Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2013 11:27 - Актуалния въпрос "Кой"? ама и за други работи и безобразия!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 2106 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 12.11.2013 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Актуалния въпрос "Кой"? ама за други работи и безобразия!


Напоследък все повече хората от Гражданското общество и въобще всички в България си задават въпроса "Кой"?....... Ще го задам и аз в няколко други варианта по ред на важност:

1. Кой разпореди да се махнат на времето граничните заграждения и съоръжения от границата ни? Кой прибра парите /милиони евро/ отпуснати от ЕС за изграждане на нови такива съоръжения и заграждения специално по границата ни с Турция и останалите страни които не са членове на ЕС. Средствата бяха отпуснати от ЕС при влизането на България като пълноправен член и поради ключовия факт, че се явяваме външна граница на ЕС.

2. Кой реши, че сегашните нелегални имигранти от Африка и уж от Сирия са "бежанци", след като по смисъла на Женевската конвенция юридически такива се считат само ако са граждани на съседни държави в които се води унищожителна война! Нито една от съседните ни държави не е в състояние на война нито пък тези са техни граждани.

3. Кой разпорежда и на какви основания, България да приема хиляди "бежанци" и нелегални имигранти, при положение, че богатите държави от евросъюза като Франция и Германия отказват да приемат такива или само някакви символични бройки?!?

4. Кой отговаря пряко за националната ни сигурност и каква отговорност и санкции ще понесе за потъпкването им и изкуственото създаване на политическа нестабилност, етническо и религиозно напрежение, сблъсъци и предпоставки за гражданска война?!

5. Кой провежда това "активно мероприятие" и явна провокация, защото очевидно целта им е друга?!

6. Кой предупреди Ахмед Доган и Христо Бисеров за започналото разследване срещу тях?!? Единият се оттегли привидно от политиката и се скри, а другия подаде оставка и избяга в чужбина с парите!? Кой беше гнидата продажна от ДАНС?!?.....

7. Кой провежда геноцида в България и извършва престъпления срещу човечеството /има достатъчно факти и документи за това/; кога виновниците ще бъдат осъдени ефективно; защото морално те вече са осъдени?!?

8. Защо прокуратурата не се самосезира и да издири виновниците за тези безобразия и ужасни престъпления или ще трябва да се иска оставката както на главния прокурор, така и на останалите отговорни фактори в тези институции /в това число НС и МС/, и не само това, но и търсене на съдебна отговорност от тях за престъпно бездействие и нанесени вреди на държавата!


image
        



Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5043657
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031