Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 21:09 - Джулието Киеза: На прага сме на сериозна война!
Автор: doktora757 Категория: Политика   
Прочетен: 4553 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 08.12.2015 21:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Джулието Киеза: На прага сме на сериозна война

Дата на публикация: 07 Декабрь 2015, 09:59

   

 

САЩ са озлобени от политическото си и военно поражение в Сирия, и като ответна реакция активизират деструктивната си дейност за дестабилизацията на Европа, като едновременно с това затягат агресивния пръстен около Русия. За това свидетелстват и поспешните действия по включването на Черна Гора в Нато, появилилите се изведнъж положителни перспективи за Турция да стане член на ЕС, а също и заигравките за сметка на членството в Нато на корумпирани и неонацистки страни от бившия СССР.

 

 

 

image

 

Всичко това заедно, свидетелства че сме на прага  на сериозна война. Така смята известния италиански политик, журналист, писател и общественик Джулието Киеза.

 

» Черна Гора е част от бивша Югославия, която дълго време е оглавявана от клана на Мило Джуканович, достатъчно съмнителен персонож, когото подозират в мафиотски трафик не само в Средиземно море. Американците биха казали, че е кучи син, но техен кучи син.»

 

 

image

 

Черна Гора, трябва да влезе в Нато, колкото се може по-бързо- както заявява генералния секретар Столтенберг- » това е важна стъпка за евроатлантическата интеграция на цялата територия на Балканите«. Достатъчно значима фраза. След което добавя » вратите на Нато са отворени за довършването на нашето виждане за света и Европа- общо, свободно и мирно».

Това е именно онзи проект, който свързва действията на Нато. Факта по присъединяването на Черна Гора, официално трябва да се осъществи през новата година, но самият процес започва още през 2009. Нищо ново на пръв поглед.

Отдавна също така гори желанието за присъединяването на Украйна към Нато, със свитата й от неонацисти и корумпирани чиновници. Това са така наречените европейски ценности- каним всичко и всички, цялото безобразие на политиканите, което изплува след разпадането на СССР, и всичко това се кани в Нато и ЕС.

 

image

 

 

Защо канят Черна Гора в Нато? Достатъчно е да се погледне на картата, че Черна Гора граничи със Сърбия, страната която се опитват с всички сили да вкарат в Европа, даже въпреки волята на народа й, с Косово- друга измислена държава, с Албания, Босна, Херцеговина…с всички страни, които след знаменитата война, която разруши Югославия, до сега кипят.

Малко по-далеч е Молдова и Румъния, където неотдавана преместиха европейския щаб на Нато. И гледайки картата, можем да видим как по такъв начин се затяга пръстенът около Русия

 

 

Дестабилизира се ситуацията в Македония. Когато цялата зона е запълнена с бежанци, които идват там благодарение на организираното участие на Турция, която е член на Нато и лакей на постоянна основа на САЩ.

 

От друга страна Великобритания, която иска да излезе от ЕС, и с помощта на Нато да доведе Турция в Евросъюза. И гледайки картата, разбираш, че смисъла от влизането на Черна Гора в Нато е по указание на САЩ. А настъплението  срещу Русия продължава с разширяването по цяла Европа, след военното и политическо поражение на Америка в Сирия. И по такъв начин американците дават сигнал- ние си продължаваме нашата политика…разширяваме Нато, Украйна и няма да забравим и за Грузия..тоест растем и затягаме агресивния възел срещу Русия.

Какво да кажем тук… Вървим към война, на прага на война сме..даже ако Германия и Франция не са съгласни. Защото е очевидно, че Германия е против тези действия, но какво от това. Ясно е, че европейските бастиони се намират в затруднено положение- анализира Киеза.

 

Българска редакция News- Front.

 

   



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: doktora757
Категория: Други
Прочетен: 5076629
Постинги: 508
Коментари: 1949
Гласове: 3338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930