се ориентира към съюз със страните от БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР). От своя страна БРИКС вече изгради валутен фонд с капацитет на първо време от еквивалентен на 100 млд. долара, който ще е коректив на МВФ и Световната Банка!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5047054
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031