Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2014 16:10 - НА "Българско черноморие": Новият наказателен кодекс защитава интересите на зеления октопод!http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1427 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НА "Българско черноморие": Новият наказателен кодекс защитава интересите на зеления октопод!

 

 
 
 
 

В новия наказателен кодекс съществуват текстове, с които тези които събират съчки или отсичат дори едно дърво се наказват със затвор от 3 до 7 години. Така погледнати само тези разпоредби на закона, може би трябва да кажем: "Браво!". Но? Kакто знаем 100% от природата в България вече е "приватизирана" и се управлява от зелените олигарси. Под лозунга "да опазим природата" "зелените" завладяха не само държавни и общински територии, но и частни. Като се има предвид, че деяния като "битова престъпност" – от която е пропищяла всяко българско село и голяма част от градовете ни, посегателствата върху националната инфраструктура и др. са "погалени по главите от наказателния кодекс" излиза, че интересите на зелената мафия трябва да бъдат приоритетно защитени.

Доказателство за факта, че групата от "За да остане природа в България", наричаща себе си "зелени", не желае в държавата ни да бъде въведен ред, е поредната им истеричната реакция в медиите по повод приемането на общо устройствения план на община Царево. Ако проследим изявите им в медиите през годините, ще установим, че те винаги са упреквали кметовете и министерствата, за това, че не желаят да бъдат приети общо устройствените планове. По този начин кметовете били "правили далавери". Сега вкупом крещят: "Защо е приет общо устройствения план на община Царево?". Става ясно, че "разкраченото положение" на кметове и министерства е най-удобно за тях. Не само това, положението на същите с чупка в кръста е още по-удобно за "зелените", затова и заплашват българската държава с наказателна процедура от Брюксел. Механизмът за възбуждане на наказателни процедури срещу нашата държава са го усъвършенствали до създаване на нова професия – професията "да закопаем България чрез наказателни процедури от Брюксел".

Обръщаме внимание на всички диво къмпингуващи, че Национална асоциация "Българско Черноморие" след окончателното приемане на наказателния кодекс много внимателно ще следи дали палаткуващите на неопределени за това места събират съчки или секат клони за техните огньове и софри.

Обръщаме се и към МОСВ с апел за спешно приемане на оценките за въздействие на общо устройствените планове, не под въздействието на дългата ръка на зелената мафия, а като отстояване на заявената от МОСВ позиция за устойчиво развитие. Приемането на общо устройствените планове, като планове за устойчиво развитие, не на хартия, а реално, ще доведе до съживяване на икономиката, реална предвидимост и ясен инвестиционен хоризонт, както и първа стъпка за овладяване на демографския срив и много по-рядко употребяване на думата "обезлюдяване".

Национална асоциация "Българско Черноморие" обявява, че събира екип от експерти – на доброволни начала, които да направят преглед на законодателството в Р. България и покажат на българското общество текстове от закони, които спират икономическото развитие на Р България, погазват частната, общинската и държавната собственост и облагодетелстват зелените олигарси. Тези текстове ще покажат опита за проникване на зелената мафия във властта.

Неслучаен е новият им призив "не е важно да има зелена партия на власт, важно е да направим всички партии зелени". Ние питаме: "Някой да е чул мафията да има партия? Не, защото знаем, че мафията се стреми да постави свои хора във всички партии". Коректно е да заявим, че не всички организации и партии с предмет опазване на околната среда, са замесени в "екомафията", но обичайните заподозрени зелени олигарси са обществено известни.

Национална асоциация „Българско Черноморие”





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. ssvetozar - Не разбрах
21.01.2014 16:23
какъв е интереса на "зелената мафия" и в какви вредни неща се изразява практически.
Докато делата на "бетонната мафия"( ако мога така да се изразя ) са очевидни.
цитирай
2. dani08 - Ужас
21.01.2014 16:33
Реалните престъпници трябва да влязат в затвора, а не тези, които събират съчки и клони. Поредното истинско безумие предизвикано от Т.нар. зелени. Няма еколози в България не го ли разбрахте. Има хора, които изпълняват поръчки. Само не знам какво ще се оправи България, ако вкарат някоя баба за 7 години в пандиза, защото е напалила огън с дърветата паднали в двора й.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703372
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031