Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2012 22:24 - Активни мероприятия и антибългарски действия срещу най-старата националистическа партия в България - БНРП
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 8100 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 09.06.2012 11:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Активни мероприятия и антибългарски действия срещу най-старата националистическа партия в България – БНРП

 

    През последните месеци сме свидетели на редица активни мероприятия и антибългарски и подмолни действия насочени пряко и коствено срещу Българската Национално-Радикална Партия (БНРП). Тъй като през годините сме били свидетели за използването на подобни методи към други партии и националистически и патриотични организации, сме особено чувствителни към темата. Схемите са едни и същи и общо взето идват от едно и също място; действията са: внедряване на „агенти на влияние”, ерозиращи елементи тип „пета колона”, провокатори, продажници сеещи интриги, хора с чуждо етническо самосъзнание и обикновени педерасти, каквото и да значи това!......Макар, че атаките срещу партията да са частен случай, това при всички положения е и удар срещу българщината, патриотизма, нацията, българите и националистическото движение в цялост, т.е. налице имаме опасен рецидив, насочен срещу националните ни интереси, правата и свободите на българските граждани.

 

 

Малко хронология на събитията:

 

1.      На 25.01.2011 г. в СГС (Софийски Градски Съд) бе даден ход на съдебно наказателно дело НОХД № 5259/2010 г.; разглеждано от НО 35 състав със съдия Светла Букова  и прокурор от СГП срещу д-р Емил Евгениев Антонов – активист на БНРП и кандидат за кмет на гр. София. Делото е по повод издадени исторически книги и документи касаещи тоталитарните диктатури и режими.  Главна прокуратура е сезирана от  Емил Роберт Коен – „следователот Български Хелзински комитет и член на ръководството на еврейската организацияШалом” и Красимир Иванов Къневпредседател на Български Хелзински комитет. Д-р Антонов е осъден на солидна глоба и отново е нанесен удар срещу национализма и България!

 

2.      Около БНРП и по-специално около неговия лидер д-р Иван Георгиев започва да гравитира лицето Симеон Костадинов (студент по право), след като е правил същото преди това с неизвестна цел във ВМРО, БНС и редица други партии и патриотични организации. В БНС и БНРП започват явни интриги с цел „разчистване на терена”; сменя се лидера Боян Станков - Расате. В БНРП пък се правят се опити за дискредитиране и смяна на хора от ръководството и други задкулисни и мръсни игри, като се използва подло тежкото заболяване (рак) на д-р Иван Георгиев и невъзможността му обективно да преценява нещата през последните си дни. Умело се „ухажва” семейството на лидера с цел заемане на неговото място от някакъв уж обявен „наследник”. Предишен опит за това, с друг „Черен” човек изгонен от една друга известна националистическа партия излиза неуспешен, но явно задачите поставяни отвън от един и същи „Център” продължават по набелязаната схема. Два независими източника твърдят, че става въпрос за ДАНС, спец. службите и топла връзка с ГЕРБ и някои други структури. С цел обезсилване на партията и използването и като машина за пране на пари в интерес на трети лица, както и за други политически цели (антибългарски естествено).

 

 

3.      Лицето С.К. започва активни „совалки” (или „свалки”; както ви хареса) между активисти и хора от ръководството на БНРП с цел да ги убеждава, че именно той е определен от д-р Иван Георгиев за „наследник” на лидерския пост, което е една явна лъжа и се разминава с фактите и действителността. На много места „удря на камък” и хората преценяват, че приказките са едно, а действителността друго.

 

 

4.      На 14.03.2012 г. почива лидера на БНРП д-р Иван Георгиев. Симеон Кастадинов трескаво бърза по набелязания от менторите му план. Урежда се да произнесе реч с надгробно слово след зам. председателя инж. Румен Анатков за да направи впечатление на събралите се националисти и да даде явна заявка за лидерския пост. При това той дори не е член на партията и никога не е бил. Започва обаче да си изпуска нервите и да прави явни грешки, които го разобличават и показват и на слепите, че не става и за портиер, камо ли за лидер на партия.

 

 

5.      На събрание на националистически партии и организации в сградата на ВМРО на ул. „Пиротска”№5 в гр. София, Симеон Костадинов си позволява публично да заплашва със саморазправа и се нахвърля с обиди, клевети и цинизми срещу зам. председетела на БНРП инж. Румен Анатков. Преди това в почти идентичен стил и агресивно поведение е направил същото и в кантората на адвокат Стефан Сталев – активист на БНРП и председател на Софийската организация. За двата конфликта и отправените заплахи, включително и за убийство, от потърпевшите е подадена жалба (със свидетелски показания) в 3-то РУП на МВР гр. София и се чака сезиране на прокуратурата за наказателно производство срещу извършителя Симеон Костадинов. Същия е викан от районния инспектор за писмени обяснения по случая и е предупреден официално.

 

 

6.      Следва нов рецидив: на поредна среща на националистическите партии (по същество важни стъпки за образуване на коалиция тип „Национален блок”) в Македонския дом на ул. „Пиротска” № 5, Костадинов отново се проявява с неоправдана агресия като този път отправя заплахи, закани, обиди и блъска грубо другия зам. пр-л на БНРП Димитър Николов и спира асансьора на който се качват гостите. За случая отново е уведомено 3-то РУП и вероятно двете преписки ще бъдат обединени в едно дело! Любопитна подробност е, че лицето Симеон Костадинов се явява най-нахално на срещата, без да е поканен от организаторите и без да е официален представител на никоя организация дори и на БНС, което самият той потвърди.

 

 

7.      Междувременно интригите целенасочено се пренасят към провинциалните структури на БНРП, които не са наясно със ситуацията и умело са манипулирани и насъсквани срещу легитимното ръководство на БНРП. Правят се опити за отцепване на някои структури и презавербоването им за БНРП-2 начело с „наследника” С.К., които да правят алтернативен конгрес, без да имат никакво право за това.

 

 

8.      Чрез интриги е обсебен официалния сайт на БНРП и започва медийна война в Интернет срещу официалните представители на партията и видни активисти с цел очерняне, сатанизиране и оклеветяване. В тази интрига е въвлечена и групата от гр. Русе, която съществува във Фейсбук (и май само там?) и групата на един психопат и графоман от Монтана! Чрез семейството на д-р Иван Георгиев незаконно е сложена ръка и върху архива на БНРП, който е трупан в продължение на над 23 години и който е собственост на партията!

 

 

9.      Със обещания и подкупи са убедени част от президиума на БНРП да оттеглят своите подписи (абсурден и несъстоятелен юридически акт) под решението за свикване на конгрес от легитимното ръководство. Двама от този президиум обаче са изключени от партията още от покойния лидер, но това не е оформено юридически.

 

 

10.  ЦР на БНРП насрочва легитимен конгрес на 12.05.2012 г. в читалище „Славянска беседа” на ул. „Георги С. Раковски” № 127. В дните преди конгреса до председателя на читалището пристига анонимно писмо (от името на измислена организация и без подател) със заплахи и обвинения срещу националистите от БНРП, че издавали опасни книги и щели да бъдат дадени на прокуратурата, защото казвали истината за провеждания геноцид срещу българите у нас!.....

 

 

11.  В деня на конгреса, анонимно лице от уличен автомат, на телефон 112 отправя терористична заплаха за поставена бомба в залата на читалището, където ще се провежда конгреса. Проверката на полицейския отряд на ДОТИ от МВР не откри взривно устройство!

 

 

12.  При внасянето на документите от конгреса в СГС там е постъпило възражение от група лица и същия Симеон Костадинов, но забележете и възражение от Български Хелзински комитет, представляван от споменатия по-горе Красимир Кънев срещу регистрацията на промените и БНРП в цялост! Интересно как ли са разбрали за насроченото фирмено/партийно дело; не от вестниците и телевизията както можем да се сетим, нали?!.......

 

Мисля, че не е нужно да обясняваме кои сили стоят зад този антибългарски, българофобски и ксенофобски комитет, а също и другата организация „Шалом” и какво целят тези юдо-масонски структури, опитващи се по всякакъв начин да ерозират и разединяват българското общество!.......

Мръсниците се демаскираха сами, а изводите оставям за вас - по-мислещите и анализиращи събитията от „втория план”! В борбата ще бъдем заедно срещу общия враг!

 

София, 08.06.2012 г.

 

Източник: bnrp2012.ucoz.ru/news/aktivni_meroprijatija_i_antiblgarski_dejstvija_sreshhu_naj_starata_nacionalisticheska_partija_v_blgarija_bnrp/2012-06-08-21



Гласувай:
7



1. balgarski7vinarki - Ne im e udobno da ima misleshti bqlgari, tova e
09.06.2012 07:38
Ta ja vijte koi upravljava v Sqrbia, a u nas-dela, anonimni lai-a, sluhtene i pre4ki...sreshtu nai-pravilnata partia-nazionalisti4eskata, i to v original.
Njama da kaja, jalko e , 4e....-omrqzna mi tova klishe,iz4epra mi se jalostta i jaliloto, aide siktir na 4ujdite, pa bili i s pari i s amerikanshtina , vqprosa e tehni4eski- kak ..?
цитирай
2. doktora757 - Моля, пишете на кирилица - така н...
09.06.2012 11:07
Моля, пишете на кирилица - така най-добре ще защитим българската култура и писменост, а и трудно се разбира какво си писал като е на латиница!
цитирай
3. eltimir - Пуснах го в сайта си:
12.06.2012 13:04
Пуснах го в сайта си:
http://eltimir.ucoz.ru/
Ще се радвам да го прочетат колкото може повече хора.
цитирай
4. eltimir - Книга за Истината
12.06.2012 13:42
В сайта си пуснах също това:
"Книга за Истината
Излезе от печат книгата на Николай Илиев „Въоръжената борба против комунизма”. Книга, която по мое мнение трябва да бъде прочетена от всеки, който смята себе си за Българин. В нея Авторът развенчава мита, че ние, българите сме били покорен и безволев народ. Истината е точно обратната. Още докато оръдията на Втората световна война гърмели, много родолюбиви Българи грабват оръжие и тръгват в неравна борба срещу комунизма. Това трябва да се знае!
Публикувам и списъка на спомоществователите на книгата с благодарност за тяхното родолюбие и непримиримостта им към Злото."
Първа в списъка на списъка на спомоществователите е Българската национално-радикална партия. Пуснах и оригиналната снимка на списъка от книгата, за да се види кой кой е.
цитирай
5. eltimir - Красимир Кънев
23.06.2012 06:45
През 1999 година бях следствен по чл. 108 за "антидемократична пропаганда". Любомир Собаджиев, мой съзатворник ме прати до тоя Кънев. А Кънев ми казва, че БХК не могат да ме защитят, защото съм българин. Щях да го изхвърля през прозореца, но ме спря Ганчо Савов, също мой съзатворник. Ако не беше бате Ганчо, сега щях да съм в затвора за убийството на Красимир Кънев. И тези криминални типове от Хелзинкския комитет имат наглостта да претендират, че са правозащитници?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5075764
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930