Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2014 13:21 - Призив на БНРП
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 3267 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 01.10.2014 13:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


                    
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНО-РАДИКАЛНА ПАРТИЯ 

 

                

                                               П  Р  И  З  И  В

                 НА  БЪЛГАРСКАТА  НАЦИОНАЛНО-РАДИКАЛНА ПАРТЯ

 

        

         Уважаеми членове и съмишленици на Българската национално-радикална партия,

     На 5 октомври т. г. ще се проведат предсрочни избори за 43-то Народно събрание. Поради непредвидени обстоятелства – опити на специалните структури да превземат нашата партия и предателски действия за разцепление в нашите редове – партията не можа да се организира за участие в тези избори. Поставя се въпросът – кого да подкрепим? В тежката държавна, икономическа и социална криза се нароиха много политически формации, като почти всички от тях защитават статуквото, изразяващо се в подчинение на чуждите интереси и служещи на бандитски икономически групировки в страната. На този фон се откроява в положителен аспект партия АТАКА с лидер Волен Сидеров.

     Ние сме първата националистическа партия в България с изградена цялостно програма за развитието на страната и защита на националните интереси на българския народ. БНРП е национално отговорна политическа формация, която винаги е работила за доброто, просперитета и независимостта на нашата родина.

     Ние се радваме, че нашите идеи са и идеи на АТАКА. Ние по еднакъв начин разглеждаме отрицателното въздействие на членството ни в Европейския съюз и НАТО и сме за излизане от тези структури, като сме за разширяване на връзките ни с тези държави и обединения, които са извън структурите на силите на новия световен ред. Имаме общи виждания за борбата с монополите и сме за социална справедливост, независимост на държавата и бъдещо индустриално развитие с решителното участие на държавата.

     Поради тези факти виждайки, че идеологията и позициите ни съвпадат с тези на партия АТАКА, призоваваме членовете на нашата партия и нейните съмишленици  и симпатизанти да дадат своя глас за кандидат-депутатите на АТАКА.

     Ние смятаме, че участието в дейността на Народното събрание на една истинска националистическа партия, каквато безспорно е АТАКА, е изключително важно за политическия живот и за развитието и управлението на Родината ни.

     Нека всички истински български националисти, обединени под българското знаме, дадем гласа си за политическа партия АТАКА.

 

 

          София, 28.09.2014 г.

ЦЕНТРАЛНО РЪКОВОДСТВО НА БНРП

                                           

 

 

 





Гласувай:
5



1. doktora757 - Пускам призива на БНРП с известни ...
01.10.2014 13:47
Пускам призива на БНРП с известни забележки. За тези избори двете националистически формации, които имат шансове са "Атака" и НФ /НФСБ-ВМРО/. И двете формации не са най-добрия пример за националистическа партия/коалиция, но за сега няма нещо по-добро в политическия спектър, въпреки че наскоро се появиха още поне три подобни формации с переспектива. За тези избори обаче те нямат шанс, не са изградили структури и широката общественост не ги припознава, нито е чувала за тях. Другата алтернатива да не се гласува отпада категорично, защото гласовете ще се разпилеят и ще вдигнат процента на омразното антибългарско и антиконституционно ДПС. Останалите колаборационисти на глобалистите и национални предатели - БСП, ДПС, ГЕРБ и Реформаторския блок /СДС, ДСБ и др./ просто не ги коментирам - те трябва да бъдат изхвърлени от политическия живот на страната!
цитирай
2. minevv - mda
01.10.2014 13:54
отдавна чакам националите да осмислят, че без обединение и без вождизъм ще спечелят
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5073465
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930