Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2022 10:44 - FTX беше ТЕЖКО във финансирането на изследвания за ваксини, биотехнологично инженерство и други глобалистки програми за обезлюдяване чрез общността за „научни и
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1764 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 FTX беше ТЕЖКО във финансирането на изследвания за ваксини, биотехнологично инженерство и други глобалистки програми за обезлюдяване чрез общността за „научни изследвания“

19.11.2022 г. / От Итън Хъф /

 https://newstarget.com/2022-11-19-ftx-heavy-into-vaccine-research-biotech-depopulation.html


image

 


Стотиците
 безвъзмездни средства и инвестиции на обща стойност най-малко 132 милиона долара, които бяха предназначени от фондацията FTX и нейния FTX Future Fund за използване в разработването на нови биологични оръжия, „ваксини“ и други химически и фармацевтични продукти, са официално невалидни . И техните получатели сега са в паника от това.

След обявената оставка на целия ръководен екип на Future Fund на 11 ноември, една от компаниите, които трябваше да получат парична субсидия от него, SecureBio, се оплака от факта, че служителите на неговата фирма сега ще останат без работа, освен ако не се осигури спешна помощ е осигурено финансиране.

„Не смятаме, че е редно някой да губи работата си поради финансово бедствие, напълно несвързано с отличната работа, която върши“, обяви съоснователят на SecureBio Кевин Есвелт.

SecureBio първоначално получи безвъзмездна помощ от 1,2 милиона долара за разработване на „по-добри защити срещу пандемия“, според Coin Telegraph .

Друга компания, биотехнологична фирма, наречена Sherlock Biosciences, трябваше да получи 2 милиона долара от Future Fund за изследване на инфекциозни заболявания. HelixNano, подобна фирма в същата област, трябваше да получи 10 милиона долара за изследване на ваксини.

След това има „Нашият свят в данните“, който трябваше да получи 7,5 милиона долара за „проследяване на тенденции, свързани с дългосрочните перспективи на човечеството“, каквото и да означава това.

FTX също участва в изследвания за „развенчаване“ на предимствата на ивермектин като жизнеспособно лекарство за коронавируса на Ухан (COVID-19).

 

Друг субект, който трябваше да бъде подкрепен от „филантропските“ усилия на FTX чрез инициативата „Изграждане на по-силно бъдеще“ на Сам Банкман-Фрайд (SBF), е ProPublica, която трябваше да получи първия транш от безвъзмездна помощ от $5 милиона тази година, последван чрез повече плащания през 2023 и 2024 г.

Организации, които са получили пари от FTX през 90-те дни преди фалита, могат да бъдат обект на „обратно възстановяване“

Според Моли Ковайт, адвокат и член на групата „Ефективен алтруизъм“, всички тези организации и други, които са получили пари от дружество на FTX в рамките на 90 дни преди обявяването му в несъстоятелност, могат да бъдат принудени да ги изплатят обратно чрез процес известен като „възвръщаемост“.

Два дни след като Kovite обяви това на 14 ноември, Open Philanthropy, филантропският фонд, който Kovite представлява, обяви, че търси заявления от получатели на безвъзмездна помощ, засегнати от колапса на Future Fund. Всяка кандидатура ще бъде оценена и ще бъде осигурено финансиране по преценка на групата.

Междувременно американските сенатори Елизабет Уорън (D-Mass.) и Ричард Дърбин (D-Ill.) изискват от SBF, бившия главен изпълнителен директор на FTX, и Джон Джей Рей III, настоящия главен изпълнителен директор, да предоставят повече информация за това какво се е случило, за да срине измамна обмяна на криптовалута.

Около 13 различни искания за документи, списъци и отговори са изпратени от тези двамата, които все още очакват отговори от името на американската общественост.

„На обществеността се дължи пълно и прозрачно отчитане на бизнес практиките и финансовите дейности, довели до и след колапса на FTX“, пишат двамата законодатели, подчертавайки, че е имало „очевидна липса на надлежна проверка от страна на рисковия капитал и други големи инвестиции фондове, нетърпеливи да забогатеят от крипто.”

„Тези разработки оправдават дългогодишните ни опасения, че крипто индустрията е „изградена, за да облагодетелства измамниците“ и „предназначена да възнаграждава вътрешни лица и да мами инвеститори“, добавиха още те.

SBF и Ray имат срок до 28 ноември да предоставят исканите материали, които също включват „пълни копия на всички баланси на FTX и FTX-дъщерни дружества, от 2019 г. до момента.“

Уорън и Дърбин също искат SBF да предостави обяснение за неговите бизнес решения, както и странни изявления, които е направил в Twitter, които изглежда са кодирани за тайна комуникация.

Последните новини за FTX и SBF могат да бъдат намерени на Collapse.news .

Източниците за тази статия включват:

CoinTelegraph.com 1

NaturalNews.com

CoinTelegraph.com 2




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749768
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031